Zamanlar şimdi Gece,Renkler M...

By hepburn121

103K 2.2K 119

Hep Aynı Sözleri Söyledi, Aşka Dair Ne Varsa Anlattı. Dolunayda Bir Yıldız, Öyle Bir Süzüldü ki.. Geldi Düş... More

Bir vapurun yeşilinde aşık oldum Gece Mavisi gözlerine Part I
'Mavi Gibisin,Her Tonun Güzel' Part III
'Mavi' Diyorum,Herkesin Hayatında Bir Tane Olmalı' Part IV
'Bulutlar Açmadan 'Mavi' Gökyüzü Olur mu ?' Part V
'Maviydi Benim Sevdam,Yüreğime Sığmadı Gökyüzünü Boyadı' Part VI
'Sakın Unutma Gökyüzüne Bakmayı..Gökyüzü Senindir,Gökyüzü Herkesindir' Part VII
'Yokluğun,Cehennemin Öbür Adıdır.Üşüyorum,Kapama Gözlerini.' Part VIII
'Kaderim ol ki Sonumu Bileyim' Part IX
'Mavilik de Çocukluk Gibi Unutulmayacak Hiç' Part X
'Zira Benim Gökyüzüm de Senden Başka Bulut Yok' Part XI
'Ve Kış Kapıda,Eğer Üşürsen Gel' Part XII
'Sadece Bir Sabah İstiyorum,Gözlerinin Sözleri İle Uyanacağım.' Part XIII
'Ve Güldün,Rengarenk Yağmurlar Yağdı' Part XIV
'Sev Beni,Toprağın Yağmurları Sevmesi Gibi' Part XV
'Ve Ben,Senin Sesinden Günaydınlarla Uyanmak İsterdim' Part XVI
'Sen Benim En Sıcak Yanımsın.Soğuk Bana İşler mi ?' Part XVII
'O Kadar İçten gülüyordun ki İçini Kıskandım.Gülüşünden Öpüyorum' Part XVIII
^Seni Seviyorum^ Geç Kalmaya Gerek Yok' Part XIX
'Seninle Doğmadım Ama Seninle Ölmek Tek Niyetim' Part XX

'Sevmek Ne Uzun Kelime,Derin Deniz Mavisi' PART II

4.9K 129 4
By hepburn121

Bölüm 6 Arayış

Hava harikaydı,artık 18 yaşımı doldurduğum ıcın alkol almamda bir sakınca gormedım.Odamın balkonuna çıktım, annemlerden kalan şaraptan bir kaheh doldurup,manzaramı seyretmeye başlamıştım.Denizin dalgalarının sahile vurduğu o hırçın sesi kulaklarımda duyuyordum.Yada denizi çok sevdigim ıcın bana oyle gelıyor olabilirdi. bilgisayarımı çıkardım,mail kutumu açtım.3 yeni ileti gelmişti ama sadece bir tanesini goruyordu gozlerım..

Irmak Ilım yazanı.Ders notları gelmişti.Arkadaşlarımın verdiği mail adreslerini tek tek kişi listeme ekledim ödevi toplu olarak hepsine mail attım.Sonra notları kendımde çıkartmak için belleğime kopyaladım.

İşim bitmişti.Notlara goz gezdirme geregınde bıle bulunmadım,cunku bıldıgım şeylerdi.Şarabımdan bır yudum daha aldım denız manzaramı ızlemeye koyuldum.Bir yandan hafif slow bir muzikle eksik olan parçayıda tamamladım..

Aklımda Irmak mı yoksa Bahar mı var bılmıyordum.Ikısıde gozumun onune gelıp duruyordu derken bi tin sesiyle  irkildim,yeni bir mailiniz var diyordu açtım,mail Arya dndı telefon numaramı almayı unuttgunu yarın beraber gıtmek  ıcın sozleşmek ıstıyordu.Numaramı yazdım 'Yarın gıtmeden haber ver mutlaka' dıye ekledım.

Bir an Irmağı goresım gelmişti ama nasıl.. Tabi ya sosyal ağlardan bulabılırdım onu.Hemen sıteyı açtım ve arama yaptım ama çıkan hiç biri Irmak degildi anladım kı bu sitede hesabı yoktu.Naşka bır sosyal sıteye daha baktım ama sonuç negatif,yok.Bütün gece aklıma gelen butun sosyal paylaşım sıtelerınde arattım ama yok.

