Capitolul 31/ Un ocean de secrete

12.5K 720 56
                                    

Nu îmi făcea plăcere să stau despărţită de el nici două secunde şi deşi îmi promisese că o să stea maxim 2-3 ore, mă simţeam de parcă va lipsii 3 săptămâni. Îmi lipsise atât de mult în ultima perioadă încât de fiecare dată când dispărea din raza mea vizuală, simţeam un gol în stomac şi îmi era teamă că va fi ultima oară când îl voi vedea.

Mi-am îndreptat privirea spre ceasul de pe noptieră, arăta că este ora 21:07. M-am bosumflat spre Max spunându-i că o să-l cronometrez şi dacă îndrăzneşte să întârzie o să-l pedepsesc pentru fiecare secundă.

Mă simţeam obosită, îmi era foame, iar între picioarele mele focul încă ardea.. m-am fâstâcit în pat ca să-mi găsesc o poziţie confortabilă, iar Max m-a acoperit şi mi-a plasat un sărut pe frunte.

- Să fi cuminte şi să dormi! Eşti obosită, iubito! Nu mă aştepta, va fi târziu când voi venii.

- Crezi că scapi de cronometru? îl ameninţ din priviri, ceva îmi spune că o să stea mai mult decât mi-a promis. Stomacul meu era revoltat, iar sunetele scoase nu erau tocmai plăcute; nu-l băgasem prea mult în seamă în ultima vreme.

- Când ai mâncat ultima oară?

- Dar tu când ai mâncat? i-o întorc eu frustrată. De parcă el pusese gura pe mâncare!

- Nu-mi răspunde cu o altă întrebare. O să comand imediat ceva şi ar fi bine să mănânci.

- Nu, o să te aştept. Mâncăm împreună.

- Eu o să iau cina în oraş. Am o afacere şi întâlnirea va avea loc într-un restaurant.

După încă 5 minute de contraziceri, a plecat. Am oftat şi am început să butonez telefonul. Credeam că nu mai e nimeni acasă, până când Ailyn şi Sophia s-au năpustit peste mine.

Ailyn mai că nu se aruncase la propriu peste mine, iar Sophia se înstrâmba spunând că ea nu se aşează pe patul în care eu tocmai am fost dezvirginată. M-am uitat la ele uimită, credeam că nu mai aud bine. De unde naiba ştiau ele despre asta?! O să-l urechez bine de tot pe Max.. sau poate am fost cam zgomotoşi. Îmi amintisem că cearşaful fusese pătat într-o parte şi nu apucasem să-l schimb şi m-am grăbit să acopăr, cred că obrajii mei erau în flăcări de ruşine.

Sophia şi Ailyn s-au împrietenit cât timp eu îmi făceam de cap cu Max, iar idioata de Ailyn îi povestise celeilalte idioate că sunt virgină. Urma un interogatoriu lung şi deja mă luau durerile de cap. Sophia făcea glume pe seama mea, iar Ailyn mă înnebunea cu întrebări prea... intime!

- Haide, suntem prietenele tale, povesteşte odată!

- Ai luat-o razna?! E prea.. intim!

- Nu e nimic prea intim între cele mai bune prietene aşa că vorbeşte odată! A fost drăguţ şi a avut grijă sau a fost un ţăran bădăran? întreabă ea, iar eu izbucnisem în râs. Spune-mi, pentru că dacă a fost bădăran, o să o ia pe coajă!

- Ailyn, parcă ai fi mama ei! râde Sophia. Şi.. o are mare?

Mă încruntasem la amândouă şi eram ... frustrată. Mâncarea nu mai venea, iar eu nu aveam nici o posibilitate de a scăpa de cele două nebune din patul meu. Mă rog, una stătea cocoţată pe noptieră, dar nu asta era important.

- Nu o să vorbesc despre cât de mare o are iubitul meu!

- Deci e o împăcare oficială? întreabă Ailyn entuziasmată.

- Sper că v-aţi protejat! mă avertizează Sophia, iar gura mea formase un "O", când realizasem că nici eu, nici Max nu ne-am mai gândit la asta. Fetele şi-au dat seama imediat.

Jocul pasiunii - I. Spune-mi că mă vrei!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum