Capitolul 10. Do you remember me, Styles ?

1.4K 70 7
                                    

Hiiiiiiiii. In sfarsit am si eu putin timp liber sa postez noul capitol. Stiu, ati asteptat putin, putin mai mult si imi pare rau, dar dupa parerea mea asteptarea a meritat. Sper ca ideile mele sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre. Si ca sa nu o mai lungim, spor la citit! X

____________________________________________________________

Vantul imi mangaia usor pletele, ce se lasau duse in adierea lui. Strada era pustie, ceea ce era ciudat pentru o dupa-amiaza inserata din Londra. Sunetul pasilor nostrii era singurul  zgomot ce se putea auzi in departare. Parcul era in apropierea casei mele, de aceea nu am mers prea mult. 

Mi-am desprins mana de a lui, alergand usor spre una dintre multele banci ce erau libere in seara aia. Harry s-a asezat incet langa mine, nescotand niciun sunet. Buzele i se intinsera lent, intr-un zambet, in timp ce ma privea in ochi. Mi-am mutat privirea in jos, catre asfaltul plin cu desene din creta colorata. 

Privirea lui era prea mult pentru mine. Nici nu mi-am dat seama cand corpul a inceput sa-i vibreze din cauza rasului. Un ras jucaus, provocat de obrajii mei ce-si schimbasera culoarea intr-un rozaliu.

"Nu mai rade de mine! " I-am spus, in timp ce imi stapaneam cu greu rasul ce tocmai avea sa izbucneasca.

Il puteam privi cum se uita la mine cu acea fata perversa. 

"Haide Harry, fii serios. " Am continuat incercand sa-mi opresc zambetul de pe buze si sa fiu cat se poate de serioasa.

Continua sa se uite la mine, asa ca mi-am intors nepasatoare capul in sensul opus. S-a ridicat in capul oaselor in fata mea si imi analiza privirea de enervata. Ma uitam cu coada ochiului la el, cand doua maini puternice ma prind de incheieturile palmelor mele, tragandu-ma aproape de el. Ii simteam toracele miscandu-se, cand respira. Si-a lipit abdomenul cald de al meu. Mi-a ridicat capul incet cu doua degete, in timp ce ma uitam neajutorata in sus, spre ochii lui. Si-a apasat buzele peste ale mele, formand un sarut dulce. Mi-am infins mana in parul lui cret, de  culoare castanie, cand limba lui a patruns usor printre dintii mei, atingand-o pe a mea. 

Buzele noastre au fost despartite de zgomotul unei melodii care se apropia din ce in ce mai tare de noi. M-a luat de mana, cand isi incrunta sprancenele pentru a putea vedea cine era. Ma uitam in aceeasi directie cu Harry, directia de unde provenea zgomotul. I-am putut destinge silueta lui Kimberly, indreptandu-se cu pasi repezi spre noi. Se pare ca ne vazuse si clar nu venea ca sa ne salute. 

In spatele ei erau fostele mele prietene, urmate de un grup de baieti. Din departare aratau ca una dintre acele gasti ale cartierului de care ar trebui sa  te temi. Harry mi-a facut semn sa ma dau in spate, dar nu, aveam sa o infrunt pe Kimberly, ca o curajoasa ce sunt.

"Uite, ce dragut. Indragostitii au venit in parc sa se plimbe. Nu e romantic, baieti ? " Tipa Kim, cand era in apropierea noastra. 

Harry si-a strans pumnul, in timp ce Kimberly si gasca s-au asezat in fata noastra.

"Styles, Styles, Styles.. Sunt uimita ca te-ai putut indragosti de o fata ca si Kate.. Credeam ca te cunosc mai bine de atat.. Stai asa : Te-ai indragostit nu ?  Ii spune Kimberly pe un aer ironic.

Eram confuza. "Credeam ca te cunosc mai bine de atat. " erau cuvintele ce mi se tot repetau in minte. M-am uitat la Harry cu dispret. Era clar ca se cunosteau de multa vreme. Mi-am smuncit mana din a lui si am fugit in sensul opus, catre casa. Siroaie de lacrimi imi inveleau obrazul . Era a doua oara intr-o zi cand plangeam. Auzeam in urma mea zgomotul unor pasi mari. "Kate, asteapta! Trebuie sa auzi tot! "  striga o voce ragusita in spatele meu. 

Acum ii puteam intelege comportamentul lui Kimberly, chiar daca nu ascultasem ceea ce vroia sa spuna Harry. O voce din capul meu ma indemna sa stau, sa il ascult, caci eram curioasa de cele intamplate, dar cealalta voce o aud cum imi tipa "Te-a mintit ! Te-a mintit, copila ! ". 

Incepusem sa obosesc, iar picioarele mele nu se mai miscau asa de repede cum o faceau inainte. Aveam senzatia ca inima imi va sari din piept, asa ca m-am oprit pentru o secunda, pentru a lua o gura de aer. O secunda era de ajuns, caci Harry era foarte aproape de mine, iar pauza mea l-a facut sa ma ajunga. 

"Pot sa-ti explic. " Imi spune, gafanid. *VA ROG NU VA GANDITI LA PROSTII! *

"Kimberly a.. " A continuat.

L-am intrerupt inainte sa imi povesteasca ceva. Pe cat de mult cat vroiam sa aflu ce se petrecea, pe atat de mult nu imi pasa. Conta ca era acum, cu mine.

"Trecutul e trecut, Harry. " I-am raspuns. 

M-a strans in brate asa cum n-a mai facut-o niciodata. Ii simteam inima cum batea de o mie de ori mai repede decat de obicei. Si-a apasat buzele pe fruntea mea, inainte sa coboare spre gura mea. 

"Ramai cu mine. " Am soptit.

A incuviintat incet din cap, in timp ce ne apropiam de casa. Imi tinea deschisa usa, in timp ce eu paseam inauntru. Intrand in camera mea, si-a dat jos hanoracul ramanand doar in tricou. Mi-am mutat privirea in alta parte, pentru ca stiam ca incepusem sa ma holbez.

Se apropie de mine, sarutandu-ma salbatic pe buze. Incercam sa soptesc un "Harry, stai. " dar nu puteam din cauza buzelor lui . Si-a coborat usor capul spre gatul meu, lasandu-mi urme umede. M-a apucat de solduri, in timp ce ma tranteste pe pat. Ii strangeam buclele incontrolabil, cand el mi-a ridicat tricoul, sarutandu-ma pe toata partea abdominala. 

"Harry, nu! " Am tresarit in timp ce el cobora spre picioarele mele . 

Mi-am asezat tricoul si m-am indreptat spre fereastra. Cand m-am intors cu fata la el, era in picioare, in fata mea. M-am apropiat incet de el, soptindu-i :

"Uite, nu vreau sa intelegi gresit. Oricat de mult m-ai fi schimbat, inca nu sunt pregatita pentru asta. "

L-am sarutat  incet pe obraz. Buzele mi s-au arcuit intr-un zambet, cand mi-a raspuns la sarut, cu unul pe frunte.

             

                                                                                                           ******

I-am facut semn din mana lui Harry cand isi porni masina si se indeparta de casa mea. Am trantit usa in urma, facand la fel si cu usa din camera mea. M-am trantit in pat. Muzica bubuia in urechile mele micute. Am dat mai incet si am dat  "play"  listei cu melodii mai lente. 

____________________________________________________________

Aici se incheie capitolul 10. As fi vrut sa-l fac mai lung, dar sunt secata de idei. Timp de o luna, de acum, voi pune cate un capitol pe saptamana. 

My Boyfriend Is A Murderer (IN CURS DE EDITARE)Where stories live. Discover now