Pes etmek uzereyken aklıma gel numarası geldı.Hemen koşup telimi elime aldım.En azından telefonda olan uygulamalardan mutlaka bırısı vardır sanırım diye dua etmeye başladım.Vee bingo,Whatsapp kullanıyordu,ustelık 1 saat once aktifmiş.

İçimden 'Canım benim' diye geçirdim.Hemen resmini açtım.Sanırım bızım kampuste olan bahcelerın bırınde çekmişti bu resmı Bankta oturmuş,kameraya bakarken bır elıyle saçlarını toplamış ve gulumsemişti.O kadar harika bir resimdi ki hemen telime kaydettim.Biraz yakınlaştırıp arkayı ınceledım ve İngiliz dil ve edebiyatı fakültesinin ismini okuyabildim.Yarın orayı ziyaret edicektim.Yatagıma gırmeden once Bahar ın resmıne bakıp optum.'İyi geceler Mavi kadınım '

 Bölüm 7 Yeni Adımlar

Okula Arya ile birlikte gelmiştik,sınıfa girdik planımda en one oturmak vardı ama erkekler butun onu doldurmuştu.

Sadece arkada kızlar vardı.O kadar sinirlerim bozulmuştu ki Ona yakın olmaları beni çıldırtmıştı adeta.Ne oluyor dedim sonra kendı kendıme,dun gordugun bırını kıskanamazsın sanırım değilmi diye içimden kendime kızdım. 3. sıraya gidip oturduk.'Şu dangalaklara bak,hiç mi güzel hoca gormedınız be,sankı kıtlıktan çıkmışlar' Başımla Arya nın dedıklerını onayladım.Sonra dun Irmak hocanın verdıgı notları çıkartıp bı goz gezdırdım. Kapının kapanma sesıyle bırlıkte kalbımde çarpmaya başlamıştı.Kafamı kaldırdım ve evet o muhteşem,beni benden alan kadın zarif adımlarla masasına dogru yuruyordu.Beline kadar çektiği Dar ve sıyah kumaş pantolunu  bileğine kadar uzanıyordu,altına giydiği kısa önü kapalı,tabanı kırmızı topuklu ayakkabılarıyla tamamlamıştı.Üzerinı pantolunun ıcıne koyup hafıf çıkarttıgı gömlek yaka sarı ipek bir tunikle tamamlamıştı.Saçlarını örmüş ve yandan gögüslerinin üstüne dogru bırakmıştı.Birazda perçem vardı onunde gerçekten çok yakışmıştı.Siyah çerceveli gozluklerı tabiki de onu tamamlayan en son dokunuş olmuştu.Mukemmel gorunuyordu.Gökyüzünden inmiş bir melek gibi adeta..

Kanatları çıksa şaşırmıycak derecede hayran kalmıştım ona.Bu dunya ıcın fazla guzelsin diye geçirdim içimden.

'Günaydın arkadaşlar,dün Bade nin yolladığı notları çıkardınızmı bakalım.On sırada ki sığırların hepsi 'Evettt' diye bagırdı.İçimden Hay elleriniz kırılsaydıda çıkarmasaydnız dedim.

'Çok güzel hemen derse geçelim o zman ilk notumuzda ki parçayı anlıyabidiginiz gibi cevirmenızı ıstıyorum'

Sınıf hemen sesızlıge büründü ve çevirmeye başladı.Kimi cep telefonundan sozluk açmıştı,kimi cep sozlugunu çıkarmıştı.

Ben sadece elime aldım parçayı şöyle bir içimden okudum.Yurt dışına giden bir kızın orda ki örf ve adetlerinden bahsettiği bir parçaydı bu.Gozu kapalı cevirirdim ben bunu dıye geçirdim içimden.Sonra kagıdı masaya dogru hafıfce attım.

Tam bu sırada Irmak bunu gormuş olucak kı bana donup 'Bade arkadaşınız bitirmiş sanırım,evet seni dinliyoruz' Donup kalmıştım,çok sert bir üslupla söylemişti bunu.Bende hiç kendimi incitmeden 'Evet bitirdim,isterseniz hepsini çevireyim' dedim. Irmak bunu bır meydan okuma olarak gormuştu sanki 'Pekala,seni dinliyoruz' Parçayı eksiz bir biçimde,noktası virgülüne çevirdim.Sınıftakiler helal olsun diyolardı.Kafamı kaldırdım ve Irmaga sert bir bakış attım.Oda bana bakıyordu zaten.Gozlugun arkasında kı mavı gozlerınden kendımı alamıyordum.Beyaz tene çok yakıştırdıgım kırmızı bır ruj surmuşmu bugun,gerçekten harika gozukuyordu.'Aferim Bade'diyip gülümsedi.

'Seni yardımcım seçtiğim için pişman etmedin beni' mutlu etmişti bu durum beni.Diger saatlerde sadece zorlanan  ogrencılerle ılgılendı ve beraberce parçaları çevirdiler.Bunlar bana basıt geldigini gorunce bana soz hakkı vermemişti bir daha,bilmeyenlere anlatıyordu.Bu benı bır adım daha yaklaştırmıştı ona.Hiç bıkmıyordu..Ögretmekten.. anlamadım dıyen olursa tekrar tekrar anlatıyordu.Hiç kızmıyordu.Ders boyu onu boyle ızledım.Hiç bıkmadan. Kendini ögretmeye o kadar kaptırmıştı ki benim bakışlarımı fark etmiyordu bile,rahat rahat seyrediyordum onu bu sayede.

 Bölüm 8 Planlar,Planlar

Yaklaşık bir hafta bu şekilde gitti.. Cumartesi sabahına uyanmıştım.. Kendime harika bir kahvaltı hazırlayıp guzelce yedim,sonra kahvemi alıp balkonuma çıktım..Birden telefonumun çaldıgını gordum,arayan Arya ydı.Çok konuşuyordu ama yinede iyi bir kızdı,sevmiştim onu.

-Efendim canım.

-Napıyosun Bade ?

-Balkondayım,kahvemi yudumluyorum sen napıyorsun ?

-Hiç bende.Şey diyicektim,akşam dışarı çıkalım mı ? Babamdan arabayı alıcam.

-Ehliyetin var mı ki ?

-Evet gecen ay aldım,ondan oncede bılıyordum zaten.Ne diyorsun ? Biraz turlar daha sonra birşeyler içeriz.

Fena fikir değildi aslında.

-Tamam,olur,kaçta ?

-Akşam 7 uygun mu sana ? 1 yada 2 gibi doneriz.

Bir an saat çok geç dıyesım geldı ama daha sonra burası bır tatıl beldesıydı ve sezonda yenı yenı kapanıyordu.

Hatta erken bile soylemişti.

-Tamam uyar bana,görüşürüz.

-Görüşürüz tatlım.

Teli kapattıktan sonra aklıma birşey gelmişti.Teli elime aldım ve babamı aradım.Onunla henuz 1 saat once goruşmuştuk uzun uzun annemlede tabi herşey yolundaydı.Babam dokdordu ve dun nobetcı oldugu ıcın bugun evdeydı. Tel ıkıncı çalmasında açıldı.

-Kızım ? hayırdır ? Birşeyin yok değil mi ?

-Hayır babacım,ben sana birşey danışmak için aramıştım.

-Dinliyorum canım

-Baba,ehliyet kursuna yazılabilirmiyim ?

Babam kısa bır kahkahadan sonra.

-Yoksa arabamı ıstıyorsun sen benden ?

-Hayır tabikide,sadece ogrenmek ıstıyorum,ileride kendimde alabilirim.

-Tamam nasıl istersen hayatım,direksiyon hakimiyetin iyi biliyorum bunu,yazılı sınavdanda geçersin heralde.

-Orası kolay babacım,burda karşı apartmanda oturan bir arkadaşım var,hanı bahsetmiştim Arya.Onun ehliyeti var. eminim seve seve yardım eder bana..

-Çok guzel buna sevindim bak.Tamam kurs merkezıyle görüş bana bilgi ver.

-Tamam babacım,annemi öp,Sizi Seviyorum.

-Bizde seni seviyoruz ..

 Bölüm 9 Anı Yaşa

Buluşma saatine 1 saat kalmıştı.Hazırlanmaya başladım.Kısa,siyah,parlak straplez elbisemi giymiştim. Saçlarımı tepeden toplayarak at kuyrugu yaptım.Gozlerımı on plana çıkaran hafif bir makyaj yaptım. Üzerimide koyu kırmızı bır şal ıle tamamladım,çunku ayakkabılarım koyu kırmızı idi. Parfumumu sıkıyordum kı Telefonum çaldı,arayan Arya idi,aşagıda oldugunu ve benı bekledıgını soyledı. Tamam diyip aşagıya ındım arabada benı beklıyordu.On kolduga bındık ve selamlaştık. Kısa kot bır şort ustune dar beyaz bır t shırt tercıh etmıştı.Aslında bakarsan pekte fena sayılmazdı.

'Çok guzel olmuşsun kız,sayende yanıma erkekler yaklaşmıycak'deyip bır kahkaha atmıştı Arya.

Bende ıstem dışı gülmüştüm.. 'Sende çok tatlı olmuşssun canım' diyerek karşılık verdim.Yola koyulurken bende palmiye ağaçlarını seyredıyordum.Bahar bayılırdı palmıye ağaçlarına dedim içimden.. Arya sesliği bozan kişi oldu.

'Ee napalım ? Bence once bır sahılde turlayalım,yemek yerız hatta guzel bır balık restoranı bılıyorum burda. ordan cluba geçeriz.Buradakı herkez oraya takılır,unlu bır cluptır.Aslında clupları pek sevmezdım,ben daha çok loş ışıkta haifi muzık eşliginde oturulan mekanları daha çok severdım.Ama kıramamıştım bırkere sonuçta heveslenmişti. Once sahılde yuruduk bıraz ayrıldıgı erkek arkadaşlarını anlatıp durdu.Benım hıç erkek arkadaşım olmadıgını ogrenınce şaşırmıştı.Senin gibi guzel bır kıza nasıl olurda bakmazlar diyip gulmuştu.Hoşuma gitmişti aslında.Uzun zamandır kımse bana ıltıfat etmez olmuştu yanı Bahar dn beri.. Yemek yiyecegimiz restorana gıdıp masamıza oturduk ve tercıhı aryaya bıraktım,sonuçta burayı bilen oydu. Soyledıgı şeyler mukemmeldı,gerçektende begenmiştim.Su urunlerını hep sevmışimdir aslında..

Bıraz sohbet bıraz gır gır şamata derken saatıne bakıp ' Hadı eglence bizi bekler' dedi ve kalktık.

Biraz daha ısınmıştım Arya ya gerçekten harika bir insandıi,iyi niyetli masum ve guzeldı.

Cluba gırdıgımızde garsoun gelıp arya yı karşıladı anlaşılan ıyı muştersiydi buranın.BEnde etrafıma bakınırken  Arya kolumdan tutup yukarı kata çıkardı benı koltuklu olan bır masa bızı beklıyordu.Oturduk,ben bı kadeh şarap soyledım kendıme,arya ıse tekıla ıstedı. Etrafta olan bıtenı ızlerken kafamı soluma dogru çevırdıgımde,ıkı kızı opüsürken gordum.

Onda şaşaırdım ve arya ya dondum hemen arya da onları fark etmıştı ama hıç tepkı vermemıştı.Omuz sılkıp bır şat daha attı. Daha sonra buranın bır tatıl beldesı oldugu geldı aklıma.Belkıde kız yuzlerce kez karşılaşmıştı bu durumla.

 Bölüm 10 Hayat,süprizlerle dolu

İçkilerimizi içtikten sonra arya kolumdan tutup dansa kaldırdı benı,kırmadım.Pisste birbirimıze sarılarak dans edıyorduk. Çılgınlar gibi.. Zincirlerimi kırmıştım sankı,kuş gibi ozgurdum.. garsona el edıp tekıla istedim.Dans ederken tekılayıda kafama kaldırdım.Hiç birşey umrumda değildı.Arya ya sarılarak dans etmeye ve çıglık atmaya devam ettık. Bu anı sankı hatırlıyor gıbıydım.Evet zıncırlerı kırdıgım anı.. Bunu daha once de yaşamıştım,duraksadım ve hayalımde tekrar o havalımanına gittim.. Evet işte,o an kımseyı umursamadıgım an Bahar ın 'Öp beni' dedigi ana geri donmuştum.

Herşey gozlerımın onundeydı onu öpüşüm,etrafın bızı ızlemesı,babasının hamlesi,onun nefesı,kokusu,herşey..

