Αιθέρ

De rettidreli

21.6K 849 62

Ιστορία Άκρως Ερωτική / Αυστηρώς Ακατάλληλη Μπορείς να επιβιώσεις χωρίς τον έρωτα ; Mais

Περιγραφή
Κεφάλαιο 2 | Mature Content*
Κεφάλαιο 3 | Mature Content*
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5| Mature Content*
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8| Mature Content*
Κεφάλαιο 9| Mature Content*
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11| Mature Content*
Κεφάλαιο 12| Matute Content*
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Kεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18 | Mature Content
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20| Mature Content
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24| Mature Content
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27| Mature Content
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30

Κεφάλαιο 1 | Mature Content*

2.1K 56 5
De rettidreli

* Το κεφάλαιο έχει ερωτικό περιεχόμενο*

Η Angela Burr είναι καθισμένη στο γραφείο της σε έναν ουρανοξύστη. Τα πόδια της είναι σταυρωμένα, φοράει ένα μαύρο λεπτό καλσόν που μπορεί να δει κανείς το πορσελάνινο δέρμα της. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα με έναν silk κομψό κότσο, ενώ στα χείλη της υπάρχει ένα απαλό κόκκινο χρώμα. H Angela είναι κόρη μιας πολύ συντηρητικής οικογένειας, έζησε και μεγάλωσε με πολύ αυστηρό τρόπο. Όταν οι πρώτες πωλήσεις του βιβλίου της έφτασαν στα χέρια της, η Angela εγκατέλειψε την οικογένειά της για να ζήσει μόνη.

Στον υπολογιστή της έρχεται ξαφνικά μια ειδοποίηση, είναι το mail του αρχισυντάκτη. Ανακοίνωνε την θεματολογία του νέου τεύχους του περιοδικού Art Forum. Στην Άντζελα ανατέθηκε να γράψει κάτι για τον Εντουάρ Μανέ με αφορμή την μεγάλη έκθεση του στο Παρίσι. Εκείνη, όμως δεν χάρηκε και ιδιαίτερα με την νέα εξέλιξη, καθώς, οι περισσότεροι συντάκτες εκτός από εκείνην, έγραφαν άρθρα για γεγονότα της εποχής.

Η Angela δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον Tom Quince. Τον έχει δει μόνο σε κάποιες φωτογραφίες, αλλά, δεν τον έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή της.

Ο Tom Quince είναι 37 ετών και είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της σύγχρονης τέχνης, φιμολογείται πως εκείνος δούλευε σε ναυτιλιακή εταιρία και συνέλεγε έργα από νεαρή ηλικία.

Η Αngela αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα, ο Tom Quince, να της δώσει την σημασία που θα έπρεπε. Ήταν μια άριστη φοιτήτρια στη Ακαδημία Τεχνών της Ελβετίας, με σπουδαίες έρευνες. Πάντοτε όμως έμπαινε στην άκρη. Η Angela δεν είχε αποκλύψει σε κανέναν ότι ήταν η συγγραφέας του διάσημου ερωτικού βιβλίου "Silk", όπου χιλιάδες γυναίκες και άντρες στην Ελβετία το διάβασαν. Ήταν ένα βιβλίο αμφιλεγόμενο, εμπνευσμένο από τον γάλλο συγγραφέα Pascal Bruckner, καθώς περιείχε έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο, με πολλές από τις φαντασιώσεις της.

Ο υπολογιστής του Tom Quince είχε μπλοκάρει και εκείνος αναγκαζόταν να εργάζεται από το προσωπικό του λάπτοπ. Το τηλέφωνο ξαφνικά χτυπάει και εκείνος τρομάζει και τραντάζεται από την θέση του. Το σηκώνει.

-Ο κύριος Quience; ακούγεται μια αντρική φωνή από το ακουστικό

-Ο ίδιος... απάντησε ο Tom ψυχρά

-Θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως βρήκαμε στον σκληρό σας δίσκο, πορνογραφικό υλικό το οποίο μάλιστα ήταν και αυτό που έριξε τον υπολογιστή σας. Όπως καταλαβαίνετε αντικαταστήσαμε τον σκληρό σας δίσκο για να μπορεί να επανέλθει ο υπολογιστής στην κανονική του λειτουργία.

