8

1.4K 42 1
                                    

'Fleur ik ga vanavond uit eten met mijn nieuwe partner, ik wil nog iets voor je klaarmaken of je moet zelf koken' 'ohh mag ik vragen of Lynn bij mij komt eten, dan koken we zelf wel wat, rond 8 uur komen er nog 3 meisjes uit onze klas'. 'Is prima als je belooft dat het geen zooitje wordt en niet meer mensen in huis haalt en mij belt als er iets is'. 'Dat beloof ik pap'. 'En tot hoe laat blijven ze'. 'Uhh 11 uur gaan ze naar huis'. 'Oké ik ben uiterlijk 12 uur thuis'. 'Zooo pap wat ben jij van plan, is het een date ofzo'. Quasi boos kijkt hij zijn dochter aan maar weet geen antwoord te geven. 'Jaja' giechelt ze 'uiteten met een collega maak dat de kat wijs'. Triomfantelijk pakt hij zijn telefoon 'ik kan ook af bellen hoor dan blijf ik heel de avond gezellig thuis bij jou en je vriendinnen'. 'Nee nee ik zeg al niks meer'.

W: "Om 7 uur kom ik je ophalen X"

E: "Ik zorg dat ik klaar sta X
(spannend onze eerste date 😉)

De deurbel gaat en Fleur doet open gezellig kletsend komen ze de woonkamer binnen 'pap dit is Lynn'. 'Hoi Lynn, ik ben Floris Wolfs, kun jij een beetje koken?' 'Jahoor best wel' antwoordt ze verlegen. 'Mooi, ik ga me even omkleden en dan kan ik met een gerust hart weg' grapt hij. 

Tegen 7 uur parkeert hij de auto voor de deur en belt aan en Eva doet de deur open 'wauw Eef wat zie je er geweldig uit' verlegen glimlacht ze als hij haar een zoen op de wang geeft. 'We kunnen wel lopend gaan want het blijkt hier vlakbij te zijn'. 'Is prima, waar gaan we naar toe' 'een klein gezellig Italiaans restaurantje' 'o daar, ja dat ken ik, wilde ik altijd al een keertje gaan eten maar is er nog niet van gekomen' glundert ze. 'Dat is mooi' en hij houdt zijn arm omhoog zodat zij die van haar erdoor heen kan steken en samen lopen ze naar het restaurant.
Als ze allebei tegenover elkaar zitten met een glas rode wijn houdt Wolfs zijn glas omhoog Eva tikt haar glas er tegen 'op onze samenwerking' zegt Wolfs met een knipoog. Als ze besteld hebben en gezellig zitten te kletsen gaat Wolfs' telefoon 'pap mag Lynn blijven slapen' 'uuhhh' stamelt hij 'alleen Lynn de rest gaat gewoon om 11 uur naar huis en ze moet het ook nog even aan haar moeder vragen' 'oké is goed laat haar maar even bellen dan, dan hoor ik het zometeen wel' en Wolfs hangt op 'sorry, was Fleur mijn dochter of haar vrien....' dan gaat eva's telefoon en ze neemt verbaasd op 'hoi Lynn wat is er meid' verbaasd kijkt Wolfs Eva aan 'Lynn' stottert hij dan. 'Uuhhh ja is goed, als haar vader het goed vindt maar dan moet je wel even het adres appen dan weet ik waar je bent'. 'Oké lieve schat tot morgen' verschrikt kijkt Wolfs Eva nog steeds aan 'wat is er' vraagt Eva 'heet jouw dochter Lynn' ze knikt met haar hoofd want op het zelfde moment krijgt ze een appje van Lynn met het adres, verbaasd kijkt ze van haar telefoon op 'zei jij nou net dat jouw dochter Fleur heet' hij knikt en samen schieten ze in de lach 'nee dat meen je niet' roept ze nog steeds lachend 'hoe gaan we dit nu weer oplossen'. Hij pakt haar hand over tafel en knijpt er zachtjes in 'dat komt ook wel goed' zegt hij met een geruststellende blik in zijn ogen. Opdat moment komt de ober met hun voorgerechten nog steeds lachend beginnen ze te eten. 'Je hebt een leuke dochter' knipoogt hij. 'Jij hebt ook een leuke dochter' zegt ze lachend 'en nu weet ik wat ik aan haar zag, ze heeft jouw ogen'.

Giebelend loopt Eva naast Wolfs richting haar huis, beschermend heeft hij een arm om haar middel geslagen want ze heeft maar 3 wijntjes op maar blijkbaar was dat al iets teveel. 'Kom je nog even binnen om iets te drinken' 'ja is goed maar doe maar iets fris of water en voor jezelf ook' grinnikt hij en loopt achter haar aan naar de keuken. 'Kom je mij controleren' giechelt ze waarna ze uitdagend met haar heup tegen het aanrecht aanleunt en met haar handen verleidelijk door haar losse haar strijkt. 'Pfff heb jij het ook zo warm en ze trekt haar dunne vestje uit en staat in een mouwloos jurkje verleidelijk voor hem. Hij legt zijn handen op haar heupen en trekt haar stevig tegen zich aan 'sta je mij nou te versieren mevrouw van Dongen' en drukt zijn lippen op die van haar 'die trucjes zijn echt niet nodig hoor' fluistert hij in haar oor 'want je bent zo al onweerstaanbaar' met 2 handen begint ze te friemelen aan de knoopjes van zijn overhemd 'Eef niet doen je hebt teveel gedronken' zegt hij afkeurend 'maar ik wil je zo graag' zegt ze met een pruillipje. Hij tikt met zijn vinger op haar neus en zegt lachend 'als je mij zo graag wil, wil je mij morgen of overmorgen ook nog'. Stevig drukt ze haar lichaam tegen hem aan, hij legt zijn handen op haar billen en tilt haar op het aanrecht, zij drukt haar lippen weer op die van hem en ze opent haar mond om met haar tong zijn tong te zoeken, wild draaien hun tongen rondjes om elkaar en met haar handen trekt ze zijn overhemd uit zijn broek om met haar vingers over zijn blote rug te strelen, zijn handen verkennen ook haar lichaam en kneden zachtjes haar borsten, ze kreunt van genot, langzaam verplaatst ze haar vingers naar zijn buik om dan zijn riem los te maken. Net op tijd komt Wolfs weer bij zijn positieven 'nee Eef niet nu, ik wil niet dat je morgen wakker wordt en spijt hebt van wat we gedaan hebben, kom ik leg je op bed en ik bel je morgenochtend'.

Oude liefde roest niet (flikken Maastricht)Where stories live. Discover now