Kızımız İçin

Galing kay kebellekciik

417K 24.6K 18K

(Tamamlandı✔) Kitabın tüm hakları; Asel'in motoruna olan aşkın'da Efo'nun alp'e olan takıntılı aşkın'da Alp... Higit pa

TANITIMSII♡
Kİ 1.BÖLÜM
Kİ 2.BÖLÜM
Kİ 3.BÖLÜM
Kİ 4.BÖLÜM
Kİ 5.BÖLÜM
Kİ 6.BÖLÜM
Kİ 7.BÖLÜM
Kİ 8.BÖLÜM
Kİ 9.BÖLÜM
Kİ 10.BÖLÜM
Kİ 11.BÖLÜM
Kİ 12.BÖLÜM
Kİ 13.BÖLÜM
Kİ 14.BÖLÜM
Kİ 15.BÖLÜM
Kİ 16.BÖLÜM
Kİ 17.BÖLÜM
Kİ 18.BÖLÜM
Kİ 19.BÖLÜM
Kİ 20.BÖLÜM
Kİ 22.BÖLÜM
Kİ 23.BÖLÜM
Kİ 24.BÖLÜM
Kİ 25.BÖLÜM
Kİ 26.BÖLÜM
Kİ 27.BÖLÜM
I ' N ' S ' T ' A ' G ' R ' A ' M
Kİ 28.BÖLÜM
Kİ 29.BÖLÜM
Kİ 30.BÖLÜM
Kİ 31.BÖLÜM
Kİ 32.BÖLÜM
Kİ 33.BÖLÜM
Kİ 34.BÖLÜM
Kİ 35.BÖLÜM
Kİ 36.BÖLÜM
Kİ 37. BÖLÜM
YENİ KİTABIMIZZ
Kİ 38.BÖLÜM
Kİ 39.BÖLÜM
Kİ 40.BÖLÜM
"Karakterlere sorular."
"Karakterlerin sorulara cevapları."
Kİ 41.BÖLÜM
Kİ 42.BÖLÜM
'Kİ 43.BÖLÜM'+100 BİN ÖZEL🎉
Kİ 44.BÖLÜM
Kİ 45.BÖLÜM
Kİ 46.BÖLÜM
Kİ 47.BÖLÜM
Kİ 48. BÖLÜM
Kİ 49.BÖLÜM
Kİ 50. BÖLÜM
Kİ 51. BÖLÜM
Kİ 52.BÖLÜM
Kİ 53. BÖLÜM
DUYURU!
Kİ 54.BÖLÜM
Kİ 55.BÖLÜM
Kİ 56.BÖLÜM
Kİ 57.BÖLÜM
İ'N'S'T'A'G'R'A'M #2
Kİ 58.BÖLÜM
Kİ 59.BÖLÜM
Kİ 60.BÖLÜM
Kİ 61.BÖLÜM
Kİ 62.BÖLÜM
Kİ 63.BÖLÜM
Kİ 64.BÖLÜM
FİNAL
ÖZEL BÖLÜM 1+235K'ÖZEL🎉
ÖZEL BÖLÜM 2
ÖZEL BÖLÜM 3

Kİ 21.BÖLÜM

6.5K 403 345
Galing kay kebellekciik

Başlayalım."

Multiii : Aseliim .❤

Yıldızı okşayarak,başlayın:*
Yorumlar da buluşaaak^

Bölüme başlamdan kısacık birşey söylemek istiyorum kuzuşlarım . Uzun bi sire burdayım yani tam karar vermedim ama kızıla uzun bi zaman bölüm gelmeyecek .

Bakın hadi iyisiniz üst üste iki bölüm attım çok iyim nalet olsun qwhsjwkw .


Sabah telefonumdan çalan o iğrenç alarmla uyandım . Alarma küfür ederken bunun efenin kurduğu aklıma gelince ağlamaklı sesler çıkardım . Çocuk yanımda bile olmazsa varlığını hissetiriyor ama iyiki var lan . Neyse bu kadar edebiyat yapmam yeter hemen banyoya gidip dün karakoldan çıkmamla uyumam bi olmuştu o yüzden de duş alamamıştım .

Karakol dediğimde aklıma gelen adarla dudaklarımda bi gülümseme oluştu . Şaşırtıcı ama o çocuğu düşünürken sebebsizce mutlu oluyorum . Sadece sohbeti güzel diye yoksa bi günde tanıdığım birine güvenecek değilim.

Hemen banyoya gidip uzun bi duş alımını halletim . Çıkıp saçlarımı kurttuktan sonra dolabımın karşısına geçip giyecek uygun birşeyler çıkardım .


