NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Psychology Test

Psychology Test

461K Reads 34.4K Votes 35 Part Story
nies By itsmaniesa Updated Nov 24, 2016

Psychopath adalah gangguan jiwa dimana anda tidak memiliki emosi atau rasa simpati sama sekali.

 Anda bila mengikuti test ini kalau anda mahu tahu adakah anda tergolong dalam kalangan 'psychopath' atau tidak.

 Anda juga boleh berkongsi test ini kepada keluarga atau kawan anda. Dan dengarlah jawapan mereka yang pasti akan berbeza-beza.

Warning; ini bukan test yang BIASA kerana jawapan seorang psychopath adalah MELAMPAUI  jawapan orang normal. Jadi kalau anda merasa takut untuk mengikuti test ini , lebih anda mengundur .

Scaryforkids-

machomochi machomochi Apr 23
sbb lisa x suka kaylee kwn dng llki tu. so, Lisa x bnrkn diorg brkhwin
Sebab Kaylee tak nak lelaki tu tahu pasal Lisa or kenal Lisa.. walaupun apapun sebab dia...
tyrah_01 tyrah_01 Apr 23
Maybe sebab kayle xnak laki tu berjumpa dgn kak dia takut laki tu jth cita dgn kak dia ...or.... jeles sbb laki tu suka dgn kak dia...or sbb kayle ada masalah jiwa
sofyyah_ sofyyah_ Apr 23
Lepas aku habis bace soalan..otak aku mmg blank teruh..x tau kenapa
Sebab dia jealous dengan stress tentang peninggalan ibunya maybe
allylolly2311 allylolly2311 2 days ago
sbb adik die takut laki tu akn suk kat akak die.simple? ko mati je terus