Kalabalıgı yararak uzaklaştım ordan,hemen lavaboya attım kendımı.. Hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım.. Çok geçmeden Arya geldı yanıma..  O kadar korkmuştu kı benı oyle gorunce,ellleri tıtrıyordu.Omzuma dokundugunda bunu fark etmek zor olmadı.. 'Canım ne oldu ? İyimisn ? Yoksa biri seni tacizmi etti hemen guvenlıgı çagırıyorum' deyip kapıya dogru yonelmışti ki onu durdurdum.. 'Dur Arya,kımse benı tacız etmedı.Ben,Ben bılmıyorum.. Gidelim burdan olur mu ? Lutven,götür benı burdan dıye aglamaya devam ettim.. Hiç birşey demedi içeri gitti tekrar,çantalarımızı ve benım şalımı alıp yanıma geldı.Şalımı omuzlarıma attı ve sarıldı bana 'Tamam canım,tamam .. Sakin ol.Hadi çıkalım burdan' Kendimi bir an aryanın kollarında guvende hısetmiştim.Gerçekten bır dost sıcaklıgıydı bu. Arabaya bındık ve hareket etti.'Başka bır yere gitmek ıstermısın tatlım ? Bir kahve filan içeriz hem.' Kahve fıkrı bana oldukça mantıklı gelmişti.'Evet,çok iyi olur.Hatta hafif muzık çalan loş ışıklı sakin bir yer varsa benım ıcın daha uygun' Arya gülümsedi.'Aslında tamda oyle bır mekan var yolumuzun ustunde.Daha çok avuklatlar,doktorlar ögretmenler fılan takılır.Yanı bızı rahasız edıcek kımse yoktur emınım' dedi. bunu duyduguma çok sevinmiştim.. Cafenin onune dogru yaklaştıgımızda arabayı almak ıcın gelen vale kapımızı açtı.

Gerçekten guzel mekandı,begenmıştım.Sessiz ve sakindi içerisi.Hemen içeri girdik ve garson bize masamızı gosterdı.Aslında cam kenarı ıstememıştım ben 'Pardon bakarmısın ? Daha sakin şoyle arka tarafta bır yerınız yokmu ?' 'Tabi ki var efendım ama burayı daha çok sız genç müşterillerimiz tercih ettiği için burayı seçtım ben ama nasıl ıstersenız, buyrun arkaya alayım sız' ı'Tşk ederim diyerek tamamladık konuşmayı.Arya da benı başıyla onaylayıp goz kırptı.

Arka tarafdaha çok hoşuma gıtmıştı.Cam yok,hafıf çalan muzık,deri koltuklar masalarda yanan mum,harıkaydı ama bu  salonu asıl harıka kılan başka bırşey dikkatimi çekmişti bir an. Aman Allah ım. Rüyamıydı bu..Gozlerımı ovuşturup tekrar baktım,hayır değildi.Irmak.. Irmak hocamız orada oturmuş kahvesını yudumlarken bır yandan da kalınca bır kıtaptan notlar alıyordu.Siyah eşofman takımı usutune gıydıgı beyaz sıkı spor badısıyle harıka gorunuyordu.Ve tabıkı saçlarını bu sefer dagınık bır bıçımde toplamıştı.Çunku serbestı burası,okul degıldı. Siyah çerçeveli gözleriyle harika görünüyordu.Cennette okul açılsa sanırım ögretmenlerı Irmak gibi olurdu..

Continue Reading

You'll Also Like

414K 3.5K 23
Hikayede sık sık +18 ve şiddete yer verilecektir! Yaş sınırını göz önünde bulunduralım.
773K 15.3K 21
༺༻ Bütün hakları saklıdır "Ben geldim" Gülümseyerek ve son harfi uzatarak kurduğum cümle ile o da gülümsedi. Sandalyesini biraz masadan geri çekti...
79.6K 378 5
mesleğini eline alamayınca kendini barlarda escort ilan etmiş bir kızın aşk hikayesi...
1.7M 46.1K 14
Hansa Kozcu &Fatih Haznedar 🌹 BERDEL/AŞİRET KURGUSUDUR YALNIZ BİLDİĞİNİZ BERDEL HİKAYELERİNDEN DEĞİLDİR. ŞİDDET VE ZORLAMA TARZI ŞEYLER YOK [Başlama...