Τα φρύδια του έσμηξαν και πήρε μια βαθιά αναπνοή.

-Καλά, φέρτε τον άμεσα, είπε εκείνος ψυχρά και έκλεισε το τηλέφωνο.

Το σεξ για τον Tom ήταν σαν τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά. Ήθελε συνέχεια και παντού. Είχε πορνογραφικό υλικό σε όλους του τους υπολογιστές για να μπορεί να αυτοικανοποιείται, όποτε και όταν το χρειαζόταν. Είχε μια ψυχαναγκαστική ανάγκη για αυνανισμό και όποτε αυτή η ανάγκη έβγαινε στο προσκήνιο, δεν δίσταζε να την ικανοποιήσει. Παρόλα αυτά, είχε καταφέρει να αποκρύψει τα πάντα από την οικογένειά του... προς το παρόν.

Προσωρινή λύση στο πρόβλημά του ήταν η ερωτική λογοτεχνία. Έτσι προσπάθησε να αναζητήσει ένα βιβλίο που έχει πολλές και έντονες ερωτικές σκηνές. Το Silk! To συγκεκριμένο βιβλίο είχε βγει πρώτο στην συγκεκριμένη αναζήτηση, με εκείνον να αναρωτιέται ποιος το έχει γράψει και για ποιο λόγο αρέσει και στους άντρες. Η συγγραφέας λεγόταν Erica Biel και φωτογραφία της δεν υπήρχε πουθενά. Μάλιστα, έδινε μόνο τηλεφωνικές συνεντεύξεις.

Η Erica Biel είναι η Angela Burr, εκείνο το συνηθισμένο κορίτσι με τα μαύρα, που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο μετρό. Κανείς, δεν μπορούσε να φανταστεί πως η Angela Burr κρύβεται πίσω από την φτιαχτή περσόνα της Erica Biel, μιας φεμινίστριας που θέλει να παραμένει ανώνυμη και να εκφράζει πως οι γυναικείες σεξουαλικές επιθυμίες πρέπει να είναι ισάξιες με του άντρα.

Ο Tom Quince διάβαζει αναλυτικά την περιγραφή, μια νεαρή κοπέλα που δουλεύει σε ένα καφέ στο Παρίσι, ερωτεύεται έναν δικηγόρο. Διαβάζοντας το, αποφασίζει να κλείσει το παράθυρο μέχρι που διαβάζει " ερωτικές φαντασιώσεις που μόνο ο Μαρκίσιος Ντε Σαντ ή ο Πασκαλ Μπρικνέρ μπορούσαν να φανταστούν, ερωτικές φαντασίες κάθε άντρα, μέσα από τα μάτια της απρόσωπης Erica Biel". To βιβλίο τα είχε όλα, έντονο σεξ, bondage, bdsm, φετίχ ακόμα και ταντρικό σεξ.

O Tom Quince αποφάσισε πως θα διαβάσει όλο το βιβλίο και μάλιστα, θα βρει και τη συγγραφέα σε περίπτωση που όσα περιέγραφαν στις κριτικές είναι αλήθεια. Έτσι, κάλεσε την γραμματέα του.

-Θέλω την πρώτη έκδοση του βιβλίο "Silk" της Erica Biel και επίσης βρες μου άμεσα τα στοιχεία επικοινωνίας της συγγραφέα! Το βιβλίο απόψε το βράδυ θα είναι σπίτι μου... είπε εκείνος ψυχρά.

Η Angela είχε αποφασίσει να κάτσει πολλές ώρες στο γραφείο, για να γράψει το τέλειο άρθρο για να αποδείξει πια είναι στον Tom Quince. Φυσικά, είχε πλήρη άγνοια για το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή του. Πηγαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει έναν καφέ. Ρίχνει μερικές κουταλιές καφέ με άρωμα φουντούκι στη κούπα της, όσο το νερό έβραζε. Άνοιξε το ντουλάπι και είδε πως η ζάχαρη ήταν πολύ ψηλά.

