2.Fejezet

378 23 1
                                    

8 hónappal később

8 hónap bizony hosszú idő . Ennyi idő alatt megnőhet egy rövid haj , változhat az ember arca és persze ha tesz érte az alakja is . De 8 hónap a szerelmed elfelejtésére nem elég hosszú pláne akkor ha tudod , hogy ő is viszont szeret téged , de talán ő már elengedett . Minél többször gondol rá az ember annál jobban fog fájni és amikor el kell végleg felejtened a szíved újra darabokban fog heverni .

Január
Izgatottan pakoltam össze a bőröndöm és közben próbáltam arra az egy személyre nem gondolni aki titkon kiváltotta belőlem ezt a nagy örömöt .
-Olyan jó lesz megint , hogy nálunk leszel . Annyi mindent kell megbeszélnünk . -Mondta Emma aki egy újabb pólót tett a bőröndömbe . Mosolyogva helyeseltem és még egyszer átfutottam a cuccaimat  , hogy biztosan minden meglegyen aztán behúztam a cipzárt a fekete táskán és feltápászkodtam a földről .

             •●•

Tegnap este már alig volt időnk bármire is . Máté nem tudott aludni ezert átmentem hozzá és ott aludtam vele . Reggel halkan átsétáltam Emma szobájába pár ruháért utána pedig besétáltam a fürdőbe és magamra kaptam a ruhákat majd megigazítottam hajam és már mentem is ki a konyhába ahol a nagynéném már várt .
-Jó reggelt! Elmennél a boltba ?
-Jó reggelt ! Persze , mit hozzak?
-Csak a szokásosat , de öltözz fel jól , mert nagyon hideg van .

Mosolyogva bólintottam és elkezdtem újabb réteget magamra "rángatni". Újabb mosolyt eleresztettem és elköszöntem . Kint borzalmasan hideg volt , de szerencsémre elég melegen felöltöztem és a bolt is a közelben van közvetlenül az utca végén . Miközben sétáltam mindent kizártam és elkalandoztak a gondolataim ezért mikor nekimentem egy mellkasnak ijedtembe felsikkantottam és meg kellett kapaszkodnom a mellettem lévő kapunak a kerítésébe nehogy fenékre essek . Remélem nincs itt kutya, mert ha mégis akkor tuti, hogy leharapja pár ujjam.
-Bocsánat .-Néztem fel és már mentem is tovább . Te jó ég milyen kínos !
-Vivi? Vivi te vagy az ?-Kérdezte egy ismerős hang ami most igen csak kétségbeesetten csengett.
Megtorpantam és azt sem tudtam , hogy mi történik körülöttem a szívem hevesen elkezdett dobogni és torkomba lett egy hatalmas gombóc a pillangók melyek hosszú álmukból most újra ébredezni kezdtek és vad táncot jártak . A férfi akinek neki mentem valahonnan ismert engem . A testem úgy reagál mintha csak Gergőt látnám , de az lehetetlen . Arcát borosta takarta , de nem olyan mint eddig. Feje tetején ott a kapucni amitől alig lehet látni az arcát , de még  azokat a dögös szőke tincseket sem. A lábaim földbe gyökereztek mikor közelebb jött a férfi . Alaposan végig nézett rajtam és erősen gondolkozott , de nem tett semmit.
-Gergőh?.-Biztosra kell mennem tudnom kell , hogy biztos ő az . Sosem felejtettem el minden nap gondoltam rá , de még is tudni akarom , hogy ez a valóság-e  .
-Igen én vagyok az . Istenem már 8 hónapja nem láttalak és oda nézzenek csodálatosan nézel ki.-Gergő megakart érinteni , de én elhúzódtam és futni kezdtem a bolt felé . Annyira hiányzott , de még sem volt helyén való , hogy újra beszélgessünk .

Átírás Alatt   GyakorlatWhere stories live. Discover now