hai kesayang nies semua , maaf kepada pembaca nies yang masih lagi menunggu sambungan ff nies.  

sudah lama nies hiatus since 3 aug 2017 lagi , sorry ya gais.

nies dah sibuk dngn dunia luar skrng , kerja dan tak sempat nk taip ff

tak sempat dan nies rasa nies dah memang tak sambung dah , maaf skali lagi ya :((

trimas kepada yang masih lagi setia baca karya nies , dan trimas kpada pembaca yang baca creepypasta s1 punya!

terkejut do nies tngk views nya , dah 3M lebih dah , walaupun semua tu buknnya original works yang nies punya :)

siapa yang masih ingt nies , yang kenal dengn nies dekat dunia oren ni , tegur'2 lah nies di instagram. nies active di instagram ja skrng haha

ig ¦ maniesaaziz

love, nies
dec 18 2018
  • JoinedMarch 5, 2015



Last Message
itsmaniesa itsmaniesa May 05, 2019 11:06PM
selamat menyambut bulan ramadhan guys 
View all Conversations

Stories by hiatus
Hear no Evil by itsmaniesa
Hear no Evil
"Aku tengok di berita, banyak orang hilang akhir-akhir ni" "Jadi kau rasa surat berantai ni be...
+5 more
Countdown | Jungkook  by itsmaniesa
Countdown | Jungkook
Tempramental, bipolar, psychopath , apa lagi? [ mature content available ] Cover by B's graphic Pyscho © ddki...
+2 more
Sticky Notes | JIMIN | BTS  by itsmaniesa
Sticky Notes | JIMIN | BTS
Park Jimin terpaksa melalukan tiga puluh 'dare' untuk tiga puluh hari . Melekatkan tiga puluh sticky note ya...
ranking #85 in rapmon See all rankings
2 Reading Lists