Zamanlar şimdi Gece,Renkler M...

By hepburn121

103K 2.2K 119

Hep Aynı Sözleri Söyledi, Aşka Dair Ne Varsa Anlattı. Dolunayda Bir Yıldız, Öyle Bir Süzüldü ki.. Geldi Düş... More

Bir vapurun yeşilinde aşık oldum Gece Mavisi gözlerine Part I
'Sevmek Ne Uzun Kelime,Derin Deniz Mavisi' PART II
'Mavi Gibisin,Her Tonun Güzel' Part III
'Mavi' Diyorum,Herkesin Hayatında Bir Tane Olmalı' Part IV
'Bulutlar Açmadan 'Mavi' Gökyüzü Olur mu ?' Part V
'Maviydi Benim Sevdam,Yüreğime Sığmadı Gökyüzünü Boyadı' Part VI
'Sakın Unutma Gökyüzüne Bakmayı..Gökyüzü Senindir,Gökyüzü Herkesindir' Part VII
'Yokluğun,Cehennemin Öbür Adıdır.Üşüyorum,Kapama Gözlerini.' Part VIII
'Kaderim ol ki Sonumu Bileyim' Part IX
'Mavilik de Çocukluk Gibi Unutulmayacak Hiç' Part X
'Zira Benim Gökyüzüm de Senden Başka Bulut Yok' Part XI
'Ve Kış Kapıda,Eğer Üşürsen Gel' Part XII
'Sadece Bir Sabah İstiyorum,Gözlerinin Sözleri İle Uyanacağım.' Part XIII
'Sev Beni,Toprağın Yağmurları Sevmesi Gibi' Part XV
'Ve Ben,Senin Sesinden Günaydınlarla Uyanmak İsterdim' Part XVI
'Sen Benim En Sıcak Yanımsın.Soğuk Bana İşler mi ?' Part XVII
'O Kadar İçten gülüyordun ki İçini Kıskandım.Gülüşünden Öpüyorum' Part XVIII
^Seni Seviyorum^ Geç Kalmaya Gerek Yok' Part XIX
'Seninle Doğmadım Ama Seninle Ölmek Tek Niyetim' Part XX

'Ve Güldün,Rengarenk Yağmurlar Yağdı' Part XIV

3.8K 104 2
By hepburn121

Bölüm 76:Geri Dönmek Güzel

Eve kadar Irmak ı izledim.Ne kadar da özlemiştim.Ellerini,nefesini,kokusunu.Hala inanamıyordum.Benim için gelmişti.Bana gelmişti.Beni gerçekten seviyor,önemsiyordu.Sitenin önüne geldiğimiz de kendimi tuaf hissetmiştim.Daha 1 saat önce burda olmaktan nefret ediyordum ama şimdi kadınımla geri dönmüştüm.Hayat gerçekten çok garipti,süprizlerle doluydu.Irmak,arabadan indi. 'Bade,sen arkaya saklan Arya ya süpriz yapalım.' Hoşuma gitmişti bu fikir.Ayrılalı çok olmamıştı ama özlemiştim onu.Kim bilir nasıl da mutlu olacaktı.Canım benim.Irmak ın dediğini yapıp arabanın arkasına geçtim,oda Arya yı aradı.Aşağıda olduğunu ve konuşmak istediğni söyledi.Arya çabuk ikna olmadı ama Irmak da pes etmedi.Telefonu kapattıkdan sonra 'Geliyor' deyip göz kırptı bana.Az sonra Arya bize doğru yaklaşmaya başladı.Gözlerinin önü hala ıslaktı.Irmak onu görünce hemen yüzün düşürdü. 'Evet ? Ne oldu ? Telefon konuşmamdan dolayı geldiysen senden özür dilemiyeceğim Irmak Hocam.Hala da arkasındaydım söylediklerimin.' Irmak hala üzgündü. 'Hayır bu yüzden gelmedim Arya,özür dilemek için burdayım.Maalesef' deyip sustu. Arya da kafasını salladı. 'Tabi ya,yetişemedin değil mi ? Son bir defa daha seni görmesine izin vermedin.Öyle çok seviyordu ki seni.Sırf başka biriyle seni yan yana görmeye dayanamadığı için okulundan vazgeçti o.Çok merak ediyorum değdi mi ?' Irmak kafasını kaldırdı.Hafifce gülümsedi. 'Arya özür diledim çünkü sanırım baş belandan kurtulmana izin vermedim.Maalesef ki onunla uğraşmaya devam edeceksin.' Irmak arkasına doğru döndü,bende gizlendiğim yerden çıktım,Arya ya doğru yürüdüm.Şok olmuştu. 'Bade ? Bu,bu sensin.Sen gitmemişsin.' Koşarak bana sarıldı.Bende ona sarıldım sımsıkı. 'Evet,gitmedim.Mavi gözlü bir kadın,buna izin vermedi.','Pislik,hava alanına gelen ben olsaydım arkanı döner giderdin ama değil mi ?' Arya yı yanaklarından öptüm ve güldüm.Kollarımın arasından çıkıp Irmak a doğru yürüdü. 

