Αιθέρ

By rettidreli

21.6K 849 62

Ιστορία Άκρως Ερωτική / Αυστηρώς Ακατάλληλη Μπορείς να επιβιώσεις χωρίς τον έρωτα ; More

Περιγραφή
Κεφάλαιο 1 | Mature Content*
Κεφάλαιο 2 | Mature Content*
Κεφάλαιο 3 | Mature Content*
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5| Mature Content*
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 9| Mature Content*
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11| Mature Content*
Κεφάλαιο 12| Matute Content*
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Kεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18 | Mature Content
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20| Mature Content
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24| Mature Content
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27| Mature Content
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30

Κεφάλαιο 8| Mature Content*

999 34 0
By rettidreli

Η Angela δεν πίστευε στο «μαζί». Η πίστη της στο «μαζ»ί την οδήγησε στο κέντρο αποκατάστασης. Όλοι όσοι έτρεξε δίπλα τους και τους στάθηκε, όταν εκείνη συνάντησε δυσκολίες την παράτησαν, ή απλώς φούντωναν τις δυσκολίες. Πρώτος και καλύτερος, ο πρώην της. Ήταν η πρώτη της σχέση, εκείνη αντιμετώπιζε δυσκολίες με την δουλειά στην ιταλία. Φυσικά και δεν της άρεσε να δουλεύει σε γκαλερί, κυρίως όταν δεν πληρωνόταν. Εκείνος όμως αντί να την εμψυχώνει, φούντωνε τις αγωνίες της, ενώ της έλεγε πως είναι δίπλα της και την στηρίζει. Το «μαζί» είχε αρχίσει να το απεχθάνεται έντονα, κυρίως επειδή δεν το έζησε ποτέ. Τράβηξε ξαφνικά το σώμα της από το την αγκαλιά του Thomas. Ο Thomas την κοίταξε παραξενεμένος. Φόρεσε το νυχτικό της και στάθηκε μπροστά στο παράθυρο.

Ο Thomas, φόρεσε τα γυαλιά του και πλησίασε κοντά της. Δεν είπε λέξη, απλώς την παρατηρούσε που κοιτούσε αμίλητη την βροχή, χωρίς να λέει κουβέντα.

-Μπορώ να κάνω ένα τσιγάρο; Τον ρωτά

Εκείνος πηγαίνει προς το σακάκι του και βγάζει από την τσέπη το πακέτο με τα τσιγάρα. Της δίνει ένα και πλησιάζει κοντά της για να της το ανάψει. Εκείνη ρουφάει τον καπνό και ξεφυσά.

-Δεν πιστεύω στους ανθρώπους Thomas... είπε εκείνη

-Ούτε εγώ... της απαντά εκείνος ψυχρά και ανάβει ένα τσιγάρο.

-Εμένα με οδήγησαν σε κέντρο αποκατάστασης... Thomas...δεν είμαι τρελή, ούτε ψυχοπαθής, απλώς προέκυψε η κατάθλιψη. Πώς; Θα αναρωτιέσαι, πώς; Έχω δυο γονείς και δυο αδερφές που με αγαπούν, γιατί να καταλήξω σε κέντρο αποκατάστασης σωστά; Λοιπόν... πριν περίπου 3 χρόνια, έβγαλα όγκο στο δεξί μου στήθος. Ο όγκος αυτός προέκυψε από το άγχος και τον πανικό που μου έσπειραν... Μια ζωή τα προβλήματα των άλλων ήταν δικά μου, ήθελα όλοι να είναι ευτυχισμένη και νοιαζόμουν για εμένα, πάντοτε και μόνο στο τέλος.

Ο Thomas την άκουγε με κατανόηση και την παρατηρούσε.

