Un weekend in doi

6.1K 220 24
                                    

Si iata, asa cum v-am promis, un nou capitol! Am un nou record, a durat doar o saptamana sa-l pun! Sper sa va placa!

**********************************************************

Arest la camera. La varsta mea, de 17 ani, eram pedepsita. Pedepsita. Nu aveam voie sa parasesc camera.

Stateam pe pervazul gemului, privind picaturile naravase de ploaie care se varsau pe sticla. Respiratia mea o aburea, si trebuia sa sterg sticla cu maneca din minut in minut. Deja nu mai suportam, ploua de trei zile. Nu am vazut nici o raza de soare zilele astea, nimic, doar vreme urata si trista. Simteam ca innebunesc. Insa nu doar din cauza ploii.

De trei zile eram inchisa in camera, fara dreptul de a o parasi. Eram doar eu cu mine, si mine cu eu. Singurele vizite pe care le-am primit au fost de la Fabien sau Blake. Ma bucuram de fiecare data cand ii vedeam, deoarece in acest fel, timpul chinuitor trecea mai repede. Blake a reusit pana si sa-mi dea pe ascuns un telefon mobil, ca sa il sun atunci cand simt ca nu mai pot, sau ma plictisesc. Ceea ce se intampla tot timpul. Nu stiam ca au semnal si aici, in dimensiunea asta. 

Nu imi venea sa cred ca Nina mi-a dat aceasta pedeapsa si nici macar nu a venit sa ma viziteze. Si toate acestea din cauza acelei Leah. De ce nu putea ea sa fie pedepsita? De ce eu? Ma simtem ca un copil de doi ani.

Din cauza incidentului cu Leah, am fost considerata un pericol la adresa viitoarei regine, si trebuia sa stau in camera mea pana cand aceasta va pleca. Si la naiba cu ea, a stat deja trei zile, cat mai are de gand sa stea? Nici macar la baie nu aveam voie sa merg neinsotita, trebuia sa merg cu una dintre garzile de corp. Ah, da, am precizat ca am doua garzi in fata usii, care se asigura ca urmez pedeapsa si ca nu scap? Nu cred.

Nina m-a dezamagit prin ceea ce a facut, si nu stiam ce sa mai cred despre ea. Despre ei toti. Actiunile lor ma faceau sa ma simt si mai singura si izolata.

Pe Tiberiu nu l-am mai vazut din acea seara de acum trei zile. Barbatul care ma atragea si ma facea sa simt atatea sentimente noi, acum ma dezgusta prin actiunile sale. M-a mintit, si-a batut joc de mine, si toate astea fara sa-i fi facut nimic.  Insa incercam sa nu ma gandesc la asta, deoarece stiam ca daca las garda jos, nu voi putea rezista, supravietui.

Motivul pentru care am fost defapt pedepsita, nu a fost insa cearta dintre Leah si mine, intrerupta de Nina, ci un eveniment de acum 3 nopti. Va asigur ca nu regret nimic din cele ce va voi povesti:

Acum patru zile, dupa ce am fugit in camera mea plangand, m-am trezit dimineata amortita toata, bineinteles. Dupa ce m-am ridicat din pat si mi-am pocnit oasele, am descoperit biletelul si trandafirul. Am incremenit, am citit randul de vreo o suta de ori, eram speriata de moarte si am refuzat sa accept realitatea. Sigur era o farsa, trebuia sa fie una. Nimeni nu avea cum sa patrunda in castel, cu atatea garzi. Sau sa fii fost cineva din castel? Incerca Tibi sa-mi faca o farsa, cand nu era ocupat cu usuratica sa? Am aruncat biletelul cu tot cu trandafir sub pat, incarcand sa scap de memorie, asa cum faceam in copilarie, sa o inchid intr-o mica cutiuta in subconstientul meu. Nu voiam sa innebunesc.

Am refuzat sa ies afara din camera sau sa mananc toata ziua, fiind suparata pe toti si pe toate. Nici macar rugamintile lui Fabien nu m-au putut face sa ma razgandesc. Tot ce asteptam era sa dorm, sa fiu purtata in lumea viselor, deoarece lumea lor era mai frumoase ca si realitatea.

Cand insfarsit noaptea s-a asternut asupra imprejurimilor, m-am ingramadit sub patura, astpetand sa ma las purtata de vise. Asta s-ar fi si intamplat, daca as fi fost lasata sa dorm.

De dupa peretele din dreapta mea, se auzeau niste zgomote.....de placere. Cacat, se pare ca Tibieriu avea camera in dreapta mea. Si planuia o noapte plina cu companioana sa. La inceput am simtit durere si gelozie. Dar au fost repede inlocuite de furie. Furia ca s-a jucat cu mine, ca doar s-a folosit de mine. Era josnic. Eram scarbita.

Dragoste IntunecataWhere stories live. Discover now