Η ζωή του ανωμάλου ερωτευμένο...

Por apokatw

29K 469 189

Γεια, είμαι ο Αλεξ και αυτή είναι η ζωή μου. Ισως να μην έχει ξεκινήσει πολύ ωραία αλλά με το που μπήκε στην... Más

Η ταινία
Επιτέλους Σάββατο
Οι διακοπές στο εξοχικό
Η ξεχωριστή βραδιά
Το τηλεφώνημα
Μια εβδομάδα ακόμα...
Η επιστροφή
Μετά τον χωρισμό
Η Έλενα...
Η εκδρομή

Το παρελθόν σε κυνηγά

751 14 0
Por apokatw

Σήμερα θα ξαναβρεθούμε με την Έλενα και ανυπομονώ! Χαίρομαι τόσο που χωροπηδώ από την χαρά μου. Σκέφτομαι αφού περνάμε τόσο καλά να της ζητήσω να τα φτιάξουμε, μέχρι και στο ινστα που μιλάνε περνάω υπέροχα! Λοιπόν αν σήμερα περάσω το ίδιο καλά, σίγουρα θα της τα ζητήσω, δεν νομίζω να μην αξίζει η προσπάθεια. Εξάλλου η ζωή είναι μικρή, πρέπει να λες που και που τι νιώθεις για τον άλλον.

-Λαλαλαλλαλα

Χαζοτραγουδώ, μιας και δεν ξέρω να σφυρίζω. Παίρνω τα κλειδιά μου και φεύγω από το σπίτι να πάω να πάρω την Έλενα. Ξύπνησα με πολύ όρεξη. Θα μπορούσα άνετα να είμαι ο χαρούμενος πρωταγωνιστής μιας ταινίας που χαίρεται και έχει το καλό τέλος με αυτήν που θέλει. Τουλάχιστον ελπίζω να έχω και το θάρρος της τα ζητήσω. Έφτασα κάτω από το σπίτι και χτυπώ το κουδούνι.

- Είμαι κάτω σε 5'
- Οκ περιμένω

Βγάζω το κινητό να δω αν πετάει καμία τρίχα από τα μαλλιά μου και φτιάχνω λίγο καλύτερα τα ρούχα μου, αααα το ασανσέρ έρχεται! Ανοίγει η πόρτα και βγαίνει η Έλενα. Μου πέφτει το σαγόνι... Είναι απλά μια θεά! Έχει βάλει ένα κάτασπρο φορεματάκι με δαντέλες, το οποίο φτάνει ως το γόνατο και με κάτι παπούτσια που δεν ξέρω πως λέγονται, άσπρα και αυτά. Είναι απλά τόσο γλυκούλα και με το μαλλί που το έχει πιάσει πίσω! Έχει ήδη έρθει δίπλα μου και εγώ την κοιτάζω σαν χάχας...

- Καλημέρα Άλεξ
- Κακακαλημέρα Έλενα...
- Τι έπαθες? Γιατί με κοιτάζεις έτσι?
- Τίποτα βρε απλά είσαι πολύ όμορφη
- Αωω ευχαριστώ, πάμε?
- Ναι

Περπατάμε στην παραλία της πόλης με έναν πολύ ωραίο ήλιο. Γενικά η μέρα σήμερα είναι υπέροχη! Αλλά ακόμα ποιο υπέροχη είναι η Έλενα!! Καθίσαμε σε μια από τις καφετέριες στην παραλία και πιάσαμε την συζήτηση. Αλλά όσο μου μιλάει εγώ δεν ακούω τι λέει και απλά την κοιτάω στα μάτια, απλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από πάνω της. Αλλά μια παρέα αγοριών μας κοιτάζει επίμονα καθώς μας πλησιάζει. Η Έλενα ξαφνικά με παίρνει αγκαλιά και με φιλάει, ενώ η παρέα πέρασε από δίπλα μας. Αλλά δεν περίμενα με τίποτα να μου δώσει τέτοιο φιλί ξαφνικά! Και τα χειλάκια της ήταν τόσο απαλά!!!! Εκείνη την στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο μου και η Έλενα σταμάτησε να με φιλάει. Γ*μω τιε αποκρύψεις, μου χάλασαν ένα από τα πιο ωραία φιλιά που μου έχουν δώσει! Αλλά μισό, γιατί ήταν αυτό το φιλί? Έτσι από το πουθενά? Εδώ δεν της τα έχω ζητήσει ακόμα... Δύο τετράγωνα περπατήσαμε και ακόμα αυτό σκέφτομαι, να την ρωτήσω ή όχι? Δεν ξέρω... Λοιπόν θα ρωτήσω!

