17

1.5K 42 15
                                    

Het laatste deel alweer.

'Waarom heb je het mij niet verteld' vraagt Eva. 'Ik wilde jou niet lastig vallen met haar rare fratsen en dacht echt dat het wel over zou waaien, ze heeft al vaker van die rare dingen gehad' zegt hij zacht 'ik heb niet voor niks een jaar of 4 geleden de knoop doorgehakt, ze heeft de scheiding 2 jaar lang weten te rekken'. 'Laat het rusten Floris, reageer gewoon nergens op alleen de dingen die over Fleur gaan, ze hoeft zich niet te bemoeien met ons en onze relatie' ze slaat haar armen om zijn nek en kust hem teder. 'Waarschijnlijk doet ze het alleen, omdat ze weet dat jij erop reageert, ze weet dat ze jou hiermee kan pakken'. Hij slaat zijn armen om haar heen 'dank je, en het spijt me heel erg'. 'Tis goed, trakteer me maar op een lekker broodje' knipoogt ze. 'Vanavond wil ik de appjes wel lezen als jij mij belooft nu nergens op te reageren' hij knikt en geeft haar een kus 'beloofd' fluistert hij.

Met zijn arm losjes om haar schouder lopen ze de kantoortuin weer binnen. 'Kopje thee' vraagt hij haar, ze knikt. 'Ik zal hem voorzichtig hier neer zetten' grinnikt hij als hij de mok op het hoekje van haar bureau zet. Hij slaat zijn armen om haar hals en geeft kleine kusjes in haar nek 'jaja zo kan die wel weer hè Wolfs' roept Marion lachend en meerdere collega's schieten in de lach. Met rode wangen duiken Wolfs en Eva weer achter hun eigen beeldscherm.

S'avonds liggen Eva en Wolfs al vroeg in bed, de logeerkamer is geschilderd in de kleuren die Fleur heeft uitgekozen, morgenavond verhuizen ze de spullen van haar kamer over. 'Morgenavond nog en de rest doen we in het nieuwe jaar' zegt Wolfs lachend. 'Mag ik de appjes lezen van Angelique' vraagt Eva zenuwachtig 'weet je het zeker, ik kan je ook een samenvatting geven' zegt hij zacht 'ik kan wel wat hebben' schudt ze met haar hoofd. Na een minuut of 10 slikt Eva een keer, 'dat is zeker niet mis' zegt ze zacht 'ik weet wel beter hè' drukt hij haar stevig tegen zich aan. 'Ik had 15 jaar geleden de knoop door moeten hakken, ik had jou nou moeten laten gaan' zegt hij zacht 'maar dan had jij Fleur niet gehad en ik Lynn niet' zegt Eva wijs. 'Dit was voorbestemd Floris, dit moest gewoon zo zijn, en dat bewijst maar weer "oude liefde roest niet". Wij hebben nog een hele toekomst voor ons. Volgende week lekker met z'n vieren naar Gran Canaria en in het nieuwe jaar wonen wij officieel samen en zijn wij na al die jaren toch een gezin'. 'Ik hou van jou Eva van Dongen en ik laat jou nooit meer gaan' hij duwt haar op haar rug en gaat met zijn handen onder haar shirt, in no time ligt hun ondergoed op de grond 'ik hou van jou Floris Wolfs' kreunt ze in zijn oor 'ik van jou Eva van Dongen' en samen beleven zij een wilde nacht, waar er in de toekomst nog veel van zullen volgen.

EINDE.

Laat in een berichtje achter wat je van dit verhaal vond.

Oude liefde roest niet (flikken Maastricht)Where stories live. Discover now