'Ben biraz önce ki davranışım için özür dilerim Irmak.Kendimi kaybettim bir anda.Ayrıca bana onu tekrar getirdiğin için teşekkür ederim.' Irmak la Arya sarılırken bende gülümseyerek onları seyrettim. 'Önemli değil.Aslında onu ikimiz için geri getirdim.Hem sen beni aramasaydın belki de gitmiş olacaktı.Asıl ben sana teşekkür ederim Arya.' Onların iyi anlaşması beni de mutlu etmişti.Herşey eskisi gibi olmuştu.Irmak yine bana aitti,Arya yine benim kardeşimdi. 'Evet,teşekkür faslınız bitti ise eğer eve çıkalım.' Irmak arabadan bavulumu çıkardı.Eve doğru yürürken Arya birden durdu. 'Şey,ben gelmesem,sonuçta baş başa kalmak isteyebilirsiniz.' Irmak bakışlarını Arya nın üzerine dikti. 'Saçmalama,akisine gelmeni istiyorum.Konuşmamız gereken şeyler var.' Bende kafamla onaylayarak Irmak ı destekledim ve hep beraber eve çıktık.

Bölüm 77:Yeniden Canlanan Umutlarımız

Evime girdim ve derince bir nefes aldım.Evde olmak güzel.Arkamdan Irmak ve Arya sohbet ederek girdi.Hemen üstümdekileri çıkartıp mutfağa geçtim.Kızlar sohbete devam ederken bende fincanlarımızı sıcak kahveyle doldurup yanlarına gittim.Kendi fincanımı alıp Irmak ın yanına oturdum.Oda benim yanıma sokuldu.Anlaşılan Arya nın öğrenmesini çabuk kavramıştı.

