BIZALOMJÁTÉK

بواسطة Outlaaw

25.3K 1.1K 178

BEFEJEZETT; ❝ Szeretlek.❝ ginger drewen egy átlagos lány, átlagos élettel, átlagos problémákkal. egy karambol... المزيد

1. fejezet Átlagosan
2. Fejezet Beosztva
3. Fejezet Értetlenül
4. Fejezet Megrémítve
5. Fejezet Megszeghetetlen
6. Fejezet Meglepve
7. Fejezet Megrészegítve
8. Fejezet Elmondva
9. Fejezet Meghívva
10. Fejezet Megnyerve
11. Fejezet Teljesen
13. Fejezet Előkeszülve
14. Fejezet Összezavarodva
15. Fejezet Szerelmesen
16. Fejezet Havazva
17. Fejezet Álmatlanul
18. Fejezet Elveszve
19. Fejezet Megbüntetve
20. Fejezet Hazatérve
Tom Denem naplója
Írói utószó, meg egyebek

12. Fejezet Megelégelve

993 49 2
بواسطة Outlaaw

Roxmorts-i kirándulás van. Pont ma. Baszó hír, hogy én kurvára nem mehetek el! Ahj, próbáltam benyalizni Lumpi bácsinak, hogy engedjen el, de ő csak annyit röffentett, hogy 'nem lenne helyénvaló'. És az helyénvaló volt, te vén hordó, hogy kikotyogtad minden idők legsötétebb mágusának a horcruxok fortélyait? Hmm? Miután jól felbasztam az agyam, Corall-hoz indultam.
- Mizu, te? - öleltem át hátulról.
- Semmi. Veled? - fújta hátra sötétbarna haját, miközben a bűbájtankönyv felett görnyedt, a könyvtárban.
- Dettó. Hogy jutok le Roxmortsba? - tettem a fel a kérdésem.
- Passz. Maradok veled, ha kell! - ajánlotta fel.
- Cuksi vagy - affektáltam nevetve -, de inkább menj le nélkülem.
- Most elküldessz? Jó, jó...megjegyeztem! - csapta össze a könyvet, bezárva abba a halomnyi jegyzetében.
- Na, ne durcizz! - nyomtam egy puszit az arcára, mire ő rámöltötte a nyelvét. Nos, igen. Az a  "szellemileg" is érett 17-18 éves lányok.
- Na, akkor megyünk? Nagy buli lesz! Ha akarod, Alphardot is lemondom.
- Miii? - kiáltottam fel. - Alphard plusz te. Meg egy kibaszott falu. Ez nekem így nem jön össze.
- Nyugszik a beteg. És igen, randizni hívott. Úgy tűnik mégis ki akar kötni valakinél - mondta, halványan elmosolyodva. Drága, naiv, Corall. Nem akartam felvilágosítani, hogy kb. egy napja láttam őt meg egy a hollahátast, Hannah Merrison-t smárolni. És sztem' nem csak smároltak. Khm.
- És, hogy jutunk le? - hárítottam rögtön.
- Bízd ide. Van pár titkos kijárat. Legyél egy fél óra múlva, a púpos banya szobornál. A negyediken van, asszem - rohant el. Oké, ez totál zakkant. De azért felbaktattam a cuccomért. 10.30-kor ott ácsorogtam ahol mondta. 10.43-kor futott felém, egy igen kócos hajú Corall és egy félre gombolt ingű Alphard Black. Mindent értettem.
- Bocsi, csak... - kezdett magyarázkodni.
- Semmi gond, a lényeg, hogy itt vagytok - vágtam közbe. Alphard rám kacsintott, amit igyekeztem figyelmen kívül hagyni. A Mézesfalás pincéjében kötöttünk ki. 
- Na, fel. Indulás, hölgyeim! - suttogta Alphard, majd megfogta Corall kezét, és kisegítette az átjáróból. Gyorsan felértünk. Alphard és Corall rögtön belevetette magát az édességekbe. Rohadtul plusz harmadiknak éreztem magamat.
- Hé, Corall - böktem meg a barátosném vállát.
- Igen? - kérdezte, miközben egy darab málnás-étcsokis bonbont dobott a szájába.
- Én asszem' most itthagylak titeket.
- Jaj, ne már, Ginger - kezdett ellenkezni, de megint csak közbevágtam.
- Ugyan, nyugi. Minden oké lesz velem. Jó randit! - súgtam a fülébe. Hirtelen valamit belenyomott a kesztyűs kezembe.
- Tessék! - vigyorgott, majd el is ment. Karamellás, sós étcsokoládé volt, egy penna formájában. Nyamm! Imádok mindent, ami karamellás. De vajon honnan tudta? Ahogy kiléptem a cukor illatú üzletből, Zonkó Csodabazára felé vettem az irányt. Ahogy beléptem, megcsapta az orromat a "hülyeség és a vicc" illata. Gyorsan körbeértem, és a zsebembe túrtam amiben, 15 galleon, 9 sarló, és 18 knút volt. Corall és Alphard adott kölcsön. Ahhoz képest ez tök sok pénz. Az utam - mivel erősen korgott a gyomrom - a Három Seprűhöz vezetett. Rendeltem egy vajsört, gyömbérrel és egy  egyszemélyes Roxmorts tálat. Hamar kihozták az ételt és az italt, én pedig jóízűen láttam neki. Ekkor valaki hátulról befogta a szememet, bőrkesztyűs keze finoman érintette a bőrömet. Denem, ki más?
