Capitolul 5. Mad people

1.7K 81 13
                                    

Nici nu cred ca exista un sentiment mai placut decat acela cand oamenii iti apreciaza munca. Capitolul 6 il voi pune diseara daca am vreo idee, oricum cert este ca il voi pune mai devreme decat trebuia. Toate capitolele sunt scrise pe loc. Gata cu vorba, enjoy !

______________________________________________________

"Unde naiba isi tine cretul ala telefonul ?"  Ma intreb in minte, in timp ce ma incruntam deoarece Harry nu raspundea. "Raspunde..Ras.. "  vocea lui groasa  m-a intrerupt. 

"Hei. Imi pare rau, a trebuit sa plec mai devreme si tu dormeai asa ca nu am vrut sa te trezesc. "

Acum imi citea si gandurile.. Am inganat un "aha" in semn ca eram de acord cu ce spusese el si am continuat . 

"Una dintre prietenele mele m-a chemat diseara in clubul de la marginea orasului. Um, vrei sa vii cu mine ? " Ii spun eu, ezitand putin.

"Sigur . " Imi raspunde, intrerupandu-ma. "Ne vedem acolo." Si a inchis.

In mintea mea erau tot felul de scenarii. Ma gandeam ca se va imbata si va incepe sa se bata. Sau una ii va face ochi dulci si el va ceda. Siroaie de imagini imi treceau prin fata ochilor. Am inchis ochii si i-am deschis la o secunda dupa, calmandu-ma. "Nu, nu are ce sa se intample."  Imi tot repetam in minte. Gandurile mele au fost intrerupte de catre Kimberly, care imi spunea prin telefon ca nu mai poate ajunge diseara. Intr-un fel m-am bucurat. I-am zis ca este totul in regula si  am inchis. 

In seara asta vom fi doar eu si el. M-am indreptat catre dulap, pentru a-mi alege hainele ce aveam sa le port. Spre mirarea mea, am avut curajul sa aleg o rochita pentru diseara. Am coborat in living, unde m-am asezat pe canapea si am pornit televizorul. Pe toate canalele erau stiri ca "X s-a despartit de Y" sau "Cantareata Z a ramas insarcinata la doar 18 ani. " Plictisitor. Prea multa drama pentru un oras cum este Londra. M-am ridicat de pe canapea si am inchis televizorul.

                                                                                                                  ***

Ma imbracam, in timp ce soneria de la usa se auzea. "Ce nai.. A ajuns mama mai devreme ?"  Imi spun. M-am indreptat catre usa si am deschis-o incet. 

"Harry. " Ii spun bucuroasa ca-l vad stand in fata mea, imbracat cu o pereche de blugi negrii, stramti si un tricou negru. 

"Daca esti gata.. " Imi sopteste el, in timp ce isi apasa buzele peste ale mele. "Haide." Ma ia de mana si ma trage dupa el. 

"Nu ai zis ca ne vedem acolo ? " Ii spun eu, oprindu-ma din mers si ridicandu-mi capul spre el. 

"Am vrut sa-ti fac o surpriza. " Mormaie jucaus, in timp ce ma saruta frunte.

                                                                                                    ****

"Ameteala, lume nebuna, si iar ameteala " , sunt cuvintele ce pot descrie cel mai bine atmosfera dintr-un club din Londra. M-am asezat la o masa, cat Harry s-a dus sa ne aduca bauturile. Vad un adolescent, care se legana spre masa mea. Si da, se legana, pentru ca sigur nu mergea. Se citea pe fata lui cat de beat era. Se tranteste langa mine, in timp ce isi pune mana pe umerii mei si ma saruta pe obraz. Mirosea mai mult decat groaznic a alcool. Incerc sa ma departez de el, dar isi infasoara ambele maini in jurul taliei mele si ma trage langa el.

"Hei papusica. " Imi spune, in timp ce se juca cu buclele mele lasate pe spate. "Ai venit sa te distrezi sau.. " 

"I-ati mainile de pe mine. " Tip eu dezgustata. 

"A venit sa se distreze cu prietenul ei. " Ii vorbeste Harry din spate, cu un zambet ironic pe buze. "Acum cara-te." Continua, la fel de ironic.

"Dar nu trebuie sa te ambalezi, cretule. " Se intoarce spre Harry . Incearca sa se ridice, dar nu poate. 

In acel moment Harry il trage de tricoul si il da la o parte.

"Acum te poti ridica. " 

"Puteam pleca si singur." Ii spune adolescentul, pe un ton superior.

"Iesi odata! " Tipa Harry la el.

Se apropie de mine . Ma ia in brate si ma strange in timp ce-mi sopteste "Kate.." . Sarutul meu i-a intrerupt fraza. " Esti bine ? " Am dat din cap afirmativ, in timp ce-l apropiam de mine. Nu vroiam sa-mi dea drumul. Daca pana acum nu eram sigura ca il iubeam, acum pot spune ca il iubesc in adevaratul sens al cuvantului. 

Seara a continuat linisit. Ma simteam bine alaturi de el. Dansam prosteste. 

"Danseaza cu mine." Imi spune.

"CEEE ?!" Tip eu, ne intelegand ce zice. Muzica era prea tare. 

Am inceput sa rad. Am simtit doua brate puternice ce ma tineau aproape de acel corp. M-am intors si era Harry. S-a uitat in jos spre mine. Isi apropie buzele de obrazul meu. Ma saruta pe obraz si coboara obraznic mai jos, spre buze. A ezitat putin, dar si-a apasat buzele incet peste ale mele, limba sa patrunzand usor printre buzele mele. Ne miscam incet si clar nu eram pe ritmul zbuciumat al muziicii din club. Eram la pieptul lui, simtindu-i inima cum bate. 

"Haide. " Imi sopteste, in timp ce-mi face semn catre iesire.

My Boyfriend Is A Murderer (IN CURS DE EDITARE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum