MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TA...

By diimdiimm

20.9K 2.3K 3.3K

[DISCONTINUED] Ο Jungkook και ο Taehyung έχουν μια ισχυρή φιλία από μικρά παιδιά, η οποία εξελίσσεται σε μία... More

Χαρακτήρες Ιστορίας
1ο Κεφάλαιο
2ο Κεφάλαιο
3ο Κεφάλαιο
4ο Κεφάλαιο
5ο Κεφάλαιο
6ο Κεφάλαιο
7ο Κεφάλαιο
8ο Κεφάλαιο
9ο Κεφάλαιο
10ο Κεφάλαιο
11ο Κεφάλαιο
12ο Κεφάλαιο
13ο Κεφάλαιο
14ο Κεφάλαιο
Χαρακτήρες Ιστορίας {part.2}
15ο Κεφάλαιο
16ο Κεφάλαιο
17ο Κεφάλαιο
18ο Κεφάλαιο
19ο Κεφάλαιο
20ο Κεφάλαιο
21ο Κεφάλαιο
22ο Κεφάλαιο
23ο Κεφάλαιο
24ο Κεφάλαιο
25ο Κεφάλαιο
☁️Facts About Me☁️
26ο Κεφάλαιο
27ο Κεφάλαιο
28ο Κεφάλαιο
29ο Κεφάλαιο
30ο Κεφάλαιο
31ο Κεφάλαιο
32ο Κεφάλαιο
33ο Κεφάλαιο
35ο Κεφάλαιο
36ο Κεφάλαιο
37ο Κεφάλαιο
38ο Κεφάλαιο
39ο Κεφάλαιο
40ο Κεφάλαιο
41ο Κεφάλαιο
42ο Κεφάλαιο
💔

34ο Κεφάλαιο

397 43 158
By diimdiimm

Taehyung's POV:

Με έκανε τόσο χαρούμενο όταν μου είπε ότι θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα μακριά από όλους και από όλα. Θα περάσουμε σαν ζευγάρι περισσότερο χρόνο μαζί και θα διασκεδάσουμε με πολλούς τρόπους...

Την Πρωτοχρονιά όμως θέλω να την αλλάξω με όλους τους φίλους μου. Αν αναρωτιέστε για τους γονείς μου, μετακόμισαν μαζί με τους γονείς του Jungkook στην Αμερική για τη δουλειά τους, αλλά εμείς δεν θέλαμε να πάμε, οπότε μείναμε εδώ. Εύχομαι όμως να γυρίσουν και αυτοί την Πρωτοχρονιά για να τους δω.

Τέλος πάντων.

Η επόμενη μέρα έφτασε. Με τον Jungkook ξυπνήσαμε νωρίς ώστε να ετοιμάσω τα πράγματά μου και μετά να φύγουμε κατευθείαν για το βουνό μιας και είναι λίγο μακριά.

Αφού βγήκαμε από το σπίτι του, εγώ πήγα πιο γρήγορα από αυτόν στην εξώπορτα του σπιτιού μου και χτύπησα το κουδούνι γιατί ευτυχώς τελευταία στιγμή θυμήθηκα ότι χθες είπα στον Jungkook ότι τα έχασα.

Μετά από δύο λεπτά, στην πόρτα εμφανίστηκε μια Lisa με μπερδεμένο μαλλί και πιτζάμες. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι κοιμόταν, επειδή τα μάτια της ήταν μισόκλειστα.

Τ: Καλημέρα! Συγγνώμη που σε ξυπνήσαμε αλλά πρέπει να βιαστώ.

Έτσι, μπήκα γρήγορα στο σπίτι μου χωρίς να αφήσω τη Lisa να προλάβει να πει κάτι. Ο Jungkook μπήκε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του για κάποιον λόγο. Απορώ γιατί είναι τόσο χαρούμενος.

Δεν έδωσα και πολύ σημασία καθώς έπρεπε να βιαστώ για να μαζέψω τα ρούχα μου. Γι' αυτό, ανέβηκα γρήγορα στο δωμάτιό μου προσπαθώντας να θυμηθώ που είχα αφήσει τελευταία φορά τη βαλίτσα μου.

Όταν έφτασα στο δωμάτιό μου, μου ήρθε στο μυαλό μου ότι την βαλίτσα την είχα αφήσει πάνω από την ντουλάπα με τα ρούχα μου. Επειδή δεν έφτανα, πήρα την καρέκλα του γραφείου μου και ανέβηκα πάνω προσέχοντας να μην πέσω επειδή η καρέκλα είχε ροδάκια.

Αφού προσπάθησα να κατεβάσω τη βαλίτσα από την ντουλάπα, παραπάτησα ασυναίσθητα και η καρέκλα κινήθηκε, με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου και να πέσω. Αυτόματα έκλεισα τα μάτια μου περιμένοντας να ακουμπήσω με δύναμη το πάτωμα, όμως ξαφνικά ένιωσα δυο χέρια να με κρατάνε σε στυλ νύφης.

Άνοιξα τα μάτια μου και το βλέμμα μου έπεσε κατευθείαν στο βλέμμα του Jungkook. Σε άλλη περίπτωση θα είχα τρομάξει αν ήταν κάποιος άλλος, όμως όταν κατάλαβα ότι ήταν αυτός, ένιωσα ηρεμία για κάποιον λόγο. Παρόλ' αυτά, δεν άργησα να καταλάβω ότι τα μάγουλά μου άρχισαν να κοκκινίζουν.

Jk: Taehyungie, είσαι εντάξει? Μήπως πονάς κάπου?

Τ: Ό-Όχι. Αφού π-πρόλαβες και μ-με κράτησες, δ-δεν έπαθα τίποτα.

Πραγματικά μισώ τόσο πολύ τον εαυτό μου που τραυλίζω στο ίδιο μου το αγόρι. Έτσι, λόγω ντροπής κατέβασα το κεφάλι μου για να μην δει πόσο αμήχανα ένιωθα εκείνη τη στιγμή.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αισθάνθηκα τον Jungkook να ανεβάζει το κεφάλι μου και απευθείας ένιωσα τα χείλη του πάνω στα δικά μου. Χωρίς πλέον να νιώθω κάποια ντροπή, ανταποκρίθηκα στο φιλί. Δεν κράτησε για πολύ, καθώς είχα στο νου μου ότι πρέπει να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου.

Γι' αυτόν τον λόγο, βγήκα από την αγκαλιά του και αφού πήρα τη βαλίτσα, άνοιξα τη ντουλάπα και άρχισα να βάζω τα ρούχα που χρειαζόμουν. Ο Jungkook άφησε την καρέκλα στη θέση της ώστε να αποφύγουμε κάποιο άλλο ατύχημα.

Όση ώρα εγώ μάζευα τα πράγματά μου, ο Jungkook καθόταν στο κρεβάτι και αισθανόμουν ότι με κοιτούσε επίμονα για κάποιον λόγο.

|Time Skip|


Αφού έβαλα οτιδήποτε χρειαζόμουν στη βαλίτσα, την έκλεισα και πρωτού βγω από το δωμάτιο, ένιωσα τον Jungkook να με σταματάει και να παίρνει τη βαλίτσα από τα χέρια μου.

Τ: Kookie, μπορώ να την κουβαλήσω και μόνος μου.

Jk: Δεν με ενδιαφέρει. Ούτως ή άλλως εσύ τόση ώρα την ετοίμαζες και πιθανόν κουράστηκες.

Τ: Όχι δεν κουρ-

Πρωτού συμπληρώσω την πρότασή μου, ο Jungkook ένωσε τα χείλη του με τα δικά μου. Τον μισώ όταν καταφέρνει με τον τρόπο του να γίνει το δικό του.

Ο Jungkook βγήκε από το σπίτι για να βάλει τη βαλίτσα μου στο αυτοκίνητο, που παρόλο είναι του πατέρα του, ξέρει και αυτός και οδηγεί οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αρκεί να μην μας καταλάβει η αστυνομία.

Εγώ κατευθύνθηκα στην κουζίνα όπου καθόταν τα κορίτσια για να τις χαιρετίσω για τα Χριστούγεννα. Πρώτα πήγα στη Lisa και της έδωσα μια σφιχτή αγκαλιά και μετά στη Jennie.

Τ: Καλά σας Χριστούγεννα. Εύχομαι να τα περάσετε καλά. Θα είστε μόνο εσείς οι δύο ή θα γιορτάσετε και με τα υπόλοιπα κορίτσια?

Jn: Θα έρθουν εδώ η Rosé και η Jisoο.

Τ: Ααα εντάξει. Προσέξτε το σπίτι να μην το σπάσετε έτσι?

Ls: Μην ανησυχείς όλα είναι υπό έλεγχο.

Έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο της Lisa και μετά βγήκα από το σπίτι. Αμέσως είδα τον Jungkook, ο οποίος κρατούσε τη βαλίτσα του για να τη βάλει στο αυτοκίνητο.

Jk: Έλα Taehyung. Φεύγουμε.

Έκανε σαν χαρούμενο παιδάκι, κάτι το οποίο με έκανε να θέλω να τον φιλάω με τις ώρες. Όμως πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι να φτάσουμε, επειδή εκεί θα είμαστε μόνοι μας οπότε δεν θα μας ενοχλεί κανένας μας.

Αφού βγήκα από τις όμορφες σκέψεις μου, κατευθύνθηκα προς το αυτοκίνητο και κάθισα στη θέση του συνοδηγού, ενώ ο Jungkook, αφού έβαλε τη βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ, κάθισε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησε τη μηχανή.

Jk: Είσαι έτοιμος?

Εγώ ως απάντηση του έδωσα ένα πεταχτό φιλί.

Τ: Φύγαμε.


|Time Skip|


Μετά από τρεις ώρες φτάσαμε επιτέλους στο σπίτι. Το τοπίο είναι απλα μαγευτικό. Το σπίτι έχει θέα μια λίμνη και επίσης έχει και hot springs. Είμαι από τώρα σίγουρος ότι θα περάσουμε τέλεια εδώ.

Το σπίτι έχει τριγωνικό σχήμα, κάτι το οποίο μου κίνησε το ενδιαφέρον, όμως ευτυχώς είναι μεγάλο, οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον χώρο. Το σπίτι είναι αυτό:

Ενώ εγώ χάζευα την ομορφιά του τοπίου, ο Jungkook άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και άφησε μέσα τις βαλίτσες μας. Μετά από λίγα λεπτά μπήκα και εγώ στο σπίτι, μιας και ήταν Δεκέμβριος και είχε πολύ κρύο.

Αφού είδαμε όλους τους χώρους του σπιτιού, αφήσαμε τα πράγματά μας στην κρεβατοκάμαρα, η οποία είχε διπλό κρεβάτι. Ό,τι πρέπει για εμάς.

Jk: Taehyungie, είσαι πολύ κουρασμένος ή θες να πάμε να κολυμπήσουμε στα hot springs?

T: Πάμε να κολυμπήσουμε.

Τότε ένα μεγάλο χαμόγελο εμφανίστηκε στο όμορφο πρόσωπό του και μετά πήρε από τη βαλίτσα του το μαγιό του και μετά κατευθύνθηκε στο μπάνιο. Έτσι, έβγαλα και εγώ από τη δικιά μου βαλίτσα το μαγιό μου και άλλαξα στα γρήγορα. Μπορεί να με έχει δει πολλές φορές γυμνό, όμως ακόμα νιώθω μια αμηχανία.

Αφού άλλαξα, μου ήρθε στο μυαλό η σκέψη γι' αυτό που μου κρύβει ο Jungkook. Αν και δεν ήθελα να το κάνω αυτό, άρχισα να ψάχνω τη βαλίτσα του μήπως έβρισκα κάτι, όμως άκουσα την πόρτα του μπάνιου να ανοίγει, οπότε τα άφησα.

Όταν ήρθε στην κρεβατοκάμαρα, τα μάτια μου έπεσαν στους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του. Πρωτού παρατηρήσει ότι κοιτούσα επίμονα το όμορφο σώμα του, πήρα μια πετσέτα και άρχισα να κατευθύνομαι βιαστικά προς τα hot springs.

Πριν βγω από το σπίτι, ένιωσα ένα χέρι να με σταματάει. Δεν γύρισα να τον κοιτάξω, επειδή εκείνη τη στιγμή ένιωθα πολύ αμήχανα και άσχημα που έφυγα έτσι βιαστικά.

Jk: Taehyungie, τι έπαθες? Είσαι εντάξει?

Εγώ χωρίς να του απαντήσω, ξέφυγα από το κράτημα του και βγήκα γρήγορα από το σπίτι. Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει εκείνη τη στιγμή, πάντως όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο πολλές ενοχές με γέμιζαν που του φέρθηκα έτσι χωρίς να μου κάνει κάτι. Μπορεί να φταίει το ότι έχουμε λίγο παραπάνω καιρό να κάνουμε κάτι και βλέποντάς τον με κάνει να τον θέλω όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα να έχω αυτή την συμπεριφορά.

Αφού κατευθύνθηκα προς τα hot springs, άφησα την πετσέτα σε μια ξαπλώστρα που είχε και μετά μπήκα κατευθείαν στη θερμοπηγή. Το ζεστό νερό ήρθε σε επαφή με το δέρμα μου, κάτι που με έκανε να χαλαρώσω και να κλείσω τα μάτια μου, ακουμπώντας την πλάτη μου στα τοιχώματα της θερμοπηγής.

Μετά από λίγα λεπτά, αισθάνθηκα κάποιον να μπαίνει στη θερμοπηγή, όμως εγώ δεν άνοιξα τα μάτια μου γιατί ήξερα ποιος ήταν. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ένιωσα τον Jungkook να με αγκαλιάζει.

Jk: Taehyung, σου έκανα εγώ κάτι? Οτιδήποτε και αν σου έκανα, θα προσπαθήσω να επανορθώσω. Όμως πες μου τι έχεις. Με πληγώνει όταν δεν είσαι καλά.

Καθώς άκουγα τα λόγια του, μερικά δάκρυα έκαναν την εμφάνισή τους, όμως προσπάθησα να μην τα δείξω.

Ως συγγνώμη για την παράλογη συμπεριφορά μου, ένωσα τα χείλη μας σε ένα παθιασμένο φιλί, στο οποίο του έδειχνα πόσο τον αγαπώ και να του διώξω οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να είχε για εμένα.

Ο Jungkook ακολουθούσε τον ρυθμό μου και ένωσε περισσότερο τα σώματά μας, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει όλο και περισσότερο η επιθυμία μου να έρθουμε σε επαφή.

T: Kookie~~

Jk: Τι θες αγάπη μου?

Τ: Σε θέλω~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Γειά σας👋Το επόμενο κεφάλαιο, μιας και θα είναι το τελευταίο, θα είναι και το μεγαλύτερο, οπότε μπορεί να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις😌

Θέλω να μου πείτε αν θέλετε να έχει smut ή να το παραλείψω.

Επίσης, παρόλο που είναι πολύ νωρίς...

HAPPY EARLY BIRTHDAY TO ΚΙΜ TAEHYUNG 🎂💕









Επίσης, σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και αγάπη❤️Το 2020 θα συνεχίσω και θα τελειώσω τα υπόλοιπα βιβλία και πιθανόν θα ξεκινήσω και καινούρια οπότε να είστε συντονισμένοι😊

Και κάτι τελευταίο😂💕 Ανέβασα μια one shot χριστουγεννιάτικη ιστορία με τον Taehyung, οπότε όσοι θέλετε και ενδιαφέρεστε, θα το εκτιμούσα αν τη διαβάζατε και την ψηφίζατε☺️💕

Τα λέμε το 2020 με το τελευταίο κεφάλαιο❤️

Αντίο αγάπες💓

Continue Reading

You'll Also Like

233K 10.9K 48
> είπα με την γλυκιά μου φωνή > Πλέον ένιωθα την αναπνοή του στα χείλη μου. > #03 in #love out of 9,93K 22/12/2019 #07 in #έρωτας out of 3,71K 14/09...
934K 99.5K 94
Highest Rank:#1 in Teen Fiction. Winner of the #READINT2017 Νο 107:Life is better when you are drunk.??? **************************************...
189K 9K 48
«Αν εσύ δεν είσαι το κόκκινο, εγώ δεν είμαι το μαύρο.» (Ι) ΜΕΡΟΣ : «Υπάρχει κάτι για το οποίο θα ρίσκαρες την ζωή σου;» Ανασήκωσε το σώμα του στο κ...
780K 24.2K 33
Την ένιωσα να σφίγγεται και ένα κλαψουρισμα βγήκε από τα χείλη της τα οποία τόσο θέλω να φιλήσω αυτή την στιγμή αλλά προτρέχει η ιδέα μου Όσο κατέβα...