the days with you / chapter twelve

661 10 0
                                    

Chapter twelve

De cate bagaje avea nevoie o fata pentru un weekend la mare? Mama imi spunea tot timpul sa iau doar necesarul cu mine, dar pentru mine necesarul inseamna totul. Astfel, umplusem cel mai mare geamantan al meu cu toate prostiile posibile si imposibile din camera mea iar inainte sa ies impreuna cu Zayn din apartament ne-am asigurat ca animalele noastre sa fie in grija singurei doamne batrane din tot blocul nostru. Se bucurase extrem de mult in momentul in care ne-a vazut animalele iar Ciel a si sarit in bratele ei in secunda doi.

Trageam cu greu dupa mine geamantanul meu urias, pe cand Zayn tinea in mana o geanta de voiaj de culoare crem, ce parea usoara ca un pai. In fata noastra a aparut Harry, care urca scarile pentru a veni la noi sa ne grabeasca probabil. Ochii acestuia au fixat geamantanul meu urias si a inceput sa rada de mine.

Harry: Mel, iti dai seama ca stam acolo doar trei zile, nu?

Am afisat un zambet prostesc inainte de a mai face un pas inainte pentru a cobora scarile. Zayn era in spatele meu, in timp ce Harry urcase toate scarile si se uita pe geamul din bloc. Acum venea cea mai dureroasa parte pentru mine, pentru ca nu stiam cum naiba aveam sa cobor animalul meu de geamantan atatea scari fara sa ma duc in cap sau sa imi rup coloana.

Harry: Aveti vecini noi? Si daca da, vreau si eu sa cunosc vecina asta!

A mentionat acesta in timp ce tragea cu ochiul pe geamul ingust al blocului. Mi-am rasucit corpul si am lasat geamantanul balta langa scari, indreptandu-ma odata cu Zayn spre geamul la care statea Harry. O fata imbracata intr-o bluza alba larguta si cu o pereche de pantaloni scurti roz deschis iesea din taxiu si isi lua geamantanul din portbagajul acestuia.

Zayn: Aia e Rose, Harry! Doar nu credeai ca o sa merg singur?

Harry: Aa, da, nu, sigur.

Se balbaise acesta in timp ce se rotise pe calcaie si apucase geamantanul meu, probabil din instinct pentru a iesi din situatia care tocmai si-o crease. Incapatanata si ambitioasa cum eram, i-am zis lui Harry ca ma descurcam si singura, ca trebuia sa ma lase pe mine sa imi tarasc animalul de geamantan.

Harry: Lasa un baiat sa se ocupe de asta.

A ranjit acesta si apoi a apucat manerul geamantanului meu. L-am auzit pe Zayn apropiindu-se de noi, iar in momentul in care a ajuns langa mine, si-a asezat mana pe umarul meu pentru a ma da la oparte iar apoi a prins si el de celalalt maner al geamantanului, ajutandu-l astfel pe Harry sa il duca la masina.

Afara, vremea parea cat de cat primitoare, din cand in cand facandu-si simtita prezenta vantul. Am examinat rapid cerul pentru a observa daca se apropia cumva vreo furtuna, dar, din fericire nu era nici urma de una pentru ca de aceasta data cerul era mai senin ca niciodata iar razele soarelui ne mangaiau finut pielea, oferindu-ne un sentiment calduros si gingas.

Dupa ce baietii au asezat geamantanul meu imens in Range Rover-ul lui Harry, Rose a venit langa noi, tinand dupa ea un geamantan de culoare neagra, cu un sfert mai mic decat al meu.

Harry: Dar voi realizati ca este vorba doar de trei zile si nu de o saptamana? Ce v-ati pus in geamantanele astea?!

Morocanea acesta in timp ce luase si geamantanul lui Rose si il asezase deasupra geamantanului meu.

Mel: Harry, noi fetele, spre deosebire de voi baietii, avem mai multe lucruri de luat intr-o vacanta. Asa ca, taci din gura!

Am auzit-o pe Rose chicotind iar imediat dupa asta Zayn s-a indreptat spre ea. Harry mi-a facut semn ca puteam urca in masina pentru ca terminasem de pus in portbagaj toate bagajele, si asa am facut. Am vrut sa ma asez pe bancheta din spate, dar acesta mi-a facut semn sa ma asez pe locul de langa sofer, aratandu-mi apoi spre Zayn si Rose, semn ca ei v-or sta acolo. Instinctiv, mi-am indreptat capul spre ei doi si nu am putut sa observ decat spatele lui Zayn, din moment ce se asezase in fata ei pentru a o saruta. M-am intors spre masina lui Harry si l-am vazut pe acesta apasand pe toate butoanele din masina. Nu intelegeam ce vroia sa faca, dar de abia in momentul in care incercam sa intru in masina am vazut ca portierele erau blocate. Harry a ridicat din umeri si inca apasa pe butoanele din masina. Beculetul de langa oglinda lui retrovizoare s-a aprins si stins imediat, iar asta m-a facut sa rad. L-am auzit si pe acesta scapand un raset usor, si s-a uitat spre mine.

The days with youWhere stories live. Discover now