🌸Atracția🌸

By happyandreeaauthor

13.6K 252 10

Bella-o fată de 16 ani care știe ce sunt greutățile în viață, ea rămânând fără mamă după un cumplit accident... More

🌸Personaje🌸
🌸Prolog🌸
🌸Capitolul 1 🌸
🌸Capitolul 2🌸
🌸Capitolul 3🌸
🌸Capitolul 4🌸
🌸Capitolul 5🌸
🌸Capitolul 6🌸
🌸Anunț! 🌸
🌸Capitolul 8🌸
🌸Anunț! 🌸
🌸Capitolul 9🌸
🌸Capitolul 10🌸
🌸Capitolul 11🌸
🌸Capitolul 12🌸
🌸Capitolul 13🌸
🌸Capitolul 14🌸
🌸Capitolul 15🌸
🌸Capitolul 16🌸
🌸Capitolul 17🌸
🌸Capitolul 18🌸
🌸Capitolul 19🌸
🌸Capitolul 20🌸
🌸Capitolul 21🌸
🌸Capitolul 22🌸
🌸Capitolul 23🌸
🌸Capitolul 24🌸
🌸Capitolul 25🌸
🌸Capitolul 26🌸
🌸Capitolul 27🌸
🌸Capitolul 28🌸
🌸Capitolul 29🌸
🌸Capitolul 30🌸
🌸Capitol Special🌸
🌸Mulțumiri🌸

🌸Capitolul 7🌸

449 11 0
By happyandreeaauthor

Adam P. O. V

Este ora 14:30, o zi de sâmbătă obișnuită. Nici nu-mi aduc aminte când am ajuns acasă. Știu doar că după ce am abordat-o pe Turner, iar ea m-a respins, am băut ca un porc o grămadă. Îmi iau telefonul să verific ce mai este nou pe internet și observ pe grupul școlii un anunț foarte interesant postat de bârfitoarea școlii, zis și mica FBI...

Lucy Darson a postat:

Bombă atomică în liceu!!
Bella Turner a fost abordată de către Adam Cross, iar el a fost respins, iar Daniel Ross este oficial iubitul ei.. Imaginați-vă doar... Cross-Cel mai popular băiat al liceului și Ross-Un Romeo al liceului. Nu-mi vine să cred...Va fi război între cei doi verișori.. Voi ce părere aveți, lăsați un comentariu cu părerea voastră 👇⬇️

Jesus Fucking Christ... Cum naiba am ajuns subiect de bârfă?? Cum naiba au ajuns ăștia doi împreună?? Am nevoie de o cafea fiindcă o să leșin după lovitura primită de aceste vești.

Coborând scările simt miros de cafea și clătite arse. Ce doamne iartă-mă se întâmplă?!

Ajuns în bucătărie sunt uimit de persoanele pe care le văd...sora mea Eva, soțul ei Eric, nepoțelele mele Erica și Evelin, nepoțelul meu iubit Erin, părinții mei Lia și Damian, dar cea mai mare surpriză o am când o văd pe Johanna. Oficial ziua asta e dată dracului când o văd pe Eva că le pune mâinile la ochi nepoțelelor mele, Johanna uitându-se la mine cu admirație, tata dându-și o palmă peste frunte, Eric râzând de mine iar mama punându-i mâna la ochi lui Erin, țipând la mine să merg să mă îmbrac. Abia atunci observ că eu m-am dat jos din pat fiind doar în boxeri. Nefiind obișnuit cu vizitele atât de matinale ale familiei mele.

Îmi iau rapid ceva de îmbrăcat din dulap și cobor.

-Mamă, Tata, Eva, Eric, copii.. Ce vă aduce pe aici?!

-Cum adică? *zice Eva nervoasă*

-Dragă!!M-a sunat poliția la 4 dimineața să vin să te iau de la secție, fiind mort de beat, iar tu mai ai și tupeul de a întreba ce căutăm aici?!*din ton îți dai seama că acum e ca un vulcan ce e gata să erupă în orice moment.*

-Mai lasă-l dragă că dacă nu se distrează acum.. Își pierde tinerețea*îmi ia tata apărarea ca de fiecare dată*

-Când Damian? Când?Acum când mai are 8 luni și face 18 ani. Dacă acum îl iau de la poliție, la 20 v-a face numai prostii de care va trebui să răspundă.

-Acelea ca fiind? *întreb mai mult în glumă *

-Acelea ca la o beție să nu-ți dai seama ce faci, te culci cu o fată și o lași gravidă. De asta numai vom avea noi nevoie. Să-i calci și tu tatălui tău pe urme?!!

-Da..știu că voi ați făcut-o pe Eva la 19 dar eu nu-s așa.

