Psychology Test

Psychology Test

706K Reads 50.1K Votes 39 Part Story
nies By itsmaniesa Updated May 11, 2017

Psychopath adalah gangguan jiwa dimana anda tidak memiliki emosi atau rasa simpati sama sekali.

 Anda bila mengikuti test ini kalau anda mahu tahu adakah anda tergolong dalam kalangan 'psychopath' atau tidak.

 Anda juga boleh berkongsi test ini kepada keluarga atau kawan anda. Dan dengarlah jawapan mereka yang pasti akan berbeza-beza.

Warning; ini bukan test yang BIASA kerana jawapan seorang psychopath adalah MELAMPAUI  jawapan orang normal. Jadi kalau anda merasa takut untuk mengikuti test ini , lebih anda mengundur .

Scaryforkids-

  • crime
  • dark
  • killer
  • psycho
  • test
  • wattys2017
n9tt9day n9tt9day Jan 06
Sebab dia tak nak kakak dia Lisa jatuh cinta dengan lelaki tu
MinGi_ MinGi_ Jan 05
Frust sbb mak dia mati.. Pastu kena tinggal dgn laki yang dia suka pada pndg pertama.. Pastu dia jadi psiko...
_anonymous112 _anonymous112 16 hours ago
Mungkin sbb Kaylee dpt tau yg Lisa couple dgn lelaki tu.. so, dia jealous lah.. die bunuh kakak die sendiri sbb terlalu taksub nak dptkan lelaki tu..
FairyCho_ FairyCho_ Dec 27, 2017
Sbb kaylee tk nk Lisa dpt lelaki tu?Sbb dia tgok Lisa dgn llaki tu?
NatashaaZaini NatashaaZaini 16 hours ago
Sebab kaylee nak jumpa dengan lelaki tu balik, so dia bunuh dengan harapan lelaki tu datang balik. Ni fikiran psikopath
KurosakiChan4 KurosakiChan4 Dec 30, 2017
Dia cemburu dan... kemungkinan.. yang dia dah menyimpan terlalu lama perasaan terhadap lelaki itu