- Helló, Drewen - kirázott a hideg a hangjától. - Leülhetek?
- Persze.
Rám nézett, én pedig felé toltam a tálat. Levett belőle egy malaccombot és kért még egy terítéket, meg még egy vajsört, karamellás szirup nélkül. Hogy lehet vajsört inni, karamellás szirup nélkül?! Ez hülye!
- Jó étvágyat! - mondta.
- Neked is - válaszoltam, majd kussban ettünk tovább. A hajában hópelyhek olvadoztak, és a hirtelen hőmérséklet változástól az arca kipirult. Annyira furcsa! Egyszerre van elegem belőle, és egyszerre kívánom, hogy csókoljon meg! A kisasztal alatt a térdünk összeért. A szemébe néztem, de semmit se tudtam belőle kiolvasni. Követtem a tekintetét, ami a láncomra tévedt.
- Szép darab, igaz? - kérdeztem.
- Aha - mondta, és kivágta a széket, úgy, hogy az hátradőlt; majd elsietett. Felpattantam és utána futottam.
- Tom. Hé, Denem! Ez meg mi a fészkes lószar volt? - kiáltottam utána, de mivel egy szál fekete kardigánban voltam, vacogni kezdtem. A fiatal, kb. 15 éves Rosmerta kísért be a helyiségbe. Ekkor Corall jött be, úgy mint, egy forgószél. Leült velem szemben és, lehajtotta a fejét a koszos asztalra.
- Ginger - hallottam egy fojtott motyogást. - Én megölöm Alphard Blacket! - szólt hangosan. Nem kerülte el, az a figyelmemet, hogy erre a mondatra Rosmerta felkapta a fejét. Ahha, hogy Black vele is...!
- Miért? - kérdeztem ártatlanul.
- Kiderült, hogy volt pár "kis afférja", amíg velem volt! - sziszegte Corall.
- Kivagy? - kérdeztem.
- Nem, csak elegem van! Gyere, hagyd itt ezt a szart. Iszunk valamit a Szárnyas Vadkanban - mondta, majd mire megint pislogtam már ott is voltunk, mivel Corall, konkrétan végigráncigált a falun. Beestünk, és az összes szem ránk szegeződött. Két 17 éves, csinos lány, szoknyában (vagyis én egy kockás nadrágban volt, Corall viszont fekete miniben a randija miatt; de ez részletkérdés), egy koszos, kis kocsmában.
- Mit adhatok, hölgyek? - kérdezte a csapos, és ránk villantotta okkersárga fogait. Mondjuk volt köztük egy arany is.
- Két lángnyelvet - mutatta Coral. A csapos kitöltötte az italt, az ital fölött halvány kék láng égett. Corall a pultra dobott 10 sarlót. A homályosra törölt, zsíros üvegpoharat forgattam az ujjaim között, de addigra Corall már le is hajtotta és kért még egyet.
- Hé, hé. Állj! Ne idd le magad! - fogtam meg a karját, de ő lerázta magáról. Jó, nekem mindegy. A következő emlék, hogy az egyik asztalnál ültünk, előttem 2 whiskey-s pohár, Corall előtt 3. És együtt cigiztünk, miközben Corall, nem túl szalonképesen üvöltözött. Ami, annyit tett, hogy menjenek a férfiak a 'búsba'.
________________________________________
Halihó!
Enyhén semmitmondó fejezet, de hát na! Néha vannak mélypontok. Azért remélem tetszett és légyszi 💬&⭐!
Fontos! Döntöttem; "a könyv" 20 fejezetes lesz, nem pedig 15.

Jövőhéten ismét rész, de addig is;
💚😙 Outlaaw

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

11.2K 1.1K 20
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...
8K 378 61
⸻ 𝑮𝑶𝑳𝑫𝑬𝑵 ❛ And I know that you're scared Because hearts get broken ❜ Hasi már akkor látta Hangát, mikor a...
24.5K 2.4K 157
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
49.1K 1.6K 90
Rosalie Deanchester alig várja, hogy tizenegy évesen a Roxfortba mehessen. De a szülei titokzatos halála meggátolja őt ebben. A lány csak tizenkét év...