-Το στήθος μου ήταν το αγαπημένο σημείο του σώματός μου. Ήταν το μόνο που δεν ήθελα να αλλάξω πάνω μου. Ένιωθα θηλυκή . Ξαφνικά μου ανακοιώνουν ότι έχω έναν όγκο που μπορεί να γίνει κακοήθης αν δεν τον αφαιρέσω. Το έκανα... τον αφαίρεσα. Όμως τίποτα δεν ήταν ίδιο. Έραψαν την ρόγα μου και πήγα μετά σε πλαστικό και έκρυψα τα ράμματα. Πριν γίνει όμως αυτό, αυτό που αντίκρισα... με πλήγωσε. Ο τότε σύντροφος μου, ήξερε νωρίτερα από όλους το πρόβλημα μου... όμως μιλούσε σαν βλάκας, σαν μωρό... Μετά την πλαστική τον χώρισα και έγινε πολύ άσχημα... Ήθελα να τον χωρίσω νωρίτερα, ήξερα πως δεν έβγαινε πουθενά.... Αλλά ήμουν πονόψυχη δεν ήθελα να τον πληγώσω. Όπως όλοι οι άλλοι έτσι και αυτός ήταν αχάριστος. Ενώ είχα αυτό το πρόβλημα, ανεχόμουν την γκρίνια του και τις μπεμπεκίστικες μαλακίες του... Όμως δεν ανεχόμουν μόνο αυτόν. Έτσι κατέληξα στο κέντρο αποκατάστασης. Κυρίως επειδή ένιωθα τύψεις επειδή ήθελα να είμαι χαρούμενη.

Ο Thomas έριξε το τσιγάρο στο τζάκι. Πλησίασε κοντά της. Πέρασε το χέρι του γύρω από τον σβέρκο της. Τράβηξε το πρόσωπό της κοντά στο δικό του. Κόλλησε τα χείλη του στα δικά της. Βύθισε την γλώσσα του στο στόμα της. Η δική της ανταποκρίθηκε αμέσως. Την φιλούσε πεινασμένα, έντονα, σχεδόν αχόρταγα. Πέρασε το χέρι του γύρω από την μέση της και τράβηξε το σώμα της κοντά στο δικό του, κολλώντας το πάνω του. Χάιδευε αργά και αισθησιακά την πλάτη της καθώς βάθαινε το φιλί. Τα χέρια της είχαν κατέβει στην μέση του, που είναι λεπτή, αλλά όμορφη. Πλησίαζαν δειλά προς τα οπίσθιά του. Ξεκόλλησε τα χείλη του από τα δικά της έπειτα από ένα απαλό και ξαφνικό ρούφιγμα. Στάθηκε για λίγο και προσπαθούσε να συνέλθει. Ήταν όλο τόσο αυθόρμητο. Εκείνη τον κοιτούσε αμίλητη, αλλά στο πρόσωπό της, ήταν ζωγραφισμένη η έκπληξη.

Σήκωσε το βλέμμα του και την κοίταξε στα μάτια. Το πράσινο χρώμα με τις κίτρινες αποχρώσεις, ήταν έντονο κάτω από το λευκό της δέρμα. Τα μαύρα της μαλλιά ήταν ανακατεμμένα, και τα χείλη της είχαν ένα ροζ περίγραμμα, που είχε μείνει από το φιλί. Πέρασε το χέρι του γύρω από την μέση της και κόλλησε το κορμί της κοντά του.

-Angela... είπε με σιγανή φωνή κοιτάζοντάς την στα μάτια.

Εκείνη ήταν χαμένη στο βλέμμα του, που ήταν έντονο, ερωτικό και αρπαχτικό. Το καθαρό μπλε χρώμα των ματιών του και η άγρια σκοτεινή ομορφιά του, την έκαναν να γοητεύεται ακόμα περισσότερο από εκείνον.

-Θέλω να κάνουμε έρωτα... μουρμούρισε εκείνη

-Και εγώ θέλω... της απάντησε εκείνος

Άρχισαν ξανά να φιλιούνται, έντονα και παθιασμένα. Της έβγαλε το νυχτικό αφήνοντάς την με το μαύρο της εσώρουχο και το στήθος της εκτεθημένο. Εκείνη καθώς ρουφούσε τα λεπτά του χείλη, του ξεκούμπωνε το λευκό πουκάμισο. Την έσπρωξε στο κρεβάτι και το έβγαλε πετώντας το στο πάτωμα. Άρχισε να φιλά το κορμί της. Ξεκίνησε από τον λαιμό της, με τα χείλη του να αφήνουν απαλά χάδια και μικρά απαλά ρουφίγματα στο δέρμα της. Όταν έφτασε στο στήθος της, απλώς σταμάτησε. Κοίταξε το δεξί της στήθος. Εκείνη μειδίασε. Σήκωσε το σώμα της, του έβγαλε τα γυαλιά.

