LXI

1.4K 138 20
                                    

O cascadă de săruturi pasionale începu. Pentru Rouge aceste săruturi erau de nepreţuit, ele însemau unul dintre trofeele pentru care luptase atât timp, pentru care şi-a permis să se îndrăgostească chiar şi de un vampir.

Jacob îndoi genunchii pentru a se apleca fără dezlipirea buzelor şi prinse cu mâinile înteriorul picioarelor fostei sale soţii apoi se ridică cu tot cu ea la înălţimea iniţială. Ea, susţinută de braţele masculului, îşi înconjură picioarele în jurul taliei sale într-un stil turcesc şi mări intensitatea cu care braţele sale îi înconjurau gâtul.

Limba fricoasă a fetei îndrăzni să se apropie de cea intrusă în adăpostul său, însetată de afecţiune. În momentul în care ele se întâlniră, Rouge schiţă un zâmbet mulţumit ce încercă să fie înăbuşit pentru a nu stopa momentul.

Timp de câteva minute bune Magius vizionă întregul film romantic din pervazul geamului. Îşi pendula coada înainte şi înapoi şi încercă să realizeze dacă era nevoie sau nu de el. Privind mai atent putuse parcă să simtă fericirea din inima stăpânei sale, motiv pentru care se înapoiă pe canapea şi alese să îşi continue somnul.

Înainte să poată să realizeze, şatena se simţi aşezată pe spate pe un material moale. Deschise ochii observând că Jacob îşi folosi viteza de ne-om pentru a-i duce pe amândoi mai repede decât ai spune peşte în dormitorul atât de familiar.

Acum rolurile erau clare - bărbatul era masculul alpha dominant iar ea era fericita victimă subordonată. Aceste poziţii ierarhice erau uşor de observat datorită aşezării în pat. Corpul micuţ al fetei îl susţinea pe cel masiv şi binefăcut ce se afla deasupra însă nu își lăsase întreaga greutate pentru a nu o strivi.

Mâinile ce tânjiseră prea mult timp în a atinge pielea fierbinte porniră să exploreze. Se depărtară de zona gâtului în timp ce aleseră să se scurgă pe umeri, pe piept şi într-un final pe abdomen. Degetele subţiri fuseseră de necontrolat în momentul în care primul nasture al cămăşii bărbăteşti fusese deschis. Palmele făcură cale întoarsă până pe umeri de unde dădură jos articolul vestimentar cu delicateţe, el ajungând să poposească pe podeaua camerei.

Văzând că micuţa inocentă începe să se dezgheţe, Jacob îşi vârî mâinile sub ea şi le băgă tacticos pe sub rochia uşoară. Le ridică până pe spatele acesteia unde ţinta sa fu închizătoarea sutienului. În doar câteva mişcări eliberă sânii din robia accesoriului intim.

Pentru prima dată alese să dezlipească buzele de ale fetei şi se sprijini în mâini deasupra-i. Ochii îi admirară întâi chipul apoi se mutară la buzele umezite de ale sale. Analiză în continuare terenul până când ajunse la sânii ce se vedeau perfect rotunzi chiar şi acoperiţi de acel material subţire de care intenţiona să scape cât mai repede.

Pleoapele ce încă mai aveau puţin rimel pe ele se închiseră ca la comandă în momentul în care căldura gurii vampirului se simţi pe pielea fină a gâtului. El începu să sărute lent şi folosindu-şi limba întreg locul, explorând totul de la lobul urechii până la umăr. Capul lui Rouge se lăsă puţin pe spate iar buzele se deschiseră pentru puţin, expectorând apăsat.

Drumul pe care buzele lui Jacob aleseră să îl parcurgă continuă pe partea frontală a gâtului. Dezmierdară totul până la bărbie apoi coborâră fără a putea fi oprite în jos, spre piept. Pielea de găină era un deliciu pentru simţurile lui mai ales ştiind că i se datorează. Pentru un efect mai accentuat asupra victimei, acesta începu să mângăie picioarele lungi şi fine.

Totul încetă şi făcu ochii verzi ai fetei să se deschidă. Fostul său soţ se ridică în genunchi înaintea sa şi începu să îşi desfacă pantalonii, descotorosindu-se rapid de ei şi rămânând în indispensabili ce lăsau o proeminenţă generoasă la vedere. Îşi relua că iuţeală firul acţiunilor pentru a nu-şi lăsa perechea să aştepte.

Rochia sosi să ţină companie celorlalte haine, spre stânjenirea domnişoarei Harley.

Gura feminină luă o formă ovală perfectă în timp ce cele două ridicături de pe pieptul ei începură să simtă răsfăţul gurii lui Jacob. Un geamăt pierdut se auzi fără întârziere iar unghiile se mişcară pe muşchii spatelui celui care o încingea la maximum.

Un nou geamăt, de data aceasta mult mai puternic se auzi în întreaga cameră şi îl făcu pe Jacob să îşi dezvăluie zâmbetul şarmant. El pătrunse în locul sacru şi o făcuse pe tânără să tremure puțin. Ochii săi deveniră sângerii în momentul în care mişcarea tipică începu să se repete într-un ritm destul de alert şi bine controlat, spre deliciul lui Rouge.

Aceasta îi văzu ochii, colţii ce se vedeau pe sub buza de sus însă putu să observe relaxarea şi plăcerea ce se aşternuseră pe faţa bărbatului. Dintr-un motiv neştiut chiar şi de ea nu se temea. Simţul prevestitor de rău îi dădea pace pentru a se bucura de primul moment intim cu domnul Black.

Când totul fusese aproape de sfârşit, ceva de pe faţa masculină se schimbă. Părea că se chinuie să se controleze. Se prinse agresiv cu mâinile de partea superioară din lemn a patului şi îşi afundă capul în pernă, lângă gâtul vrăjitoare, scoţând un geamăt dureros apoi totul încetă.

-Eşti bine? rosti şatena pe un ton ce încerca să fie calm însă nu era.

-Da, însă am nevoie urgentă de sânge.

Spunând asta, el se ridică în toată splendoarea sa din pat şi se apucă să tragă hainele neglijent pe sine apoi dispăru.

Rouge rămase singură. Se cuprinse în braţe şi începu să zâmbească incontrolabil. Obţinuse tot ce îşi dori vreodată. Temutul Jacob Black îşi dovedise sentimentele pentru o persoană dintr-o rasă pe care ar fi trebuit să o urască dar nu o făcea. Îşi călcase pe orgoliu şi veni ca ultimul animal abandonat înapoi la stăpâna sa, făcuse tot ce putu pentru a nu o vătăma. Toate acestea erau semne clare că o relaţie pe care şi-o dorise din totdeauna era pe cale să înceapă.

-Soarele meu, trezeşte-te şi străluceşte! se auzi o voce blândă.

Domnişoara Harley se silii să privească spre dreapta şi fusese mândă că o făcuse. Vampirul stătea doar în pantalonii de somn în spatele său, jucându-se cu o şuviţă de păr şatenă. Acesta, văzând că fusese auzit, aplecă capul şi sărută umărul ei.

-Bună dimineaţa, continuă el.

-Bună dimineaţa, răspunse ea mulţumită că totul era real, nu doar un vis de-o noapte.

-Haide, micul dejun este pregătit!

Fără prea multe cuvinte, cei doi se îmbrăcară, îşi făcuseră toaleta şi coborâră la masă ţinându-se de mână. El trase scaunul fetei apoi se aşeză lângă ea. Ochii lui o priveau şi îi urmăreau mişcările, având ceva nou în ei - dragoste şi protecţie.

-Ne-am împăcat? îndrăzni să rostească după o pauză.

Zâmbetul perfect al fetei îşi făcu apariţia în doar câteva secunde iar capul se scutură scurt, aprobând.

Când nemuritorii morWhere stories live. Discover now