Capitolul 8. What's wrong with you ?

1.4K 68 15
                                    

Teoretic, acest capitol trebuia sa apara in weekend, dar practic nu m-am putut abtine. *laugh*

__________________________________________________

"Harry." Soptesc eu, in timp ce el continua sa ma priveasca.

Nu era inimidat de ochii mei caprui si mari, care erau in aceeasi nuanta cu intunericul din camera. Nu va ganditi la un intuneric bezna, dar pentru o camera normala era destul de intunecata. Ii vad ochii cum se miscau, privindu-mi o parte a fetei, apoi cealalta. Gestul lui era incontinuu . 

"M-ai intrebat ce fac azi, nu ?"

A dat aprobator din cap. Privirea lui devenea din ce in ce mai profunda. Ai fi zis ca se uita prin mine, nu la mine. 

"Diseara, Kimberly si prietenul ei vin la mine. V-Vrei sa vii ?" Ii spun balbaindu-ma. 

Mi-am despartit privirea de a lui si am privit in jos. Am ridicat fata incet, inapoi spre el asteptandu-i reactia despre propunerea mea.

"Nu.. Diseara, um.. am planuri. " Raspunde. 

Nu am mai insistat. Pe cat de mult vroiam ca el sa o cunoasca pe Kimberly, pe atat vroiam o seara linistita. 

                                                                                                       ***

"Haideti, intrati!" Le spun  celor doi, dupa ce soneria de la usa s-a auzit. 

Am inchis usa in urma mea, trantind-o . Kim* si Matt s-au facut comozi pe canapeaua din living, in timp ce eu le luam sacosele din mana si le duceam in bucatarie. M-am uitat in fuga peste ele pentru a vedea ce au luat. Am scos o punga de popcorn gata facute. Erau asa de lenesi, incat pana si floricelele le-au cumparat gata facute, ne mai pierzand timpul sa le faca la microunde. 

M-am asezat pe canapea langa ei, intinzandu-le bolul cu popcorn pentru a se servi. Si-au aruncat o mana peste popcorn, prinzandu-l in palma. Mi-au facut semn sa las bolul langa mine.

"La ce vreti sa ne uitam ?" Ne intreaba Matt.

"Romantic. " Propune Kimberly cu un zambet pervers pe buze, uitandu-se la Matt.

Mi-am dat ochii peste cap si am mormait un "Romantic sa fie. "  . Mi-am tarat picioarele pe scari spre camera mea. O puteam auzi de sus pe Kim cum scotea cate un "Lasa-maa!"  urmat de un ras salbatic, cand Matt o gadila.

Am infascat mai multe dvd-uri cu filme si am coborat. Mi-am facut loc langa cele doua "floricele" si am pornit dvd-ul. Linistea era intrerupta din cand in cand de replicile personajelor. Eram atat de atenti, deoarece era "The notebook.", filmul nostru preferat. Un "La dracu!"  s-a auzit de unde era Matt. Statea pe partea dinspre usa a canapelei. 

"Matt, te-am rugat sa nu mai injuri in casa. " I-am spus pe o voce calda.

Filmul ma cuprindea asa de tare, incat nici macar nu l-am privit cand i-am vorbit. 

"Ce ? Nu am injurat eu, stii bine ca eu nu injur. " Eu si Kim i-am aruncat privirea cu spranceana ridicata. " In casa.." A continuat.

"Oh, haide Matt. Cine putea sa injure din partea in care esti tu ? " 

Situatia deja devenea comica. O lovitura puternica s-a auzit in geamul living-ului.

"Ma duc sa verific. " Le-am spus speriata.

Ma indreptam catre usa cu pasi mici. Am deschis-o, dar nu era nimeni. Paseam in gradina, cand doua brate puternice ma inconjoara iar abdomenul sau cald se apropie de spatele meu.

"Hei. " Mi-a soptit la ureche, in timp ce m-a sarutat pe obraz.

"Harry. Esti.. esti nebun ?! M-ai speriat de moarte! " I-am raspuns, incruntandu-mi sprancenele si intorcandu-ma cu fata la el.

Ii puteam simti abdomenul tonifiat cum vibra din cauza rasului.

"Ce cauti aici ? " 

Asteptam un raspuns pe care nu aveam sa-l primesc. Mi-am incrucisat bratele in zona gatului sau, apasandu-mi buzele peste ale lui. I-am facut semn catre usa din fata. A inceput sa mearga spre ea, tinandu-ma strans de mana, cu mine in urma lui. A deschis-o usor si a pasit inauntru.

"Era cineva ?" Imi spune Kim, uitandu-se la film.

A vazut ca nu-i raspundea nimeni, asa ca a intors capul spre usa. L-a vazut pe Harry. S-a apropiat incet, vazandu-ma si pe mine intrand in urma lui . Il analiza din cap pana in picioare. Dupa se uita la mine si facea acelasi lucru. Desigur, nu i-am spus lui Kimberly despre Harry, deoarece imi era frica de reactia ei. Toata scoala generala si tot liceul am fost "acea tocilara". Sa-i fi spus ca l-am intalnit pe Harry, nu stiu cum ar fi reactionat. 

"Harry. " Ii intinde politicos mana Harry, intrerupand linistea .

"Kimberly. " Se prezinta ea.

"Si el este Matt. " Ii adaug eu, aratand spre prietenul lui Kimberly. 

                                                                                                                    ****

Kim ii putea tot felul de intrebari lui Harry, ceea ce ma facea sa cred ca deveneau din ce in ce mai apropiati. Am pornit alt film, deoarece acela era pe sfarsite. Matt si Kimberly stateau jos, in fata televizorului, in timp ce eu si Harry stateam pe canapea, unul langa celalat.  Il puteam vedea pe Harry cum ii privea buclele blonde ale lui Kim. 

"Vreau sa vorbim. " Imi sopteste Harry. 

L-am luat de mana, soptind un "Va rog sa ne scuzati. " . Am ajuns in camera mea, unde usa s-a trantit dupa ce am intrat.

"Esti sigura ca nu ea iti trimite acele mesaje ?" Imi spune.

"Ce ? Kimberly ? Fii serios Harry. Este prietena mea, cum sa-mi trimita ea acele mesaje. Nici macar nu stia de tine, iar acela care mi-a trimis mesajul stia. " Am inceput sa rad. 

"Ai dreptate. " 

-HARRY'S POV-

Este ceva in neregula cu acea blonda. Trebuie sa o protejez pe Kate. Ea nu  va crede niciodata ca este posibil ca prietena ei cea mai buna sa fie cea care ii trimite acele mesaje necunoscute. Nu o sa mai deschid subiectul, o sa fac totul de unu singur.

-KATE'S POV-

Seara a decurs normal. Ne-am luat la revedere de la Matt si Kim cand acestia au plecat acasa. Am inchis usa in urma lor. Harry statea pe prima treapta si ma privea. 

______________________________________________________________

Sper ca v-a placut si partea asta. Astept comentariile voastre.

Capitolul 9 il voi pune in weekend. :3

 

My Boyfriend Is A Murderer (IN CURS DE EDITARE)Where stories live. Discover now