13.rész

583 24 0
                                    

Szemeimet még mindig izmos mellkasán legeltettem tátott szájjal mint valami hal . Nagyot nyeltem majd felnéztem rá , de számat még mindig nem csuktam be . Milyen kínos! Tekintetünk összekapcsolódott és feszengve figyeltem ahogy egyre közelebb jön felém. Istenkém ez képtelenség! Mezítelen talpával rálépett a földön heverő törölközőre majd állam alá nyúlt és becsukta számat. Kezei lesiklottak könyökömre majd mutatóujjával finoman cirógatni kezdett azt . Mit művel?! Kiszabadultam cirogatása alól és a többiek felé nézek akik minket bámulnak tátott szájjal. Gergő hátrált egy lépést és bosszúsan fújtatott egyet.
-Átgondoltam a dolgokat és azt is , hogy fiatalabb vagy és tapasztalanatabb ...
-Lehetne, hogy ezt nem most beszéljük meg ?!
-... igen vannak szükségleteim és tudom , hogy nagyon elsiettem a dolgokat ..
-Gergő, kérlek hallgass el!
-..remélem megtudsz bocsájtani és szeretném ha hivatalossan is a barátnőm lennél!.-Arcomból kifutott a vér testem szikrázni kezdett és nem bírtam megmozdulni. Lefagytam. Az elöttem álló féefinak ez felis tűnhetett ezért várt egy pár percet majd közelebb hajolt és megsimogatta az arcom és folytatta, de sokkal hallkabban mint eddig.
-Azt szeretném ha mindenki tudná milyen szép barátnőm van ha tudnák , hogy mindketten foglaltak vagyunk . Haladjunk a te tempódba úgy ahogy neked jó. Nem sietünk el semmit és kesz elég időd a csalásodra és a barátaidra is.-Az utolsó szót szinte már-már a számba mondtam majd éhesen lecsapott ajkaimra . Előszőr elakartam tólni magamtól, de nem hagyta sőt olyan volt mintha teljesen magához bilincselt volna. Talán így is volt. Kezeit derekam köré fonta és olyan közel húzott magához, hogy testünk egymásba préselődött. Szavai kellemes bizsergésel árasztotta el testem, lelkemet pedig teljesen megnyugtatta és mindem félelmem , kételyem elillant . Egy pillanatra! Kezemet arcára tettem és egy óvatos csókot hintettem ajkaira amik ismét móhon kaptak az enyémek után , de most nem engedhettem .
-Majd később .-Sugtam fülébe miközbe megöleltem. Aztán megköszörűltem a torkom és sokkal távolabb húzodtam tőle mint amire számított.-Mivel te és a haverod itt vagytok úgy is együtt lehetünk vagy is csak szemezgethetünk, mert nekem most vigyáznom kell Mátéra és egy csomó mindent meg kell magyaráznom Emmának, de ígérem majd bepotóljuk a csókot.- Az utolsó szót csak suttogtam abban reménykedve, hogy csak ő hallotta meg  . Egyutolsó puszit nyomtam csalódott arcára majd elsétáltam mellette és Emma kezét megragadva siettem az öltöző felé. Jobb ha inkább ott veszem le magamról a ruhákat, mert előtte elég éedekesen nézett volna ki ha megszabadultam volna mindenemtől és egy száll bikinibe ott feszítenék előtte. Elég ha csak messziről lát. Emmára néztem aki várakozóan fűrkészte arcom, de a szája sarkába ott bújkált a mosolya. Számíthatok rá!