Πίσω της στεκόταν ο Tom, ο οποίος πρόσεξε, αμέσως το κοντό μαύρο φόρεμα και εκείνη να σηκώνεται στις μύτες τον ποδιών προσπαθώντας να φτάσει το βάζο με την ζάχαρη. Ο Tom φοράει ένα λευκό πουκάμισο και γκρι υφασμάτινο παντελόνι. Πλησιάζει πίσω της και κολλάει διακριτικά το σώμα του στο δικό της με το καβάλο του να ακουμπά την πλάτη της. Το χέρι του ακουμπά το γυάλινο βάζο με τη ζάχαρη και την κατεβάζει από το ψηλό ράφι, δίνοντάς το στην Angela. Εκείνη, γυρνάει και τον αντικρίζει.

-Ευχαριστώ, λέει έκπληκτη

-Δεν ήταν κάτι... της απαντά εκείνος και πηγαίνει στο ψυγείο, για να βάλει μερικά παγάκια στο ποτήρι του.

Εκείνη τον προσέχει καλύτερα και βλέπει πως αυτός ο ψηλός, γεροδεμένος άντρας με το έντονο βλέμμα, δεν είναι άλλος από τον αρχισυντάκτη της.

-Δεν σε έχω ξαναδεί... είσαι πρακτικάρια; την ρωτά εκείνος καθώς ρίχνει στο ποτήρι του ανθρακούχο νερό με τις φυσαλίδες να πετάγωνται και ο ήχος τους να καλύπτει τη σιωπή.

Τα χείλη της σχημάτισαν ένα "Ο" και έκλεισαν απόταμα. Δούλευε δυο χρόνια στο περιοδικό και εκείνος δεν την είχε προσέξει ποτέ.

-Όχι, κύριε Quince, δουλεύω δυο χρόνια στο περιοδικό, απλώς δεν χρησιμοποιώ την κουζίνα... είπε εκείνη και αποχώρησε διστακτικά από το δωμάτιο.

Η βρετανική προφορά σε συνδυασμό με τον ήχο της φωνή του δεν πέρασαν απαρατήρητα από εκείνη. Κρατούσε την κούπα με τον καφέ κι προχώρησε όμως αφηρημένα έπεσε ο καφές πάνω της καθώς παραπάτησε στη διαδρομή προς το γραφείο.

-Σκατά... !

Πήγε στο μπάνιο για να καθαρίσει τον λεκέ από το φόρεμα μέχρι που άκουσε αντρικά αγκομαχητά από δίπλα, δηλαδή από το μπάνιο των αντρών. Ο Tom, βρισκόταν κλειδωμένος στο μπάνιο, αφού είχε καθαρίσει σχολαστικά την λεκάνη της τουαλέτας. Ξεκούμπωσε τη ζώνη του και έπειτα το παντελόνι του, βγάζοντας έξω το μόριο του, με το χέρι του να ανεβοκατεβαίνει πάνω στη στήση του γρήγορα και έντονα, καθώς σκεφτόταν, ότι έκανε σεξ με την άγνωστη γυναίκα που πέτυχε στην κουζίνα. Φανταζόταν πως το πέος του βρισκόταν μέσα της, ενώ εκείνη ήταν πλάτη, με τα οπίσθια της να συγκρούονται με τους όρχεις του.

Η Angela, δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε. Αποχώρησε από το μπάνιο και πήγε στο γραφείο της. Ο καφές της ήταν ακόμα ζεστος. Τα υπόλοιπα γραφεία ήταν άδεια, με τις οθόνες των υπολογιστών κλειστές. Ο Tom Quince, αποχώρησε από το γραφείο και πήγε στο σπίτι του.

Όταν έφτασε σπίτι, πήρε το βιβλίο στα χέρια του. Άρχισε να διαβάζει και τα μάτια του έπεσαν σε μια ερωτική σκηνή, το βιβλίο ξεκινούσε με ερωτική σκηνή.