'Demek Ulaş evleniyor öyle mi ? Bu şekil de vazgeçirdin onu.' , 'Evet,davetiyesini görmese belki de inanmazdı bana bu yüzden tedarikli gitmiştim.','Her neyse sonuçta vazgeçirmeyi başardın.','Evet','Peki Deniz konusunda ne yapmayı planlıyorsunuz,Bade bana evine yaptığı küçük ziyaretten söz etti.' Ben araya girdim burda. 'Aslında bakarsan Irmak ın bir planı var bu konuda.' Irmak kahvesinden kocaman bir yudum aldı ve söze başladı. 'Aslında tam olarak şuan ne yapacağımızı bilmiyorum.Ulaş ın yardımıyla ondan kurtulabiliriz.Benim için biraz araştırma yapacağını söyledi.' Birden durdum. 'Nasıl yani ? Sormadı mı peki neden kafayı Deniz e taktığını ? Bu senin için tehlike yaratmaz mı ?','Aslında hayır hayatım.Ulaş,Deniz in sana olan ilgisini fark etmiş.Zaten eşcinsel olduğunu biliyormuş.Bana sordu Bade ile aralarında birşey mi var diye.Bende senin eşcinsel olmadığını söyledim.' Irmak bunu dedikden sonra birbirimize bakıp güldük,sonra devam etti. 'Her neyse işte,Deniz in sana kafayı taktığını söyledim,ondan kurtulamadığını.Oda bana Deniz in eski kız arkaşı olan birinden söz etti.Detay bilmiyordu ama eğer onların neden ayrıldığını bulursak Bade de rahat bir şekilde Deniz den kurtulur dedi.Çünkü kız her ne yaptıysa Deniz e saplantılı aşkını bitirmiş,bir daha onu rahasız etmemişti.'Irmak ı dinlerken şaşırmıştık,merak da etmiştik.Bu kız Deniz den nasıl kurtulmuş olabilirdi ki ? Ulaş dan haber beklemekten başka elimiz den birşey gelmiyordu.Gerçekten hayat süprizlerle doluydu.Daha bir gün önce Ulaş ı öldürmek isterken şimdi ona dualar etmeye başlamıştım.Bu konu üzerin de fazla durmadık. Irmak,Arya ya bu olanların aralarında kalmasını rica etti.Okul içinde dikkatli olmamızı söyledi.Artık bir ekip olmuştuk.Birlikte savaşıcaktık Deniz le ve artık yalan yoktu.Bir anda Deniz in mail adresinde Irmak ile ilgili gördüğüm dosya gelmişti.Bunu söylemem gerekti.Irmak ve Arya sustuğu sırada lafa girdim. 'Irmak,benim sana birşey söylemem gerek.' Irmak,kahvesini sehpaya bırakıp beni dinlemeye başladı. 'Ben Deniz in evindeyken,maillerime bakmak için bilgisayarını kullandım.Bu sırada onun mail adresi açıktı.Orada bir mesaj dikkatimi çekti.Özel araştırma sonuçları yazıyordu.' Bir an sustum.'Evet ? Ne vardı o dosya da ?' Derin bir nefes aldım,konuşmaya devam ettim. 'Seninle ilgili bilgiler vardı Irmak.Deniz seni takip ettirmiş.Herşeyini öğrenmişti.' Irmak hiç bir tepki vermemişti. Arkasına yaslandı. 'Biliyorum Bade,beni takip ettirdiğini,Ulaş ı o davete gelmesi için ikna ettiğini.Bize tuzak kurduğunu.Hepsini biliyorum.Bir kaç defa fotoğraflarımı çeken adamı görmüştüm ama aldırmadım.' Bu sefer ben şaşırmıştım.

'Biliyormuydun ? Neden bana söylemedin ?','Çünkü benim güzel Bade m Deniz planın işe yaradığını düşünmesini istedim.Böylece başka bir hamle daha yapmayacaktı,plana sadık kalmaya devam edecekti ve öyle de oldu.Seni kendim den uzak tutmamın bir sebebide buydu.Kazandığını düşünmesini istedim.Bu arada bende Ulaş la Deniz in sırlarını rahatca öğrenecektim.Seninle bir araya gelip onu yerle bir edecektik ama sen gitmeye kalkınca zinciri kırmak zorunda kaldım.' Irmak gerçekten çok zekice bir hareket yapmış,Arya ve beni şaşkına uğratmıştı. 'En azından bana haber verebilirdin değil mi ?' Yanıma yaklaşıp yanağımı sıktı Irmak. 'Nasıl haber verseydim ? O zaman inandırıcı olmazdı ki senin rahat duracağından şüpeliydim.' Irmak haklıydı,ben planı bozabilirdim.Arya söze girdi. 'Peki şimdi ne yapacağız ?' , 'Deniz iki gün önce kapımda ki takipcileri çekti.Bade yi izleyenlerde eminim yok olmuştur.Kazandığından emindi.Senin okulu dondurduğunu İmdat hocadan öğrenmesi yakındır.Plana devam edeceğiz.Ulaş onun hakkında ki gerçekleri öğrenene kadar dikkatli olmamız gerekiyor.Göz önünün de asla görüşmeyeceğiz.Sadece telefondan haberleşeceğiz.Zamanı geldiğinde de ondan sonsuza kadar kurtulacağız.Bana güvenin.' Irmak ı görememe fikri pek hoşuma gitmese de Deniz den kurtulmak için kabul etmiştim.Irmak kucağıma uzanmıştı.Onun saçlarıyla uğraşırken bir yandan da Arya nın anlattığı maceralara gülüyorduk.Hiç bitmesin dediğimiz anlar vardır ya işte bu da o anlardan biri haline gelmişti.

