Capitolul 12. I'm back, bitches

1.3K 67 21
                                    

Heei. Am revenit cu un capitol nou. E diferit fata de celelalte capitole, deci daca cititi va asumati riscurile. :))

Ah, si mai vroiam sa va intreb ceva. Se pricepe cineva de pe aici la coperti ? Pentru ca nu am niciun program de acest fel, din cauza laptopului meu supra mega "misto" si ma gandeam sa schimb coperta cartii . Daca unul dintre voi se pricepe la asa ceva, lasati-mi un mesaj pe profil  si discutam . 

PS : Domnisoara asa-zisa Raluca Andreea C. , eu te-am avertizat, daca citesti o faci pe propria piele! :))

Cu alte cuvinte, enjoy it! 

________________________________________________________

Mi-am simtit spatele lipit de peretele rece al holului, cand Harry m-a prins puternic de coapse si m-a ridicat pentru a ajunge la acelasi nivel cu el. Picioarele mele ii erau incolacite in jurul taliei, in timp ce se uita la mine. 

"Esti frumoasa. " Mi-a soptit, inainte sa isi apese iar buzele cu duritate peste ale mele.

De fiecare data cand ma atingea simteam furnicaturi. Simteam cum corpul avea sa-mi explodeze, la fiecare contact vizual pe care il faceam.

Buzele noastre formau in continuare un sarut. Limba lui a patruns usor printre buzele mele, atingand-o jucaus pe a mea. Auzeam zgomotul facut de pasii lui la contactul cu parchetul. M-am dezlipit pentru cateva secunde de el, uitandu-ma in jur. Se indrepta, incet, incet catre camera in lui.

"Harry, e-eu.. "

A murmurat un "shh"  in timp ce dintii lui se infingeau din ce in ce mai tare in pielea umarului meu stang. Imi strangea coapsele cu o forta supra-omeneasca, lasandu-mi urme. M-a intins lent pe patului lui, asezandu-se deasupra mea. Mi-am incrucisat mana incet spre umar, atingandu-mi rana. Inca ma durea. Se uita pentru o secunda la mine, apoi a inceput sa-mi lase urme umede pe fata.

Buzele lui se apasara peste umar, in acel loc dureros, facandu-ma sa tresar. S-a indepartat putin, uitandu-se mandru la acea urma lasata. Si-a apasat buzele din nou peste locul unde ma muscase, de aceasta data mai delicat. 

Intr-o mana mi-a prins marginea tricoului, tragandu-l usor in sus . Dintr-o miscare, se ridica din pat, stand in capul oaselor in fata mea. M-am ridicat in coate, uitandu-ma confuza la el. O mana ii cade usor peste marginea blugilor, facandu-i sa-i cada si sa ramana doar in boxeri. Cu cealalta mana isi indeparta lejer tricoul de pe corp, aruncandu-l undeva in mijlocul camerei. S-a trantit inapoi in pat, langa mine, prinzandu-ma de talie si tragandu-ma deasupra lui. Mi-am asezat cu grija palma pe abdomenul lui cald, in zona inimii, cealalta lasand-o libera sa cada pe langa corp. Ii simteam fiecare bataie accelerata. 

Il priveam. Parul ii era ridicat, ceea ce m-a impiedicat sa-i pot vedea buclele acoperindu-i fata ca de fiecare data. O privire fulgera m-a facut sa ma opresc din gandurile mele. Mi-am lasat si palma ce era asezata pe abdomenul lui sa cada . Stateam lipita de el. M-am ridicat usor, asezandu-mi fata deasupra buzelor lui. Picioarele lui se despartira, facand loc picioarelor mele, care stateau intre cele 2 separate. 

I-am rontait usor urechea, coborand spre gura lui . Dar ceva m-a impiedicat. Avea o slabiciune  pentru zona urechilor si am simtit asta de cand a tresarit la atingerea urechii lui. I-am zambit jucaus, indreptandu-ma catre buzele lui carnoase, strabatute de zeci de vase de sange. Ii lasam absenta urme pe gat, cand am simtit o mana calda ce-mi apasa usor soldurile. Se straduia sa-mi elibereze corpul de pantalonii mulati ce-i aveam pe mine si reusira. 

Eram deasupra lui, doar in lenjerie. Dar se pare ca acest lucru nu-l deranja deloc, ba din contra, ii facea placere. Mi-a apucat mana si m-a tras, pana am ajuns lipita de pat, iar el statea desupra mea. Ii simteam buzele cum adiau pe corpul meu, acoperindu-ma cu saruturi . Am murmurat un "Harry"  atunci cand i-am simtit erectia prin boxeri.  

My Boyfriend Is A Murderer (IN CURS DE EDITARE)Where stories live. Discover now