Átírás Alatt Gyakorlat

By Hannabluibek

19.4K 758 45

Vivien úgy döntött , hogy a nyár tovabbi 3 hónapját siófokon a nagybátyjáéknál tölti majd . Bizony nem csak a... More

1. fejezet
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész. átírás
7.rész
(Fő) szereplők
8.rész
9.rész
10.rész
olvasd el!!
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
21.rész
22.rész
23.rész
2.Fejezet
Instagram
25.rész
26.rész
Visszatérés
Még mindig nem rész

20.rész

454 23 3
By Hannabluibek

Nagyot dörgött az ég és egy hatalmasat villámlott . Összerezzentem az újabb dörgés hallatán , térdeimet egésszen felhúztam és magamhoz öleltem . Nagyon féltem a viharoktól , lehet azért mert még nagyon régen volt egy hatalmas vihar és láttam egy árnyat a szobámba  ami még máig kisért . Olyan hülyén hangzik az egész túl gyerekesnek . Felkönyököltem és pislogtam párat majd mikor megszoktam a sötétséget körbenéztem . Újabb dörgés , de ez olyan hangos volt , hogy beleremegett az egész ház . Gergő karjába kapaszkodtam és visszafeküdtem a kanapéra . Idő közbe Gergő elfordúlt tőlem és még a takarót is ledobta magunkról .
-Gergő , kelj fel kérlek . Gergő, kérlek! Félek .-Végigszántottam a kezem felsőtestén és megpróbáltam magam felé fórdítani . Motyogott valamit aztán a hátára feküdt és magára rántott , pólóm alá bedugta a kezét és úgy ölelt magához mint egy plüss macit .
-Mi a baj Vivi ?.-Rekedt hangja egésszen lázba hozott és olyan érzés kerített hatalmába amit eddig sose éreztem . Újabb dörgés . Gergőhöz préseltem magam és reszketve becsuktam a szemem . -Kicsim ,Te félsz ?

Bólintottam és megpróbáltam leszállni róla, de ezzel csak azt értem el , hogy mégjobban magához ölelt . Arra számítottam , hogy majd kinevet vagy ilyesmi , de nem ez történt . Felállt velem együtt és elindult a sötétbe . Lábaimat csípőjére kulcsoltam arcomat pedig nyakába fúrtam , hogy még véletlenűl se lássak semmit .
-Itt vagyok szerelmem . Most felmegyünk a szobámba és ha szeretnéd addig simogatlak meg puszilgatlak ameddig elnem alszól .-Finoman megpuszilt és lefektetett az ágyára . Kezeimet még mindig a nyaka körül tartottam és a csípőjéről is csak akkor vettem le a lábam mikor megéreztem odalent valami keményet . Megszeppenve elhúzódtam és rettentően hálás voltam , hogy a sötét miatt nem látta az arcom. Tudtam , hogy az a kemény ami a combomnak nyomodott a farka volt , de ebben én nagyon tapasztalatlan vagyok és nem tudtam  , hogy mit kéne tennem . Gergő megköszörűlte a torkát és kiegyenesedett .
-Én most lefürdök , de te nyugodtan aludj csak szépségem .
-Ne menj el kérlek , nagyon félek a viharoktól .-Felültem és megfogtam a kezét .
-Kicsim , muszáj fürödnöm .-Mondta feszülten.
-Nem muszáj , de ha ennyire elakarsz menni fürödni akkor engedd meg , hogy én is hadd menjek veled . Csak szóval i-izé én .-Nyeltem egy nagyot és felnéztem rá.-Majd elgorfulok v-vagy becsukom a szemem . -Dadogtam továbbra is .
-Nem!
-Nem? De d-de miért?
-A framcba már , Vivi ! Muszáj lesz itt maradnod még én fürdök . Lekell hűtenem magam és úgy nagyon nem fog menni ha te is bent leszel velem . -Elhúzta a kezét és elindult a fürdő felé ami az ágyával szembe  volt . Becsukta maga után az ajtót és meghallottam a víz halk csobogását . Hátravetettem magam az ágyon és az egyik ágyon lévő kispárnát ölelgetve csuktam be  szemeim. Nem voltam álmos sem fáradt, de mégis azt éreztem jobb ha minnél előbb elalszom. A gondolatól, hogy Gergő felvan izgulva és miattam az agyamat ellepi a lila köd és valamilyen furcsa érzés kerít hatalmába. Őrület!

Continue Reading

You'll Also Like

66K 1.3K 66
Bele gondoltál abba, mi lenne a válaszod arra, ha egy Idegen egyezséget ajánlana számodra? És ha az az egyezség kötetlen szexet ígér? Egy érzelmekke...
121K 4.2K 30
Nem kellett volna visszaírnom a szemét kommentelőnek, aki kritizálta a cikkemet az egyetemi lap művészeti rovatában. Nem kellett volna belemennem vel...
17.6K 2.1K 76
Az iskolában terrorizálták, otthon pedig állandóan kiabáltak vele, Jimin sosem érezte, hogy szeretik, ezért amikor egy félénk milliárdos, Jeon úr kik...
45.1K 2.2K 19
Charlotte Grayson az a fajta lány, aki mindig otthon van és olvas, vagy esetleg tanul. Szülei nagyon szigorúak, így a lány bele van kényszerítve ebbe...