"Με έριξε στο γραφείο του με δύναμη. Τα βλέμμα του ήταν φλογερό, έντονο, παθιασμένο, ενώ η στύση του διαγραφόταν τόσο έντονα στο παντελόνι του, που ήταν έτοιμο να σκιστεί. Το μόνο μας εμπόδιο στην ερωτική έλξη, ήταν τα ρούχα μας. Η επιθυμία μου να νιώσω το μεγάλο, ροζ και γεμάτο φλέβες πέος του ανάμεσα στα τοιχώματά μου, είναι λαίμαργη. Είμαι λαίμαργη για εκείνον, διατεθειμένη να κάνω ότι μου ζητήσει και όπου μου το ζητήσει. "

Ο Tom ήταν καυλωμένος καθώς διάβαζε το βιβλίο λέξη λέξη. Ολόγυμνος στην κρεβατοκάμαρά του με το γυμνό του κορμί να ακουμπά πάνω στα ολόλευκα σεντόνια, με το δωμάτιο να έχει χαμηλό φωτισμό, ίσα ίσα για να μπορεί να διαβάζει το βιβλίο. Με το χέρι του να χαιδεύει έντονα το πεος του και τα δάχτυλά του τυλιγμένα γύρω από το μαλακό δέρμα της στύσης του, είχε ανάψει όλη του η φαντασία. Καθώς ανεβοκατέβεζε γρήγορα και έντονα το πέος του, η πόρτα του δωματίου του άνοιξε ξαφνικά και ήταν η αδερφή του. Μόλις αντίκρισε τον αδερφό της να αυνανίζεται κρατώντας ένα βιβλίο. Δεν ήταν και το πιο φυσιολογικό ή ωραιότερο θέαμα στον κόσμο. Ειδικά, οτι έπιασε τον αδερφό της να αυνανίζεται, παραήταν φρικιαστικό. Ο Τom άρχισε να νιώθει άσχημα. Κάθε φορά εξάλλου, μετά το σεξ ένιωθε άσχημα και άβολα. Πόσο μάλλον, τώρα... Φοράει ένα μποξεράκι κι μια λευκή φανέλα και βγαίνει από το δωμάτιο.

-Τι σκατά κάνεις εδώ! φώναξε

-Εσύ μου έδωσες τα κλειδιά παλιόφρικιό το ξέχασες!! τσίριξε η αδερφή του.

-Σκατά Alice! είπε εκείνος

-Μην ανησυχείς... το να τραβάς μαλακία, είναι φυσιολογικό... πολλοί άντρες το κάνουν.. είπε εκείνη για να τον καθησυχάσει

Εκείνος πήγε στο δωμάτιό του. Εκείνη τη νύχτα δεν έκλεισε μάτι. Το επόμενο πρωί, είχε πάει στο γραφείο με γυαλιά ηλίου.

-Καφέ, τώρα... είπε καθώς κατευθυνόταν στο γραφείο του

Εκεί τον περίμεναν πολλά χαρτιά, ανάμεσά τους και το άρθρο της Angela. Όταν η γραμματέας έφερε τον καφέ στο γραφείο του, εκείνος της έκανε νόημα να φύγει. Καθώς, τσέκαρε τα χαρτιά, βλέπει ξαφνικά το άρθρο της Angela.

" Πρόγευμα στη Χλόη, ο πιο ερωτικός πίνακας όλων των εποχών; Ποια είναι τα ερωτικά μυστικά πίσω από τον πίνακα;"

Ο Tom βγάζει, αμέσως τα γυαλιά του και διαβάζει το άρθρο. Πατάει ένα κουμπί στο τηλέφωνο.

-Φώναξε αυτή την Angela Burr στο γραφείο μου, πες της να έρθει αμέσως... είπε εκείνος

Τα μάτια της Angela είχαν μόλις ανοίξει, ήταν ο δεύτερος εσπρέσο που έπινε το πρωί. Το τηλέφωνο χτυπάει.