Bölüm 78:Özlem

Gecenin geç saatlerine doğru Arya eve gitmiş biz de nihayet Irmak ile baş başa kalmıştık.Saadece gözlerine uzun uzun bakıyordum.Onları bir daha böyle aşk dolu bakarken görebilecekmiyim acaba diye düşünmüştüm.Ama şimdi karşımdalar.Yine aşk dolu,tutku dolu bakıyordu bana. 'Seni gerçetekten çok özledim Irmak.Tarifsiz birşeydi.Hiç birşeye benzemiyor.','Biliyorum.Arya beni arayıp haber verdiğin de içim de çok tuaf birşey hissettim.Yani daha önce hiç ilişkim de böyle hissetmedim.Terk eder giderlerdi.Ben ise arkama bile bakmazdım.Ama sen,yani sende öyle olmadım.Senin gittiğini öğrendiğim de kalbim duracakmış gibi oldu.İlk kez yaşadım bu duyguları.Kaybetme korkusunu.Bunları bana sen yaşattın Bade.Kalbimi aşka sen açtın.' Irmak bunları söylerken gözlerim dolmuştu.Yanına yaklaştım ve dudaklarından öptüm.Buradan gitmediğim için mutluydum.Irmak ı terk etmediğim için.Bir an Irmak kafasını kaldırdı ve bacağıma baktı. 'Neredeyse unutuyordum.Bana geldiğin gün bacağın sargılıydı.Sana sinirimden soramadım.Ama içim içimi yedi.Ne oldu bacağına o gün.İyisin değil mi şimdi ?','İyiyim bitanem.Deniz in maillerini gördükten sonra bize tuzak kurduğunu anlamıştım.Evden çıkmaya çalıştım ama Deniz önlemleri almıştı.Oto yola çıkabilmek için dikenli telleri geçmem gerekti.' Irmak birden suratını düşürdü.

'Çok canın yandı mı ?' , 'Hayır,senden ayrı kalmak kadar yakmadı.' Irmak gülümseyerek bana sarıldı. 'Bunların bedelini ödeyecek o kadın.Senin canını yakmaya hakkı yok.' , 'Bunları konuşmak istemiyorum birtanem,sadece sen ve senin gözlerinle ilgilenmek istiyorum.' Irmak ı ellerinden tutup yatak odama götürdüm.Üzerimizdekilerden kurtulurken birbirimize sarılıyor,öpüyor kokluyorduk.Belki uzun bir süre göremeyecektim onu.Canımı yaksada bu durum Deniz den kurtulmak için elimden geleni yapmam gerekiyordu.Irmak ın teniyle buluşurken bu düşünceleri kafamdan uzaklaştırdım.Sadece Irmak a odaklandım.Oda beni çok özlemiş olacak ki Deniz den yada başka birşeyden konuşmuyordu.Dudaklarımı,boynumu,saçlarımı öpüp duruyordu.

Bütün gece sadece tenlerimiz,tutkumuz,ruhlarımız konuştu.Dile gelmişlerdi sanki.Birbirimize duyduğumuz aşk yatağımız da vücut buldu.Sıcacık nefesi içime işlerken güneş de etrafı aydınlatmaya başlamıştı.

Bölüm 79:Koyu Sohbet

Ertesi sabah Irmak erkenden eve gitti.Farklı yollar kullanmasını tembihledim.Çok dikkat etmemiz gerekiyordu.Bu arada bende ailemi arayıp vazgeçtiğimi söyledim.Şimdi geriye dilekçemi halletmem kalmıştı.Derken telefonum çaldı arayan Deniz di.Sanırım okulu dondurduğumu duymuş olmalıydı beni vazgeçirmek için uğraşacaktı.

