The Girl from the Music Store...

By Queen_roar

192K 9.1K 1.4K

~Stiekem droomt elk meisje van Luke Hemmings~ Het is 30 december 2015. Eva is met haar familie tijdens de Ker... More

Voorwoord
Hoofdstuk 1.
Hoofdstuk 2.
Hoofdstuk 3.
Hoofdstuk 4.
Hoofdstuk 5.
Hoofdstuk 6.
Hoofdstuk 7.
Hoofdstuk 8.
Hoofdstuk 9.
Hoofdstuk 10.
Hoofdstuk 11.
Hoofdstuk 12.
Hoofdstuk 13.
Hoofdstuk 14.
Hoofdstuk 15.
Hoofdstuk 16.
Hoofdstuk 17.
Hoofdstuk 18.
Hoofdstuk 19.
Hoofdstuk 20.
Hoofdstuk 21.
Hoofdstuk 22.
Hoofdstuk 23.
Hoofdstuk 24.
Hoofdstuk 25.
Hoofdstuk 26.
Hoofdstuk 27.
Hoofdstuk 28.
Hoofdstuk 29.
Hoofdstuk 30.
Hoofdstuk 31.
Hoofdstuk 32.
Je suis Charlie.
Hoofdstuk 33.
Hoofdstuk 34.
Hoofdstuk 35.
Hoofdstuk 36.
Hoofdstuk 37.
Hoofdstuk 38.
Hoofdstuk 40.
Hoofdstuk 41.
Hoofdstuk 1.
Hoofdstuk 2.
Hoofdstuk 3.
Hoofdstuk 4.
Hoofdstuk 5.
Hoofdstuk 6.
Hoofdstuk 7.
Hoofdstuk 8.
Hoofdstuk 9.
Hoofdstuk 10.
Hoofdstuk 11.
Hoofdstuk 12.
Hoofdstuk 13.
Hoofdstuk 14.
Hoofdstuk 15.
Hoofdstuk 16.
Hoofdstuk 1.
Hoofdstuk 2.
Hoofdstuk 3.
Hoofdstuk 4.
Epiloog
Dankwoord
Rockstar

Hoofdstuk 39.

2.7K 128 4
By Queen_roar

~Where is the Good in Goodbye?~

28 augustus 2016

"Wake up, beautiful." fluistert Luke in mijn oor.

Ik open mijn ogen. Zijn glinsterende blauwe ogen kijken me aan. Hij glimlacht en ik glimlach terug.

"Hey Lukey. Big day today." fluister ik terug.

Hij gaat rechtop zitten en haalt zijn hand door zijn warrige haar.

"Ik weet het. VMA's woohooo!" zegt hij met zijn ochtendstem.

Ik grinnik. Zijn stem klinkt zo schattig, als hij net wakker is.

"En Britt vertrekt naar Sydney..." mompel ik.

"Ja..." zijn stem klinkt somberder.

"Ik ga haar missen. Ik dacht dat ik haar gister zag in het winkelcentrum, maar toen ik me omdraaide, was ze er toch niet. Ik zie waarschijnlijk spoken."

"Jij ziet altijd spoken." plaagt Luke me.

"Niet waar!"

Hij lacht en laat zich weer naast me vallen. Hij kijkt me verliefd aan en ik ga met mijn wijsvinger over zijn onderlip. Bij zijn piercing stop ik en laat mijn vinger over het koude metaal glijden. Luke kijkt me zwoel aan. Zijn hand pakt de mijne en trekt 'm weg. Hij drukt zijn lippen op de mijne en zoent me. Altijd als ik me slecht voel, laat hij me beter voelen. Ook al is het maar een klein beetje. Ik onderbreek onze kus en klim uit het bed.

"Chop chop, Lucas, het is al zeven uur en we moeten om half negen op het vliegveld zijn, willen we Britt nog een keer zien."

Hij kreunt en klimt dan ook uit bed. Ik haast me naar de badkamer en spring snel onder de douche. Luke rpobeert erbij te komen, maar ik houd hem tegen.

"We hebben hier geen tijd voor!" roep ik.

"Ahw! Kom op Eef, een vluggertje!"

"Echt niet."

Ik kom onder de douche vandaan en sla een handdoek om mijn lichaam heen. Luke staart naar me en ik duw hem onder de douche. Hij kan echt niet opschieten. Ik trek snel een shirt over mijn hoofd en doe een kort broekje aan. Ik borstel mijn haar snel en doe het dan in een slordige knot. Luke is onderhand klaar met douchen en ik geef hem een kusje op zijn wang.

"Je stinkt al een stuk minder." plaag ik hem.

Hij trekt een wenkbrauw op en ik verdwijn giechelend uit de badkamer. Op mijn slippers loop ik naar de kamer van Ashton. Ik klop een paar keer op de deur.

"Binnen."

Ik open de deur en zie Ashton al helemaal omgekleed voor de spiegel staan. Hij knoopt alleen nog zijn bandana om.

"Ik help wel even." zeg ik en ik ga achter hem staan.

"Dank je." antwoordt hij.

Ik knoop de bandana vast en glimlach. Zijn haar zit warrig zoals altijd en hij heeft weer die grijns op zijn gezicht, waar ik zo dol op ben.

"You look hot!" zeg ik en ik por hem in zijn zij.

Hij giechelt als een klein meisje en port me terug.

"Hé, blijf van mijn vriendinnetje af!" roept Luke vanuit de deuropening.

Ik ren op Luke af en verstop me achter zijn rug. Met z'n drieën gaan we naar beneden, waar Mike eitjes staat te bakken. We schuiven aan aan de gedekte tafel en Mike geeft ons allemaal een gebakken ei. Ze smaken echt heerlijk!

"Whoe wlang hewwen we nog?" vraag ik met volle mond.

"Nog wijf miwuten." antwoordt Ashton met volle mond.

"Bah, viespeuken, eet jullie mond leeg." moppert Calum, die net aan komt lopen.

Hij neemt het laatste eitje en schuift het in één keer naar binnen. Ik slik ook mijn laatste hap door en ren weer naar boven om mijn tanden te poetsen.

"Eef, schiet op!" roept Ashton vanaf beneden.

Ik ren terug. De jongens staan al buiten bij de taxi. Snel sluit ik het huis af en stap in.

+-+-+

"Klote verkeer." mompelt Calum.

Hij staart chagrijnig uit het raampje van de taxi. We zitten in de ochtendspits en het rijdt maar heel langzaam door.

"Zo gaan we het nooit halen." jammert Michael.

"Tuurlijk wel! We zijn een half uur te vroeg vertrokken. Ik heb overal rekening mee gehouden." antwoord ik trots.

Luke geeft me een knuffel.

"Je bent een genie!"

"Dûh!" lach ik.

De taxi neemt de afslag en we komen aan bij de kiss and ride. We springen uit de taxi en ik betaal de man snel. Met z'n vijven rennen we door de vertrek hal naar de goede incheck balie. Er staat al een grote rij, maar Britt is nergens te bekennen.

"Ze zal toch niet eerder vertrokken zijn?" vraagt Ashton zenuwachtig.

"Nee joh! Britt is gewoon iets later, like usual." antwoordt Michael.

Ik leun tegen een bord met bagage voorschriften, als ik in de verte twee meisje onze kant op zie rennen. Mijn mond valt open van verbazing. Britts blonde haar danst op en neer en naast haar rent een meisje met lang zwart haar. Wat doet zij nou weer hier? Zodra Britt ons ziet, mindert ze vaart. Ze kijkt beschaamd naar beneden en gaat in de rij staan. Michael komt als eerste in beweging.

"Britt, ik ga je echt heel erg missen." zegt hij verdrietig.

Britt kijkt hem aan en de tranen staan in haar ogen.

"Ik ga jou ook missen, Mikey." fluistert ze.

Hij geeft haar een knuffel en ik zie de tranen over haar wangen over haar wangen lopen.

"Ik ga je ook echt heel erg missen, schat!" roept Acacia hysterisch.

Ik rol met mijn ogen en zie hoe ze Britt een stevige knuffel geeft. Ze laat Britt weer los en draait zich om naar ons. Ze glimlacht een beetje fake. Calum geeft Britt een knuffel en fluistert haar iets in haar oor. Ze grinnikt en laat hem dan los.

"Ik ga je missen, Cal."

Luke geeft haar een korte knuffel en een box. Dan komt Britt bij mij. Ze slaat haar armen om me heen en vermoord me bijna in haar omhelzing. Ik hap naar adem als ze me weer los laat.

"Eef, ik ga je zo erg missen! Bedankt voor alles, je bent echt mijn beste vriendin!" roept ze uit.

Ik bloos en glimlach. Ik ben blij dat onze vriendschap wederzijds is. Dan komt ze bij Ashton. Ze kijkt hem een beetje ongemakkelijk aan en hij doet hetzelfde.

"Komt er nog wat van?" moppert Acacia.

Iedereen werpt haar een dodelijke blik toe. Ashton geeft Britt snel een knuffel en trekt zich bijna net zo snel weer terug. Britt gaat in de rij staan en wij hangen er een beetje ongemakkelijk omheen. Acacia hangt een of ander lul verhaal op. Iedereen irriteert zich aan haar, behalve Britt, lijkt het. Ik bijt een beetje ongemakkelijk op de nagel van mijn duim, maar Luke pakt mijn hand.

"Niet doen." fluistert hij. "Daar krijg je lelijk nagels van."