Kıyafetleri hızlıca üzerime geçirdikten sonra saçlarımı düzleştirip serbest bıraktım . Makyaj olarak dudaklarına kırmızı bi ruj gözlerime ise maskara ve far ikilisini sürüp çantamı ve telefonumu da alarak odadan çıkıp salona geldim . Bizimkiler kahvaltı yapıyordu . Bağırırarak " Herkese Günaydııın ." Dediğim de aynı karşılığı alınca hızlıca oturup bende yemeye başladım .

Kahvaltıda bol bol kahkaha attmıştık . Kahvaltıyı bitirdiğimiz de hepimiz ayaklandık . Evden çıkarken hala efoyla gülüşüyorduk . Hepimiz alp' in arabasına doluşunca alpte öndeki yerini almıştı . Efe alpin yanında oturuyordu . Boğazını temizleyip kalın çıkararak " Evet efendim alp taşımacılığa hoşgeldiniz bizi tercih ettiğiniz teşekkürleri koçişim alple sunarız . " deyince ben kahkaha atarken alp ise efenin ensesine vursada efe takmayıp tekrar konuştu . " Sizi yanıltmayacağımızdan emin olabilirsiniz şimdi size şarkı açacağım ve bir şikayetiniz , arzunuz , istedeğiniz olursa burdaki en yakışıklı ben olan ben'e iletiniz . " deyip elini radyoya attı artık gülmekten resmen karnım ağrımıştı . Bizimkiler bana tebesümle bakarken ben efenin açtığı şarkıyla bi kez daha güldüm .

Mustafa sandal : pazara kadar

Biz efeyle deli gibi şarkıya eşlik ederken diğerleri tebesümle bizi izliyordu . Sonunda araba okulun önünde durduğun da efe şarkıyı kapatmış ve gelip kapımı açmasıyla yanağını öpüp " Efom sen birtanesin bunu hiç unutma tamam mı? Sen benim küçükken sulu gözümdün . Şimdi ise gözağrımsın . " dediğimde kafamı göğsüne bastırıp saçlarımdan öperek " Sen benim için paha biçilmezsin bacımcan . Sen benim küçüken kahramanım şimdi ise kuralsızımsın . Hem benden zaten birtane var oda senin efon kiymetimi bil ayol . " dediğin de şakadan omuzuna vurup güldüm ve alplerin yanına oturduk .

Hepimiz oturup sohbet ederken telefonuma gelen mesajla bakışlar bana dönse de ben telefonu elime aldım .

Yavşak eren : Asel acil arka bahçeye gel burda çok değişik şeyler dönüyor .

Erenin attığı mesajla kaşlarım derinden çatıldı . Çağan bana dönüp " Birtanem ne oldu?" dediğin de mesajı onlara da gösterince onlarda ciddi birşey olduğunu anlamışlardı . Çünkü eren bana ciddi durumda olmadıkça asel demezdi . Ayağıya kalkıp " Ben gidip bi bakacağım sizde gelin içimden bir ses büyük birşey var diyor . Ama siz çitlerin olduğu taraftan dolanın . " dediğim de kararszı kalsalarda kabuk etmek zorun da kaldılar . Bende hızla arka bahçeye yürümeye başladım .

Arka bahçeye gelince etrafa bakarken kolumdan tutulup çekilince, çekene baktım . Erendi bana sus işareti yapıp karşıyı gösterdi . Demir laranın kolunu sıkıca tutumuş tehtit ediyordu . Kaşlarım derinden çatıldı," Sana dediğimi yapacaksın asele yakın davranacaksın maçta gördüm sizi . Yoksa o canın olan anneni ellerimle öldürürüm. Yaptıkların herşeyin boşa gider kızım. " dediğin de sinirle ellerimi yumruk yaptım . Lara kolunu kurtarıp demirin bacak arasına tekme atarak " Yapmayacağım aseli kulanıp sana haber getirmeyecegim hatta şimdi gitip bunları ona anlatacağım . " dediğin de aynı zamanda hızlıca bizim tarafa gelince onu kendime çekince şaşkınca bana baktı . Aynı zaman da ise ıslık çalmamla alpler çıkmış ve demiri tutmaya başlamıştı .

Laraya bakıp kolunu hafifçe okşadım .
" Sen sakin ol tamam mı . Onun ağzına birzaat sıçacagım . Eren larayla ilgilen . Lara sakın korkma ben haledecegim ve bu yaptığını unutmayacam . Eren yanından ayrılmıyorsun . " diyip gülümsedim lara ise birden boynuma atayıp sıkıca sarılarak " Yemin ederim ki asel hiçbirşeyi isteyerek yapmadım . Beni buraya tehtit etmek için getiri bende gelip sana anlatacaktım . Ne bunlar ne de öncekiler hiçbiri isteğimle olmadım. " dediğin de kollarımı hafifçe beline dolayıp " Tamam tamam ben sana inanıyorum bunları sonra konuşacagız şimdi erenle git sen tamam mı ? " dediğim de benden ayrılıp kafasını olumlu anlamada salayıp erenle beraber arka bahçeden çıkınca cebimden telefonumu çıkarırken yerdeki piç kurusuna bakıp buz gibi bi sesle " Demek sonun da ele verdin kendini . Merak etme itcim senin için çok özel kemiklerimiz var . " dedim aynı zamanda bizim depoda çalışan aynı zaman da sağ kolum olan aliyi arayıp konuşmasına izin vermeden ben konuştum .

" Alo aliş hemen bizim okula gelip burdaki iti al ve onu en kemikli depomuza görtür . 10 dakika içinde burda ol . " diyip telefonu kapattım . Ardından bizimkilere bakıp sırıtarak yerdeki piçe aman demire bakıp " Başayalım o zaman . " dediğim de bizimkilerde kafasını salayıp beni onayladılar .

Ali gelmiş ve demiri alıp götürmüştü . Bunun üzerinden ise bir ders geçmişti . Şimdi ise sınıfımızın ergen kızları okula gelen yeni yakışıklıdan bahsediyolar . Dersin bitişiyle bahçeye çıktık . Çağan bana bakıp " Kantine gidecez bebegim sana ne alalım sabah zaten az yedin? " dediğin de gülüp " Bi tost birde kahve çağanım . " dediğim de çağan tam arkasını dönmüş poyrazla gideceken efe çağanı durdurup " Çaganaşkım neden bana sormadın bu beni üzdü ama 2 salise felan . " diyip güldü ardından devam etti ben ise gülüyordum .
"Çağanaşkım sen bana 2 hamburger bol patates 2 simit 3 çift kaşarlı tost 1 soğuk çay 2 pepsi alsan yeter . " dediğin de çağan gülümsedi ama bu gülümsemesi sinirdendi . " Efe kardeşim ben hiç yorulmayıp direk kantini getireyim? " dedi tam efe ağzını açmışken onu dinlemden arkasını dönüp gittigin de efe dudak büzüp bana bakarak .

" Bacımcanım görüyor musun ha bu öküzcükler beni hiç sevmiyor burda açlıktan ölsem birşeycik yapmazlar ah ahh ben bunları haketmedim ." Dediğin de onun kafasını okşayarak " Ben onların kulağını çekecegim sen üzülme ben sana yemek yaparım . " dedim aynı zamanda ise gülüyordum . Efe gülüp benle uğraşmsya devam ederken alp, " Hep sen şımartıyorsun güzelim bırak o açlıktan ölmez bizi yer ama yinede ölmez . " dediğin de ben nerdeyse gülmekten yere yatacaktım . Efe ise " Aşk olsun evimin direği doğumamış çocuklarımın babası bu beni üzdü tabi sevindirdi de sonuçta seni yiyebileceğim . " dediğin de alp kafasını yukarıya kaldırdı galiba sabır dileniyordu .

Çağanlar gelince çağan ne kadar söylenmiş olsada efenin dediklerini de almıştı hepimiz hayvanca tıkanırken içeriye drift atarak bi bebek üstünden ise bi çocuk indi . Bebek dediğime bakmayın yani motor ama benim ilk aşkım kadar güzeldi . Herkez merakla o çocuğa bakarken içinden adarın çıkmasıyla ağzım o şeklini aldı . Adar hani dünki karakoldaki çocuk burda ne işi vardı?

Kızlar yiyecek gibi adara bakarken adar hiç takmadan saçlarını karıştırdı ve gözlerini okulda gezdirmeye başladı . Gözleri üzerimde durunca aradığını bulmuş gibi dudakları memnuniyetle aralandı . Göz kırparak ağzını oynatı" Yeniden merhaba degişik . " dediğin de bende sırıttım . Demek artık burda olacaksın adar bey .

Geleceğin varmış,Demek ki göreceğin de olacak.