'Efendim Deniz ?' , 'Bade ? Günaydın.Nasılsın ?' 'İyim,seni sormalı ? Sen nasılsın ?','İyi gibi.Çok da iyi değilim.Okulu dondurma kararı almışsın.Ne zaman dönüyorsun ?' Anlıyamamıştım.Deniz in sesi hiçte kötü gelmiyordu aslında.Gittiğime seviniyordu diyebilirim. 'Ben vazgeçtim Deniz.Kalıyorum.Aileme bunu yapamam.Ne yaşandıysa yaşandı ve bitti.Bunu için okulumu bırakamam.' , 'Yaa,ben de sevinmiştim burdan kurtulmana.Belki beraberce gideriz ailenin yanına diye düşünmüştüm.' Deniz in derdi anlaşılmıştı.Irmak dan uzaklaşmam ancak onu mutlu ederdi tabikide.Buda demek oluyor ki yine izlemeye alınıcaz.

'Boşuna sevinmişsin o zaman.Üstelik,seninle ailemin yanına gitme gibi bir düşüncem yoktu.Olamaz da.Okula gitmem gerek,görüşürüz.' Deniz başka birşey söylemeden telefonu kapattım.Şimdi işler daha da sarpa sarabilirdi.Deniz burda olduğumu biliyor,Irmak için savaşacağımı da.Ulaş elini çabuk tutsa iyi olacak.İç sesimle konuşurken Arya kahvaltı için gelmişti.

'Hey,günaydın aşk kelebeği.Nasılsın bakalım ?' , 'Bilmiyorum Arya,biraz önce Deniz aradı beni.' Arya hemen meraklı gözlerle bana bakıp masaya oturdu. 'Ne istiyor ?','Dilekçemi verdiğini duymuş.Beni vazgeçirmesini beklerken o mutlu olmuştu.Buradan gideceğim için.Kalacağımı öğrenince de üzüldü.Daha fazla konuşmadan telefonu kapattım.' Arya kahvesinden yudumlar alarak bana bakıyordu. 'Demek Irmak dan uzaklaşmanı istiyor.Benim düşündüğümü sende düşünüyorsun değil mi ?','Evet,bu da demek oluyor ki izlenmeye devam edeceğiz.Daha dikkatli olmamız gerek.En azından Irmak la beni ayrı bilmesi Irmak ı tehlikeden uzaklaştırır.' Arya kafasını onaylar biçim de salladı. 'Evet,Irmak ın planına sadık kalmaktan ve Ulaş a güvenmekten başka çaremiz kalmadı.' Bu defa da ben başımla Arya yı onayladım.Kahvaltı da Arya ya katıldım.Başımızda bu kadar büyük bir sorun varken Arya hala dün gece Irmak la naptınız diye soruyordu.Onun bu özelliğini seviyordum.Bana da güç veriyordu.

Okula gittiğimiz de Irmak ile mesajlaşıyorduk.Olan biteni anlatmıştım.Oda aynen devam etmemi söyledi.Arya sınıfa geçip oturdu.Bende dilekçe iptali için İmdat hocanın yanına gittim.İçeri girdiğim de her zaman ki gibi evraklarla uğraşıyordu.

'Hocam,merhaba.' Gözlüklerini kaldırıp bana gülümsedi aynı zaman da şaşırdı. 'Aaa Bade kızım gel.Hayırdır ? Vazmıgeçtin yoksa.' Bende hocaya gülümseyerek sandelye ye oturdum. 'Evet hocam,umarım rektörlüğe bildirmemişsinizdir.'

'Hayır,bildirmedim kızım.Aslında gelmen iyi oldu.Benim de seninle konuşmak istediğim bir konu vardı.' İmdat hoca gayet ciddileşmişti.Ne olabilirdi ki bu.'Buyrun hocam dinliyorum.','Öncelikle bu oda dışına çıkmasın bu konuşmamız.Tamam mı ?'

'Peki hocam.' Meraklı bakışlarımla İmdat hocaya bakarken derin bir nefes alıp konuşmaya başladı.

