10.rész

645 26 0
                                    

Gergő a karom után nyúlt és visszahúzott a szobámba. Végig simított karomon majd megfogta az arcom és finom puszit nyomott a homlokomra.
-Tudod úgy jobban megy a gondolkozás ha itt vagy velem. Különbenis még van 15 percünk, hogy ránknyisák a csinos kis ajtód. Élvezzük ki, hogy most nyugodtan együtt vagyunk.-Derekamra kulcsolta karjait majd megindult hátrafelé leült az ágyra engem pedig az ölébe húzott.

Lustálkodtunk még egy kicsit és megbeszéltük , hogy munka után elmegyünk moziba aminek nagyon megörültem mert ez lesz az első randim és már nagyon izgatott vagyok . Csak még nem tudom, hogy fogjuk megoldani.  Felsiettem a lépcsőn és már rohantam ki a kocsihoz.
-Úgy látom jól alakult az este .-Nyomta nagybátyám kezembe az egész napi kajám amit ott felejtettem az ebédlő asztalon.
-Öhm igen jól .-kötöttem be magam és ezzel beis fejeződött beszélgetésünk .

Délelőtt Gergőt nem is láttam vagy ha igen akkor ő nem ért rá szóval reggel óta most délben sikerült váltanunk pár szót és elmaradhatatlan csókokkal leptük meg egymást -Lassan lejár a szünetem és a betegeket nem várathatom meg .-Néztem órámra és elkezdtem összepakolni a cuccom.
-Még miattam se ?.-Csúsztatta Mr. Morcos kezeit csipőmre és egy hírtelen mozdulattal az ölébe rántott.
-Na de Dr. Úr ! Ez mégis milyen viselkedés? .-Öleltem át nyakát és egy lágy csókot hintettem nyakára mire úgy reagált , hogy közelebb húzott magához , csípőmbe mart egy halk de még is halhatő nyögést ki váltva belőlem . Idióta ezt még biztosan visszakapja.
-Ez mégis csak egy korház fiatalok fékezzétek magatokat ! Vivien lejárt a szüneted nyomás dolgozni és veled Gergő még beszédem van .-A hangforrás felé kaptuk fejünket azt hiszem egyszerre ahol a komor bácsikám arcát pillantottuk meg . Na igen úgy kezel mintha a saját gyereke volnék megpersze ezt nem is bánom és pontossan ezért szégyeltem el magam elötte . A szünetem ugyan még nem járt le de nem mertem és nem is szerettem volna ellent mondani neki . Gergő idősebb nálam tapasztaltabb ezálltal majd többet is fog akarni és minnél elöbb de én nem biztos , hogy késszen leszek rá . Élvezem Geri társaságát és jó vele lenni , de túl gyors tempót diktál és egy idő után nem valószínű , hogy képes leszek tartani a lépést . Persze ez nem jelenti azt , hogy szakítok vele mert ez mégse ugyan az mint egy sulis szerelem ahól kettő -háromhétnél tovább nem tart egy kapcsolat . Érettebb is vagyok annál jócskán és pontossan ezért kell az eszemre hallgatnom meg persze egy kicsit a szívemre is .

-Szilvi munka után nem megyünk el valahova? .-Siettem a folyoson szálingozó nővér után akivel nagyon jóba lettem már az első nap is . Muszáj valakivel megbeszélnem a dolgokat és Gerivel úgyse mehetnék el moziba főleg ha a bácsikámon múlik márpedig rajta fog.
-De persze szívessen .-mosolyodott el barátnőm . Gonosz húzás volt , hogy nem is tudom igazán a bácsikám válaszát de Gergővel a programom már töröltem is, de abban az egyben biztos vagyok , hogy egy barátomat se hagyagólhatom el miatta , alig , hogy egy napja összejöttünk mégis úgy viselkedünk mint akik már régóta együtt vannak és ez nekem nagyon gyors .

Átírás Alatt   GyakorlatWhere stories live. Discover now