Capitolul 33/ Zeiţa

11.7K 618 46
                                    

Era brutal, dar nu aşa cum e de obicei, nu în acel mod sexy şi dominant. Era...rău, bădăran. O ţinea strâns pe acea brunetă, incredibil de frumoasă, de parcă era nervos pe ea. Se vedea că o deranja comportamentul lui, se încrunta protestând, dar în linişte. Nu vroia să atragă atenţia, părea că se teme de el.

Ce naiba tot ascunde omul ăsta?

Am stat atât de mult timp pe urmele lui şi simt că nu ştiu nimic.

M-am cuibărit pe canapeaua cafenelei pentru a nu fi observată de Max. Vroiam să văd cum decurge "întâlnirea" lui.

Gelozia se instalase deja. Femeia aia avea un aer intimidant, părea zeiţa frumuseţii şi mă simţeam incomod, ştiind cu ce tip de femei îşi petrece Max timpul. Mă simţeam ca şi Cenuşăreasa pe lângă ea. Am analizat-o din cap până în picioare. Părul său creţ îi cădea pe spate, în valuri, purta o fustă neagră şi o cămaşă roşie băgată în ea, era elegantă. Atât îmbrăcămintea, cât şi pantofii îi ofereau un aer de...superioritate. Ar trebui să-mi fac griji? Avea buzele roşii şi cărnoase şi ochii negri, precum părul. Cine naiba e?

Eric observase că mă holbam şi bineînţeles, îl observase şi pe Max.


- Oh, întâlnire dublă. Râde el, dar mie nu-mi ardea de glume. I-am aruncat o încruntătură pentru afirmaţia enervantă pe care o făcuse.

Inima îmi bătea tot mai tare şi tensiunea mea crescuse. Mi-am încleştat pumnii. Îmi venea să mă ridic şi să-i rup părul acela perfect brunetei.


- Eric, ştii ceva despre zeiţa frumuseţii de acolo?

- Zeiţa frumuseţii? Haide, Bell.. eşti mult mai frumoasă decât ea. Nu-mi spune că eşti geloasă!

M-am încruntat iarăşi. O să fac riduri multe în felul acesta! O să arăt ca o babă.


- Adică, arată bine, dar să fim serioşi. Eşti de 1000 de ori mai bună. Ea e...genul de femeie pe care o vrei în pat. Iar tu eşti genul de femeie pe care o vrei o viaţa.. şi în pat, pe lângă. E diferenţă de la cer la pământ.

Spune el obraznic şi i-am dat un picior pe sub masă.


- O cunoşti, am dedus.

-Da, spune el scurt. Sunt în misiunea asta de mai mult timp decât tine. E fosta iubită a lui Max.


Poftim? Cred că am rămas cu gura căscată. Dacă nu aş fi stat pe scaun, probabil picam în fund ca un pinguin beat. Mai aflu multe?

Eu ştiam că nu a mai avut relaţii serioase, dar se pare că nu sunt la curent cu multe, iar Eric e un fel de "ştietotdarnuspunenimic" aici. Mă simţeam trădată. Nu mi-a spus despre ea. Oare a iubit-o? Nu sunt eu prima lui iubire? Adică.. aş prefera să fiu ultima, oricând.. dar îmi plăcea să cred că l-am învăţat să iubească, aşa cum a spus. M-a minţit? Cu siguranţă a iubit-o! Cine ar putea sta lângă o astfel de femeie fără să se îndrăgostească?

Acum întrebarea adevărată şi cea mai mare nedumerire a mea era... încă o iubeşte? Are fluturi în stomac stând atât de aproape de ea? Se gândeşte la mine sau e prea acaparat de ea?

Oh, nu! Nu îmi va lua bărbatul, o să mă fac înţeleasă.

M-am ridicat de la masă luându-l pe Eric de braţ şi am mers la masa lor. Aşa aveam să-i arag atenţia şi ei, şi lui Max, care cu siguranţă va observa cine mă însoţeşte.

Jocul pasiunii - I. Spune-mi că mă vrei!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum