18.rész

537 24 0
                                    

Sajnáltam Gergőt , hogy ne sajnáltam volna hiszen van egy közös múltunk ami ugyan rövid volt , de még is meseszép . Könnyeimmel küszködve hajtottam le fejem és az ingem aljával kezdtem el babrálni . Olyan sok mindent tudtam volna mondani, de nem éreztem azt , hogy megakarnám osztani vele .
Gergő eltólta a kezemet és a hasam kezdte el nézegetni és tapogatni .
-Mikor megláttalak azonnal feltünt , hogy lefogytál . Ez így nem lesz jó és a gondolat , hogy ez mind miattam történt ..borzalmas.-
Megforgattam a szemem és eltóltam magamtól .
-Nem miattad fogytam le és neked amúgy sincs semi közöd a testemhez .-Haza akarok menni ! Megjelenik elmondja , hogy mennyire hiányoztam neki és arról kezd el beszélni , hogy milyen sokat fogytam . Összetörtem újra . Mindig ez van ha rá gondolok most pedig , hogy itt áll elöttem megadta a végső löketet , hogy összeropancson . A dühtől kipirúlt arcal löktem arrébb és úgy trappolok felfelé mint egy kis lány aki nem kapta meg a hercegnős matricákat .
-Szere..Vivi állj meg ! Kérlek .-felhúzott orrom visszaengedtem és megálltam . Hatással van rám még akkor is ha szőrnyen utálni akarom , de eddig sose ment és most se fog .
-Mit akarsz még Gergő? Ha? Idejössz és mindent lerombolsz amit eddig felépítettem . Hagyj engem békén és keress magadnak valaki mást. -Dühösen töröltem le könnyeimet és hátrálni kezdtem ő pedig jött utánnam .
-Vivi te szomorú és beteg vagy és én igérem helyre hozok mindent csak adj egy utolsó esélyt kérlek .-Megfogta az arcom és finoman cirogatni kezdte .-Had hívjalak el egy sajtburgerre vagy pizzázni ..kérlek . Gyűlölöm magam azért mert ennyit fogytál miattam és azért is mert nem válaszoltam egy leveledre se ..és bocsáss meg azért amiért ilyen sok idő után kerestelek csak meg .-Eltoltam kezeit és dacossan megráztam a fejem .
-Nem Gergő , nem megyek veled sehova . És semmi közöd a testemhez én így érzem jól magam vagy is kicsit már jobban . -Nagyot fújtatva elfordultam és elindultam vissza fel , a labda már rég nem volt nálam amit nem is bántam csak már  otthon akartam lenni. Amint felértem egyből a teraszhoz siettem ahol anyáék beszélgettek . A sok virág és bokrok között nehéz észre venni a teraszt ami igazándiból nem is baj mert a szomszédok nem látnak át . Anya egyből felém fordult és könnyes arcom meglátva egyből felugrott és egy anyai ölelésbe vont . Aztán apa és a nagynénim követték anya cselekedetét annyi különbséggel , hogy nem öleltek meg és végül megjelent Ő is . A nem kívánt személy , aki azt hiszi , hogy mindent megtehet amit csak akar . Az asztal főnél még mindig ülő nagybátyjám olyan nagy hévvel kelt fel , hogy a széke is felburult minek köszöhetően nagy csattanással az a földre esett . Összerezzentem és kicsit arrébb tántorodtam , a többiek mind őt aztán Gergőt kezdték el nézni . Anya szája megremegett és elengedett majd kimérten oda sétált a szerelmemhez és még utoljára visszanézett rám . Rájött.
Kínosan érzem ezt az egész szituációt . Igazándiból valahogy ez a barát dolog nálunk egy igen kényes téma persze nem apácaként nevelnek a szüleim csak egyszerűen túlságossan féltenek . Segítség kérően nagybátyjámra néztem aki egy biztató mosollyal megrázta a fejét . Áh csodás akkor nem segít .
-Dr. Rácz Gergely ...-Anya csettintett a nyelvével és Gergő szavába vágott.
-Igen tudom ki vagy , bár nem a lányomtól hamem a testvéremtől tudtam meg ..vagy is tudtuk meg .-Anya hátra fordult apa pedig anya mellé állt és összefűzték ujjaikat majd apa folytatta .-Most már legalább tudjuk , hogy a lányunk miért nem akart itt maradni csak mert maga folyton piszkálta aztán összejöttek . Ha jól tudom maga már 20 fölött van a lányomnál jóval idősebb  szóval azt javaslom keresen magának érettebb nőt és ne egy ilyen ártatlan gyerekkel kezdjen ki ! Nem akarom meglátni mégegyszer a lányunk közelébe világos!.-Apa olyan feszülten beszélt , hogy azt hittem mindjart neki esik a szerelmemnek . Percekig néma csend telepedett ránk , de aztán Gergő sóhaja és fájdalmas nyögése törte meg .
-Talán tényleg idősebb nőt kéne keresnem , de nem lehet , mert szerelmes vagyok a lányukba és ezen se maguk se én sem pedig Vivi nem tud változtatni. Nem csak szerelmes vagyok belé hanem szeretem is és tudom , hogy nagyon elcsesztem a kapcsolatunk  , de most itt vagyok és helyre szeretném hozni . -Apa elkapta Gergő póloját és nekiesett . Hangosan felsikítottam es egyből raugrottam apa hátára , de lerázott magáról én pedig fenékre estem . Mindent lasított felvételbe láttam anya és a testvére megpróbálták szétszedni a földön fekvő egymást püfűlő  férfit a nagynénim pedig elvitte a többieket a kertbe , hogy ne lássák a verekedést . Sírva feltápászkodtam és mikor sikerűlt szétszedni őket Gergő kezét megragadtam és futni kezdtem . Utoljára még visszafordúltam és anya szemébe néztem .-Ha lenyugodott apa ,akkor visszajövök ígérem , de én is szeretem ezt a férfit és ne kérjétek , hogy engedjem el ! Szeretlek és nagyon sajnálom anya .-Gergő megszorította a kezem és egy lágy puszit nyomott a homlokomra majd újra futni kezdtünk aztán a kocsijánál végre megálltunk  . Minden el lett rontva anyának én szerettem volna elmondani aztán egy kicsit késöbb apának is..talán , de így már biztossan ellenezni fogják a kapcsolatunk és még nem is beszéltem a kórkülünbségről csak mert most az nagyon nagy probléma .  Zokogva a karjaiba zárkóztam menedék után kutatva amit meg is találtam mikor izmos mellkasához húzott és nagy karjait körém zárta .
-Minden rendbe lesz ! Ígérem !.

Én pedig hittem neki , mert már rég megbocsájtottam  és csak szeretni akartam .

Átírás Alatt   GyakorlatWhere stories live. Discover now