Eu sunt Sam

By ancaramona19

178K 10K 1.1K

Sam Stone nu mai crede în iubire. Atunci când a crezut, inima i-a fost frântă. Iar după ce părinții ei au div... More

1. Ritualul
2. Prieteni noi
3. Fără secrete
4. Revedere
5. Peștișorul de aur
6. Neînfricată
7. Vacanța
8. Mascatul
9. Interviul
10. Clientul
11. Ce am făcut greșit?
12. Femeie de gheață
13. Petrecerea
14. Ziua Leneșului
15. Nu renunța...
16. I-am prins!
17. Familie extinsă
18. O șansă
19. Te-am inventat
20. A plecat
21. De ce iți e teamă?
22. Ce am făcut?!
23. Upgrade
24. Din trecut
25. S-a terminat!
26. Am nevoie de tine
27. Rămâi cu mine
28. Regret
30. Bipolară
31. Vreau să îți prezint pe cineva
32. Oare se cunosc?
33. O cină cu surprize
34. Iertare
35. Te iubesc
36. Epilog
Anunț
Capitol bonus 1

29. De ce eu?

4K 236 29
By ancaramona19

Din perspectiva lui Nate :

Ne-am plimbat pe străzile orașului până ne-au cedat picioarele. Am vizitat tot ce se putea vizita, și pe seară am mâncat la unul din restaurantele din centru. Am aflat multe despre Sam astăzi, și deși știam o mare parte dintre ele, să le aud de la ea a fost diferit.

Știam că fostul ei iubit o înșelase, însă nu credeam ca a rănit-o atât de mult. Știam că părinții ei sunt divorțați și că asta a afectat-o, dar nu știam că ăsta este motivul pentru care are un strat de gheață în jurul inimii. Am aflat despre ea că în liceu era o adolescentă răsfățată și populară, și am încercat să mi-o imaginez așa. Am zâmbit la gândul ăsta.

Am aflat că nu are nici o cea mai bună prietenă, și că singurele persoane în care are încredere oarbă sunt fratele și cei doi prieteni ai ei. Dacă ar ști... Dar îi dau dreptate, par a fi niște prieteni buni pentru ea, și se vede clar că ar face orice pentru ea. Până la urmă, scopul scuză mijloacele, nu?

   Acum însă am emoții, fiindcă urmează să dormim în aceeași cameră. Și de data asta, sunt complet lucid. Nu știu cum o să mă abțin, pentru că boxerii îmi devin incomozi numai când mă gândesc la ea , dar va trebui să o fac. Nu vreau să o fac să plece chiar acum, când este mai aproape decât oricând. Chiar dacă numai eu știu cât de mult o doresc.

   Camera de hotel nu este una foarte mare, dar este curată. Pe mijlocul camerei se află un pat suficient de mare, iar de-o parte și de cealaltă se află două noptiere. Pe peretele din fața patului este un birou, iar deasupra lui un televizor. Dulapul acoperă mare parte din peretele de lângă ușă, iar în cealaltă parte se află doar un geam, în fața căruia stă o băncuță plină de perne.

O privesc pe Sam cum analizează camera, apoi zâmbește mulțumită. O las pe ea să facă duș prima dată, și înghit în sec când o văd ieșind din baie înfășurată din nou doar într-un prosop.

— Ar cam fi o problemă, spune ea rușinată.

— Ce s-a întâmplat, Sam?

— Am cam plecat fără bagaje de pe yaht, și nu prea am în ce haine să dorm, recunoaște ea.

Aș vrea să îi zic că poate dormi goală, dar nu ar fi o idee bună să o spun cu voce tare. Nu de alta, dar chiar dacă nu m-ar plesni, și ar accepta prin absurd, tot ar fi nasol pentru mine. Așa că mai bine tac. În schimb, îmi dezbrac tricoul pe care îl purtam și i-l întind. O văd cum înghite în sec când rămân la bustul gol, și nu pot să nu zâmbesc.

— Și tu? mă întreabă nesigură.

— Eu dorm dezbrăcat de obicei, îi spun și îi aștept reacția care nu întârzie să apară, pentru că ochii ei sunt mari și rotunzi, iar expresia feței ei este adorabilă. Dar stai liniștită, continui eu, voi face o excepție și voi păstra boxerii pe mine, în seara asta, adaug, apoi îi fac cu ochiul și mă strecor pe lângă ea, intrând în baie.

Am nevoie de un duș rece pentru a putea face față acestei nopți. Nu durează mai mult de cincisprezece minute până când ies din baie, și o găsesc pe micuța mea ghemuită în pat, învelită cu pilota până la gât, butonând telecomanda televizorului. Se oprește când îmi simte prezența și mă analizează cu coada ochiului.

   Mă întreb dacă îi place ce vede. Dacă atunci când mă privește, i se taie respirația, așa cum mi se taie mie când mă uit la ea. Dacă atunci când îmi vede ochii, sufletul i se liniștește. Dacă atunci când mă vede zâmbind, inima ei se umple de căldură. Dacă atungi când o ating, simte fiori în tot corpul. Aș vrea să îi spun că asta mă face ea să simt de fiecare dată, dar din nou, nu vreau să plece...

   Mă așez lângă ea în pat, ocupând partea liberă, și deși este la doar câțiva centimetri distanță, e departe. O vreau aproape. O vreau în brațele mele, o vreau în viața mea. Și nu acum. Mereu. O privesc cum zâmbește la unele secvențe ale filmului la care se uită, și toate grijile mele dispar.

Nu îmi mai pasă de nimic altceva, aș vrea să opresc timpul în loc în acest moment și să trăiesc mereu în camera asta de hotel, în patul ăsta, alături de blonda mea.

Îmi dau seama că se pierde în gânduri la un moment dat, pentru că deși filmul s-a terminat deja de minute bune, încă privește nemișcată ecranul televizorului. Oftează, apoi își întoarce privirea spre mine.

— Nate...pot să te întreb ceva?

— Sigur, Sam, orice.

— De ce eu? Adică...ai făcut atât de multe lucruri pentru mine, deși eu te-am ignorat mereu. Ai rămas lângă mine, chiar dacă ți-am zis de multe ori să pleci. Și sunt sigură că nu duci lipsă de femei, iar eu abia te-am sărutat o dată. Sau poate de două ori. Oricum, ai putea avea pe oricine, și totuși ești aici. De ce? De ce eu?

Chiar așa, de ce ea? Habar n-am. Tot ce știu este că simt că așa trebuie să fie. E un sentiment ciudat. Nici nu o cunoșteam, și îmi imaginam cum ar fi să dorm cu ea, să mănânc cu ea, să facem cumpărături împreună sau să stăm pur și simplu tolăniți pe canapea, uitându-ne la filme toată ziua. Și nici măcar nu știam cum o cheamă când se întâmpla asta.

Și am găsit-o, și m-a ignorat. Și am insistat, iar ea m-a gonit. Mi-a zis să plec, dar eu m-am tras și mai aproape de ea. E ca un magnet pentru mine, nu pot sta departe de ea. Mă atrage, mă excită atât fizic , cât și psihic. E deșteaptă și are câte o replică pregătită mereu, pentru orice situație. Mă surprinde de fiecare dată, la fel cum a făcut-o când am aflat că face antrenamente de box cu Aaron și participă cu Ben la curse de mașini. Sau când mi-a povestit fericită cum a sărit cu parașuta sau cu coarda elastică. Nu mă așteptam să îi placă astfel de lucruri.

Dar ea este Sam, și Sam este specială. De ce ea? Pentru că asta simt și asta îmi doresc. Pentru că mă văd îmbătrânind alături de ea, pentru că vreau ca ea să îmi aducă pe lume un băiețel, sau o fetiță. Sau pe ambii. Pentru că vreau să mă trezesc în fiecare dimineață lângă ea, și să îi spun cât este de frumoasă. Pentru că este cea mai frumoasă.

Dar probabil că s-ar speria dacă i-aș spune toate astea, poate că ar crede că sunt vreun obsedat. Și chiar sunt. Mă obsedează prezența ei, sunt dependent de ea. Îi cuprind talia cu brațul și o trag mai aproape de mine, iar cu cealaltă mână îi dau o șuviță de păr după ureche.

Ochii ei verzi mă privesc pătrunzător, și din când în când coboară spre buzele mele. Aș vrea atât de mult să o sărut acum...să îi simt din nou buzele calde peste ale mele, și mâinile prin părul meu...dar trebuie să am răbdare.

— Pentru că atunci când TU ești lângă mine, încep să vorbesc, nimic altceva nu mai contează. Pentru că momentele pe care le petrec cu tine, sunt singurele în care zâmbetul meu este real. Pentru că atunci când cânt, mă gândesc numai la tine. Și pentru că atunci când nu te văd, mă simt incomplet. TU, pentru că TU ești destinul meu, Sam!

   Mă privește pierdută, iar ochii ei sunt triști. De ce e tristă? Am speriat-o? Aș vrea să spună ceva, orice, dar ea doar stă în fața mea și mă privește. Nici nu știu dacă mă vede.

   La naiba, cum aș putea să am răbdare, când tot ce îmi doresc este să o strâng la pieptul meu și să o sărut? De ce prima dată când îmi doresc cu adevărat o femeie, trebuie să fie atât de dificil? Dar nu am de gând să renunț. Nu acum. Nu când în sfârșit m-a lăsat să văd o mică parte din ea. O vreau și mai mult acum, și voi depași orice obtacol va apărea în calea mea spre ea.

   — Nathan, eu...șoptește ea când pare că a reușit să digere cuvintele mele.

   Dar numele meu șoptit de ea nu face decât să mă facă să îmi pierd controlul, așa că nu o mai las să spună nimic, ci îmi lipesc buzele de ale ei. Ea îmi răspunde imediat la sărut, și în scurt timp mâinile sale sunt în părul meu, acolo unde le este locul. Ne sărutăm flămând, iar eu pun toată dorința mea pe o tavă, în fața ei. Mâinile ei ajung pe spatele meu, mângâind pielea goală, făcându-mă să tremur la fiecare atingere, în timp ce eu îi mângâi chipul. Îmi este teamă să o ating mai mult, pentru că nu m-aș mai putea stăpâni.

   — Oricât de mult mă voi urî mâine pentru asta, cred că ar trebui să dormim acum , îi spun după ce mă retrag din sărut, iar ochii ei au o sclipire ciudată, de parcă tocmai a realizat ceva.

   Nu mai spune nimic, și în scurt timp adoarme cu capul pe pieptul meu, în timp ce eu îi mângâi părul și îi depun mici sărutări în creștetul capului. Nu durează mult până să îmi simt ochii grei, și zâmbesc fericit la gândul că adorm cu femeia iubită în brațele mele.

   — Te iubesc, micuța mea, șoptesc , iar apoi mă scufund într-un somn adânc.

   Ultimul pe ziua de azi. Sper să vă placă. Cum vi se pare Nathan? Credeți că și-a dat seama de ceva Sam? Ce îi ascunde Nate?

   Multumesc pentru vizualizari, voturi si comentarii!
Xoxo🖤

Continue Reading

You'll Also Like

17.8K 1.3K 40
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.
126K 8.8K 33
- Mi-ar plăcea să......te revăd, îi vorbi cu teamă Dylan, ne-am simțit bine împreună astăzi și.... Telefonul ei începu să sune de zor, îl verifică și...
208K 13K 59
Tammy și Melione nu se cunosc, deși sunt angajați la aceeași companie aeriană cu un program aproximativ asemănător. Asta până când cursa V756 Londra...
7.8K 127 57
This story is bilingual (romanian&english) and contains: curses, kisses, tears, drama, violence, action, blood, bad grammar If you're not comfortable...