[C] The Murderer S2: Revenge Is Back! || m.y.t

[C] The Murderer S2: Revenge Is Back! || m.y.t

6.8K Reads 991 Votes 18 Part Story
ippi By KentJ2807__ Completed

Sequel; The Murderer S1 || k.t.h 

Cast:
1 ; Mark [ GOT7 ]
2 ; Baekhyun [ EXO ]
3 ; Jimin [ BTS ]
4 ; GOT7
5 ; Nam Joohyuk
6 ; Hiroto
7 ; Seolhyun [ AOA ]

Ianya bermula dari seorang lelaki bernama Mark Yi Tuan dan Byun Baekhyun dibelasah teruk oleh sekumpulan gangters sekolah iaitu GOT7!

Pada mulanya Mark ialah member GOT7 dan Baekhyun ialah seorang pelajar yang aneh. Tidak bercakap dengan orang dan langsung tidak mempunyai kawan!

Tetapi setelah berlaku pengkhianatan dan pergaduhan itu, berlakulah satu pembunuhan misteri diantara mereka yang tertentu! Ramai telah dibunuh secara berselang seli.

Dan persoalannya siapakah pembunuh tersebut?

" Janji? Mustahil untuk aku percaya lagi dengan janji. Semua manusia yang mengungkap kata janji, kadangkala banyak penipuan dan kemungkiran. Aku benci dengan kata janji. "

Created: 23/06/16
Start: 05/07/16
End: 28/07/16

Warning ; Dont copy my ff! Its 1000000% from my brain -,-

Pehal ngan baekkie tu dia cam hantu pun Ada😱😱and siapa Yang jimin nampak tu..scary pulak baca malam2
Ayeye saya baru tau awak dah update cerita ni😂 Got 7 watak baru❤❤asal ngan baekkie tu semacam jaa..semacam je jb tu erm