Bahçedeki maceramızdan sonra erkeklerin kıskançlıklığı tutmuş ve bizde sınıfa çıkmıştık . Aklıma laranın gelmesiyle yerimden fırladım . Efe bu ani hareketimle yerinden fırlayınca kısacık gülümsedim sonra bana sorarca bakan erkeklere " Lara onun yanına gitmem lazım bana birşeyler anlatacaktı . " dediğim de erkekler kafasıyla onaylarken hepsi aynı anda arkamdan " Dikkatli ol aselim . " diye bağırınca güldüm ve sınıftan çıktım . Erene nerde olduğunu soran bi mesaj attıgım da boş olan sınıfta olduğunu söyleyince adımalarımı oraya yönelttim .

Telefonuma bakarak ilerken sert bi bedene tosladım . Kafamı kaldırıp baktığım da adar bana şebekçe gülüyordu . Fazla yakın olduğumuz için bi adım geriye attım . Adar ise elini ensesine atarak " Bi hoşgeldin yok mu değişik? " dediğin de ona bakıp gözlerimi kısarak " Hoşgeldin adarcım buraya geldiğin için çok mutluyum allahım bu günleri de gördüm ya ölsem gam yemem . " diye alayla konuştum . Adarda anlamış olacak ki kahkaha attınca bende istemsizce güldüm sonra adarın yanından geçerken
" İçimden bir ses buraya bilerek geldin diyor sence haklı mı? " deyip ona baktım adar ise gözlerini kaçırıp " ıı şey azıcık bak ben okuldan attıldım o şerefszi olan arkadaşımı dövdügüm için onun babasının da okul işte bende okul arıyordum . Burayı önerilince bende buraya geldim . Ama senin burda olduğunu sonradan ögrendim valla bak . Yalan atıyorsam şu muhteşem saçlarım dökülsün . " dediğin de güldüm ama aynı zamanda bana bu kadar açıklama yapması garibime kaçmıştı . Adarın dediklerine göz devirdim ardından " iyi bari adar bey şuan işim var görüşürüz . " dediğim de el salayıp " İnşallah görüşecez değişik . " dediğin de sırtııp erenlerin yanına gitmeye başladım .

Erenlerin olduğu sınıfa geldiğim de eren laranı eline pasuman yapıyordu lara ise tebesümle onu izliyordu . Sırıtsamda hafif boğazımı temizleyince bakışları bana dönünce lara kızarınca şaşırıp kaldı . Ama kendimi toplayıp erene döndüm " Sağol eren bu yaptığını unutmayacagım şimdi bizi yanlız bırak . " dediğim de eren kafasını salayıp çıktı . laranın yanına gidip oturdum . Laraya bakıp yumuşak bir tonla " Hadi bana anlat sen neler yaşadın ve bu değişiminin sebebini anlat . Neden demirin teklifini kabul etmedin? Sonuçta düşman değil miyiz biz?" dediğim de güç almak için elimi sıkıca tutup derin bi nefes alıp konuşmaya başladı .

" Sen , siz hatta herkes beni sürtük sanıyor tabi sanmakta haklısınız ama ben bunların hepsine annem için katanıyorum asel . Sürtük olmak veya anılmak benim tercihim değildi. " dediğin de bölmeden merakla konuşmaya başladım . " Asel aslında benim annem çok hasta yani ilaçları felan çok pahalı üvey babam evi otel gibi kulanıyor . Bende o kadar iş aradım ama bulamadım o zamanda annem daha kötü olunca böyle olmaya başladım . Zorundaydım. Ama hiç kimseyle beraber olmadım . Ben tertemizim hala ama işte, " dediğin de çatık kaşlarla dinlemeye devam ettim, " Yani onlar öyle sandı ben içeceklerine ilaç kattıyorum ve bayılınca ordan çıktıyorum. Bilerek adımı okulda çıkardım benim sürtük hiçbirşeyi takamdığımı bilip annemi ögrenmesinler diye, hatta yanıma doğru düzgün arkadaş bile almıyorum, herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde . yani anlayacağın ben hiçbir zaman istedigim lara olamadım . Ben zorunda bırakılan bir lara oldum." diyip akan yaşlara inat gülümseyip konuştu . " Seninle hiç böyle düşman olmak istemedim asel, sen hep konuşup dertleşmek isteyeceğim biri oldun . ama mecburdum beni umursamaz zengin kokoş kızlardan sansınlar diye bu şeylerin hepsine katlandım . Ben hep senin alpere olan iligini kıskandım neden biliyor musun? herkes beni ulaşılmaz sandığı için yanımda ama alpler sana çok değer veriyolar asel senin burda kaza yaptığın zaman duygularını hiç belli etmeyen alp bile ağladı efe desen cidii cidii kaldı poyraz okula gitar getirmedi çağan zaten her zaman ki sesizdi . Asel özür dilemek için çok geç kaldık biliyorum ama, " deyip tepkimi ölçmek için yüzüme baktı ama ben çok, çok şaşkındım .

