Zatočena ( UREĐUJE SE)

By Lost_Girl_Dream

178K 3.4K 558

"Ona je moje vlasništvo i samo sam ja taj koji mogu dodirivati njeno tijelo, usne na najnježniji način ali i... More

1.dio
2.dio
LIKOVI
jns
"Jer Si Moja Jebena Igračka"
"Ne Boj Se Brzo Se Vraćam, Pa Ćemo Razmjenjivati Slasne Sokove"
OBAVIJEST
"Ovakvu Bol Ne Mogu Podnijeti"
"Jedino što si mi ti dao je bol, modrice i ožiljci."
"Ne brini, neće boljeti
Djevojčice Moja
Njegovo medvjeđe tijelo ide protiv tijela srne
Ovog Puta Ne Mislim Potisnuti Svoje Osjećaje
"Još Uvijek Živiš U Prošlosti"
"Jer oboje su zaslužili da budu povrijeđeni."
Ovo mi nije trebalo
"Imam ideju"
Prepustila sam se da osijetim kako je to biti voljen.
Ostati ili otići?
"I đavo je nekada bio anđeo.I đavo opet može postati anđeo"
Ima li Boga?
Ali nek ne gađa u srce,ono je davno stalo
"Gospodine"
Hrabrost
Novi početak
●OBAVIJEST●
"Na koljena"
OBAVIJEST

"Pomozi Mi"

7.1K 179 43
By Lost_Girl_Dream

Budi me buka i razbijanje u kuhinji, te se okrenem k prozoru i shvaćam da je skoro mrak i da sam prespavala čitav dan. Krenem ustat kako bi sišla u kihinju i provjerila što se zapravo tamo događa ali me jaka bol u donjem dijelu stomaka zaustavi i onda se prisjetim svega. Oči se već lagano nakupljaju suzama a tijelo se grči od bolova i muči se sa samim sobom. Muči se kako da izdrži sve ovo. Potisnem bol i ipak ustanem s kreveta i laganim koracima krećem prema kuhinji.

Njegove šake su stisle stolicu u kuhinji a žile na rukama i vratu su se potpuno iscrtale. Dijelovi slomljenog stakla su svuda bili po podu a on je u sebi ponavljao jedno te istu rečenicu

"Ne može ovako, ne dok sam ja glavni"

Krenula sam k njemu ali me izgleda već davno učio i svoje ovog puta crne oči usmjerio pravo u moje

"Anna idi u sobu" - grubim glasom i stegnutom vilicom mi je rekao na što ga ja kao i obično nisan poslušala. Znam da već činim veliku grešku i znam da sam se samo trebala okrenuti i otići ali umjesto da moji koraci idu nazad idu pravo k njemu.

"L-liam" - nesigurno izgovarajući njegovo ime te nakon toga pažljivo promatrajući njegov svaki pokret dođem do njega i stavim svoju ruku na njehovo rame. I dalje promatrajući svaki moj pokret ipak okrene glavu.

"Djevojčice, opet me ne slušaš. Ako ne želiš bit jebana kao sinoć onda se okreni i odi u sobu" - ta rečenica me šokirala ali opet tako očekivano, pa to je Liam. Umjesto da opet odem u sobu krenem skupljat komadiće stakla po podu na što me on zaustavi i podigne na kuhinju. Stojeći između mojih nogu i ne skidajući svoje crne oči s mojih.

"Kučko ako sam ti rekao da ideš u sobu onda ima da ideš jel ti jasno" - rekao je i svoju ruku stavio na moj vrat.

"Neću ti ponavljat, i davno sam ti objasnio sve, ima da me slušaš jer si..."

"Jer sam ja tvoja igračka" - dovršim rečenicu na što mi sa smješkom odgovori

"Vidiš, naučila si" - spusti ruku s mog vrata i krene s njom prema mom međunožju.

"Liam prestani" - iznervirano ali opet uplašeno prozborim i lupnem ga nogom ovog puta u njegovo međunožje na što se spusti na pod a ja krenem trčat k sobi.

"Sad si se sjetila otići u sobu"  javi se moja podsvjest i onda ugazim nogom u komadić stakla i padnem na pod. Okrenem glavu nadajući se da je on još uvijek na podu i da imam vremena za ustat se i pobjeć al njehovo ogromno tijelo stoji nad menom. I sve što u sljedećem trenutku osjećam jesu šamari i udarci nogama po stomaku.

Ovaj put je još manje mario za moju bol nego sinoć. Ovog puta njega nije brigalo ni malo, a ja? Ja sam svakim njegovim udarcem umirala.

NIKOLA P. O. V

(Za vas koji se možda ne sijećate Nikola je Liamov prijatelj, plavokosi dečko s plavim očima)

Upali smo u probleme, i to gadne i zato jurim do Liama da zajedno  riješimo to ali kad uđem u kuću ostanem smrznut i šokiran.

Gledam Liama kako sve jače i jače šuta tu malu djevojku nogama, kako ju lomi i bije, ponavljajući samo jedno.

"Kučko"

"Kučko"

"Kučko"

Dotrčim do njega i gurnem ga u stranu te stanem iznad cure koja je bila toliko pretučena da ju ni pogledat nisi mogao, bila je u nevjesti i bilo mi je žao cure.

Prvi puta, bilo mi je žao neke Liamove cure jer znam što sve s njima radi i zašto mu služe ali ovo?! Ovo još nikad nisam vidio do sad a s njim sam cijeli život. Okrenem se k Liamu i vidim njegov uplašen pogled koji gleda u njeno tijelo.

"Liam pobogu što si napravio"

"J-a, j-a" njegovo disanje je bilo sve više i više ubrzano dok nije došao do nje i klekao te me pogledao pogledom, taj pogled baš taj pogled sam zadnji put vidio kad mu je bilo 13 i od tada nikad više, to nije bio hladni, mrki pogled to je bio pogled sažaljenja, pogled koji traži pomoć.

"Mislio sam da je,nisam se znao kontrolirat, ja, Nives, Anna" - miješao je riječi ne znajući zapravo što reći ali shvatio sam ga. Nives, kučka koja je za sve kriva, koja je zapravo kriva što je Liam danas ovakav.

"Pomozi mi" - Nakon toliko godina čvrstog i hladnog stava sad stoji slomljen i očajnički traži pomoć.

Uhvatim curu u naručje i odvedem je u sobu te pozovem prijatelja koji je doktor i koji nam je uvijek pomagao u ovakvim situacijama jer nikada nismo mogli ići na hitnu jer bi saznali za nestalu osobu u ovom slučaju Annu.

Continue Reading

You'll Also Like

223K 5.8K 33
[18+] Podigla sam se s klupe i tako udaljenost između nas učinila gotovo nepostojećom. Tijelom mi je prošao uzbuđujući drhtaj i mišići duboko u trbuh...
211K 7.8K 33
Lav Mayakovsky je brižan sin, predivan brat i prijatelj iz snova koji ima sve konce u rukama. Da li je spreman za oluju koja će mu pomutiti razum i...
52.2K 4K 28
Mlada lady Avery Wright je postala predmet tračeva i skandala koji su se prepričavali dugi niz godina uz kartanje ili popodnevni čaj kod uglednih i b...
88.5K 2K 18
Leonardo Delgado je zgodan, tajanstveni neznanac, koji se pojavio niotkuda u njenom životu. Jedno veče puno strasti odvešće ih do braka. Monika Ramir...