hitut aing ddu ddu du ! tett bontet bontet bontet ayee ayeee . ehee
  • ai laik tu mubit mubit
  • JoinedAugust 14, 2016



Last Message
-taerkentut -taerkentut Nov 25, 2019 10:57AM
yang mane nak aku followback, ha boleghla cakap kat sini . nantj aku followback . cuma lambat sikit ah sebab laptop ni pon berkongsi  . tunggu turn aku tu ibarat tunggu crush notice .  tututututututu...
View all Conversations

Stories by (๑ ิټ ิ)
[ C ] Crush Fuckta |  S.1 by -taerkentut
[ C ] Crush Fuckta | S.1
🍑 setiap manusia mesti pernah ada crush 🍉 so, dalam buku ni. Aku akan berikan hampa semua FAKTA atau FUCKTA...
ranking #58 in fakta See all rankings
[ C ] Fuckta Friendzone by -taerkentut
[ C ] Fuckta Friendzone
?Fuckta tentang CRUSH kau yg FRIENDZONE kau ?Buku Ini Akan Menceritakan Typical-typical 'friendzoner' pfttt...
ranking #9 in fuckta See all rankings
[ C ] Crush Fuckta | S.3 by -taerkentut
[ C ] Crush Fuckta | S.3
👽🌛~ W.E.L.C.O.M.E.~ 🐣💫 ✨Crush Fukta Edisi ke 3 🌈 Apa? Kau fikir kau sorang je ke ada crush? 🙈Fuckta ni...
ranking #582 in kpop See all rankings
7 Reading Lists