Eu sunt Sam

By ancaramona19

179K 10K 1.1K

Sam Stone nu mai crede în iubire. Atunci când a crezut, inima i-a fost frântă. Iar după ce părinții ei au div... More

1. Ritualul
2. Prieteni noi
3. Fără secrete
4. Revedere
5. Peștișorul de aur
6. Neînfricată
7. Vacanța
8. Mascatul
9. Interviul
10. Clientul
11. Ce am făcut greșit?
12. Femeie de gheață
13. Petrecerea
14. Ziua Leneșului
15. Nu renunța...
16. I-am prins!
17. Familie extinsă
18. O șansă
19. Te-am inventat
20. A plecat
21. De ce iți e teamă?
22. Ce am făcut?!
23. Upgrade
24. Din trecut
25. S-a terminat!
26. Am nevoie de tine
27. Rămâi cu mine
28. Regret
29. De ce eu?
30. Bipolară
31. Vreau să îți prezint pe cineva
32. Oare se cunosc?
33. O cină cu surprize
34. Iertare
35. Te iubesc
Anunț
Capitol bonus 1

36. Epilog

4.9K 342 105
By ancaramona19

    Crăciunul în New York este total diferit de cel din Los Angeles. Pe când acolo împodobești bradul la cincisprezece grade celsius, aici temperaturile sunt negative. Dar cum nu am de gând să ies din casă prea curând, nu mă deranjează deloc. Ba mai mult, ninge ca în povești, ceea ce face ca sărbătoarea asta să pară ca desprinsă dintr-un basm.

   Și pot să spun cu mâna pe inimă că trăiesc un basm. Masa imensă de 10 persoane plină cu tot felul de bunătăți, și toate scaunele ocupate de toți cei pe care îi iubesc pe lumea asta. Sunt fericită. Toată lumea râde, bea, și își povestesc întâmplări amuzante din adolesență.

Au trecut trei ani de când eu și Nathan suntem împreună. Au fost trei ani intenși, aș putea spune. Am fost cu el în turnee, am călătorit pe tot continentul împreună, și nu numai. La aniversarea de un an a relației, Nathan m-a dus în Paris. La cea de doi ani, eu l-am dus în Thailanda. Astăzi este aniversarea de trei ani, și am ales să o petrecem în locul în care a început totul, acum trei ani, când am stat închiși în "cabana" asta timp de două săptămâni.

Linia noastră de îmbrăcăminte a evoluat incredibil de mult, fiind nevoiți să mărim cu mult echipa de producție pentru a face față comenzilor. Acum, ne-am deschis propria firmă, și am angajat o echipă de designeri care lucrează cu noi, astfel că avem mult mai mult timp liber. M-am mutat la Nathan după doar două luni de relație, așa că tot timpul liber ni-l petrecem împreună.

Stau și îi analizez pe prietenii mei și nu pot să îmi dau seama când a trecut timpul. Ei sunt neschimbați, dar viețile lor nu mai sunt deloc cele de acum trei ani.

Christian a cerut-o de soție pe Sara după doar trei luni de relație. Am încercat să îl conving să mai aștepte, dar când mi-a spus că și-a vândut toate calculatoarele, și că va renunța complet la acea parte din viața lui, am realizat că este deja hotărât, și că o iubește pe Sara. Acum, cei doi sunt căsătoriți, și peste numai câteva zile gemenii lor, Karla și Kayan, vor împlini un anișor.

Aaron a renunțat la lupte încă după acel accident, și împreună cu Sophie conduce cel mai mare spital veterinar din Los Angeles. S-au căsătorit acum doi ani, însă niciunul dintre ei nu își dorește copii, cel puțin momentan. Toată atenția lor este îndreptată către micile ființe neajutorate.

   Ben și Kate sunt și ei împreună, și de când prietenul meu i-a cerut mâna , aceasta din urmă a înflorit mai ceva ca o floare în luna mai. A dispărut cu totul acea Kate timidă și nesigură pe ea, în locul ei lăsând o femeie puternică și frumoasă. Ben nu mai participă la curse, pentru că nu îi mai permite timpul. Este unul dintre cele mai căutate modele masculine la ora actuală.

