Fuckta Stories

Refine by tag:

7 Stories

 [C] Fuckta  |  S.2  by -taerkentut
#1
[C] Fuckta | S.2 by (๑ ิټ ิ)
Second book of - Fuckta | S.1 - daily life struggles -deep sikit × Fuckta Book S.2 × published - 170709 end -
Completed
fuckta by -taempoyaks
#2
fucktaby 🌚
jenis fakta yang kau nak semua ada , tekan je read 😋
Moment Series; CRUSH💞 (Special Edition) by Strawberry-Mint
#3
Moment Series; CRUSH💞 (Special Ed...by StrawberryMint
Fakta bila korang ada crush Moment korang bersama crush lorhh. 💜👅 Author ade share gak moment author ngn crush yeszzap!👅💞 Support sis new author😂💞
[ C ] Crush Fuckta | S.2  by -taerkentut
#4
[ C ] Crush Fuckta | S.2 by (๑ ิټ ิ)
- BOOK 2 OF CRUSH FUCKTA ! × BUYEAHHH~ FACTS ABOUT CRUSH II KITA SEMUA YANG TAGUNA~ 🌸 fakta yang aku perah dari otak 👑 Ini semua poyo. Kalau kau ada crush...meh baca �...
Completed
Fuckta Sehenget by Allieysv
#5
Fuckta Sehengetby Allieysv
fakta atau fuckta ni menceritakan diri author dan mungkin Sama ade reader ni senasib ngn author...
[ C ] FAKTA by DanishaShahira
#6
[ C ] FAKTAby sha
kpopstuff yg nonkpoppers baca la akhir ii 😌 sorrryy, saya nk habiskan terus, cukup la ni, saya taktahu nak update apa, and saya punya minat jugak berkurangan. thank...
Completed
Crush - fakta by Esugaswag
#7
Crush - faktaby Esugaswag
Ada crush ? Eh sama ! Kalau ada crush la . Tapi , kita tak suka orang yang sama kan ? Fakta yang ntah la tentang crush . Nak baca ? bacalah .