-Nu, în generația voastră se fac copii de la 13-16 ani.

-Mamă!! Nu ai încredere în mine?!

-Când vei avea și tu o fată serioasă atunci mai discutăm.

-Pai o am pe Johanna. E iubita mea.

-Adam Gideon Cross, dacă prostituata asta cu creier de pește auriu e iubita ta, eu renunț la a fi mama ta.

-Mereu ai ceva de obiectat despre fetele cu care am fost împreună.

-De ce vărul tău Daniel și-a putut găsi o fată atât de frumoasă și educată, cu maniere. Mătușa Argonia e atât de mândră de el și de fata cu care se întâlnește.

-Ea nu va sta mult cu Daniel. Până își va da seama cine e!

-Sper să găsești odată o fată care să ne placă și nouă.

-Mereu comentați despre fetele cu care mă întâlnesc!! Așa ia-ți făcut și Evei și lui Christian... Și unde e Christian acum.... Zace putred-descompus în pământ la 2 metri de pământ, într-o groapă de cimitir de 4 ani.

-Christian și-a făcuto cu mâna lui. Și Evei i-am spus că nu ne-au plăcut pe cine aducea acasă până nu l-am întâlnit pe Eric.

-Eu zic mai bine să închidem discuția. *zice Eva* Deja copii se uită la desene animate. Nu ne trebuie si cele realiste.

După asta tata și Eric merg în curte să vadă ce fac copii, mama și Eva aranjând masa, iar eu hotărăsc să merg în cameră. După câteva secunde o văd pe Johanna intrând în cameră, eu neavând timp săi zic ceva, ea năpustindu-se asupra buzelor mele. După câteva săruturi o împing de pe mine și ma ridic.

-De ce naiba ai venit???!!
Pleacă!! Nu mă poți lăsa în liniște!! Ieși naibii din casa mea!! *împingând-o din casă până afară.*

După ce o dau afară merg la masă și petrec o dimineață de sâmbătă alături de familia mea..

Bella P. O. V (va continua)

         Personajele din acest capitol:

Eva și Eric Brown

Eva are 27 ani iar Eric are 29 ani. Au 3 copii, căsătoriți de 8 ani. Eric deține o firmă de procuratură,iar Eva este secretara lui. Locuiesc în Manchester și vin ocazional înapoi în New York pentru a-și vedea familia.

Erin Brown

Are 7 ani. Este un model în devenire și un adevărat cuceritor al fetelor... După cum spune toată lumea... Erin este copia lui Adam când era mic dar și nepotul preferat al acestuia...

Erica Brown

Are 5 ani dar nu ai spune asta când o vezi. E și ea un mic model în devenire. A pozat pentru branduri renumite precum.. GUCCI, VERSACE, ADIDAS și multe alte firme. Este o cuceritoare de inimilor, fiind exact ca mama sa când era mică.


Evelin Brown

Are 3 ani. Este copia tatălui său. E neastâmpărată și mereu are chef de joacă.


Lia și Damian Cross

Lia are 47 ani iar Damian are 48 ani. Lia este un renumit designer de interior, ba chiar are și propria ei firmă ,iar Damian este CEO al unei companii de Avocatură.

Christian Cross

Al 2 copil al familiei Cross. A decedat la vârsta de 20 ani (cauza o ve-ți afla în alt capitol). Era mâna dreaptă a lui Adam.

××××××××××××××××××××××××××××××××

Bună seara îngerași.. Aș vrea să spun că acest capitol a fost axat doar pe Adam fiindcă în celelalte capitole au existat mai multe relatări ale lui Bella, Melody și alte personaje. Dar vroiam un capitol mai amănunțit a lui Adam. După cum observați în acest capitol exista și o dramă ascunsă, iar adevărul îl ve-ți afla în alt capitol. Sper să postez cât mai des, dar cred că voi posta doar vineri, sâmbătă sau duminică. Vă pup pe toți și aveți grijă de voi..

I hug you🤗

Continue Reading

You'll Also Like

250K 8.5K 69
În adâncurile vibrantei lumi a Greciei, unde secretele întunecate se împletesc cu pasiuni interzise, se naște o poveste care sfidează limitele loiali...
5.4K 80 8
Când Isabella împreună cu mama ei se muta in California lucrurile se complică pentru amândouă.O noua familie si un frate? Sper sa va placa! Lectura p...
1.2M 77.8K 60
"River face parte dintr-o bandă, umblă vorba prin liceu. Juliana se înțelege bine cu toată lumea. River poartă mereu după el aceeași bandană neagră...
1.1K 113 27
Nathaniel este genul de băiat care obține mereu ce vrea și din întâmplare o vede pe ea si vrea cu orice pret sa fie a lui...Ea suferă în tăcere , neî...