'Dün sen dilekçeni verdikten sonra Deniz aradı beni.Bende boş bulundum.Okulu dondurma kararı aldığını söyledim.Bir anda duraksadı.Ona seni vazgeçirmesini rica ettim.Sonuçta okulun iyi bir öğrencisisin.Seni kaybetmek istemem.Ama Deniz beklemediğim bir tepki verdi.Senin için buradan uzaklaşmanın daha iyi olacağını,hemen imzalayıp rektörlüğe yollamam gerektiğini söyledi.Açıkcası ben bu durumdan memun kalmadım.Peki deyip telefonu kapattım.Dilekçeni de yırtıp attım.' Hocanın söyledikleri beni şaşırtmamıştı.Deniz bu.Daha sonra öne doğru iyice eğilerek sesini alçattı İmdat hoca.

'Bade,bak kızım sana bu soruyu sormam da sakın bir art niyet arama.Senin iyiliğin için soruyorum.Lütven bana dürüst ol.'

İmdat hocanın bu tavrı beni endişelendirmişti. Bende öne doğru eğildim ve sesimi alçattım.'Tamam hocam.Bekliyorum.'

Tekrar derin bir nefes aldıktan sonra biraz tedirginlik içinde de olsa beni şaşkına çeviren o soruyu sordu.

'Deniz Altınşah ile aranda duygusal bir ilişki mi var ?' Bir anda şaşkına dönmüştüm.Deniz in nasıl biri olduğunu biliyordu demek.

Acaba vereceğim cevaplar Deniz e gidermiydi.İmdat hocaya güvenene kadar gerçekleri biraz saptırma karar aldım.

'Nasıl yani hocam ? Ne gibi duygusal bir ilişkiden söz ediyorsunuz ?','Bak seninle açık konuşacam kızım.Onunla aynı üniversite de okurken Deniz in eşcinsel olduğunu bilmeyen yoktu.Bizim de kulağımıza gelmişti.Ama onu aşağlamak ne haddimize.Aksine okul onu el üstün de tutardı.Babasından torpilliydi üstelik soyadı Altınşah dı.Onun bu cazibesine kapılan çok kız oldu.Bazılarını sevgililerinden bile ayırmışlığı vardır.Hiç kimse birşey diyemiyordu.Hal böyle olunca seninle de nasıl ilgilendğini görüyorum.' 

İmdat hoca bir an durdu.Gözlerimin içine doğru bakarak tekrar konuşmaya başladı.

'Bade eğer Deniz in zenginliğine,gücüne,güzeliğine kapıldıysan bir an önce bu düşüncelerinden vazgeç.Senin iyiliğine olur bu.O kadın gerçekten tehlikeli.' İmdat hoca beni korumaya çalışıyordu sanki.Ama ona hala güvenemezdim.

'Hocam ben,ne diyeceğimi bilmiyorum.Deniz in bana olan ilgisi beni biraz şımarttı doğru ama ben yani öyle bir insan değilim.Kadınlardan hoşlanan yani.Her normal kız gibi erkeklerden hoşlanıyorum.' Bunu söylerken biraz yanaklarım kızarmıştı ama yapabileceğim birşey yoktu.Eğer ona Deniz in beni rahasız ettiğini söylersem Irmak la olan ilişkim ortaya çıkabilirdi.En iyisi inkar edip herşeyi kudretli Deniz in üzerine yıkmaktı.İmdat hoca bir an gülümsedi ve arkasına yasladı.

'Anlıyorum kızım,böyle düşünmene sevindim.Umarım kendini daha fazla kaptırmassın Deniz e.Biz okuldayken erkeklerden hoşlanan kızları bile elde etmeyi başarmıştı.Hiç vazgeçmeyen bir yapıya sahipti.İstediğini alana kadar durmaz.Sen yine de her ihtimale karşı dikkatli ol.Bu konuştuklarımız da aramızda tamam mı ?' Hafifce göz kırpıp onayladım hocayı.Sonra da odasından çıkıp sınıfa doğru yürüdüm.Demek Deniz e kapılan bu kadar kız vardı.Onlarda haksız sayılmaz.O güçlü,güzel,zengin,sexsi bir kadındı.Kalpten birine aşık olamayan herkes Deniz den yana şansını kullanabilirdi.Ama ben onlardan biri değildim.Benim kalbim son hücresine kadar Irmak ın aşkıyla doluydu.