Lara birden bana sarılıp " Asel şey beni affedebilecek misin? yaptığım herşey için özür dilerim ben maçta sana sarıldığım da o kadar mutluydum ki beni affet asel hemen olmazsada affet olur mu? " dediğin de bende sıkıca kollarımı belline doladım . Lara bana kendini açmıştı buraya gelmeden önce araştırdım aynı dediği gibiydi . Ve ben artık larayı yanımdan ayırmayı düşünmüyorum . Laradan ayrılıp gülümseyerek " Hadi bakalım kalk bugün annenin yanına beraber gideriz ayrıca artık o işleri yapmana gerek yok . Ben seni çok güzel bi yere işe koyacağım. İnan bana senin için herşeyi yapacağım ama sakın sözümden çıkma. kalkta allah bilir hangi çatlağın dersidir geç kalmayalım . " dediğim de gülümseyerek ayağıya kalktı ve sınıftan çıkıp bizim sınıfa dogru yürüdük.

Sınıfa gedigimizde kapıyı hafif tıklatıp içeriye girdim . Hay ben şansıma tüküreyim içeride canım (!) Hocam gül hoca vardı . Neden her ders bunundu acaba? İçeriye girince herkez bize şaşkınca bakınca gül hoca bana bakıp " Asel hanım nerelerdesiniz?" dediğin de kolarımı göğsümde bağlayıp " Burda olduğuma göre uzayda " dediğim de sınıftan kahkahalar yükseldi . Sınıfa bakınca içerde adarıda görmemle şaşırsamda belli etmedim . Zaten o şuan bana hayranlıkla ve şaşkınlıkla bakıyordu . Gül hoca tekrar susmayıp " Laflarına dikkat et asel şimdi müdür beye giderim ve bu okulda son saatlerini yaşarsın !? " diye kendince tehtitine histerik bi kahkaha attım benimle berbaber bizimkilerde gülünce herkes anlamazca bize bakarken efe kahkasını durudurup
" Özgüvene bakarmısın aseli kendi okulundan attıtacakmış lan .tabi bu salaklığı ancak siz yapardınız biz niye şaşırıyorsak . " dediğin de herkes şaşkınca bize baktı evet bu okulun %25'lik hissesi bende diğeri ise orkun abide . Gül hoca şakınlık ve korkuyla bana bakarken ben yanından geçerken durup
" Şimdide müdürün yanına gidebilirsiniz gül hocacım . Ama unutmayın ben değilde sizin son saatleriniz olur . " dediğim gibi omuzuna çarparak yerime oturdun ardındna ise lara oturunca herkes hala şaşkındı . Ben sadece bizimkilere bakıp

" Ben eve gelmiycem çıkışta bi işim var geldiğim de size anlatırım tamam mı valla soru sormayın söylemem . Yemekte yapın canlarım . " dediğim de gözlerini kıslalarda yinede kafalarıyla onaylayınca kafamı alpin göğsüne saklayıp gözlerimi kapattım . Akşam çok yorulacağım diye hissediyorum. Nedense.

Sellaaamğ! Ben geldim bölüm getirdim ayol sjdjsskds
Şahet bu bölüm acaip içime sindi çok güzeldi bence. Sizce?

Bölümdeki süprüzler hakında ne düşünüyorsunuz?
Yeni bir aşk mı doğuyor?
Lara ve asel şihpçileri? Kdkxmamxmx

Bölüm hakındaki yorumlarızı şimdiden merak ediyorum.

Hepinize bir soru,

#teamadar mı?
#teamaraz mı?

Neysee görüşürüük,seviliyorsunuz:*

DÜZENLENDİ

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

77K 3.1K 19
"Üstlerinin adı ne, Binbaşı?!" derken kızgın demiri kolarıma bastırdı. Ne bir tepki veriyor ne de bir mimik oynatıyordum. Dik olan başımı daha da yuk...
969 123 2
GERÇEK AİLE KURGUSU *01.03.2024*
574K 17.3K 25
(Cinsel içerikli sahneler, yaş farkı ve daddy isuess içermektedir.) Ölü çocukluklar yaşamaya devam eden ölü insanlar doğurur... Kapak @-necirvan a ai...
502K 18.8K 99
.Her şey o kadar hızlı olmuştu ki kendimi bir anda hatane odasında kan alırken buldum hayat ne garip değil mi şu an karşımdaki aile onların kızı oldu...