Ik knik en leun tegen hem aan. Er zijn nog acht mensen voor Britt en de mevrouw aan de balie checkt alle bagage in met het tempo van een slak. Calum en Michael besluiten even koffie te gaan halen. De rij schuift weer een plaatsje op. Achter ons staat een vrouw met twee jonge kinderen. Ze schreeuwen en rennen tussen de benen van de mensen in de rij door. Acacia zucht geïrriteerd en rolt met haar ogen.

"Vervelende kinderen." moppert ze.

Een van de twee kinderen hoort wat ze zegt en blijft staan. Snel steekt het kind haar tong naar Acacia uit en rent dan weer verder. Luke, Ashton en ik giechelen. Acacia staart het kind verontwaardigd na. Britt is nu echt bijna aan de beurt. Er zijn nog twee mensen voor haar en er is een tweede vrouw achter de balie komen zitten. De man voor haar legt zijn koffer op de loopband en binnen no-time rolt de koffer uit het zicht. Britt stapt naar voren en tilt haar enorme koffer op de rolband. Ze zit precies op het maximum gewicht. De vrouw controleert haar paspoort en geeft Britt haar boardingpass. De koffer rolt weg en Britt draait zich naar ons om. Acacia springt in haar armen en geeft haar een dramatische knuffel.

"Oh my gosh, Brittje, ik ga je zoooo erg missen!" roept ze.

"Ik jou ook!" zegt Britt.

Ashton, Luke en ik rollen alle drie met onze ogen. Die plotselinge vriendschap bevalt ons helemaal niks. We lopen met z'n vijven naar de paspoort controle waar we echt afscheid zullen moeten nemen. Calum en Michael zijn nergens te bekennen en Britt moet wel echt naar de douane. Ik stuur ze een berichtje, maar krijg geen reactie. Luke en Acacia geven Britt nog een laatste knuffel. Acacia moet weg voor een shoot, dus die loopt meteen erna weg. Ik geef Britt een knuffel.

"Wat moest je met Acacia?" vraag ik haar.

"Jullie zouden aardiger voor haar moeten zijn. Ze is soms een bitch, maar de afgelopen dagen heeft ze me geholpen en ik mocht bij haar logeren. Ze wil het heel graag met jullie goedmaken." antwoordt Britt.

"Oh..." is het enige wat ik kan uitbrengen.

"Probeer het gewoon, voor mij, oké?"

Ik knik en laat haar los.

"Ik ga je missen, loser." zegt ze.

Ik lach. Ik ga haar ook heel erg missen. Haar gekke ideeën en haar geweldige kookkunsten. Harvard zal saai zijn zonder al die gekken om me heen. Ashton is nu aan de beurt en weer doet hij zo ontzettend ongemakkelijk. Ik geef hem een duwtje in zijn rug, waardoor hij struikelt en Britt meetrekt op de grond. Ashton ligt bovenop haar en ze lacht keihard. Ashton giechelt ook, waardoor Luke en ik ook in de lach schieten. Ashton krabbelt overeind en helpt Britt. Hij trekt haar in een knuffel. Dit keer is het een hele lieve knuffel. Zijn gespierde armen lijken haar niet meer los te willen laten. Hij fluistert iets in haar oor en ze bloost. Ik baal dat ik het niet kan horen, maar ik heb wel zo'n vermoeden. Hij laat haar los, maar pakt haar dan opnieuw vast en zoent haar uit het niets op haar mond. Ik geef Luke en box en kijk naar het zoenende stel.

"Kunt u alstublieft even opschieten, we hebben niet de hele dag de tijd." moppert een dikke man van de douane.

Met een knalrode kop laten ze elkaar los en geeft Britt haar paspoort aan de douanier. Hij controleert het terwijl Britt haar handtas en zichzelf laat scannen. Als ze door de scan is, zwaait ze nog één keer naar ons en verdwijnt dan. Luke geeft me een knuffel en Ashton staat nog steeds met een rood hoofd Britt na te kijken.

"Kom op, Don Juan, we gaan Cal en Mikey zoeken." lacht Luke terwijl hij hem een klap op zijn schouder geeft.

Ashton knikt en loopt achter ons aan.


Continue Reading

You'll Also Like

175K 2.4K 43
hai ik ben nova ( noof) ik ben 21 jaar en woon nog bij mijn ouders voor mijn studie. ik woon in ameide. ik woon naast familie het lam die kennen jull...
20.8K 813 37
*Sequel to Sycamore High - Road To The World League* After losing the Kalos League finals yet again, Ash feels terrible. Not only did he lose the fin...
33.4K 1.5K 36
✵ WATTYS 2019 WINNER - FANTASY ✵ Ze had zich voorbereid op een saai leven, maar toen veranderde alles. ~ ...
10K 185 24
Demi is een 14 jarig meisje. Ze is de dochter van Matthy. Ze heeft veel plezier in haar leven, ze heeft de beste vrienden en maakt er altijd een fees...