Zatočena ( UREĐUJE SE)

By Lost_Girl_Dream

178K 3.4K 558

"Ona je moje vlasništvo i samo sam ja taj koji mogu dodirivati njeno tijelo, usne na najnježniji način ali i... More

1.dio
LIKOVI
jns
"Jer Si Moja Jebena Igračka"
"Ne Boj Se Brzo Se Vraćam, Pa Ćemo Razmjenjivati Slasne Sokove"
OBAVIJEST
"Ovakvu Bol Ne Mogu Podnijeti"
"Jedino što si mi ti dao je bol, modrice i ožiljci."
"Ne brini, neće boljeti
Djevojčice Moja
Njegovo medvjeđe tijelo ide protiv tijela srne
"Pomozi Mi"
Ovog Puta Ne Mislim Potisnuti Svoje Osjećaje
"Još Uvijek Živiš U Prošlosti"
"Jer oboje su zaslužili da budu povrijeđeni."
Ovo mi nije trebalo
"Imam ideju"
Prepustila sam se da osijetim kako je to biti voljen.
Ostati ili otići?
"I đavo je nekada bio anđeo.I đavo opet može postati anđeo"
Ima li Boga?
Ali nek ne gađa u srce,ono je davno stalo
"Gospodine"
Hrabrost
Novi početak
●OBAVIJEST●
"Na koljena"
OBAVIJEST

2.dio

11K 230 15
By Lost_Girl_Dream

Liam•

"Zar se stvarno moramo opterećivati jednom ženom koja je u dugovima"- isfrustrirano puhnem ispijajući gutljaj gorke crne kave.

"Liam, ta jedna žena nam je dužna mjesecima. Ponavljajući svaki mjesec kako će vratiti dug sljedeći mjesec."

"U redu,reci mi nešto više o njoj"- prekrižim ruke preko prsa gledajući Lukasa koji sjedi preko puta.

Moja desna ruka. Toliko inteligentan a s druge strane glup i iritantan. Nitko ali nitko mi ne može dignut živce kao on.

Moglo bi se reći da imam malih problema s bijesom.

Kao dijete odrastao sam u savršenoj maloj obitelji. Kao sin jedinac roditelji su mi bili najveći oslonac, uzor, podrška sve dok nisam odrastao i otkrio pravu sliku o roditeljima i čime se bave.

Otac je većinu vremena bio na poslu, uvijek namrgođen kad je taj isti posao u pitanju. Kad bi i proveo nešto vremena kući to se svodilo na svađanje s majkom,udaranje i raznorazne kazne ako bi izgovorili i najmanju riječ koja njemu ne odgovara.

Tu sam shvatio da moj otac nije onakav kakav sam mislio da je. Kako sam odrastao sve grublji je postajao prema meni,lagano uvlačeći me u život kojeg on živi. Život ubijanja,silovanja,zlostavljanja, prodavanja i prenošenja raznih droga i oružja. Bio je glava Talijanske mafije. Cijela država bila je na njegovom dlanu. Građani koji bi zažmirili kada bi nešto vidjeli, skrivali se u kućama pazeći na kćeri i sinove kako ne bi bili sljedeća meta a potom mučeni,silovani,iskorišteni i potom ubijeni. Policija koja bi prekrila sve dokaze surađujući s mojim ocem. Ukratko bio je strah i trepet cijele Italije.

Od 15 godine trenirao me kako pucati, bacati i baratati s raznim noževima. Dok su druga djeca odlazila na treninge nogometa ja sam trenirao  kako služiti raznim oružjem. Provodio dosta vremena u teretani gradeći mišiće i formu. Otac bi uvijek govorio Moraš izgledati kao gromada,jer izgled je prvo što netko primjeti na nekom. Ako vide slabašnog i krhkog čovjeka bez trenutka razmišljanja će te ubiti. I bio je u pravu. Nitko se nije usudio prići i reći nešto. Oni mali postotak koji i je ubrzo bi shvatili kako im je to greška života.

Emocije.

Ono što me godinama trenirao, da budem kao on. Da sam u mogućnosti ubiti nekog bez razmišljanja. Da sam u mogućnosti raskomadati bilo koga na djelove tko mi stane na put.

Gledajući kako se poigrava sa osjećajima moje majke i njegog tijela. Ostavljajući modrice i ožiljke na njoj. Smatrajući kako je to normalno i kako treba pokazati tko je glavni. Lagano s godinama stvorio je hladnokrvnog ubojicu, bez osjećaja, bez ljubavi i razumijevanja...stvajući bijes,koji se u meni kupio godinama. I treptajom oka od normalne osobe postao bi čudovište.

S druge strane majka. Uvijek brižna, ponizna i vedrog duha. Sa svim što je prošla opet puna života. Davajući duha u obitelj kako ne bi bila tmurna 0/24. Praveći najmanju grešku završila bi s modricama. Uvijek je maštala o velikoj i sretnoj obitelji. Nakon što je zatrudnjela sa mnom otac se promjenio. Postajao bi sve grublji prema njoj dok nije otkrio da nosi sina,ali sve to pada u vodu kada više nije bila u mogućnosti zatrudnjeti.

Tada bi čuo kasno u noć skrikove i plač vlastite majke dok ju je silovao dajući mu užitak da može svršiti u nju bezbroj puta ne opterećujući se da će zatrudnjeti.

Slika naše savršene obitelji odavno je pala u vodu i bila samo iluzija.

Majka se ubrzo razboljela. Pateći se svaki dan mjesecima otac joj je kako on kaže 'skratio muke'. I dan danas ga prezirem zbog toga, zbog svega što joj je učinio i nadam se kako gori u paklu.

Godinu nakon poginuo je u misiji Sokol. Nakon toga nasljedio sam tron i postao najokrutniji čovjek diljem svijeta i čitavom Italijom.

•••

"Stella Atuaro. 40-ogodišnjakinja. Muž preminuo prije 4 godine. Ima kćer jedinicu Annu Atuaro. Podrijeklom iz Španjolske,doselili su se u New York 2000. Kada je Anna imala par mjeseci. Njen otac je radio s tvojim ocem, krijumčareći kokain u Australiju. Stella se nakon njegove smrti prepustila Heroinu. Zapuštavajući sebe i Annu. Uvlačeći se u dugove sve dublje i dublje. Anna je bila primorana napustiti školu i trenutno radi u kafiću San Diego ali nedovoljno da prehrani sebe i nju te otplati Stelline dugove."

"Koliko nam je točno dužna?"- upitao sam naslanjajući se naprijed na stol.

" Za 4. Godine 124. Tisuće eura. Davajući heroin i posuđujući za ostale vlastite potrebe služeći tu i tamo kao kurva nekima kako bi vrijeme isplate duga produžila"

"Hmm, Anna. Reci mi nešto više o njoj"

"20-ogodišnjakinja,kao što sam rekao radi u San Diega kao konobarica. Tiha,povučena. Nevjerojatno zgodna. Tu i tamo sa dozom arogantnosti u sebi, sarkazma. Druželjubljiva,uvijek nasmijana."

"U 22:00 budi ispred. Idemo otplatit dug"- rečem te se ustanem i odem.

•••

Tiho ulazeći u kuću,starija mršavija žena spavala je na kauču. Svjetla su bila pogašena. Kada bi iglica pala na pod čuli bi ju koliko je tiho.

"Probudi ju"

Lukas dolazi do nje uzimajući ju za podlaktice i mrdajući. Širom otvori oči spremna skriknuti ali Lucas je brži i stavi ruku preko njenih usana.

"Imam jednog dosta važnog gosta kojeg bi htio da upoznaš"-Lukas reče te njen pogled padne na mene. Kao zaleđena stajala je na mjestu.

"Obavimo ovaj mali razgovor na brzinu. Protekle 4 godine dug je dosegao preko 100 tis. Eura. Jesi li u mogućnosti isplatitit ga u roku tjedan dana"

"J-j-ja , trudim s-s-se"

Uzdahnem te sjednem do nje.

"Trudiš se? Kako to?"

"Anna radi, ja, otplatit ću dug obećavam"

Tog trena skakala mi je po živcima. Bijes se nakupljao u meni. Pobogu kako misli sa jednom konobarskom plaćom isplatiti dug u tjedan dana.

"Ti mene zajebavaš,zar ne?"- osmijehnem se.

"N-n-ne"-promuca tiho.

Zvijer se tog trena probudila u meni.

Jedan šamar s desne strane pa drugi s ljeve i tako par puta dok njeno tijelo nije palo na pod. Moja noga se nalazila na njenom stomaku ponavljajući iste udarce svaki put jače.

"M-m-molim t-t-e"

"Gdje je Anna"- čučnem kraj nje,stavljajući ruku na njen obraz pomjerujući ju prema kosi i na kraju hvatajući ju za kosu i podižući joj glavu.

" U sob-b-i"

" Beskorisna si. Svi dobro znamo da ne možeš isplatiti dug ali jedna stvar me koči da te ne ubijem ovog trena. Zahvaljujući tvom mužu proći ćeš malo blaže."

Ustanem se te ju bez treutka stajanja udaram nogama. Njenog tijelo zadrhtilo bi svakim mojim udarce a krik se čuo čitavim susjedstvom.

"Dug je otplaćen. Sljedeći put kada budeš tražila Heroin bez novaca ne dolazi."

"K-k-kako"- probucala je tiho hvatajući zrak koji sam joj izbio iz pluća.

"Anna je od sada pod mojim vlasništvom"- osmijehnem se.

"Upucaj ju u nogu"- rečem Lukasu na što on vadi pištolj i puca.

Krik Stele odzvanjao je kao i krik druge osobe.

Anna.

Lukas se nije zezao kad je rekao da je zgodna. Imajući zanosne obline, velike grudi, tijelo kao pješčani sat.

Čisto i sjajno lice,dugu smeđu kosu.

Otvorila je oči koje su od straha bile zaklopljenje.

Plave, kristalno plave oči.

I tad sam znao da je moja.

Tad sam znao da ću imati svaki milimetar njenog tijela.

Tad sam znao da ću se bezbroj puta izgubiti u njenim kristalnim očima.

Tad sam znao da nitko drugi osim mene ju neće imati.

Continue Reading

You'll Also Like

143K 7K 65
Dvije potpuno različite osobe, dvije potpuno različite prošlosti i dvije potpuno različite vizije budućnosti. Jedna ruka daje, a druga ruka uzima. ...
34.5K 773 25
◾🔞Luciano, najpoznatije prezime Moskve. Nosi ga obitelj koja drži lanac trgovine oružja i narkotika. Zbog smrti Eduarda Luciana, posao preuzima Alek...
118K 4K 52
Kada Adrianna svojoj majci na smrtnoj postelji obeća da nikada neće biti sa muškarcem prije braka,nije mogla ni zamisliti da će u njen život ušetati...
152K 6.8K 54
Druga sezona priče "Treća opcija"