-Μου αρέσεις περισσότερο έτσι... δεν στο έχω πει; Είπε καθώς ακουμπούσε τα μαύρα κοκκάλινα γυαλιά στο μικρό τραπέζι δίπλα στο κρεβάτι.

Τράβηξε το πρόσωπό της και κόλλησε τα χείλη του στα δικά της, φιλώντας την ξανά λαίμαργα, βυθίζοντας την γλώσσα του στο στόμας, με την καυτή του ανάσα να εισέρχεται στο στόμα της και να την κατακλείζει. Ξεκολλάει τα χείλη του και συνεχίζει τα υγρά φιλιά στο σώμα της πλησιάζοντας στο στήθος της. Με τις παλάμες του χαιδεύει τα στήθη της αφήνει μερικά τρυφερά φιλιά. Κατεβαίνει προς το αιδοίο της, όμως εκεί σταματά. Θεωρούσε πως αν την έκανε στοματικό, έχανε την κυριαρχία του πάνω της.

Ξεκουμπώνει το παντελόνι του και το βγάζει. Προσέχει τα αδύνατα πόδια της, καθώς αφαιρεί το ακριβό ύφασμα από πάνω του. Τα κόκκινα νύχια στα δάχτυλα των ποδιών της. Το βλέμμα του αγριεύει. Βγάζει το μαύρο του μποξεράκι και αποκαλύπτει την αντίδραση του σώματος του, μόνο και μόνο από ένα απλό βλέμμα που έριξε στα γυμνά της πόδια. Είχε αδυναμία στα όμορφα πόδια. Ίσως τα δικά της τελικά να είναι τα πιο όμορφα που έχει δει. Αδύνατα, με όμορφες γάμπες, λεπτοκαμωμένα, μακριά, αλλά χωρίς να είναι ψηλή.

Άνοιξε τα πόδια της και τα πέρασε γύρω από την μέση του. Κλείδωσαν γύρω του και εκείνος, έβαλε αργά το πέος του μέσα της. Ένιωσε αμέσως την υγρασία που είχε προκαληθεί από την αναστάτωση που της είχε δημιουργήσει. Καθώς την γέμιζε με την σκληρή του στύση, την κοιτούσε στα μάτια, εντονα και ερωτικά. Το βλέμμα του είναι διαισθητικό και έντονο. Μπαίνει μέσα της αργά και με σταθερό ρυθμό και όσο νιώθε την υργασία της, του βγαίνουν μικροί αναστεναγμοί που ακούγονται στο δωμάτιο. Εκείνη στο άκουσμα τους κλείνει τα βλέφαρά της και απολαμβάνει την αίσθηση που της αφήνει στο σώμα της.

Το χέρι του χαιδεύει τον λαιμό της καθώς διεισδύει μέσα της.

-Μμμ... Thomas... ξεφεύγει ένας μικρός αναστεναγμός από τα χείλη της

Φλέβες πετάγονται από τα όμορφα ντελικάτα χέρια του, τα λεπτά του δάχτυλα τυλήγουν τον μικρό της λαιμό, σαν ένα μεταξωτό φουλάρι. Η αίσθησή τους είναι σαν ένα απαλό χάδι από ένα φτερό. Προσέχει τον τρόπο που δαγκώνει τα χείλη της, καθώς το κεφάλι της τεντώνεται πάνω στο μαξιλάρι, για να νιώσει τα χέρια του στο δέρμα της. Την κοιτάζει μαγεμένος και με τον αντίχειρά του χαιδεύει απαλά τον λαιμό της.

