Capitolul 1. I'll be watching you

3K 127 9
                                    

„Da, mama, nu voi intarzia. Pana in 11 sunt acasa, stii ca barurile de noapte nu au fost niciodata lucrul meu preferat." spun eu cu un aer de amuzament pe fata, urmat de un zambet stramb.

„Nu m-as ierta daca mi-as pierde singura mea fetita.. Ai crescut asa frumos, nu vreau ca o noapte in club sa iti aduca probleme tot restul vietii."

„MAMAA, CE TOT SPUI ACOLO ?" Strig eu catre ea. „Nu e ca si cum sunt cea mai atragatoare fata de acolo si nu, nu vor fi randuri de baieti incercand sa ghiceasca ce culoare are lenjeria mea intima."

„Doar nu iti pierde capul, bine ? Si foloseste protectie, PROTECTIE INTOTDEAU.."

„MAMAA!!" O intrerup eu. „Nu vorbim despre asta..Voi fi bine, iar singura protectie pe care o voi folosi este chiar asta" spun eu aratand spre fata mea ciudata. „Crede-ma, ii va indeparta pe toti."

„Prostii!" Pufaie mama.

Murmur un „Sigur.." si ies din acea casa cat mai repede cu putinta, inainte de a incepe morala a la mama.

Nu m-am considerat niciodata cu adevarat frumoasa. Din spusele parintilor mei si ale prietenelor mele cele mai bune eram mai mult decat draguta, insa se pare ca baietii din jurul meu nu prea observau asta. De fapt, nici nu stiu ce observau, nu m-au interesat niciodata baietii, in acel sens al cuvantului. Nu gasisem,pana acum, niciun baiat care sa imi taie rasuflarea inca din prima clipa si sa nu mi-o redea nici macar dupa ce parareste incaperea sau aria mea vizuala. Insa in acea seara aveam sentimentul ca se va intampla ceva special.. cu adevarat. Avem unul dintre acele sentimente pe care le ai inaintea unei victorii, cred ca se numeste adrenalina. Cert este ca acel sentiment imi curgea prin vene si actiona asupra creierului meu, pentru ca il acel moment aveam un zambet larg pe fata si aproape topaiam in sus de fericire.

Mergeam grabita pe strazile mohorate ale Londrei, incercand sa dau mai repede de acel club. Cateva sunete se auzeau in spatele meu, ceea ce m-a facut sa grabesc pasul si sa ma impiedic.

"La dracu! " Mi-am spus in gand, continund sa merg la fel de grabita .

Luminile clubului se vedeau din departare, ceea ce mi-a usurat munca. Inainte sa plec de acasa, mi-am promis ca in seara asta voi uita de tot si de toate. Ma aflam in fata clubului cand am tras aer adanc in piept, pasind ca si cum as pasi pe lava fierbinte. Mi-am zarit prietenele si dupa fata lor, ma asteptau de mult timp. M-am asezat elegant langa ele, comandandu-mi un wishky .

"Esti sigura ca nu vrei sa o iei mai usor ?" Imi spune Kimberly razand usor pe seama mea. Am miscat din cap in semn ca " nu " .

Observ tip inalt si cretuliu holbandu-se la mine, in timp ce dadeam shoturile pe gat. Existau doua motive pentru care un baiat s-ar fi putut holba, in vreun univers, la mine: voia sa vada pana unde poate merge mama natura cu creerea inesteticului sau aveam un cos pe fata..

Nu l-am bagat in seama si am continuat sa imi torn pe gat, cat de linistita am putut, bautura. La al douasprezecelea pahar, observ ca doi tipi, inalti si cretulii amandoi, se holbeaza in acelasi moment la mine. Genele lungi le clipeau in acelasi timp, iar buzele se miscau foarte repede. Mi-am sprijinit capul in maini, frecandu-ma la ochi. I-am deschis si am vazut ca era doar un tip care se uita in directia mea.

"Prostuta mica!" Mi-am zis. "Sa bei tu douasprezece pahare si sa incepi sa vezi dublu e prea mult pentru o seara. Trebuie sa pleci acasa"

Mi-am luat gentuta de pe masa, mi-am salutat prietenele si m-am indreptat in directia iesirii.

„Stai, unde pleci asa repede ?!" Tipa Kimberly dupa mine.

„Mama..omorat..mine" Se pare ca acest organ numit creier nu coopera cu limba mea si am lasat-o asa.

„E clar fetelor, avem o Kate in stare de ebrietate. Poti sa ajungi acasa ?"

„SIIGURR" Gesticulez eu. „Taxi, taxi!!"

In timp ce paseam pe strada incercand sa gasesc un taxi, pulsul imi accelera si imi simteam inima cum incepe sa bata din ce in ce mai tare la auzul vorbelor care veneau din gura unui pusti:

"Haideti sa ne distram putin, baieti ! "

Speriata, incercam sa fac pasii cat puteam de mari, dar se pare ca nici macar nu puteam sa merg in linie dreapta. Am simtit 2 maini puternice ce se incolaceau in jurul meu. Mi-a pus mana la gura si m-a tarat intr-un colt ferit de lumina.

"Esti doar a mea ! " Am auzit din gura unuia dintre ei.

Vedeam cum se apropia din ce in ce mai mult de mine, trantindu-ma cu spatele de un zid inca umed dupa ploaia din seara asta. Isi apropie bazinul de partea mea intima, in timp ce-mi rotea usor capul cu ajutorul mainii lui mari. Mi-a lasat o urma umeda pe gat provocata de sarutul lui scarbos . Incercam sa ies din stransoarea ce imi tinea mainile intepenite, dar era imposibil .

"Las-o in pace! Ea este cu mine ! " A strigat o voce groasa care provenea din partea opusa in care eram eu.

„CE ?!" Spun eu confuza. „DAA, CU EL SUNT." Eram cea mai proasta mincinoasa care a existat..

Puteam destinge doar umbra. Fata o avea intunecata, iar parul ii era cret, dupa onduleurile reflectate, in umbra, pe perete.

"Styles, Styles, Styles. De cate ori ti-am zis sa nu te mai bagi in treburile mele ? "

„E CU MINE AM SPUS, LAS-O IN PACE!" Tipa baiatul cret din fundul plamanilor.

La amenintarile cretului, mi-a dat drumul din stransoare si se apropria de el. Fara sa mai spuna o vorba, cretul si-a strans degetele intr-un pumn inainte sa-i atinga de-a binelea fata acelui dobitoc. In numai cateva secunde, buzele ii erau acoperite de sangele ce-i curgea din nas.

"Fugi! Acum ! " Mi-a spus cretul, in timp ce m-a luat de mana si m-a tras dupa el. "Acum esti in siguranta" L-am privit temator in ochi si am observat ca ochii lui erau aprinsi, de culoarea jadului..

Inca din acel moment am stiut ca acest baiat imi va tulbura intreaga existenta.

My Boyfriend Is A Murderer (IN CURS DE EDITARE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum