MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TA...

By diimdiimm

20.9K 2.3K 3.3K

[DISCONTINUED] Ο Jungkook και ο Taehyung έχουν μια ισχυρή φιλία από μικρά παιδιά, η οποία εξελίσσεται σε μία... More

Χαρακτήρες Ιστορίας
1ο Κεφάλαιο
2ο Κεφάλαιο
3ο Κεφάλαιο
4ο Κεφάλαιο
5ο Κεφάλαιο
6ο Κεφάλαιο
7ο Κεφάλαιο
8ο Κεφάλαιο
9ο Κεφάλαιο
10ο Κεφάλαιο
11ο Κεφάλαιο
12ο Κεφάλαιο
13ο Κεφάλαιο
14ο Κεφάλαιο
Χαρακτήρες Ιστορίας {part.2}
15ο Κεφάλαιο
16ο Κεφάλαιο
17ο Κεφάλαιο
18ο Κεφάλαιο
19ο Κεφάλαιο
20ο Κεφάλαιο
21ο Κεφάλαιο
22ο Κεφάλαιο
23ο Κεφάλαιο
24ο Κεφάλαιο
25ο Κεφάλαιο
☁️Facts About Me☁️
26ο Κεφάλαιο
27ο Κεφάλαιο
28ο Κεφάλαιο
29ο Κεφάλαιο
31ο Κεφάλαιο
32ο Κεφάλαιο
33ο Κεφάλαιο
34ο Κεφάλαιο
35ο Κεφάλαιο
36ο Κεφάλαιο
37ο Κεφάλαιο
38ο Κεφάλαιο
39ο Κεφάλαιο
40ο Κεφάλαιο
41ο Κεφάλαιο
42ο Κεφάλαιο
💔

30ο Κεφάλαιο

288 34 88
By diimdiimm

Jungkook's POV:

Αυτή τη στιγμή είμαστε στο αυτοκίνητο του Yoongi και πηγαίνουμε στο εστιατόριο που κάναμε κράτηση. Ο Yoongi οδηγούσε και ο Jimin καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ εγώ με τον Taehyung καθίσαμε στις πίσω θέσεις.

Ο Taehyung για κάποιον λόγο μου φαινόταν πολύ χαρούμενος σήμερα, κάτι που έκανε και εμένα να χαμογελάω. Είναι τόσο γλυκός και όμορφος που δεν ξέρω για πόσο θα αντέξω ακόμα.

Τ: Jungkook γιατί γελάς? Μήπως έχω κάτι στο πρόσωπό μου?

Ο Taehyung με ξύπνησε από τις σκέψεις μου και δεν συνειδητοποίησα ότι τόση ώρα τον κοιτούσα και γελούσα.

Jk: Α-Απλά είσαι π-πολύ όμορφος σ-σήμερα που δεν μπ-μπορώ να μ-μην σε κ-κοιτάω.

Με έχει μαγέψει τόσο πολύ που δεν μπορώ να αρθρώσω σωστά μια πρόταση. Taehyung τι στο καλό μου έκανες?

Με το που του το είπα, είδα τα μαγουλάκια του να παίρνουν μια έντονη ροζ απόχρωση και κατέβασε το κεφάλι του προφανώς για να μην το δω. Είναι τόσο γλυκούλης όταν ντρέπεται.

Τ: Σ-Σε ευχαριστώ π-πολύ.

Όταν μου είπε ευχαριστώ, είχε ακόμα κατεβασμένο το κεφάλι του με αποτέλεσμα να καταλάβω πόσο είχε ντραπεί εκείνη την ώρα. Επειδή δεν άντεχα να τον βλέπω και να μην κάνω τίποτα, σήκωσα το κεφάλι του και του έδωσα ένα πολύ απαλό φιλί.

Jk: Σ' αγαπώ πολύ.

Τ: Κ-Και εγώ σ-σ' αγαπώ Kookie.

Τότε του έδωσα ακόμα ένα πεταχτό φιλί και μετά οι ματιές μας κλειδώθηκαν. Όμως ο Jimin όπως κάθε φορά, μας κατέστρεψε τη στιγμή.

Jm: Πωω ρεε κολλήσαμε με τόσα μέλια.

Μετά από λίγο τον ακούσαμε να γελάει μαζί με τον Yoongi.

Τ: Ναι γιατί οταν εσύ λες γλυκόλογα και φιλιέσαι με τον Yoongi είναι καλύτερα.

Ο Taehyung με άφησε άφωνο, καθώς πριν τραυλίζε όταν του είπα πόσο όμορφος είναι, ενώ τώρα χωρίς καμιά ντροπή ειρωνεύτηκε τον Jimin.

Jm: Σκάσε Taehyung.

T: Εε βέβαια. Μόνο όταν δεν σε συμφέρει μου λες να σκάσω.

Κράτησε απόλυτη σιγή για λίγα δευτερόλεπτα και μετά αρχίσαμε όλοι να γελάμε χωρίς να ξέρουμε τον λόγο.

Μετά από λίγη ώρα είχαμε φτάσει στο εστιατόριο.

Jimin's POV:

O χώρος του εστιατορίου ήταν πολύ όμορφα διακοσμημένος. Αφού βρήκαμε ένα τραπέζι και καθίσαμε, ήρθε μία σερβιτόρα που ήταν κοντά στην ηλικία μας και για κάποιον λόγο, κοιτούσε με smirk τον Yoongi μου.

Αφού μας ρώτησε τι θέλουμε να παραγγείλουμε, λίγο πριν φύγει κοίταξε στιγμιαία τον Yoongi πάλι. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή κρατήθηκα και δεν είπα ή έκανα κάτι.

Ξαφνικά, ένιωσα κάποιος να με σκουντάει, με αποτέλεσμα να με τρομάξει αφού σκεφτόμουν με ποιους τρόπους θα κάνω την βλαμμένη να σταματήσει να ασχολείται με το αγόρι μου.

Τ: Jimin!!

Jm: Τι θες??

Τ: Τόση ώρα σε φωνάζουμε! Πού το έχεις το μυαλό σου?

Jm: Συγγνώμη απλά αφαιρέθηκα. Τι έγινε?

Τ: Λέμε μετά αν θέλετε να έρθετε μετά στο σπίτι μου για να δούμε ταινία και να κοιμηθείτε εκεί.

Jm: Γίνεται να το κάνουμε αυτό άλλη μέρα? Σήμερα θέλω να είμαι με τον Yoongi μου.

Για να μην δείξω τον θυμό μου, έδωσα ένα πεταχτό φιλί στον Yoongi. Όμως, χωρίς να το περιμένω, είχε άλλα σχέδια και με τράβηξε πολύ κοντά του, κάτι το οποίο με ξάφνιασε. Πρωτού καταλάβω τι γινόταν, αισθανόμουν τα χείλη του πάνω στα δικά μου και απλά άφησα τον εαυτό μου να το απολαύσει.

Αλλά, όπως είναι γνωστό, κάποιος επίτηδες ήθελε να καταστρέψει τη στιγμή.

Τ: Πωω ρεε κολλήσαμε με τόσα μέλια.

Επειδή ο Taehyung είπε τα ίδια λόγια που του είπα και εγώ νωρίτερα, δεν κρατήθηκα και άρχισα να τον χτυπάω, με αποτέλεσμα ο Jungkook και ο Yoongi να γελάνε με τις χαζομάρες μας.

Αφού ηρεμήσαμε λίγο και αρχίσαμε να λέμε άσχετα θέματα, ήρθε ξανά η ίδια σερβιτόρα με πριν, η οποία έφερνε αυτά που παραγγείλαμε. Με το που έδωσε στον Taehyung, στον Jungkook και σε εμένα τα πιάτα μας, άφησε για το τέλος του Yoongi και μαζί με το πιάτο, του έδωσε και ένα χαρτάκι.

Μην ανησυχείτε ήρεμος είμαι ακόμα...





























ΘΑ ΤΗΝ ΣΦΆΞΩ ΤΗΝ ΒΛΑΜΜΈΝΗ!

Εκείνη την ώρα έβραζα από μέσα μου, όμως κατάφερα και κράτησα την ψυχραιμία μου και ελπίζω να μην κατάλαβαν τίποτα οι άλλοι τρεις.

Yg: Αγάπη μου είσαι καλά?

Jm: Εεε?? Ναι μια χαρά είμαι.

Yg: Σίγουρα? Μήπως κάτι σε πειράζει? Έκανα κάτι εγώ?

Πραγματικά δεν αντέχω το πόσο γλυκούλης γίνεται όταν νομίζει ότι αυτός φταίει όταν μαλώνουμε ή όταν βλέπει ότι κάτι με ενοχλεί. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και άρχισα να κλαίω βουβά για να μην γίνω ρεζίλι στο εστιατόριο. Ο Yoongi κατευθείαν με αγκάλιασε, κάτι το οποίο με προκάλεσε περισσότερα δάκρυα.

Yg: Jiminie τι έπαθες? Είσαι καλά?

Jm: Όχι. Δεν είμαι καλά. Δεν το αντέχω άλλο αυτό.

Yg: Ποιο πράγμα μωρό μου?

Jm: Ζηλεύω και το παραδέχομαι. Δεν το αντέχω όταν σου την πέφτουν οι άλλοι και ειδικά όταν είμαι και εγώ μαζί σου.

Και τότε ήταν που συνέχισα να κλαίω, με αποτέλεσμα να βραχεί το πουκάμισο του Yoongi. Χωρίς να πει τίποτα, με έβγαλε από την αγκαλιά μας και έπιασε απαλά το πρόσωπό μου.

Yg: Αγάπη μου, θέλω να ξέρεις ότι οποιοσδήποτε και αν προσπαθήσει να μας χωρίσει, δεν θα του το επιτρέψω εγώ να το κάνει, γιατί σε αγαπώ με όλη μου την ψυχή και δεν θα αφήσω κανέναν να μου αλλάξει την γνώμη, εντάξει?

Εκείνη τη στιγμή ένιωσα τις πεταλούδες στο στομάχι που ένιωθα και όταν μου έκανε ερωτική εξομολόγηση στην παραλία. Είναι απλά ο πιο όμορφος και γλυκός άνθρωπος που έχω γνωρίσει και αγαπήσει ποτέ μου.

Jm: Σ' αγαπώ.

Χωρίς να προλάβει να πει κάτι, ένωσα απαλά τα χείλη μου με τα δικά του, διότι εκείνη την ώρα ένιωθα ότι ήθελα να το κάνω.

Αφού βγήκαμε από το φιλί, άκουσα ψεύτικα κλάματα από τον Taehyung και τον Jungkook και να σκουπίζουν τα υποτιθέμενα δάκρυά τους με χαρτοπετσέτα.

Jk: ΕΊΣΤΕ ΑΠΛΆ ΤΌΣΟ CUTE!

T: ΘΑ ΚΛΆΨΩ!!

Και τότε ήταν που εγώ και ο Yoongi αρχίσαμε να χτυπάμε τον Jungkook και τον Taehyung γιατί για κάποιον λόγο ντραπήκαμε με αυτά που μας είπαν.

Αφού ξεχάσαμε αυτό το θέμα, πέρασε η ώρα μας λέγοντας διάφορα θέματα. Όταν ήρθε η ώρα για να πληρώσουμε, ο Jungkook με τον Yoongi αποφάσισαν να τα πληρώσουν από μισά αυτά που παραγγείλαμε.

Καθώς έβρισκαν τρόπο για να μοιραστούν τα χρήματα, ο Yoongi άνοιξε βιαστικά το χαρτάκι που του έδωσε πριν η σερβιτόρα και το έδωσε διακριτικά στον Jungkook με την σκέψη ότι πιθανόν δεν το είδα εγώ και ο Taehyung, καθώς εμείς οι δύο εκείνη τη στιγμή συζητούσαμε. Τι στο καλό σκαρώνουν αυτοί οι δύο?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Γειά σας👋Απ' ό,τι καταλάβατε, δεν έχω σκοπό πλέον να ανεβάζω και τόσο συχνά, διότι δεν έχω και τόση έμπνευση και δεν έχουν απομείνει πολλά κεφάλαια μέχρι να τελειώσει το βιβλίο😩

Έχω σκεφτεί το τέλος αλλά πρέπει να βρω τρόπο για να το συνδέσω με τα υπόλοιπα κεφάλαια😇

Αντίο αγάπες💓

Continue Reading

You'll Also Like

233K 10.9K 48
> είπα με την γλυκιά μου φωνή > Πλέον ένιωθα την αναπνοή του στα χείλη μου. > #03 in #love out of 9,93K 22/12/2019 #07 in #έρωτας out of 3,71K 14/09...
110K 6.7K 47
«Φοβάσαι;» Την ρώτησε με την βαριά αλλά ταυτόχρονα τόσο γοητευτική φωνή του. «Όχι» απάντησε εκείνη μονολεκτικά χωρις να σκεφτεί καλά την απάντηση που...
80.3K 461 25
Ιστοριουλες για να σας κρατάν συντροφιά τα βράδια Τα πάντα αποτελούν προϊόν της φαντασίας μου και μόνο. Δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα διαβάστε...