Főként sci-fi és fantasy műfajt előnyben részesítve írok (itt csak fanfictionöket osztok meg), azon belül viszont filmektől regényeken és videójátékokon át az animékig bármire nyitott vagyok. A kritikát nem csak bírom, szeretem is, és hálás vagyok minden véleményért. Nem használom az ezen az oldalon elterjedt "könyv"megnevezést az írásaimra, két okból: 1.) Az írásaim nagy része novella/oneshot/egyperces, tehát távol áll a könyvtől, mint Makó Jeruzsálemtől. 2.) A többfejezetes, komolyabb lélegzetvételű írásaim is olyan fanfiction-ök, amik nyomtatásban tulajdonképpen biztos, hogy nem fognak megjelenni, nem is az a célom velük, tehát nem igazán illik rájuk ez a megnevezés.

Jelenleg az alábbi fandomokban találhattok írásokat a profilomon:
Star Wars (Fő filmek, Star Wars történetek, Klónok háborúja, Lázadók és Knights of the Old Republic játékok), Star Trek (The Original Series, Discovery), Myst, Death Note, Death Parade, Attack on Titan, Hakuouki, Mononoke, Marvel (Bosszúállók), Útvesztő, Metamorfózis, Végjáték, K-project, Dragon Age, Drifters, Őrség, Mass Effect, Final Fantasy (jelenleg XV), Owari no Seraph, Elsüllyedt világok

Maguk között az írások között találtok a pszichológiára hangsúlyt fektetőtől a drámán és a kalandon át a romantikusig mindent, angol és magyar nyelvű írásokat vegyesen, úgyhogy nézzetek körbe nyugodtan. Alul megtaláljátok a blogom címét is, itt kritikákat, műfordításokat osztok meg.
A borítóimat, fejlécképeimet magamnak szerkesztem, de nem saját alkotásokból. A fanartok, amelyekből készülnek, minden esetben a művész tulajdonát képezik és a felhasználásukkal bevételre nem teszek szert!
  • Ahová még ember nem merészkedett...
  • JoinedMay 31, 2017Last Message
Aria10191 Aria10191 Sep 09, 2021 09:50PM
"Az ember legtermészetesebb ösztöne a háború. Elpusztítani annyit jelent, mint kiirtani az emberiséget magát. A gondolat is ostoba. Gyerekes vicc."Aki esetlen snitten is követ, az már láthatta, hogy...
View all Conversations

Stories by Aria
A Hold, a Nap és az Éjszaka by Aria10191
A Hold, a Nap és az Éjszaka
Miközben Insomnia városa romba dől, a menekülő Lunafreya hercegnő elgondolkozik két férfi szerepén az életébe...
Ha ünnepelnénk... by Aria10191
Ha ünnepelnénk...
Az Ikedaya után egy héttel, a sógun születésnapját követően a Shinsengumi néhány tagja elmereng a nyugati szo...
ranking #435 in humor See all rankings
Lesz még hajnal by Aria10191
Lesz még hajnal
Történet egy katonáról, egy háborúról, annak a végéről, és az évekről, amikor meg kell tanulni élni. Levi köz...
ranking #89 in remény See all rankings
1 Reading List