bts oppas ме обичат

koriaboo4btsoppas

783 20 6

това е за всички кориабута, една ИСТИНСКА история..... моля не ни приемайте на сериозно, този акаут е само за... Еще

Първото ходене на Цум
Неочакваната среща
Въртя кючеци с Фики
Отвличането
Боят на 3-те маймуни (част1)
Боят на 3-те маймуни част 2
Неплатена сметка

Още нови запознанства

115 3 3
koriaboo4btsoppas

След като изядохме баничките със сирене и боза се качихме в лимозината им.Седнах до Джонгугх. Другите мембъри ме заговориха и когато разговора прерасна Гугхи ме хвана за крака.
Защото Тае ме пита дали имам гадже.Аз леко помръднах ръката му и отговорих че нямам.Пристигнахме на ЦУМ и ги заведох при приятелите ми от Лит.
Приятелите ми много се зарадваха да ги видят.Отидохме до една дюнерджийца близо до ЦУМ за да не ни разпознаят другите к-попъри.Мембърите от Лит искаха да си говорят с БТС и затова аз превеждах.След няколко минути Свет и гаджето му от 23 дойдоха с нейната група.Седнаха до нас нахално и се включиха в разговора, забелязах че и на БТС също им стана малко неудобно.
Лидерката на 23:
-Оппарс вие какви момичета харесвате?
-аз харесвам момичета които знаят много езици,имат много таланти и са от малък град КАТО КИМ ВИКИ-каза Ви и ме погледна горещо захапвайки сочните му устни.
-ЯЯЯ не говори така-каза Джонгугх.
Гугхи се изправи яростно и удари юмрук в лицето на Ви. Аз се опитах да ги разтърва но те ме избутаха и аз ревейки излязох от дюнерджийцата и се скрих зад една боклукчийска кофа.Тогава един прелестен млад мъж дойде и седна до мен.
-Какво ти има красавице-каза мъжът.
-мойте оппас френдове се сбиха и аз избягах от тях.
-Аз ще остана тук до теб,няма да си сама.Казвам се Таеюонг и съм лидер на една група ЕнСиТи но тя не е много известна и сигурно не я знаеш.
-Аз съм Ким Вики и комауо че остана, оппа.
    Прегърнах Таеюонг и лежахме около 15 мин прегърнати до кофата.
                Между временно...
Когато Ким Вики избяга Свет писа на всички негови приятели да я търсят.Тогава Фъни му отговори че се заема с търсенето и не след дълго му прати снимка на Ким Вики в обятията на Таеюонг.

Свет гледна точка

Фъни ми прати съобщение. Въобще не ми беше до малоумните му съобщения, защото търсехме Вики, но го погледнах от любопитство. -БОЖЕ, ТОВА Е ВИКИ-изкрещях от изумление, всички се обърнаха и БТС също. Бързо им обясних какво се случва на английски и по-малко от секунда след това Ви ми грабна телефона и избяга надалеч. Опитахме се да го настигнем, но не можахме.

Продолжить чтение

Вам также понравится

1.1K 87 35
Две най нормални момичета на име Краси и Михаела който просто си живееха живота във своят апартамент във Бусан всичко си беше добре докато те не прис...
1.9K 284 33
Ще пиша за странни случки, които съм преживявал, впечатления, разговори...абе каквото ми хрумне :)
60.5K 3.1K 199
Не е за хора със слаби сърца!!! Особено Черния Хумор. Той е като храната в Африка... Не е за всеки... Приятно четене! 😂😂😜❤️