Kızımız İçin

kebellekciik द्वारा

417K 24.6K 18K

(Tamamlandı✔) Kitabın tüm hakları; Asel'in motoruna olan aşkın'da Efo'nun alp'e olan takıntılı aşkın'da Alp... अधिक

TANITIMSII♡
Kİ 1.BÖLÜM
Kİ 2.BÖLÜM
Kİ 3.BÖLÜM
Kİ 4.BÖLÜM
Kİ 5.BÖLÜM
Kİ 6.BÖLÜM
Kİ 7.BÖLÜM
Kİ 8.BÖLÜM
Kİ 9.BÖLÜM
Kİ 10.BÖLÜM
Kİ 11.BÖLÜM
Kİ 12.BÖLÜM
Kİ 13.BÖLÜM
Kİ 14.BÖLÜM
Kİ 15.BÖLÜM
Kİ 16.BÖLÜM
Kİ 17.BÖLÜM
Kİ 18.BÖLÜM
Kİ 19.BÖLÜM
Kİ 20.BÖLÜM
Kİ 21.BÖLÜM
Kİ 22.BÖLÜM
Kİ 23.BÖLÜM
Kİ 24.BÖLÜM
Kİ 25.BÖLÜM
Kİ 26.BÖLÜM
Kİ 27.BÖLÜM
I ' N ' S ' T ' A ' G ' R ' A ' M
Kİ 28.BÖLÜM
Kİ 30.BÖLÜM
Kİ 31.BÖLÜM
Kİ 32.BÖLÜM
Kİ 33.BÖLÜM
Kİ 34.BÖLÜM
Kİ 35.BÖLÜM
Kİ 36.BÖLÜM
Kİ 37. BÖLÜM
YENİ KİTABIMIZZ
Kİ 38.BÖLÜM
Kİ 39.BÖLÜM
Kİ 40.BÖLÜM
"Karakterlere sorular."
"Karakterlerin sorulara cevapları."
Kİ 41.BÖLÜM
Kİ 42.BÖLÜM
'Kİ 43.BÖLÜM'+100 BİN ÖZEL🎉
Kİ 44.BÖLÜM
Kİ 45.BÖLÜM
Kİ 46.BÖLÜM
Kİ 47.BÖLÜM
Kİ 48. BÖLÜM
Kİ 49.BÖLÜM
Kİ 50. BÖLÜM
Kİ 51. BÖLÜM
Kİ 52.BÖLÜM
Kİ 53. BÖLÜM
DUYURU!
Kİ 54.BÖLÜM
Kİ 55.BÖLÜM
Kİ 56.BÖLÜM
Kİ 57.BÖLÜM
İ'N'S'T'A'G'R'A'M #2
Kİ 58.BÖLÜM
Kİ 59.BÖLÜM
Kİ 60.BÖLÜM
Kİ 61.BÖLÜM
Kİ 62.BÖLÜM
Kİ 63.BÖLÜM
Kİ 64.BÖLÜM
FİNAL
ÖZEL BÖLÜM 1+235K'ÖZEL🎉
ÖZEL BÖLÜM 2
ÖZEL BÖLÜM 3

Kİ 29.BÖLÜM

5.8K 368 315
kebellekciik द्वारा

Beni Sınamayın."
Multi : Adarcığııım 🔥

Multi : Emre aydın : Hoşçakal ( Dinleyin pls.)

Depresyondan merhaba tatilin son günü gözyaşlarım beni bırak diye yalvaroyor ama metanetli olmalıyım şunun şurasında ocağa ne kaldı ki skkskdkskskd

Haydi yine iyisiniz hemencicik bölüm attım . Nerde benim gibi bi yazar ulan lakdkskskdks

Yıldızı okşayarak,başlayın:*
Yorumlarda buluşşak^

Efellerin odadan çıkışıyla yüzümdeki büyük gülümsemeyle ile banyoya girdim . Kısaca işlerimi halledip direk odama geri döndüm saçlarımla kaç zamandır uğraşmıyordum . İçimden uğraşmak gelince maşayı prize takıp ısınmasını beklerken hemen giyecek bişeyler çıkardım . Hazır kombin olunca bakmadan direk üstüme geçirdim .

Lacivert küçük yırtıkları olan dar paça kotumu giyip üstüne siyah çizgi desenleri olan siyah kazağımı giyip önünü kotumun içine kattım siyah deri ceketimi giyip siyah deri postallarımı da ayağıyma geçirdim . Maşanın iyice ısındığından emin olduğum da saçımı özlenle yapmaya başladım . Tam 15 dakikada hepsini bitirmiştim . Dalgaları büyük büyük yapmış ve doğal gözükmesini sağlamıştım . Ardından siyah göz makyajımı yapıp dudağıma kırmızı rujumu sürüp bizimkilerim birlikte aldığı kolyeyi de boynunma takıp aşağıda gelen böğürmeler sonucu aşağıya indim .

İki dakika beklemeyin zaten.

Beni görünce hepsi ıslık çalınca utanarak başımı öne eğdim . Şaka şaka saçlarımı savurunca efo beni kendi etrafımda bi tur dönderdi . Saçlarımı öpüp " Saçların çok güzel olmuş bebeğim . Aynı senin gibi . " dediğin de yanağını öptüm . Herkes aynı şeyleri söylerken sonunda evden çıkmıştık . Hepimiz alpin arabasına binmiştik . Efoyla yolda her zamanki gibi şebekliğimizi yaparken bizimkilerde gülerek bizi izliyordu . Geç olduğu için alp okulda yemeyi teklif edince hepimiz kabul ettik . Okula gelince hızla beklemeden arabayı park edince hepimiz arabadan indik . Bizim okulun güzel malları hala alışamamış olacak ki konuşmaya başladılar . Gözlerimi devirdiğim sırada çağan kolunu omuzuna atınca kantine yürümeye başladık . Acaip açıkmıştım yav .

Kantine gelince poyraz hepimize tost yaptıracağını söyleyince efo " Valla poyrazcım ben tek tostla asla doymam . O yüzden sen bana 3 tost 2 poğaça 1 simit 2 çay 1 kola 6 tane de çikolatalı süt al aslanım . " dediğin de poyraz " direk kantini alsaydım efe daha az masraflı olurdu . " dediğin de efe nıcklayınca kafasını olumsuzca salayıp sıraya girdi . Zaten tek tük kişi vardı . Bizimkilerle konuşurken içeriye adar ve kolunu omuzuna attığı çiçek içeriye girmişti . Umursamazca önümü döndüm . Az sonra çiçeğin gölgesi sonrada çığlığı nasamıza düşmüştü . Çiçek ellerime bakıp çığlık atınca efe sandalyeden düşmüştü herşey o kadar hızlı olmuştu ki ne yapacağımı şaşırmıştım . Sonra çiçeğe bakıp " Bi dur kızım . Yok birşey . " dediğim de efo sanki normal birşey der gibi " O hep yapar böyle şeyler normal yani . " dediğin de adarın gözlerimin içine baktığın da önüme döndüm . Çiçek ağzı açık efoyu dinledikten sonra direk konuşmaya başladı . Haydin hayırlı olsun . " Yaa yaa öyle mi bende dedim belki bişey olmuştur öyleyse sorun yok yani tabiki elinin haline üzüldüm ama şey oldu işte . Aaa neyse ben sizi adarla tanıştırmadım dimi ama siz tanıyorsunuzdur . Adar benim kuzenim aynı zaman da ilk aşkım." diyip kahkaha attınca bende güldüm . Hataa baya baya güldüm . İlk aşkıymış bu kadar yakın olamaları zaten bu sebep açıklar gibiydi . Adar endişeyle cümleleri toparlamaya çalışarak " Yani şey demeye çalıştı çiçek . Şeydi o zamanlar bebektik o da yani yoksa bişey olacağından degil . " dediğin de hala gözlerimin içine bakıyordu . " Kimin kiminle ne olduğu bizi ilgilendirmez . Herkesin hayatı kendine . " diyip son bi bakış attım . Adar gözlerime hayal kırıklığıyla baksada umursamadım . Yada umrsamaya çalıştım .

Çiçekler yan masaya geçmişti . Bizde poyrazın gelmesiyle ayı gibi kendimizi yemek yemeye vermiştik . İçeriye giren müdürle herkes ayaklanırken müdür işaretle oturun diyince zaten kalmak aptalık diyip daha da yayıldım yerimde .
Müdür beyciğimiz boğazını temizleyip"Birazdan bi seviye tespit sınavı yapacağız gençler sınav kelebek sistemi ." dediğinde efenin yedikleri boğazına kaçmıştı . Öyle mi öksürdü ki herkesin bakışı biz dönmüşken hızlıca suyu efeye uzattım . O suyu içerken müdür bişey olmadığına kanaat getirince devam etti . " Hemen heyheylenmeyin . Dediğim gibi seviye tespit yani kendinizce seviyenizi bellirliyorsunuz . Sıra ve sınıflarınız kapılarda asılı hadi hepinze başarılar diliyorum . " diyip kantinden çıkınca herkes heycananıp konuşurken efe elerini masaya koyup ağmaklı bi ifadeyle konuşmaya başladı . " Resmen bile bile ateşe atılıyorum . Olmaz yapamam ben ben o sınava giremem ... beni anlıyorsunuz dimi yok siz nerden anlıyacaksınız siz derste dersi dinlemek yerine yemek videoları izlemenin ne demek olduğunu nerden bileceksiniz . " dediğin de kahkaha atmaya başladım . Ulan olayı ne ara bu kadar dramize etti . İşte efo farkı gençler .

Yemek videosu mu?

Alp suyunu içip efeye baygın bi bakış attıp " Abartma olayı hemen dramatize ediyorsun olmazsa seviyeni belirlemiş olursun en azıdan . Sadece sakin kalmayı becer . Hem salaklık etmezsen yapacağını biliyoruz. " diye uzun bi açklama yapınca efe ona dudaklarını sarkıtarak cevap vermişti .

Kantinden çıkmış . Sınıfın önüne geldiğimizde listeye baktık alple poyraz , çağanla da efe aynı sı nıftayıdı ben tektim . Dudaklarımı büzünce alp gelip " Güzelim yapacağını ikimzde biliyoruz . Sikeyim ki aynı sınıfta değiliz allah bilir hangi itlerin arasına katmışlar seni . Güzelim en ufak birşey olursa hemen beni ara sınav umrum da olmaz . " dediğin de güldüm .
" Tamam alp sakin dünyanın diğer ucunda değilim bi alt kata inecem . Hadi öpüyorum hepinizi . Kendinizi gösterin o seviyler aşaģıya inerse paçanızı kaydırırım lan . " dediğimde hepsi gülmüştü bende ellerimi deri ceketimin cebine sokup yürümeye başaldım . Bi alt kata indim .

Sınıfa gelip en arkaya geçtim . Listeye göre yanım da biri daha var çokta dikkat etmedim . Bileğimdeki toka ile saçlarımı tepeden toparladım . Yanıma döndüğüm de hayranlıkla beni izleyen bi adar tabiki beklemiyordum . Ben adara bakarken o mayhoş olmuş bi sesle " Çok güzelsin . Derin bi kuyu gibi sana çekildikçe çekiliyorum ama biliyorum o kuyunun sonunda bi son yok . Hapsolacağımı bile bile çekiliyorum . " diye derin bi açıklama yapıp gözlerime bakarken beli belirsiz gülümsemiştim . Sonra toparlanıp " Demek değişikle aynı sırada seviye sınavına girmekte varmış . Bak sen evrene bizi denk getirmeye bayılıyor . İşaretin bölesi .. " diyip göz kırpınca bilmişce bakıp " İşaret mi ? Neyin işareti ? Kafamızdaki soru işareti galiba ? " dediğim de kahkaha attınca bende güldüm . Bana iyi geliyorsun ama zehirli bi sarmaşık gibi sana tutlamam sen hem zehir hem panzehirsin adar . O yüzden senden uzak kalmalıyım . Kalacağım .

Kalmak zorundayım.

Kaç saatir bu sınavdayız bilmiyorum sayısalı fullemiştim sözelden de bi kaç sorum kalmıştı . Adar çoktan bitirmiş beni izliyordu yardım teklif etmişti ama redetmitşim . Ben seviyemi belirleyecektim kendimi kandırmanın manası yoktu . Neysem o . Sonunda bitince hocaya teslim edip saçlarımdaki tokayı çıkarıp saçlarımı geriye doğru attım . Ardından bi kaç kişinin buraya baktığını görünce göz devirip zilin çalmasıyla meldivenlere doğru yürüdüm . Bi kaç kişinin aptal konuşmalarına maruz kala kala hızlıca kendimi sınıfa attım . Bizimkilerde sınıftaydı yüzündeki gülümsemeye bakılırsa hepsinin iyi geçmişti . Yanlarına geçmemle efo ha diye bi ses çıkarıp beni yanına doğru çekti . " Görmen lazımdı aselim soruları bi çözdüm tıkır tıkır böyle of of sonra baktım bitirmişim demek ki içimdeki inek uyanıp bana yardım etti . " diyince güldüm . Çağan efeye bakıp " Keşke o ineği hiç uyutmazsan canım kardeşim . " dediğin de efe göz kırpıp " İnekler sadece uyumak için var çağanbebeğim lüften . " dediğin de kahkaha attım .

Ulan efo ulan efo .

Ders mira hocaya oldunca hemen yerlerimize geçtik . Bu gazayı da sağsalim atlatmıştık . Mira hoca her zaman ki gülümsemesiyle sınıfa girince hepimiz ayağıya kalktık . Sınıfa şöyle bi baktığım da çoktan olmayan arzu ve minik çeteciği sonunda gelmişti . Bi süredir yoktular neden olmadıklarını bilmiyorum çokta umrumda sayılmaz . Keşke daha fazla huzur verip gelmeseydiler . Mira hoca kısa bi selamlaşma ile oturun diyince hepimiz oturduk . Mira hoca hafifce kendini masaya yaslayıp konuşmaya başladı . " Bugün ki konumuz kabulleniş . Biliyorsunuz gençler hepimiz istemli , istemsiz bi şeyleri kabulleniriz mesela artık büyüdüğünüzü kabullenmiş olmamız en kolay kabulleniş olarak bilinir . Burdan yola çıkalım sizide dinlemek istiyorum . " diyip direk gözlerini bana çevirince sınıfta onun gibi bana bakmıştı elimdeki yıldız dövmesine bakıp derin bi nefes alıp başladım . Cümlelerime .

" Büyüdüğümü ne zaman hissettim ? Artık ağlayınca normal bakmayan insanları gördüğümde anladım . Eskiden şeker için ağlarken şimdi şeker söz konusu bile değil . Ben en büyük kabullenişimi kaybediğim de anladım . Böye etimle kemiğimle sadece ona ihtiyaçım varken , kokusunu burnumdan yavaş yavaş giderken , üzüldüğüm de bi limanım kalmadığın da anladım . Kabulleniş acııyı bitirmeyi istemektir . Acıyı kabullenince bitirecek sanarız ya en büyük aptalıkta bu ya kabbulendikten sonra o acıyla yaşamaya alışıyorsun. Sadece kabullendik diyorsun iş nerelere geldi ... " dediğim de sınıftaki herkesin gözü burdaydı bizimkiler üzgünce ve çaresice bana bakarken diğerleri merakla bakıyordu . Arzu sürtüğü rahat durmayıp " Aynen laf arasında aşk acını bizimle paylaştın teşkürler asel acaip ihtiyaçımız vardı . " diyince derin bi nefes alıp " Senin tek ihtiyaçın azıcık beynini kullanmak beni sınama arzu bu sefer olanlara karışmam kendinle beni bir tutma senin aşk dediğin şey birinin altına girmekken benim ki karşıdak' ine ne olursa olsu değer verip saygı göstermek . Birde laf arasın da arada kulan şu beynini kulanmaya kulanmaya işlevini unutmuş . " dediğim de çiçekten " Of fena koydu . Bence sen artık onunla yaşa o senin bi parçan. " diyince sınıftan kahkahalar yükselirken mira hoca sesiz olmamız için uyarsada onun da sırttığını gördüm . Arzunun mor yüzüyle dahada keyiflendm . Efo son golü attı " Yav bi kızın asıl yüzünü hiç mi göremeyecez . Mor göre göre gerçek yüzünü unuttuk. " dediğin de ... SEN NASI Bİ KRALSIN lan diye içimden söyledim sonra efo bana göz kırpınca gülümsemem büyüdü .

Seni gidi kereta.

Sonunda zil çalmıştı . Eve gidiyorduk sınav olduğundan erken bırakmışlardı . Alp bize bakıp "Abim şirkete çağırıyor zaten az bi işi kalmış yarın haftasonu bendesiz dedi . " dediğin de gülümseyerek kabul ettim . Okuldan çıkıp alpin göz kırpan arabasına bindik .

Yolda efonun alpi delirtmesiyle geçmişti poyrazın elinde yine telefonunu görünce yanına sokulunca bana kısa bi bakış attıp kolunun altına aldı . Telefonuna baktığım da nefesimi dışarıya üfledim . Poyraz gülüp dudaklarını anlıma bastırıp,
"Dur tahmin ediyim bu kadar telefonla oynadığımdan sen kız arkadaşm olduğunu sandın dimi? " dediğin de kafamı salayıp " Ama ne yapiyim o kadar aşkla bakıyordun ki telefona nerden bilieydim oyun oynadığını be." dediğim de kahkaha atarak saçlarımı bozdu sonra gözleri uzaklara dakarken " Ben o defteri kapatalı yıllar oldu birtanem. Yani artık olacaksa da olmasını istemiyorum Bu da böyle bi vazgeçmişlik . Artık bazı şeyler olamaz biz o duyguyla vedalaştık misali. " dediğin de kollarımı sıkıca ona sardım . Poyraz daha lise birdeyken bi kıza çok fena tutulmulştu yani kızın kahveyi nasıl içtiğine kadar herşeyi biliyordu . O kadar aşıktı ki o kadar saf ve masum seviyordu ki herkes hayrandı onun aşkına . Sevdiği kız handeyle konuşmuşlardı . Hande kabul etmiş poyrazla çıkmaya başlamışlardı . Ama poyrazımın yüzünden gülümseme eksik olmuyordu . Tam 8. Aya girdiklerinde hande gidip poyrazın üvey abisiyle birlikte olmuş poyrazı aldatmıştı hem de poyrazın gözlerinin içine baka baka ... Poyrazı çok zor toparladık zaten ondan sonra kendini gitara verdi . Fazla konuşmaz bi keresin de ' Şu hayatta değerlim bi sen birde onlar kaldı aselim . Sizde giderseniz ben kendime asla gelemem ' Demişti . Ben zaten istesem de onları bırakamazdım .

Gidemezdim zaten.

Sonunda geldiğimiz de şükür namazı kılacaktım acaip trafik vardı . Kafamı kaldırdığım da Kaya holding yazısıyla gördüğüm devasa holdinge girmiştik . En önde benle alp arkada bizimkiler herkesin bakışları bize dönerken göz devirdim . İnsanların bu meraklı bakışlarından tiksiniyordum . Ben sizi merak etmezken, siz neden beni merak ediyorsunuz. Anlamıyorum. Hiç kimseye bakmadan direk asansöre bindik . Bizden hariç iki tane eteklerini vicdanına kadar çekmiş kızlarla en soğuk bakışlarımı attım . Kız dikenip bana bakarken yanındaki kız onu tutmaya çalışıyordu . Alp beni kolunun altına alıp kafasını saçlarıma sürütünce arkamdaki kızın " Kim bu sürtük ?! Alpciğime nasıl bu kadar yapışıyor? Yatakta iyidir kesin . " gözlerimi kapattıp derin nefesler aldım . Gözlerim kararmaya başlamıştı . Asansör durunca hepsi indi . Onlara bakıp " Siz bi geçin ben kendimi buraya iyi tanıştıramamışım onu düzeltiyim . " diyip asansörü kapattım . Kızın gözlerinde ki korkuları barizdi ama inadına ağırdan almaya çalıştı . Kahkaha attıp " Ne demiştin tatlım . Baştan alırmısın? " diye sorunca kız cesaretle " Ne dedim biliyormusun ? Dedim ki bu alp beyciğimin neyisin ? Yatakta çok iyisin heralde sürtü ... " diye bitirmesine izin vermedim resmen gözlerim dönmüştü . Kızın karnının ortasına tekme koyup elerimi yüzüne sürüp tırnaklarımla boydan boya çizdim . Bir elime saçlarını sıkıça tutmuş çekerken diğer yandan delirmiş gibi bağırıyodum . " Bana bak . Senin o beyninin çalışmayan heryeri sikerim . Beni sınamayın . Beni sınamayın . " diye bağıryordum kızın yüzü kandan kaybolmuştu . O çığlık çığlıga bağırırken hızla karnına bi yumruk daha attım . Ardından derin bi nefes alıp sakinleşmeye çalıştım gözlerim kapalı nefes alırken . Boynumda hissetiğim tırnaklarla kahkaha atmıştım . Boynuma tırnaklarını geçirmişti. Artık korkudan bana bakamazken bacağına aradan tekme attıp yere düşünce parmağına bastım . Nefesim kesilmeye başlamıştı . Ellerimin hali ise içler acısıydı . Pasuman kan içinde kalmıştı . Asasörün ardından orkun abinin ve diğerlerinin sesi geliyordu . Hem sinirden hem de havasızlıktan nefesim gitmeye başladı bilincim kapanmaya başlarken asasörün kapısı açılmıştı .

