The Vampire Slave

The Vampire Slave

27.3K Reads 1.6K Votes 11 Part Story
Boxer Gucci Taehyung By taeliur Updated May 26

buruknya cover oemji (͡° ͜ʖ ͡°)

 Mengapalah author ni suke sangat buat cerita baru kalau kebanyakan cerita selalu [ONHOLD] Okay. Abaikan kebangangan author ni. 

_______________________________________________________________________


Pada tahun 2015( xD) Terdapat seorang gadis berusia  lapan belas tahun bernama Jung MinYoung. Dia seorang gadis yang lemah dan penakut. Dia takut pada semua benda. Dia juga takut terhadap manusia. Apatah lagi insan2 bernama 'kawan'. Dia seorang anak yatim. Akibat digelar 'Yatim Piatu' dia disisihkan. Pada suatu hari ketika berjalan-jalan, dia dikelilingi oleh vampire. Benda yang dia paling takut untuk dijumpai. Tetapi vampire itu seorang yang baik. Nama vampire itu ialah Kim Taehyung. Tanpa disangka Minyoung, dia terpaksa menjadi slave kepada v
Taehyung. Sebenarnya Taehyung itu tak nak ahli keluarganya memakan Minyoung jadi dia pon jadikan Minyoung sebagai slave. Kononnya dia nak ahli keluarga dia fikir bila bila masa je dia boleh makan Minyoung. Kemudian,Poof! Cinta♥

  • bitiyesh
  • bts
  • byuntae
  • friendship
  • hoseok
  • jimin
  • jungkook
  • jungminyoung
  • namjoon
  • nayeon
  • rawr
  • seokjin
  • taehyung
  • twice
  • tyuzu
  • ulzzang
  • vampire
  • yoona
  • yoongi
xxxplutoxxx xxxplutoxxx Aug 17, 2016
x bolehh bla dohhh snsd buli orang~ nangis sambil gelak aq T^T
Yoon_Nara24 Yoon_Nara24 Dec 27, 2016
Mahal lah tu says pernah pergi Korea .1,000won =3 ringgit sini
Jungkookie_256 Jungkookie_256 Jul 14, 2016
Mahalnya....
                              Diaorang kata 3,000 won -RM 9
                              3,000 × 81=243,000 won
                              Kalau
                              9.00×81-RM729
MinNomina MinNomina Aug 03, 2016
Ahhahahaha, sempat author menyelit kat situ😄😄😄😄😆