- Τι ήταν αυτό το ξαφνικό φιλί?? Οοοοχι ότι δεν ήταν ωραίο, απλά ήταν ξαφνικό...
- Συγνώμη... (Έσκυψε το κεφάλι ντροπαλά)
- Είσαι καλά?
- Να το άτομο που κάνει κουμάντο στην παρέα που προσπεράσαμε ήταν ο πρώην μου... Και δεν ήθελα να μου μιλήσει (Είπε και με πήρε αγκαλιά κλαίγοντας)

Από όσο κατάλαβα, είναι άνθρωπος της βίας και η Έλενα δεν ξέρω καν τι δουλειά είχε με αυτόν... Αλλά τι? Βγαίνει με εμένα για να μην την ενοχλεί ο άλλος δηλαδή? Ξαφνικά χτυπάει ξανά το τηλέφωνο, αλλά αυτή την φορά με ένα νούμερο που δεν το ξέρω και το σηκώνω.

- Ναι?
- Άλεξ που είσαι???? Εγώ είμαι ο Νίκος, ο Νικολάκης?

Εκείνη την στιγμή κόμπλαρα φουλ!

- Άλεξ με ακούς????
- Ναι τι έγινε?
- Είμαι στον Βόλο, στα ΚΤΕΛ μπορείς να έρθεις να με πάρεις? Θα σου τα εξηγήσω όλα από κοντά, αλλά είμαι μόνος και δεν ξέρω που να πάω τώρα...
- Κάτσε σε ένα παγκάκι εκεί, και θα έρθω να σε πάρω τώρα, μισό.

Η φωνή του μικρού ήταν πολύ αναστατωμένη, και η Έλενα ακόμα όπως πριν απλά με την απορία γιατί να με πάρει ο αδελφός της πρώην μου τηλέφωνο και μάλιστα να θέλει να τον πάρω από τα ΚΤΕΛ. Αφού της εξήγησα βέβαια ποιος ήταν, αφού άκουσε όλη την συζήτηση. Έτσι, με την Ελένη πήγαμε να πάρουμε τον μικρό. Με το που φτάνουμε στα ΚΤΕΛ τρέχει κλαίγοντας στην αγκαλιά μου. Μετά από δύο λεπτά παρατήρησε ότι ήμουν με μια άλλη κοπέλα και την κοίταξε παράξενα. Η Έλενα του χαμογέλασε και τον ρώτησε πώς των λένε. Δεν ξέρω αλλά έχει έναν μαγικό τρόπο που τον έκανε να ηρεμήσει, αν και ακόμα δεν κατάλαβε τι ρόλο έχει μαζί μου. Πήρα την τσάντα του και πήγαμε οι τρεις μας στο διαμέρισμα μου. Αλλά τώρα τι ξαφνικό ήταν αυτό? Το μόνο που έχω καταλάβει μέχρι τώρα είναι πως έφυγε χωρίς να ξέρει η μαμά του και η Δήμητρα, που πήγε.

Αφού τον έβαλα να ξεκουραστεί, θα σας εξηγήσω τι έγινε. Δύο εβδομάδες αφότου έφυγα από το σπίτι η Δήμητρα ξεκίνησε να καλεί συνεχώς τις φίλες της για να διασκεδάσουν. Κάθε βράδυ γινόταν λιώμα. Μετά από μια εβδομάδα έβγαινε με έναν τυπά και μέρα παρά μέρα λείπει από το σπίτι με την μάνα τους να ανησυχεί. Έναν μήνα μετά ήρθε σπίτι ο τύπος που έβγαινε η αδερφή του κάθε φορά που έλειπε η μάνα του και τον βριζανε συνεχώς, κάποιες φορές του πετούσαν και πράγματα όπως βιβλία και μπουκάλια. Η μάνα του δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί του γιατί λόγω δουλειάς γυρνάει πτώμα και όλοι του τα ρίχνουν πάνω του, έτσι αποφάσισε να με βρει και να μείνει μαζί μου. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλή ιδέα, ναι οκ την μητέρα του την έβλεπα και ακόμα την βλέπω σαν μητέρα μου αλλά προσπαθώ να ξεκοψω όσο γίνεται από αυτούς. Η Έλενα από την άλλη πιστεύει πως πρέπει να μιλήσω με την μητέρα του για να την ενημερώσω και μετά βλέπουμε. Αλλά αν πάρω τηλέφωνο και το σηκώσει η Δήμητρα? Δεν θέλω με την καμία να της μιλήσω. Γιατί να μπλέκονται κι άλλα προβλήματα? Εγώ έχω να πάω στην δουλειά σε μια ώρα και δεν γίνεται να αφήσω τον μικρό μόνο του εδώ. Και ο βλάκας ο κολλητός μου δεν απαντάει στο τηλέφωνο! Η Έλενα προσφέρθηκε να μείνει αυτή μαζί του αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή ιδέα. Ούτε που γνωρίζονται μεταξύ τους!

Μισή ώρα μετά την άφησα με τον μικρό για να πάω στην δουλειά μου. Με του που τελειώνω, τρέχω σπίτι να δω τι έγινε. έχω αφήσει το κρας μου, με τον αδελφό της πρώην μου... να το πω σε άλλον και να μην το πιστεύει με τίποτα. Ανοίγω την πόρτα του σπιτιού, και τους βλέπω μαζί να τρώνε πίτσα και να βλέπουν τηλεόραση. Η Έλενα με βλέπει και μου εξηγεί πως ο Νικολάκης πείνασε και παραγγείλαν πίτσα. Της είπα πως της χρωστάω μια βραδιά πίτσας και έφυγε, αφού την ευχαρίστησα. Με το που κλείνει η πόρτα ο μικρός με ρωτάει :

- Ποια είναι αυτή?
- Η Έλενα...
- Φίλη σου?
- Προς το παρόν ναι...
- Τι εννοείς προς το παρόν? Και η αδερφή μου, αν πας σε αυτήν δεν θα αφήσει τον άλλον?
- Κοίτα, δεν δουλεύει έτσι το πράμα. Η αδερφή από όσο ήξερα και από όσο μου είπες προχώρησε την ζωή της, ε το ίδιο προσπαθώ να κάνω και εγώ.
- Μα...
- Δεν έχει μα, άντε πήγαινε στο δωμάτιο μου να ξαπλώσεις και αύριο θα πάρω τηλέφωνο την μητέρα σου

(Μια ώρα μετά)

-Ελα πέρασε η ώρα, ύπνο τώρα, έχω δουλειά το πρωί
-Που να πάω?
-Πήγαινε στο δικό μου δωμάτιο, σιγά, θα με θα μείνω εγώ στον καναπέ
.
.
.

Αφού ξάπλωσε ο μικρός και κοιμήθηκε, ξεκινάω να βάζω τις "πιτζάμες" μου για να κοιμηθώ, με την διαφορά ότι απλά μένω με το μποξερακι. Ξαπλώνω και χαζεύω στο youtube. Όσο σκρολαρω νοιώθω κάποιον να με αγκαλιάζει από πίσω, γυρνάω κατευθείαν και βλέπω την Δήμητρα απλά με εσώρουχα. Πώς μπήκε στο σπίτι μου, και τι θέλει και στο σπίτι μου!! Οπααααα ήρθε μπροστά μου και ξεκίνησε να τρίβεται πάνω μου! Αμααααν και η Έλενα είναι από δίπλα! Και αυτή είναι με εσώρουχα!!! Η Δήμητρα βάζει το χέρι της κάτω από το μποξερακι μου ενώ η Έλενα με πλησιάζει. Προσπαθώ να σταματήσω την Δήμητρα και να εξηγήσω στην Έλενα ότι δεν είναι αυτό που νομίζει, εκείνη όμως μου κλείνει το στόμα και κολλάει πάνω μου. Ομγ το κορμί της ημίγυμνο πάνω μου, αλλά είναι και η Δήμητρα που δεν σταματάει να μου τον παίζει όσο με κοιτάει και δαγκώνει τα χείλη της. Η Έλενα παίρνει το χέρι μου και το βάζει στον κωλο της και ξεκινάει να με φιλάει. Έχω ανάψει τόσο που ξεκίνησα να ιδρώνω! Η Δήμητρα σταματάει να μου τον παίζει και ξεκινάει η Έλενα όσο είναι κολλημένη πάνω μου. Η Δήμητρα γδυνετε και έρχεται και κολλάει αυτή πάνω μου. Το στήθος της ακουμπάει πάνω μου! Η Έλενα κατεβαίνει κάτω και ξεκινάει να τον γλύφει σαν να είναι το παιχνίδι της, σαν να το κάνει για δικιά της ευχαρίστηση και εγώ πιο καυλωμένος από ποτέ! Η Δήμητρα με σπρώχνει και κάθομαι στον καναπέ και ξεκινάει αυτή τώρα να τον γλύφει και η Έλενα απομακρύνεται. Με κοιτάει και ξεκινάει να βγάζει και εκείνη τα εσώρουχα της. Κάθεται απέναντι μου, ανοίγει τα πόδια της και ξεκινάει να τρίβει την κλειτορίδα της. Η Δήμητρα γονατισμένη στήνει τον κωλο της. Και βγάζει τον πούτσο από το στόμα της και ψιθυρίζει: <<θέλω να με γαμήσεις όπως παλιά!!!>>. Κοιτάω την Έλενα η οποία με το ένα της χέρι τρίβεται και με το άλλο πιάνει το στήθος της. Η Δήμητρα σηκώνεται και πέφτει στα τέσσερα, λέγοντας μου να της ξεσκίσω το μουνάκι της, αλλά ησυχία μην ξυπνήσει ο μικρός. Μπαίνω μέσα της σιγά σιγά και σκύβω να της πιάσω τα μαλλιά. Την τραβάω προς τα εμένα και ξεκινάω να μπαινοβγαίνω γρήγορα δίνοντας κάποιες σφαλιάρες στον κωλο της. Συνενεχίζω να την γαμάω έτσι γρήγορα όσο κοιτάω την Έλενα, η οποία έχει βάλει δύο δάκτυλα μέσα της και με το άλλο χέρι κρατάει το στόμα της για να μην κάνει φασαρία. Στο σαλόνι ακούγεται μόνο το χέρι μου που βαράω την Δήμητρα και ο κώλος της που χτυπάει πάνω μου. Ξαφνικά, χτυπάει το τηλέφωνο και σηκώνεται η Έλενα και φεύγει, σταματάω να γαμάω την Δήμητρα και απλά μένω μλκας που έφυγε η Ελένα. Η Δήμητρα γυρίζει και μου λέει: Γιατί σταμάτησες? Αφού εμένα διάλεξες, όχι αυτή.