-Ο κύριος Tom Quince θα ήθελε να σας δει στο γραφείο του.

-Έρχομαι... απαντά εκείνη

Σηκώνεται και φτιάχνει το στενό μαύρο της φόρεμα, με το ελαφρό άνοιγμα στο μπούστο. Τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα και ακουμπούσαν τους ώμους της. Χτυπάει την πόρτα διακριτικά.

-Πέρνα... είπε εκείνος αδιάφορα.

Εκείνη κάνει μερικά βήματα και ο ήχος από τις μαύρες της γόβες, φτάνει στα αφτιά του. Την κοιτάει εξωνυχιστικά από πάνω μέχρι κάτω.

-Αν δεν είσαι η Angela Burr σε παρακαλώ, μη σπαταλήσεις τον χρόνο μου... της είπε με σοβαρό ύφος

-Εγώ είμαι... χθες με είδατε στην κουζίνα κύριε Quince, προλάβατε τόσο γρήγορα να με ξεχάσετε; η απάντηση της ήταν καυστική

-Το άρθρο σου για τον Mane... που το βασίζεις;

-Σε βιβλιογραφία κύριε Quince... στην σελίδα 3 είναι όλες οι παραπομπές, έκανα σοβαρή έρευνα, του απάντησε εκείνη προσπαθώντας να υπερασπιστεί το άρθρο της.

-Γνωρίζεις το βιβλίο "Silk"; ρωτά εκείνος και σπρώχνει το βιβλίο μπροστά της.

Εκείνη προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

-Όχι κύριε... είπε εκείνη

-Για κάποιο λόγο, ο τρόπος γραφής του άρθρου, μου θύμισε αυτό το βιβλίο...

-Κύριε, πρώτη φορά το βλέπω... του απαντά εκείνη προσποιούμενη οτι δεν έχει ιδέα

-Το έχουν διαβάσει και κάτι εκατομμύρια... είπε εκείνος

-Εγώ δεν διαβάζω τέτοιου είδους βιβλία.

-Θέλω να της πάρεις μια συνέντευξη... από την Erica Biel βασικά θέλω να την πείσει, να κάνει ένα εξώφυλλο για το περιοδικό μας, είπε εκείνος με χαλαρό τόνο

Εκείνη ανατρίχιασε.

-Κύριε, με όλο το σεβασμό, δεν θα ήθελα να αναλάβω κάτι τέτοιο... είπε εκείνη

-Φυσικά και δεν θα ήθελες... είπε εκείνος με ειρωνεία και σηκώθηκε πλησιάζοντας την, με ένα βλέμμα, λάγνο, έντονο και ερωτικό.

Αυτό ήταν το πρώτο κεφάλαιο, ελπίζω να σας άρεσε!!








Continue lendo

Você também vai gostar

385K 29.3K 101
-Τι κάνεις εκεί? Πετάχτηκα δύο μέτρα μακρυά από την τρομάρα μου και κοίταξα τον νευριασμένο Άρη απέναντι μου. -Εεεε... ε-εγω... Ήθελα απλά να δω τι ε...
205K 8.2K 67
Η Μελινα η αλλιώς Λίνα, είναι 17 και πάει Τριτη λυκείου. Κρύβει τον πραγματικό της εαυτό κάτω από φαρδιά ρούχα, με αποτέλεσμα να δέχεται bullying από...
122K 3.7K 75
"Τι στο διάολο ήταν όλο αυτό Λουκ?" Με είχε φέρει εκτός εαυτού "Δεν γουστάρω να σε ακουμπάει κάθε παπαρας ρε πουστη μου" Είπε και με στρίμωξε στον το...
Too Much Trouble De Babygirl🍒

Ficção Adolescente

887K 34.9K 97
" ΕΊΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΈΣΑ;ΓΙΑΤΊ ΜΕΝΕΙΣ;" φώναξε μέσα στο πρόσωπο μου και έκλεισα τα μάτια μου. Δεν θα φύγω. Δεν...