the days with you / chapter seven

299 12 0
                                    

            Chapter seven

            Ciel avea obiceiul de a dormi la sfarsitul patului meu iar astazi dimineata cand am fost speriata de alarma lui Zayn care se auzea extraordinar de tare, am sarit fara sa vreau din pat, facand-o pe aceasta sa zboare de pe acesta iar dupa sa imi arunce priviri nemultumite. Am aruncat o privire asupra ceasului din camera mea si am vazut ca era deabea ora opt dimineata iar eu trebuia sa fiu la servici deabea la ora doisprezece.

            O iubeam pe May pentru faptul ca imi oferise un servici atat de comod. Era probabil unul dintre cele mai bune lucruri care mi se intamplasera de cand ajunsesem in Londra. Mi-am verificat telefonul pentru a vedea daca aveam ceva apeluri sau mesaje pierdute iar apoi l-am lasat la locul lui, pe noptiera mea. Inainte de a iesi din camera am aruncat o privire rapida asupra felului in care aratam. Parul imi era ciufulit si putin carliontat iar rochita mea de noapte cu buline era putin botita. Am oftat putin in momentul in care am vazut ca eram palida si am iesit din camera.

            Usa de la dormitorul lui Zayn era deschisa si l-am vazut pe acesta deschizandu-si laptopul. Din moment ce imi era lene sa imi deschid si eu laptopul am vrut sa il rog pe Zayn sa puna o melodie care imi aducea aminte de casa dar mi-am luat gandul de la asta cand mi-am dat seama ca eram in casa cu doi baieti maturi, ambii la bustul gol din moment ce nici Dan nu se deranjase sa aiba un tricou pe el.

            Nu am mai spus nimic ci mi-am afundat gandul acesta in cel mai intunecat colt al mintii mele si am intrat in baie pentru a face un dus. Ma mirasem ca nu vazusem si Diavolul Patruped prin casa dar presupuneam ca inca dormea, la fel ca Ciel. Dimineata asta se parea ca incepea sa fie destul de buna din moment ce toti patru am inceput-o printr-un mod pacifist. In timp ce eram in dus i-am auzit pe Dan si pe Zayn vorbind iar apoi o melodie de la Maroon 5 s-a facut auzita. Aveam impresia ca era Wake up call, iar fara sa imi dau seama am inceput sa o fredonez in momentul in care am iesit din baie.

            Dan: Bine dispusa de dimineata?

            Acesta era in bucatarie cu Zayn, adica pe teritoriul inamicului si servea impreuna cu el un pahar de lapte ceea ce aproape ca ma facut sa vars.

            Eu: Uhm, probabil.    

            Am ridicat din umeri iar apoi am cascat gura cat se poate de mare din moment ce Zayn il hranea pe Boris cu baconul meu. Patrupedul statea in doua labe in momentul in care vedea felia de bacon si dura putin pana sa o primeasca deoarece Zayn facea tot posibilul sa il amageasca pe el si sa ma enerveze pe mine.

            “Daca e vorba despre asa ceva; fie! Sa incepem de dimineata!” – am intrat val vartej in camera mea, facandu-o pe Ciel sa se sperie de mine pentru a doua oara in acea dimineata. A sasait putin la mine iar apoi s-a asezat pe scaunul din camera mea totusi s-a uitat si mai urat la mine in momentul in care am tras o pereche de pantaloni de sub ea.

            Eu: Scuze, dar se pare ca de dimineata trebuie sa ma pregatesc pentru munca.

            Am mangaiat-o pe Ciel iar apoi am tras repede pe mine jeansii gri si bluza portocalie cu aspect vintage. Intocmai cum imi aduceam aminte ondulatorul meu era in perfecta stare si nu il uitasem acasa.Iesind din camera cu el in mana l-am vazut pe Dan umbland cu niste foi pe langa el. Totusi nu i-am dat importanta ci am intrat repede in baie unde am inceput sa imi ondulez parul.

            Eu: Dan, ce faci astazi?

            Dan: Ma duc sa ma intalnesc cu cineva, umblu prin oras cu niste acte iar apoi plec acasa.

The days with youUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum