MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TA...

By diimdiimm

20.9K 2.3K 3.3K

[DISCONTINUED] Ο Jungkook και ο Taehyung έχουν μια ισχυρή φιλία από μικρά παιδιά, η οποία εξελίσσεται σε μία... More

Χαρακτήρες Ιστορίας
1ο Κεφάλαιο
2ο Κεφάλαιο
3ο Κεφάλαιο
4ο Κεφάλαιο
5ο Κεφάλαιο
6ο Κεφάλαιο
7ο Κεφάλαιο
8ο Κεφάλαιο
9ο Κεφάλαιο
10ο Κεφάλαιο
11ο Κεφάλαιο
12ο Κεφάλαιο
13ο Κεφάλαιο
14ο Κεφάλαιο
Χαρακτήρες Ιστορίας {part.2}
15ο Κεφάλαιο
16ο Κεφάλαιο
17ο Κεφάλαιο
18ο Κεφάλαιο
19ο Κεφάλαιο
20ο Κεφάλαιο
21ο Κεφάλαιο
22ο Κεφάλαιο
23ο Κεφάλαιο
24ο Κεφάλαιο
25ο Κεφάλαιο
☁️Facts About Me☁️
26ο Κεφάλαιο
27ο Κεφάλαιο
28ο Κεφάλαιο
29ο Κεφάλαιο
30ο Κεφάλαιο
31ο Κεφάλαιο
32ο Κεφάλαιο
34ο Κεφάλαιο
35ο Κεφάλαιο
36ο Κεφάλαιο
37ο Κεφάλαιο
38ο Κεφάλαιο
39ο Κεφάλαιο
40ο Κεφάλαιο
41ο Κεφάλαιο
42ο Κεφάλαιο
💔

33ο Κεφάλαιο

284 47 44
By diimdiimm

Taehyung's POV:

Είχα σταθεί έξω από την πόρτα του δωματίου του μπας και μπορέσω να ακούσω τι θέλει να κάνει. Ξαφνικά, άκουσα να μιλάει. Αμέσως το μυαλό μου σκέφτηκε ότι δεν θα μπορούσε να μιλάει μόνος του, άρα τηλεφώνησε κάποιον.

Δυστυχώς δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά αυτό που λέει, όμως από τον τόνο της φωνής του καταλάβαινα ότι ήταν χαρούμενος για κάποιον λόγο. Στο μυαλό μου άρχισαν να δημιουργούνται διάφορα σενάρια για το τι πρόκειται να λέει. Μήπως βρήκε άλλη και θέλει να με χωρίσει?

Με αυτές τις σκέψεις να κυριεύουν το μυαλό μου, κατέβηκα στο σαλόνι για να βρω κάποια ταινία. Ήταν ανώφελο, καθώς δεν έβρισκα κάποια ενδιαφέρουσα ταινία για να δούμε. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μάθω τι μου κρύβει ο Jungkook.

Ενώ συνέχιζα να ψάχνω για ταινίες, ξαφνικά ένιωσα κάποιον να φιλάει τον σβέρκο μου και να ανεβαίνει, ώσπου εγώ γύρισα και το κεφάλι μου και ένωσα τα χείλη μου με τα δικά του. Είχα καταλάβει ότι ο Jungkook ερχόταν προς το μέρος μου, οπότε ήθελα να τον ξαφνιάσω εγώ αντί αυτός εμένα.

Πράγματι, πέτυχα τον σκοπό μου, καθώς με το που βγήκαμε από το φιλί είχε πάρει μια ξαφνιασμένη έκφραση.

Jk: Πώς κατάλαβες ότι ερχόμουν?

Τ: Μυστικό.

Αμέσως μετά του έκλεισα το μάτι και ξαναγύρισα στον υπολογιστή για να ψαξω για ταινίες. Τελικά, βρήκα ένα θρίλερ. Αν και δεν μου αρέσουν και τόσο, η συγκεκριμένη είχε ενδιαφέρον πλοκή οπότε πρωτού πατήσω play, σύνδεσα τον υπολογιστή με την τηλεόραση.

Ενώ ο Jungkook έφερνε από την κουζίνα ένα μπολ με ποπ κορν και δυο κουτάκια αναψυκτικών, εγώ έκλεισα τα φώτα και αφού ήρθε και αυτός ξεκίνησα την ταινία.

|Time Skip|


Μέχρι στιγμής προς έκπληξή μου δεν τρόμαξα τόσο πολύ όσο πίστευα. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι ήμουν στην αγκαλιά του Jungkook με αποτέλεσμα να νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια και να μην τρομάζω τόσο πολύ.

Βέβαια, αν κάποιος με ρωτούσε τι συνέβαινε στην ταινία, δεν θα του απαντούσα με τόσες λεπτομέρειες, καθώς δεν κοιτούσα όλη την ώρα στην τηλεόραση αλλά το βλέμμα μου είχε μείνει στο πρόσωπο του Jungkook και συγκεκριμένα στα χείλη του. Όσες φορές και να με φιλούσε ή να τον φιλούσα, δεν ήταν αρκετές για εμένα. Θέλω να φιλιόμαστε συνέχεια.

Γι' αυτό, ενω αυτός έβλεπε αμέριμνος την ταινία, εγώ άρχισα να τον πλησιάζω και αφού ήρθα σε απόσταση αναπνοής με το πρόσωπό του, γύρισε προς το μέρος μου και πρωτού πει ή κάνει κάτι, εγώ ένωσα απευθείας τα χείλη μας. Επειδή δεν ήμουν άνετα έτσι όπως καθόμουν, αποφάσισα να καθίσω στα πόδια του.

Ο Jungkook είχε μείνει σε στήλη άλατος με αυτά που έκανα, καθώς δεν κάνω πολύ συχνά πρώτος την κίνηση. Έτσι, έβαλε διστακτικά τα χέρια του στη μέση μου και εγώ τύλιξα τα δικά μου στον λαιμό του χωρίς να σπάσουμε το φιλί μας, σμώ εγώ πλησίαζα τα σώματά μας.

Αφού έφτασα πολύ κοντά του, μπορούσα να καταλάβω την στύση του η οποία ήταν πλέον αισθητή, κάτι το οποίο με έκανε να συνειδητοποιήσω το πόση επιρροή ασκούσα πάνω του.

Jungkook's POV:

Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο Taehyung με ένα μόνο φιλί με κάνει να τον ερωτεύομαι από την αρχή. Θα μπορούσα να του λεω καθημερινά πόσο τον αγαπώ, πόσο κούκλος είναι, πόσο ομορφαίνει τη ζωή μου, αλλά αυτό που ετοιμάζω με τον Yoongi θα τον κάνει ακόμα πιο χαρούμενο.

Δυστυχώς έχω την αίσθηση ότι τον ενοχλεί αρκετά που του κρύβω αυτό που ετοιμάζω, όμως όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Κατά τη διάρκεια του φιλιού μας, αισθάνθηκα να με πλησιάζει όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει ένα μικρό θεματάκι νομίζω καταλάβατε τι. Προσπάθησα να ελέγξω τον εαυτό μου, όμως επειδή δεν έχουμε πολύ καιρό για να έρθουμε σε επαφή, αποφάσισα να τον σεβαστώ και να κάνω μόνος μου τη δουλειά. Έτσι, βγήκα από το φιλί μας και σηκώθηκα γρήγορα από τον καναπέ.

T: Kookie, τι έπαθες? Έκανα εγώ κάτι λάθος?

Jk: Ό-Όχι T-Taehyungie, δ-δεν φταίς ε-εσύ. Π-Πάω για λ-λίγο στην τ-τουαλέτα.

Πρωτού προλάβει να πει κάτι, έτρεξα γρήγορα στην τουαλέτα. Πριν φτάσω, τον άκουσα να γελάει σιγανά, προφανώς για να μην τον ακούσω. Σίγουρα θα κατάλαβε τι έπαθα. Και εγώ στη θέση του θα γελούσα μαζί μου.


|Time Skip|


Αφού έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω, βγήκα από την τουαλέτα και κατευθύνθηκα διστακτικά προς το σαλόνι. Ευτυχώς δεν είχα κάνει αρκετή ώρα, αλλά και πάλι για κάποιον περίεργο λόγο ένιωσα κάπως άβολα που έφυγα γρήγορα από εκεί. Νιώθω ότι τον 'παράτησα' με αυτή την κίνηση μόνο και μόνο για να ικανοποιήσω την ανάγκη μου.

T: Jungkook?

Με το που τον άκουσα, άρχισα να περπατάω με κανονικό βήμα παριστάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Με το που έφτασα στο σαλόνι, διέκρινα τον Taehyung να κάθεται ανήσυχος στον καναπέ.

Ένιωθα άσχημα που τον έβλεπα να είναι ανήσυχος επειδή εγώ έφυγα βιαστικά από εκεί. Ήθελα να επανορθώσω. Έτσι, κάθισα στον καναπέ και είχα επικεντρώσει το βλέμμα μου στα πανέμορφα μάτια του.

Jk: Taehyung, συγγνώμη για πριν. Απλά, να....

Τ: Τι έγινε?

Jk: Δεν ξέρω πώς το κάνεις κανείς, όμως με μαγεύεις.

Και τότε ήταν που ένωσα τα χείλη μου με τα δικά του για μικρό χρονικό διάστημα. Με το που βγήκαμε από το φιλί, ένα μικρό χαμόγελο είχε σχηματιστεί στο πρόσωπό του αφού το κατέβασε. Εγώ απευθείας τον έβαλα στην αγκαλιά μου, ενώ αυτός τύλιξε τα χέρια του διστακτικά στη μέση μου. Η ταινία έπαιζε ακόμα, όμως εμείς δεν βλέπαμε.

Jk: Taehyungie, μιας και αύριο είναι Χριστούγεννα, αποφάσισα να τα γιορτάσουμε μαζί μακριά απ' όλους.

Τ: Τι εννοείς όταν λες μακριά απ' όλους?

Όταν τον κοίταξα, το πρόσωπό του είχε μια μπερδεμένη έκφραση, προφανώς επειδή δεν ξέρει τι έχω κανονίσει.

Jk: Ένας φίλος μου έχει στο βουνό ένα μεγάλο ξύλινο σπίτι, στο οποίο έχει καιρό να πάει. Έτσι τον ρώτησα αν γίνεται να πάμε εμείς και μου είπε ότι μπορούμε να καθίσουμε για όσο καιρό θέλουμε.

Τότε τα μάτια του έλαμψαν και με κοίταξε τόσο χαρούμενος λες και του έκανα το καλύτερο δώρο στον κόσμο.

T: ΑΛΉΘΕΙΑ?? ΤΕΛΕΙΑ!!

Είχε χαρεί τόσο πολύ, που μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί και μετά με έσφιξε στην αγκαλιά του.

Jk: Το πρωί θα πάμε γρήγορα στο σπίτι σου για να ετοιμάσεις τα πράγματά σου και μετά φύγαμε. Εγώ τα έχω ήδη έτοιμα, οπότε θα φύγουμε πιο γρήγορα.

Ανυπομονώ τόσο να πάμε για να του πω αυτό που θέλω...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Γειά σας👋 Πρώτου βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, δεν θα γίνει τίποτα κακό εκεί οπότε μην ανησυχείτε😌😇

Είχα σκοπό να το ανεβάσω χθες το κεφάλαιο, όμως δεν ήταν εντελώς έτοιμο, οπότε το ανέβασα σήμερα😊

Δεν το λέω συχνά, αλλά πατήστε το αστεράκι αν σας άρεσε το κεφάλαιο💕

Αντίο αγάπες💓

Continue Reading

You'll Also Like

780K 24.2K 33
Την ένιωσα να σφίγγεται και ένα κλαψουρισμα βγήκε από τα χείλη της τα οποία τόσο θέλω να φιλήσω αυτή την στιγμή αλλά προτρέχει η ιδέα μου Όσο κατέβα...
12.1K 666 48
Για όλα υπάρχει μία αιτία. Όλα λένε για κάποιο λόγο γίνονται. Υπάρχουν όμως πολλές αδικίες. Πολλά προβλήματα. Αλλά και η ομορφιά πάντα βγαίνει στην ε...
63.5K 3.1K 39
Όταν ένας αρχηγός μαφίας έχει εμμονή μαζί σου, αλλά η απληστία και ο εγωισμός του θα βάλει σε διάφορες περιπέτειες.. *σεξουαλικη ένταση σε κάθε κεφ*