    Timpul pe care îl petrecem acum împreună se rezumă la câteva ore duminica, atunci când luam cina împreună. Trebuie să recunosc că ziua mea preferată este în continuare duminica, dar nu o mai petrec singură.

    Mama și tata sunt și ei prezenți la masă, însoțiți...unul de celălalt. Părinții mei s-au împăcat după nunta lui Chris, atunci când s-au regăsit și sufletele lor s-au reîntâlnit. Nu știu încă ce părere am despre asta, dar atât timp cât ei sunt fericiți, la fel sunt și eu. Părinții lui Nate sunt plecați din țară și nu au putut ajunge, însă la momentul potrivit îi vom suna.

   De ce i-am chemat aici pe toți la aniversarea noastră? Ei bine, să spunem că avem câteva vești pentru ei, și pentru că ar dura trei zile să le spunem separat, am ales să îi adunăm pe toți într-un loc.

   Toată lumea este antrenată în fel de fel de discuții, mai puțin eu și Nate. Sunt sigură că și el are emoții, atât pentru momentul în care vom anunța veștile, cât și pentru ceea ce va urma. Mâna lui o ține strâns pe a mea, iar cu degetul mare mângâie inelul pe care mi l-a oferit cu doar două zile în urmă.

   Cererea în căsătorie a fost unică, în stilul caracteristic al lui Nathan. Am hotărât să venim aici cu două zile mai devreme, pentru a pregăti toate necesare pentru această cină. Când am coborât din mașină, am călcat pe un trandafir roșu care avea un bilețel atașat .

"Adevăratele povești de dragoste nu au final. Te aștept la intrare. N."

Când am ridicat ochii să îl privesc, iubitul meu nu mai era lângă mine, așa că am pornit spre ușă. La intrare, era un buchet de trei trandafiri roșii, cu un alt bilețel alături.

" Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână. N. Hai în bucătărie!"

M-am descălțat nerăbdătoare, mi-am aruncat geaca pe jos și am alergat spre bucătărie. Pe masă, era un buchet imens de trandafiri la fel de roșii, iar lângă el, încă un bilet.

"Iubirea nu e doar un zâmbet, nu e doar o floare. Iubirea e un suflet rănit, și apoi vindecat de altul. Sunt pe terasă. N."

Inima îmi bătea de zece ori mai repede, și eram nerăbdătoare să îl sărut pe iubitul meu, așa că am deschis cu putere ușa terasei și am ieșit afară. Picioarele însă s-au proptit în ciment și au refuzat să se mai miște, ochii mi s-au umplut de lacrimi, și tot ce am putut să fac a fost să îmi pun ambele palme peste gură, și să îl privesc uimită pe Nate, care stătea în genunchi în mijlocul terasei, vizibil emoționat, înconjurat de sute de trandafiri de toate culorile.

— Iubito, ești singura femeie din viața mea care poate trezi în mine zeci de stări în același timp. Mă faci să mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi, și să descopăr încă o parte din tine pe care să o ador. Doar tu îmi poți face corpul să tremure când te uiți la mine, și doar tu mă poți liniști cu o singură atingere. Sunt dependent de mirosul tău, de gustul tău. A meritat absolut fiecare secundă pe care am petrecut-o căutându-te, pentru că, iubito, tu ești femeia alături de care vreau să îmbătrânesc.

Face o pauză pentru a își trage răsuflarea, apoi scoate din buzunarul sacoului o cutiuță mică din catifea roșie, și o deschide, lăsând la vedere un mic inel din aur alb, cu un diamant rotund în mijloc, apoi își drege vocea și continuă să vorbească în timp ce îmi cuprinde mâna stângă într-a sa.

— Așa că, Samantha Stone, vrei să fii soția mea?

Nu am stat pe gânduri, ci i-am sărit direct în brațe, sărutându-l pe toată fața și repetând în continuu "DA!".

Acum, este emoționat pentru că vrea să le dea chiar el vestea prietenilor noștri, pentru că nu cred că mai este nevoie să zic că Nate a intrat foarte ușor pe sub pielea tuturor. Eu în schimb, sunt emotionată să văd reacția viitorului meu soț în momentul în care își va desface cadoul de Crăciun. De fapt, am câte un cadou "special" pentru fiecare.

   Terminăm de mâncat, iar Nathan își ia inima în dinți și se ridică în picioare, apoi lovește paharul cu lingura, pentru a face pe toată lumea atentă. Mă ridic și eu și îmi așez mâinile pe brațul lui.

   — Ăăă...da. Așa. Păi, vreau să vă mulțumesc că ați venit toți până în vârful muntelui pentru noi, așa că o să vă spun și motivul pentru care v-am chemat pe toți aici. Sunteți cele mai importante persoane din viața lui Sam, și ați devenit extrem de importanți și în a mea. Tocmai din cauza asta, vrem să faceți parte din viața noastră, și să ne fiți alături în momentul în care vom spune DA în fața altarului.

   Nate își termină discursul zâmbind, iar eu ridic mâna stângă și încep să flutur mâna în fața familiei mele extinse.

   — M-a ceruuuut! strig eu fericită, și toti prietenii noștri încep să ne aplaude și să ne felicite.

   Când toată lumea s-a liniștit, a venit vremea cadourilor. Eu le-am lăsat pe ale mele la urmă, așa că dupa ce toate celelalte au fost deschise, le înmânez și eu punguțele. Sunt cu toții în fața mea, așa că le pot analiza reacțiile.

   — Hai să îl lăsăm întâi pe Nathan să deschidă cadoul, propune Sara, ea fiind singura care știe micul meu secret.

   Toată lumea aprobă, așa că Nate ia punguța și o desface nerăbdător. Scoate conținutul fără să se uite, și se blochează în momentul în care vede micuțul tricou inscripționat cu "Best Dad Ever". Ochii lui sunt mari și înlăcrimați, iar zâmbetul lui ar putea topi ghețari. Nu spune nimic, ci se năpustește asupra mea, și începe să îmi lase mici săruturi peste toată fața.

   Neînțelegând ce se întâmplă, ceilalți își desfac punguțele, fiecare găsind în ele același tricou, dar cu inscripții diferite. Pentru părinții mei am ales unul cu mesajul "Best grandparents", iar mușchetarii au primit titlul de "Best Uncle".

   Reacțiile lor sunt de milioane, și mă bucur că Sara a fost inspirată să filmeze totul.

   — Iubito, ești sigura? mă întreabă Nate într-un final.

   — Îhm. Am făcut zeci de teste. Se pare că anul viitor vom petrece Craciunul în trei, iubitule.

   — Te iubesc, viitoare doamnă Porter!

   — Te iubesc, Nathan!

Sfârșit.

Bună dragilor, uite că am ajuns și la finalul primei mele cărți. Nu am crezut că voi ajunge să o termin când m-am apucat să scriu, însă voi mi-ați dat încredere după fiecare capitol în parte.

Le mulțumesc celor care au rămas cu mine până la final, dar și celor care au trecut doar "în vizită" .

Aștept în continuare părerile voastre în comentarii.

Xoxo🖤

Continue Reading

You'll Also Like

4.9K 416 30
Adela este o fată normală. Are prieteni și deși are doar 18 ani , are o casă, masina și un loc de lucru . Nu este o fată de bani gata , a muncit pe...
208K 13K 59
Tammy și Melione nu se cunosc, deși sunt angajați la aceeași companie aeriană cu un program aproximativ asemănător. Asta până când cursa V756 Londra...
38 0 5
despre aceasta poveste,pot spune doar ,ca e fix ce trebuie
10 0 1
Короткая история