Kafamı kaldıramayacak kadar yorgundum . Orkun abim beni kucağına allıp çıkartmıştı bizimkilerin sesi uğultu gibi gelmeye başlıyordu artık daha faza dayanamayıp beni çağıran uykuya kendimi bıraktım .

ORKUN ' DAN DEVAM

Alpleri çağırmadan sonra direk toplantıya girmiştim . Kısa bi toplantıydı zaten hemen bitmiş ve bizimkileri beklemeye başlamıştım . İçeriye girenlerle aseler sanıp kafamı kaldırdım gördüğüm yüzle , yüzümü buruşturmuştum . Sekreterim eceydi . Cilveyle bana bakıp ağzını yayarak " Kahvenizi getirdim orkun beyciğim." dediğin de göz teması kurmadan" Bırak çık ." dediğim de dibime kadar girip göğüslerini gözüme sokmak istercesine içime girince iğrentiyle geri çekildim . Böyle şeylerden nefret ederdim . Ona bakıp " Bana bak . O ayağını denk al buraya beni ayartmaya gelmedin . Yediğin bokları zaten biliyorum son kez uyarıyorum seni son kez . Şimi defol odamdan . " bunu babası hilmi bey rica etti diye almıştım . Ama çok sürmeden defolacak gibi .

10 dakikanın geçmesiyle içeriye en başta alp , çağan , efe ve poyraz içeriye girmişti . Gülüp ayağı kalkarak hepsine teker teker sarılmıştım . Çok özlemişim bu öküzleri . Kaşlarımı çatarak
" Asel nerde oğlum?" dediğim de alp sıkıntılı bi nefes verip " Abi asansördeyken bi kız arkasından saçma sapan şeyler dedi aselde sinirle orda kaldı . Abi bu işe bi el at her gelişimiz de muhakaak asel bişeye sinirleniyor . Sonra neler olduğunu bizden iyi biliyorsun . " dediğin de kafamı saladım . Koridordan gelen seslerle kaşlarımı mümkünmüşce daha da çattım . Dışardan ' Beni sınamayın . Beni sınmayın . ' diye aselin sesi gelince hepimiz koşturarak dışarıya çıktık . Bu sefer siktim belanızı .

Herkes asansörün önündeyken beni görenler önümü açıyordu . Direk asansöre vurdum . Hiç bi değişiklik olmazken içerden aselin kahkahası geldiğin de direk çalışanlara söyleyip kapıyı açtırmaları söyledim . Bu kahkaha normal değildi . Adam hemen açınca ilk karşıma kandan kaybolan ece birde kafasını asansör başlığına dayamış boynundan akan kanla gözleri gitmiş bi asel beklediğim son şey bile değildi .

Onu öyle görünce resmen şantallerim kopmuştu ne ara kucağıma aldım bilmiyorum . Direk buranın küçük revirine koşturdum . Çalışanlar bana yani bize dikatle bakarken derin bi nefes aldım sıra sizede gelecek .

