BIZALOMJÁTÉK

By Outlaaw

25.3K 1.1K 178

BEFEJEZETT; ❝ Szeretlek.❝ ginger drewen egy átlagos lány, átlagos élettel, átlagos problémákkal. egy karambol... More

1. fejezet Átlagosan
2. Fejezet Beosztva
3. Fejezet Értetlenül
4. Fejezet Megrémítve
5. Fejezet Megszeghetetlen
6. Fejezet Meglepve
7. Fejezet Megrészegítve
8. Fejezet Elmondva
9. Fejezet Meghívva
10. Fejezet Megnyerve
11. Fejezet Teljesen
12. Fejezet Megelégelve
14. Fejezet Összezavarodva
15. Fejezet Szerelmesen
16. Fejezet Havazva
17. Fejezet Álmatlanul
18. Fejezet Elveszve
19. Fejezet Megbüntetve
20. Fejezet Hazatérve
Tom Denem naplója
Írói utószó, meg egyebek

13. Fejezet Előkeszülve

930 46 7
By Outlaaw

Miután olyan 6 körül enyhén becsípve (legalábbis Corall) visszatámolyogtunk a gyülekező helyig, ahol Hagrid, és a fővadőr várt minket, hogy a kastélyba kísérjenek. 7-kor a Nagyteremben ültünk, és vacsoráztunk. Corall mellettem csendben fortyogott és körülbelül 12-szer próbálta Blacket nonverbálisan megátkozni, és a maradék időben csak szemmel ölt. De ez Blacket nem akadályozta abban, hogy az újonnan szerzett nőjét, nevezetesen Mary Harris-t csókolgassa, és a villájáról etesse. Egy szó, mint száz, Corall a kaja végén diszkréten vállal nekiment a smároló párosnak. Amint felértem, megpillantottam az ágyon a naplót.

" Ginger, éjfélkor, a pince előtt. " - olvastam a fiú kézírását.
" Tessék? Hétvége van, te nagyon hülye. Hétvége van végre alhatok!! " - másodperceken belül jött a válasz.
" A főzetről, meg a hazajutásról lenne szó. "
" Amúgy mi a volt az a nagy jelenet a Három Seprűben? " - körmöltem.
" Akkor éjfélkor. " - kerülte ki a témát. De én választ akartam.
" Denem válaszolj.... " - nyomtam rá, mérgesen a tintás pennát a lapra, úgy, hogy kicsit át is lyukadt. De nem írt többet. 11.30-kor hangtalanul a fürdőbe mentem, gyorsan felkaptam egy fekete farmert, és tél lévén egy kötött bézs színű pulcsit. A bakancsomba csak beleugrottan így a fűzője lógott, ahogy lekolbászoltam a lépcsőn. Egyszer majdnem elestem. Levágtam magamat az egyik fotelbe, és kettőt boxolva a díszpárnába, vártam a fiút. A kurva másodpercek szűnni nem akaróan lassan teltek. Tik-tak. Az órám könyörtelenül mutatta, hogy ¾ tizenkettő. Egy idő elment azzal, hogy a fotelben turkáltam, és "érdekes" kincsekre bukkantam. Pl. egy szerelmes levél, enyhén elszakadva; egy csokibéka lába; egy törött penna; egy női, fekete bugyi (?!). Ahogy ez a kezembe akadt, fintorogva visszagyömöszöltem és felugrottam a helyemről. Ki tudja, hogy miket csináltak ott. A sötétben állva, a kandallóhoz léptem. Lefeküdtem az előtte lévő, fehér, bolyhos szőnyegre és a szememet lehunyva gondolkoztam. Eszembe jutott Andrew. És persze, a tökéletes kis barátnője Sharon is. Akit általában (gondolatban) válogatott kínzásokkal öltem meg. Az óra éjfélt ütött, és ekkor a látószögbe került Denem. A fiú enyhén kócos hajjal, csillogó szemmel nézett rám.
- Szia Denem!
- Drewen - biccentett, és bal kezét zsebre rakva elindult a kijárat felé.
- Hová megyünk? - loholtam a nyomában, és igyekeztem nőiesen és halkan trappolni a bakancsommal. Választ nem kaptam, így meglepetésként ért, amikor Denem kivágta az egyik bal oldali terem ajtaját, és berántott rajta. Egy asztal állt ott, rajta egy halom könyv.
- Tessék - ült fel a padra, és keresztbe tette a lábát.
- Mi a tessék? Ez lett volna a nagy durranás, mert kösz akkor inkább alszom - szóltam cinikusan.
- Nézz már körbe! - csattant fel.
- Mit nézzek körbe? - sétáltam a könyvekhez, és egyiknek-másiknak elolvastam a címét. Semmi köze nem volt hozzám, vagy éppen a hazajuttatásomhoz.
- Ginger, nézz bele abba, ami ki van nyitva - sóhajtotta, és hátratúrta a haját. Beleolvastam.

„ Amikor Ázsiában jártam utazásaim során, egy furcsa paranormális eseményt tapasztaltam. A színtiszta fehér mágia, elfeketedett ott, ahol a varázslók erejüket mugliknak adták át. A varázsvilágban olyan muglik (illetve kviblik) is kerülhetnek egy párhuzamos univerzumból, egy másik világból akik nem oda valók. A varázslók szándékosan adták át erejüket olyan mugliknak, akik kviblik felmenőkkel rendelkeztek, majd a muglira (ottanian magnix [mint Amerika bizonyos részein]) Imperius átkot szórtak. Így a varázslatot al rendelkező egyed, nem tudott ura ellen fordulni, és bábként rángattak az oda nem illő világban. Ez az utóbbi években (1932-mai napig) jelentősen megnövekedett. Grindelwald ("A nagyobb jóért") is ezzel a módszerrel állított maga mellé több száz ilyen kviblit/muglit. Őket a való, eredeti világukba visszaküldeni rendkívül kockázatos, mert lehet, hogy egy köztes univerzumban rakadnak, vagy azonnal szörnyet halnak (amputoportálnak). A varázslat, egy ősi szertartás közepette kell végre hajtani. Minden péntek 4-én. Amikor a hold látszik, pontban éjfélkor. Ekkor a muglinak le kell hajtani az ő vérét, összekeverve gazdája vérével. A gazda feloldja őt az átok alól, és egy varázslatot (Demetrius Dextra!) suttog. Ha sikerrel jár, az áldozat, és gazda jobb csuklóján egy sem keletkezik, egy apró felirat, úgymond megpecsételésként. "∆DX"“

Úristen. Ezek szerint egy kvibli leszármazottja vagyok.
- Tudom. Elvileg én "idéztelek meg". Bár őszintén fogalmam sincs, hogy ez, hogy jöhetett létre. A könyv szerint, ahhoz, hogy ilyet idézz. Tudod mi kell?
- Véráldozat. Halál, esetleg? - tippeltem száraz szájjal.
- Nem. Obskurus. Ez kell hozzá - szállt le a padról, és felém sétált. Megállt velem szemben, és - mivel egy fejjel magasabb volt nálam - lenézett. Rám. Újra végigjátszódott bennem az összes csókunk, illetve elejtett pillantás. A fiú olyan hatással volt rám, amely egyszerre inspirált és rémítőleg hatott. Féltem, de egyben tapasztalni akartam ezt. A fiú jegeskék szemeit az egyémbe fúrta. Hosszú pillái furcsa árnyékot vetettek halottsápadt arcára.
- El foglak veszíteni - suttogta halkan.
- Tudom. Én is téged. Nehéz volt úgy megismerni, hogy azt hittem, hogy ismerlek.
- Ginger - szólított a nevemen, amitől kellemes borzongás futott végig a gerincemen -, tudod, hogy meghalok, ha nem segítek. Segíteni akarok, de te is tudod, hogy ennek ára van.
- Tudom - hajtottam a vállára a fejemet, mélyen belélegezbe bergamottos illatát. Ekkor enyhén eltolt magától, és homlokon csókolt.
- Tudom milyen amikor egyedül vagy, és nem értenek meg. Hidd el...pontosan tudom!
- Ez egész más - mondtam, mire ő halványan elmosolyodott.
_________________________________________
Sziasztok!
Remélem tetszett❤; ha igen ezt csillag vagy komment (kritika) formájában jelezd nekem. Az építő jellegű kritikát is nagyooon szívesen várom Mindenkitől.

Jó hétvégét 💚; Outlaaw

Continue Reading

You'll Also Like

133K 6.5K 112
Rentai Réka vagyok, ismerős név ugye? Igen, Reni testvére vagyok. Most költözöm fel Budára, eddig Pesten éltem és bentlakásos suliba jártam, de taval...
6.4K 290 56
⸻ 𝑮𝑶𝑳𝑫𝑬𝑵 ❛ And I know that you're scared Because hearts get broken ❜ Hasi már akkor látta Hangát, mikor a...
24.5K 793 33
A mardekáros lány talán olyanba üti bele az orrát amibe nem kellene. Megismerkedik Tom Denemmel aki láthatólag mélyen elítéli a lányt. Aztán valami t...
9.9K 1K 20
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...