Capitolul 4. Think i'm falling for your smile

2K 96 8
                                    

Imi deschid incet ochii si il vad privindu-ma. Acea fata perfecta, dar totusi imperfecta. Ochii lui de un verde inchis s-au luminat la contactul cu ochii mei. Statea pe o parte, in cot si se uita profund la mine. Buzele i s-au arcuit intr-un mic zambet inainte sa-mi rosteasca un "Buna dimineata, frumoaso." 

Am zambit timid. In camera era destul de intunecat, ceea ce m-a facut sa-mi indrept privirea catre fereastra. Draperiile trase accentuau vremea urata de afara. M-am intors cu fata spre el si mi-am apasat buzele peste obrazul lui rece. Simteam ca puteam avea incredere in el, ca puteam face orice cand el imi era aproape. Nu am mai simtit lucrul asta niciodata. Era un sentiment placut, ce-mi facea  toti fluturasii din stomac sa se transforme pe loc intr-o adevarata gradina zoologica. 

"Buna dimineata si tie. " I-am soptit.

Lemnele inca mai ardeau in semineul din fata patului. Ardeau asa de mahnit si de incet, incat te putea face sa adormi la loc privindu-le, mai ales ca nici vremea de afara nu prea era in favoarea ta. M-am asezat cu picioarele incrucisate si fata spre el, in timp ce el era in aceeasi pozitie ca si inainte.

"Harry.. Iti pot pune o intrebare ? "

"Orice." 

"Ce iti place la mine ? Sunt doar o fata simpla, nu am nimic special. Ai putea fi acum in bratele uneia mai indraznete." Ii spun eu, ezitand putin.

Imi zambeste jucaus, in timp ce s-a ridicat in sezut si se sprijinea cu mana dreapta de pat. 

"Esti.. tu. Esti... nu stiu, esti diferita de toate celelalte. Ele vroiau sa ajunga in pat cu mine si dupa plecau, nici macar nu imi spuneau "pa, prostule." . Mereu am vrut o fata pe care pot sa o protejez, pe care pot conta. O fata cu care sa-mi impartasesc gandurile. Si tu.. Gingasia ta, felul cum ma privesti confuza chiar si acum, este cel mai frumos lucru pe care l-am vazut in viata mea." 

Ma apropii de Harry din ce in ce mai tare. Buzele mele se unesc cu ale lui formand un sarut. Mana sa s-a impleticit cu a mea, in timp ce cealalta mana a sa se juca cu parul meu. Nu stiu de ce am facut asta. Nu stiu ce m-a impins sa il sarut. Cert este ca il simteam aproape. Simteam ca ma poate apara de orice si ca in acelasi timp imi poate pastra gingasia. I-am lasat dintii sa-mi muste buza inferioara. Ne-am despartit buzele si ne uitam unul in ochii celuilalt. 

"Cred ca ma indragostesc de zambetul lui. "  Imi spun in minte. Zambetului lui ?! Doar zambetul lui ?! Ma indragosteam incet, incet de el. De fiinta lui, de caracterul lui de bad boy care se imblazea cu cat petreceam mai mult timp cu el.

"Harry crezi ca ar.. "

"Ar trebui sa mergem. " Imi ia el vorbele din gura . 

Felul in care mi-a spus, m-a facut sa rad. Incet, a inceput sa rada si el . Radeam prin camera ca si doi drogati. Spre apararea mea pot spune ca si iubirea este un drog.

                                                                                             ******

Conducea. Conducea atat de calm, in timp ce imi lua mana in mana lui si mi-o saruta incet, uitandu-se cu ochii mari si verzi la mine. Am zambit. Momentul a fost intrerupt de telefonul meu care ma anunta ca am primit un mesaj. 

" Expediator : Kimberly

Pe unde esti ? Nu te mai recunosc. Ai ratat o noapte ca fetele. Tu nu ratai niciodata asta. Suna-ma urgent! "

" Cine era ? " Ma intreaba Harry.

"Um.. O prietena. " Ma balbai eu.

" Catre : Kimberly

Stii ca am avut treaba. Nu am patit nimic, nu m-a taiat nimeni bucatele, sunt intreaga. Vorbim cand ajung acasa. Kisses. xx "

                                                                                                           ****

Puteam vedea cladirile inalte ale Londrei de la o mila departare. Priveam ingandurata pe geam, cand Harry ma intrerupe :

"Sii, ce faci diseara ? " Imi spune facand fata de catelus.

"Nu, Harry. Ne-am inteles fara fata aia. Si avand in vedere ca mama e plecata la un curs toata saptamana, voi sta singura.. acasa." Am facut o pauza in care m-am gandit ce sa spun. " Poti sa vii, daca vrei, stii tu . " Am continuat.

"Mare greseala ca ai spus asta. " Imi spune Harry chicotind. "Mergem direct la tine ? "

"Yup." I-am raspuns eu increzatoare.

                                                                                                                       ****

"Londra dulce Londra" Spun eu cu voce tare in timp ce vad indicatorul " Ati intrat in Londra! Conduceti in siguranta. "

Si-a parcat masina in garajul meu si am intrat pe usa ce facea legatura dintre garaj si bucatarie. Era intuneric bezna, singurul lucru care se vedea era neonul fosforescent al intrerupatorului. Ma indrept eu trufasa spre el, cand ma lovesc de coltul canapelei si tip " Ala a fost pus acolo doar pentru a ma lovi eu de el! " . Harry a ras usor la auzul vorbelor mele ce erau pline de nervi pe acel biet colt de canapea.

Am aprins lumina si mi-am adus un CD cu filmul "The notebook". Il mai vazusem pana acum de cel putin 10 ori, si Harry la fel, dar faptul ca-l vedeam impreuna era ceva special. Stateam amandoi pe canapea, eu infasurata in patura, iar Harry dardaia de frig langa mine in timp ce ma tinea de umeri. 

Peste noapte a dormit la mine. Dimineata ma trezeste telefonul care suna in continuu. Am murmurat un "Da"  cu o voce ragusita. Pe partea cealalta a telefonului era Kimberly, care ma invitase din nou in club. I-am spus sa astepte putin, deoarece vroiam sa-l intreb pe Harry ce parere are despre asta, dar cand m-am uitat langa mine nu era. Am coborat in bucatarie, dar parca se facuse una cu gresia neagra care imbraca podeaua bucatariei.  Plecase. Am acceptat propunerea prietenei mele. I-am inchis luandu-mi ramas-bun de la ea si imediat am format numarul de telefon a lui Harry. 

My Boyfriend Is A Murderer (IN CURS DE EDITARE)Where stories live. Discover now