Bölüm 80:Toplantı

Bir kaç gün boyunca Irmak la hiç yan yana gelmedik.Sadece telefonda konuşuyor,birbirimizden haberler alıyorduk.Arya ile neredeyse hiç ayrılmıyorduk.Irmak ı çok özlemiştim.Kokusunu,tenini en çok da o güzel mavi gözlerini.Dayanmak zorundaydım.Bu beladan kurtulduğumuz zaman istediğimiz gibi görüşebilecektik.Düzeni hiç bozmadan devam ederken gece yarısı telefonum çaldı.Arya ile oturmuş sohbet ediyorduk.Arayan Irmak dı. 'Efendim gönlümün sultanı.','Bade,hemen görüşmemiz gerek.Ulaş aradı.Sanırım bir kaç şey öğrenmiş.','Tamam,ama nasıl ? Nerede görüşecez ?','Sizin sitenin arkadan bir çıkışı var mı ?' Arya ya döndüm ve Irmak ın sorduğu soruyu sordum.Oda meraklanarak yanıma geldi. 'Evet,tenis kortlarının orda arkaya açılan bir kapı var.Diğer bloklara gidiyorsun.' 'Evet varmış bir tanem.','Tamam,şimdi ışıklarınızı açık bırakın size mesaj atacağım adrese gelin.' Irmak telefonu kapatında apar topar hazırlanmaya başladık.Arya annesini aradı bu gece bizde kalacağını söyledi.Aceleyle çıktık.Kapının önünü kontrol ettik,çimenlerin arkasından kortlara doğru yürüdük.Daha sonra da bitişik olan blokdan arka caddeye indik.Adresin gelmesi ile hemen bir taksiye atladık.Gerçekten heyecanlıydık.Umarım bu işi bugün bitirebilirdik.Adrese geldiğimiz de biraz şaşırmıştık.Şehir dışında terk edilmiş bir eve benziyordu burası.Yavaşca eve doğru yaklaştığımız da Irmak ve Ulaş ın arabasını gördük.Hemen Irmak ı aradım.Arkaya dolaşmamızı söyledi.Arkaya gittiğimiz de Ulaş ve Irmak masada oturmuş bizi bekliyorlardı.O an Irmak a sarılmak istedim ama Ulaş vardı.Selamlaştık bizde Irmak ve Ulaş a katıldık. 'Evet,ne öğrendin Ulaş gerçekten dayanacak gücüm kalmadı artık.' Irmak elini koluma götürüp dokundu.

'Sabırlı ol Bade,sadece Ulaş ı dinleyin.' Ulaş,boğazını temizleyerek konuşmaya başladı.

'Evet hanımlar öncelikle hoş geldiniz.Merak etmeyin bu ev anneme miras kaldı.Bizim yani.Tadirata gireceği için boş.' Arya Ulaş ın sözünü kesti birden. 'Tamam,tamam anladık.Meselemize gelelim.' Ulaş Arya ya ters bir bakış atıp konuşmaya devam etti.

'Her neyse.Öğrendiğim şeylere inanamıycaksınız.Henüz daha kanıtlayamadım.O işte de siz güzel bayanlar bana yardım edecek.Şimdi iyi dinleyin başlıyorum.' Hepimiz dikkatimizi Ulaş a vermiş,onu dinlemeye başlamıştık.

'Deniz in annesi bundan 6 yıl önce bir kaza geçirmiş.Şu anda yurt dışında bir klinikte yatıyor.Bunu zaten biliyorsunuz.' Hepimiz birbimize bakarak kafalarımızı salladık. 'Devam ediyorum.Kaza sırasında Deniz Amerika da olduğunu söylemiş.Babası ise o gece işler yoğun olduğu için şirkette kalmış geç saatlere kadar.Evde Zuhal hanım ve hizmetçilerden başka kimse yokmuş.Bunlar polis raporları tabi.' Hepimiz biraz heyecanlanmıştık.Söze girdim. 'Polis raporlarımı ? Onlara nasıl ulaştın ki ?','Eee Bade hanım bizim de hatırı sayılı dostlarımız var.' Omuzlarımı silkip Ulaş ı dinlemeye devam ettim. 'Buraya kadar herşey normal değil mi ?

