RED - 71. díl

10.1K 568 118
                                    

Z POHLEDU HARRYHO

Dívám se na toho konimrda před sebou, jak propaluje svoje oči do těch mých. Proč musí být kurva všude, kde je Rosemary a já? Ať už táhne zpátky na tu zkurvenou školu a už se nikdy nevrací, fakt! Rozejde se rázným krokem ke mně a já jenom s úšklebkem vyčkávám, až dorazí a já ho mohl chytit za tu jeho buzerantskou košili.

"Co ty tu ještě děláš? Přišel si snad na druhé kolo?" Skoro se dotkne mýho čelo. Přimhouřím na něj oči. Neuvědomuje si, že kdybych chtěl, tak ho procpu celýho klíčovou dírkou, aby si uvědomil, už konečně, že do Rosemary mi zkurveně dělat nebude. Ať si je s kým chce, ale on to rozhodně nebude.

"Nechápu, co tu ještě děláš! Máš v New Yorku píchat s tou učitelkou v důchodu, ty sráči!" Hned, jak jeho slova dorazí k mým uším, ho chytím za límec košile a tlačím ho ke zdi. Jeho hlava se praští o stěnu a on bolestí sebou škubne. Je mi jedno, že u toho musí být zase Rose. Dívám se zblízka na jeho světle modrý monokl, který jsem mu vytvořil, když si na mě otevřel hubu u nich na chatě. Zřejmě mu to kurva nestačilo. Nic neříkám. Pouze se do něj dívám a čekám, co jeho nevymáchaná držka zase vypustí.

"Harry, nech ho." Slyším žadonit Rosemary. Je mi úplně u prdele, co říká, tenhle kokot mi pije krev pěkně dlouho. Měl jsem ho zmlátit už tehdy, když zasunul svoje mini pérko do Belly, když moc dobře věděl, že tu holku mám rád, i když jsem se k ní choval jako k hadru. Furt byla moje.

"Zblízka si ještě hnusnější, než z dálky." Promluví se zalapáním po vzduchu, protože ho silně tlačím do ohryzku. Pouze se ušklíbnu a zakroutím pobaveně hlavou.

"Je mi kurva líto, že už od tvojí rané puberty trpíš frustrací z toho, že každá vždy chtěla dát mně a ne tobě. Budeš se divit, ale tenhle ksicht mi už sbalil ne málo holek, to co mám dole už je jen zkurvený bonus, tak nezáviď," pronáším drze a je mi jedno, že to slyší i Rose. Ian chce protočit oči, ale rozmyslí si to, když svým kolenem zmáčknu do jeho rozkroku. Zaúpí bolestí.

"Jsi bezcitná svině! Všichni to ví." Povede se mu vydat ze sebe. Povolím stisk, ale pořád ho držím za košili.

"Nikdy jsem netvrdil, že jsem neviňátko, ale nikdo mě zkurveně nezná natolik, aby si tím byl tak jistý!" reaguju klidnějším hlasem. Ian si mě přejede pohledem.

"Možná máš tetování a ty tvoje náušnice po ksichtě, chováš se chladně a žiješ ve svojí bublině, ale jsi jenom ustrašená holka, která každý večer pláče, protože ví, že by se za ní styděla její vlast-" silně mrštím jeho hlavou znovu o zeď. Je mi jedno, jestli mu způsobím lehký otřes mozku, ten čurák nemá právo něco takovýho vykládat! 

"Dopovíš to a já ti urvu ptáka, Sheene!" Slyším Rose, jak šokem zalapá po dechu. Ian dá ruce do vzduchu, čímž mi dává najevo, že se vzdává.

"Ty máš fialový vlasy?" Vážně hodlá teď řešit barvu mých zkurvených vlasů? Pouštím ho a on se úlevně odlepí od zdi.

Otočím se na Rosemary, která nás s ustaraným výrazem pozoruje. Vadí mi, že ten zmrd musel přijít zrovna teď, když jsem s ní řešil celkem důležitou věc. Ještě jsme neskončili a on se tady objeví jako zkurvená zubní víla.

"Spali jste spolu?" On je kurva pořád tady? Zmateně se podívám na Rosemary a pak na něj.

"O čem to kurva mluvíš?" Mračím se na něj. Zapíná si knoflík u krku košile, který jsem mu rozepnul, když jsem ho svíral. Protočím oči nad tím, jaká je dámička.

"Ne." Vyjde konečně něco i z Rosemary, i když z její odpovědi nejsem o moc moudřejší. Svraštím čelo, ale nic neříkám. Jenom vidím, jak Ian kývne hlavou.

RED - CZKde žijí příběhy. Začni objevovat