Βγαίνει από μέσα της διακόπτοντας την διείσδυση. Παίρνει βιαστικά προφυλάξεις. Εκείνη τον τραβά από το χέρι ρίχνοντας τον στο κρεβάτι. Ανεβαίνει πάνω του και εκείνος βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της. Την κοιτάζει μαγεμένος, πρώτη φορά βλέπει γυναίκα να παίρνει μόνη της πρωτοβουλία χωρίς να ζητήσει την άδειά του. Το επεξεργάζεται για λίγο στο μυαλό του. Δεν μπορεί να επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Αρπάζει τους καρπούς της και την ρίχνει στην άλλη μεριά του κρεβατιού. Της ρίχνει ένα έντονο επιβλητικό βλέμμα. Εισβάλει μέσα της και κρατά τους καρπούς της κατεβάζοντας τ χέρια της. Εκείνη έχει κλείσει τα μάτια και έχει αφαιθεί. Πλησιάζει το στόμα του στο δικό της και δαγκώνει λαίμαργα το κάτω χείλος της. Τα μάτια της ανοίγουν διάπλατα αντικρίζοντας το καθαρό του πρόσωπο κοντά στο δικό της. Το δέρμα του προσώπου του είναι λείο, καθαρό με τους πόρους του να φαίνονται. Το άφτερ σειβ μυρίζει ακόμα στο δέρμα του. Είναι βαρύ και μεθυστικό. Βλέπει πως τα βλέφαρά του είναι κλειστά. Ένα μικρό μουγκριτό είχε ξεφύγει από τα χείλη του. Έσφυξε τους καρπούς της καθώς λίκνιζε την μέση του όσο έμπαινε μέσα της. Τα πόδια της ήταν τυληγμένα γύρω του.

Το κερί έσβησε και βυθήστηκαν στο απόλυτο σκοτάδι. Λίγο φως έμπαινε, ήταν το φως από ένα φανάρι του δρόμου. Λευκό και ψυχρό, τον φώτιζε. Η έκφραση του προσώπου του ήταν ασυνήθιστα μαλακή και ήρεμη. Η κίνηση του σώματός καθώς λίκνιζε την μέση του, ήταν αισθησιακή. Μούγκριζε και το πρόσωπό του ήταν δίπλα από το δικό της. Η ανάσα του χάιδευε το αφτί της, ήταν βαριά αλλά όχι κουρασμένη. Έδειχνε να απολαμβάνει αυτό που κάνει. Εκείνη αισθανόταν πλήρης, όμως ήθελε να αγκίξει το σώμα του, το απαλό του δέρμα, ήθελε να νιώσει κάτω από τα χέρια της κάθε σπιθαμή του ψυχρού του κορμιού, που έγινε θερμό πάνω στο δικό της.

Με λίγες ακόμα διεισδύσεις, είχε αρχίσει να μουδιάζει και να ξεχνά πόσο θέλει να τον αγγίξει. Έκλεισε τα μάτια της και πνιχτές κραυγές βγήκαν από τα χείλη της. Δεν άντεχε άλλο να είναι ερεθσιμένη κάτω από το σώμα του. Είχε οργασμό, έντονο, δυνατό. Εκείνος άνοιξε διάπλατα τα μάτια του. Αντίκρισε την έκφραση του προσώπου της, τα χειλης της ήταν ανοιχτά. Το χέρι του πέρασε γύρω από τον λαιμό της ξανά, με δυο ακόμη διεισδύσεις, μούγκρισε σαν ζώο και τελείωσε και εκείνος. Τα βλέφαρά του έκλεισαν και κατέρρευσε στο στήθος της. 

Continue Reading

You'll Also Like

1.3M 81.9K 97
"Τώρα γιατί το έκανες αυτό;" "Γιατί μόνο εγώ θα βλέπω τις sexy φώτο σου και το tattoo σου! Και κάποια στιγμή θα πηδιόμαστε όντως όπως έλεγα και στον...
887K 34.9K 97
" ΕΊΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΈΣΑ;ΓΙΑΤΊ ΜΕΝΕΙΣ;" φώναξε μέσα στο πρόσωπο μου και έκλεισα τα μάτια μου. Δεν θα φύγω. Δεν...
281K 9.6K 50
Η Βικτόρια Μίλερ, στους φίλους Βι ,είναι 18 ετών, μαθήτρια της τελευταίας (12ης) τάξης του high school (λυκείου) και μένει με τους γονείς της και τον...
407K 19.1K 70
"Κλείσε τα μάτια σου" μου λέει στο άσχετο και πλέον ήρεμος. Προσπαθώ να χαλαρώσω τις ανάσες μου από την ένταση της στιγμής. "Τι;" τον ρωτάω στην προσ...