Máté már egy ideje nincs a vízbe helyette inkább Tomival focizik a fűben.  Emma és én nem rég tértünk vissza két lángossal és egy egy almalével a kezünkbe közben arról beszéltünk, hogy miket kéne még csinálnunk a nyáron .
-És Gergő hány éves pontosan?.-Kérdezte hírtelen mire a számban lévő lángos a torkomon akadt.
-5 évvel idősebb mint én szóval..
-21.-Vágott a szavamba és olyan hangosan mondta ki ezt a számot, hogy egyből Gergő felé kaptam a fejem aki engem fűrkészett . Biztos hallotta és abban is biztos, hogy róla van szó. Remek!
-Igen nagyon durva és annyira haragszom magamra. 5 év az rengeteg, nem vagyok normális.-Zavartan megráztam a fejem és kétségbeesett tekintetemet elfordítottam és inkább a Balatont kezdtem kémlelni. Ez mégijesztőbben hangzik mint gondoltam volna.
-Hé, Vivi ne mond ezt! Nem tehetsz róla ha az ember szerelmes lesz akkor nem tud az érzéseinek parancsolni. Szerelmes vagy belé nem?

Szerelmes vagyok belé? Nem tudom sosem voltam még szerelmes, de azt hiszem tetszik nekem nagyon. Nem vagyok benne biztos, hogy ennyi idő alatt két ember szerelmes lehet egymásba, de azt hiszem a helyes válasz most az igen.

-Igen! Vagy legalább is tetszik nekem. Sosem voltam még senki barátnője nem is tudom mit és hogyan kéne tennem. Félek, de boldog is vagyok.-Egy nagyot haraptam a lángosomba és idegeségemben az sem érdekelt ha tejfölös lesz a szám széle és ezt meglátja Gergő.
-Elhiszem én sem tudok túl sok mindent mondani a kapcsolatokról bár nekem voltak már, de sosem voltak igaziak. Nem voltam szerelmes aztán a képbe jött Tomi fogalmam sincs mit kéne kezdenem vele, mert nagyon régóta barátok vagyunk és nem szeretném elrontani azzal, hogy bevallom neki mit érzek iránta . Nem én akarok kezdeményezni.-Emma szomorkásan Tomi felé nézett aki szinte mintha megérezte volna felén fordult és az előttem ülő lányra mosolygott és arra sem figyelt, hogy a labdát hova rúgja. Egy biztos, hogy nem Máténak ment a labda és az is biztos, hogy nagy sebeséggel tart felém egy kemény focilabda. Túl későn kapcsoltam a labda az arcomnak csapódott én pedig a földön feküdtem elterűlve csukott és könnyes szemekkel. Valami nedves végig folyt a számón egészen le az államig onnan pedig lefolyhatott a törölközőmre . Az almalé édes illatát is megéreztem és azt is, hogy a talpam tiszta víz. Biztos felrúgtam a poharat, de most az a legkevesebb. Előszőr Emma réműlt arca jelent meg felettem aztán a kiabáló Máté hangja csapta meg a fülem végűl megjelent Tomi szintén réműlt és bocsánat kérő arca jelent meg felettem.
-Úristen neharagúdj én..nincs mentségem, de nem direkt volt.-Kezet nyújtott én pedig elfogadtam és óvatosan ülő pzicióba húzott.
-Semmi baj tényleg. Megesik az ilyen.-Elmosolyodtam bár iszonyatosan fájr a fejem és az orrom is a vér szaga most már megcsapta a levegőt és olyan hányingerem lett, hogy attól féltem mindjárt kidobom a taccsot. Aztán a háttérbe feltűnt Gergő rideg és dühös arca majd a következő képkocka az, hogy megragadja Tomi pólóját maga felé fordítja és behúz neki egy hatalmasat. Emma a védelmébe siet, Máté pedig ijedten mögém ugrik én pedig akkorát sikítok, hogy az eddiginél is jobban megfájdult a fejem.
-Te idióta, mégis mi a francot művelsz.-Megpróbáltam felállni, de megszédültem szóval félúton inkább megpihentem.
-Hülye barom!-Emma hangja igazán mérgesen hangzott amit megis értek.
Gergő visszaültetett a földre és fogalmam sincs honnan, de egy nedves törölközőt tett a nyakamra és óvatosan hátra hajtotta a fejem az orromat pedig még ennél is óvatosabban tisztogatni kezdte. A beszólásokkal nem is foglalkozott csak rám figyelt. Máté előbújt mögülem és Tomihoz sietett egy zsebkendővel.

Átírás Alatt   GyakorlatWhere stories live. Discover now