Aseli sedyeye gibi olan yere bıraktım . Doktor müdahale ederken alplere baktım efonun sinirden gözleri dolmuştu . Alp desen saldıracak hayvan gibiydi . Çağan bi oyana bi buyana gidiyordu poyraz ise sakin durmaya çalışıyordu . Doktor 20 dakika sonra geldi ... Hepimize bakıp
" Asel hanımın sinir kontürolu yok . Sinirlemiş üstüne asansörde havasız kalınca kriz geçirmiş . Böyle giderse artık asel hanımı ciddi manada etkisi olan ilaçlar vereceğiz . Bir zaman sonra bu krizler birşeyler unutmasını bile sağlayabilir. Yanınızda ne olur ne olmaz ilaçımı bulundurun kısa bi sinirlenmede dahi ağzına atsın . Şimdilik bişey yok orkun bey geçmiş olsun boğazına pasuman yaptım iğenin etkisi geçince uyanır . Tekrar geçmiş olsun . " diyip dışarıya çıktı . O kadar sinirlendim ki kenimi dışarıya odanın dışına attım .. Benim küçük meleğim bi sik bilmeyenler yüzüden ilaçlara mı yaşayacaktı ?

Ortak alana geldim . Bağırarak " Herkes buraya toplansın lan! " dediğim de kızlar korkudan yerinden fırlamıştı . " Acele edin . Herkesi istisnasız burda istiyorum! " diye tekrar kükredim . Herkes buraya dolulunca kendi aralarında fısıldaştıklarını sanarak konuşmaya başladılar . ' Ne oldu orkun beyi bu kadar sinirli hiç görmemiştim , Acaba önemli bi sorun mu çıktı . Ama çok seksi oluyor sinirlenince ... ' diye saçamalayınca hepinini susturup bağırarak konuştum .

" Kulağınızı açıp beni iyi dinleyin! Aseli biliyorsunuz ve bizimkileri . Bir daha . Bir sik . Bilmeden . Attıp tutarsanız . Sizin belanız olurum . Burdan siktir olup gidersiniz ve başka yerde hatta başka ülkede iş bulamamnızı sağlamak için elimden geleni yaparım. SON DEFA SÖYLÜYORUM ARANIZDAN BİRİ BİRDAHA ASELE TEK KELİME EDERSE BU ÜLKEDEN ADINI SANINI SİLDİRİRİM ! " diyip hepsine göz gezdirdin korkakça bana bakıyolardı . " Anladınız mı? " dediğim de kafalarını salayınca direk aselin uyuduğu odaya girdim .

Lütfen birşey daha olmasın ona .

Veeeee kestiik ✂🎬 .. Çok acımasız oldum lan iki bölümde dramlar havada uçuşuyor Djdkskkfkslsf

Neyse fazla gevezeliğe gerek yok jdkskdf

Bölümü nasıl buldunuzz?
En beğendiğiniz kısımlar?
En sevdiğiniz karakterler?

Birde lüften oylarınızı eksik etmeyin, daha da büyük bir aile olmamız için arkadaşlarınıza önerin güzellikler.^

Neysee.Görüşürüüük,Seviliyorsunuz:*

DÜZENLENDİ

पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

402K 34.4K 81
'Kafamın içindeki çığlıkları, senin ruhunun fısıltısı susturdu.'~Ayza A. *ESKİ İSİM: ABİLERİM Mİ?* ... Bir kız düşünün, şizofren.. Evet bu kız Ayza...
7.5K 991 37
"Son aldığım görev bir iş kadınını işini bitirmekti. Bana o kadının silah kaçakçılığı yaparak bir çok insana zarar verdiği ve yanında zorla insan tut...
711K 32.7K 26
Not: Kitapta +18 unsurlar mevcuttur.. ........................................ ~ZS~....................................... Kına yakmak kendini adama...
Gerçek ailem -miray-melek द्वारा

किशोर उपन्यास

503K 18.8K 99
.Her şey o kadar hızlı olmuştu ki kendimi bir anda hatane odasında kan alırken buldum hayat ne garip değil mi şu an karşımdaki aile onların kızı oldu...