Εκείνη την στιγμή πετάγομαι και ξυπνάω από το όνειρο μου, τέρμα μούσκεμα από τον ιδρώτα. Κοιτάω το κινητό μου και είναι η Έλενα:

-Συγνωμη για την ώρα
-Δεν πειράζει βρε, τι έγινε?
-Μπορώ να έρθω από σένα? Εδώ η κολλητή μου με τον κολλητό σου δίνουν πόνο...
-Ναι έλα, έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κοιμηθώ

Ντύνομαι γρήγορα και σημαζεύω λίγο το σαλόνι. Ξέχασα να αναφέρω πως η ώρα είναι 2:30 το βράδυ, τεσπα λίγη ώρα αργότερα ήρθε η Έλενα. Εννοείται πως πρέπει να ξεχάσω το όνειρο, αν και θα ήθελα να δω την Έλενα χωρ... όχι όχι, κακές σκέψεις.

-Πως και δεν μπορείς να κοιμηθείς εσυ?
-Ειδα ένα όνειρο και δεν...
-Τι όνειρο? Θες να μου πεις?
-Ε μωρέ απλά ένα κακό όνειρο ήταν, λοιπόν υπάρχει κάποιο μαγαζί τέτοια ώρα να σε ξεπληρώσω για την πίτσα? Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ πείνασα
-Αν βάλεις και καμιά ταινία, μέσα

Έτσι κι έγινε, παραγγείλαμε και καθίσαμε netflix. Μετά από δύο τρεις ταινίες μας πήρε ο ύπνος στον καναπέ.

Το πρωί μου λέει ο Νικολάκης...

Η συνέχεια στο επόμενο κεφάλαιο

Για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα σχετικά με την ιστορία αλλά και να αποφασίζεις εσύ πότε να ανέβει το επόμενο κεφάλαιο, κάνε με follow στου Instagram:

_k_a_t_s_a_r_o_s_

Seguir leyendo

También te gustarán

542 90 31
Με λένε Naomi και έχω γεννηθεί στη Σεούλ. Οι γονείς μου μένουν Ελλάδα. Εγώ είμαι 21 και είμαι επαγγελματίας μοντέλο. Από σχέση είχα αλλά χωρισα γιατί...
53.9K 228 9
Αυτά είναι παρτ δικά μου με σεξουαλικο περιεχόμενο είναι για άτομα άνω των δεκαέξι ετών (16+) Περιέχουν αρκετό BDSM και ακατάλληλη γλώσσα Μην αντι...
140K 11.5K 36
"Αυτές εδώ τι θα τις κάνουμε;"είπε και ένιωσα την ματιά του πάνω μου. " Αυτές είναι παρθένες, πάνε στην χρυσή γή." Η Έιντζελ ποτέ δεν περίμενε ότι μ...
3.6K 186 13
Ιστορίες ΣΜ ❤️