Ama işin aslı böyle değil bayanlar.Edindiğim bilgilere göreee..Sıkı durun şimdi.. Aslında Deniz,annesinin kaza geçerdiği gün Amerika da değilmiş.O gece evdeymiş.Hemde yanında bayan bir arkadaşıyla.' Hepimiz çok şaşırmıştık.Deniz inanılmaz derece de güzel yalan söylüyor,annesine olanları dinlerken gözlerim dolmuştu.Adi yalancı. 'Aman Allah ım,yoksa ?' Arya nın bu sorusu bir den bire kanımızı dondurmaya yetmişti.Ulaş,Arya nın söylemeye cesaret edemediği şeyi bir çırpıda söyledi.

'Evet Arya,Deniz kendi annesini merdivenlerden itmiş olabilir.' Birbirimize bakıyor,anlamaya çalışlıyorduk.Irmak söze girdi.

'Nasıl yapar bunu ? İnsan kendi annesini nasıl ölüme yollar ? Daha fazla konuşmak istemiyorum.Midem bulanıyor Deniz den.'

Irmak daha fazla konuşmadı.Bu sefer ben girdim söze. 'İtmiş olabilir dedin ama.Kesinliğini nasıl kanıtlıycaz ?'

'O gece Deniz ile beraber olan kızı buldum desem ?' Bir den bire yine hepimiz Ulaş a baka kalmıştık.

'Nasıl yani ? Kız olanları görmüş mü ?' , 'Evet,Bade.O günden sonra ortadan kaybolmuş.Ama ben izini buldum.Saklanmak için çabalamamış açıkcası.Deniz yüklü miktarda para vererek susturmuş olabilir.Buraya 4 saatlik bir mesafede ufak bir tatil köyü işletiyor.Sanırım burayı da Deniz den aldığı parayla satın almış.Çünkü Deniz in annesinin öldüğü yılla burayı aldığı yıl aynı.'

Gerçekten Ulaş dan bu kadar detaylı bir araştırma çıkarmasını beklemiyordum.Demek ki görünüşe aldanmamak gerekmiş.

Arya ve Irmak olanları kendi aralarında tartışırken tekrar söze girdim. 'Tamam,güzel.Bunlar gerçekten işe yarayacak bilgiler.Eğer o kızdan gerçeği öğrenip bir de ses kaydı yaparsak Deniz den kurtulabiliriz.Buraya kadar tamam,ama bir şeyi unutuyorsunuz.' Birden konuşmayı bırakıp bana odaklandı herkes. 'Deniz bu kıza yüklü miktarda para verdiyse tehtitde etmiştir.Bize bilgi vermez ki' Herkes başıyla beni onaylarken Ulaş gülümsedi. 'Kız ile ilgili bir şey daha öğrendim.Kızın sarışın,beyaz tenli,yeşil gözlü,tatlı,sempatik kızlara zaafı varmış.' Bunu söylerken saçlarıyla uğraşan Arya ya bakıyordu.Irmak ve bende gülümseyerek Arya ya doğru döndük.. Bakışlarımızı fark edip kafasını kaldırdı Arya ve tek tek bize bakmaya başladı.

'Ciddi olamazsınız değil mi ?' Hepimizin yüzünde sinsi bir gülümsemeyle hep bir ağızdan cevap verdik.

'Son derece ciddiyiz.'

Continue Reading

You'll Also Like

770K 15.2K 21
༺༻ Bütün hakları saklıdır "Ben geldim" Gülümseyerek ve son harfi uzatarak kurduğum cümle ile o da gülümsedi. Sandalyesini biraz masadan geri çekti...
1.9M 84.4K 68
Aile problemleri yüzünden evden kaçmış ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, aynı zamanda sinir hastası olan Pare, ucuza gelsin diye ikinci el...
155K 11.6K 18
"Abin falan dinlemem. Eğer o odaya gelirsem, sabaha kadar çığlık attırırım sana."
1.3M 78K 48
Hale, sosyal medyada yazdığı bir yorumun hayatını bu denli değiştireceğini nereden bilebilirdi ki.