MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TA...

By diimdiimm

20.9K 2.3K 3.3K

[DISCONTINUED] Ο Jungkook και ο Taehyung έχουν μια ισχυρή φιλία από μικρά παιδιά, η οποία εξελίσσεται σε μία... More

Χαρακτήρες Ιστορίας
1ο Κεφάλαιο
2ο Κεφάλαιο
3ο Κεφάλαιο
4ο Κεφάλαιο
5ο Κεφάλαιο
6ο Κεφάλαιο
7ο Κεφάλαιο
8ο Κεφάλαιο
9ο Κεφάλαιο
10ο Κεφάλαιο
11ο Κεφάλαιο
12ο Κεφάλαιο
14ο Κεφάλαιο
Χαρακτήρες Ιστορίας {part.2}
15ο Κεφάλαιο
16ο Κεφάλαιο
17ο Κεφάλαιο
18ο Κεφάλαιο
19ο Κεφάλαιο
20ο Κεφάλαιο
21ο Κεφάλαιο
22ο Κεφάλαιο
23ο Κεφάλαιο
24ο Κεφάλαιο
25ο Κεφάλαιο
☁️Facts About Me☁️
26ο Κεφάλαιο
27ο Κεφάλαιο
28ο Κεφάλαιο
29ο Κεφάλαιο
30ο Κεφάλαιο
31ο Κεφάλαιο
32ο Κεφάλαιο
33ο Κεφάλαιο
34ο Κεφάλαιο
35ο Κεφάλαιο
36ο Κεφάλαιο
37ο Κεφάλαιο
38ο Κεφάλαιο
39ο Κεφάλαιο
40ο Κεφάλαιο
41ο Κεφάλαιο
42ο Κεφάλαιο
💔

13ο Κεφάλαιο

539 64 95
By diimdiimm

⚠️ ΠΡΟΣΟΧΉ!⚠️Αυτό το κεφάλαιο θα έχει smut, οπότε όσοι δεν αντέχετε μην το διαβάσετε. Εγώ σας προειδοποίησα😅
--------------------------------------------------------------

Jungkook's POV:

Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Εγώ και ο Taehyung είμαστε πλέον σε μια πολύ όμορφη ερωτική σχέση. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε κάποιο πανέμορφο όνειρο. Όλο μου το βάρος έφυγε από τότε που του εξομολογήθηκα. Νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα. Αυτό όμως που επιθυμώ πλέον είναι να προχωρήσουμε την σχέση μας. Να γίνει δικός μου. Αυτό θα καθυστερούσε για λίγο, καθώς ο Taehyung πρότεινε να πάμε στο σαλόνι και να δούμε τι γίνεται εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα μου νευρίασα λίγο γιατί ήθελα εκείνη την στιγμή να προχωρήσουμε αλλά τέλος πάντων.

Με το που κατεβήκαμε τα σκαλιά είδαμε κάτι το οποίο δεν μας έκανε και πολύ εντύπωση. Η Lisa με την Jennie φιλιόντουσαν, κάτι που σημαίνει ότι και η Lisa πέτυχε τον στόχο της. Δεν άργησαν να το καταλάβουν και σταμάτησαν την όμορφη στιγμή τους. Αμέσως μετά και οι δύο είχαν ένα έντονο ροζ χρώμα στα μάγουλά τους. Είχαν ντραπεί πολύ.

Jk: Απ' ό,τι φαίνεται εσείς οι δύο τα έχετε τώρα σωστά?

Jn: Εεμμμ ναι....αλλά μας διακόψατε σε κάτι πολύ σημαντικό.

Τ: Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη.

L: Μην μας ειρωνεύεσαι βλαμμένο. Εσείς τώρα πώς είστε?

Jk: Όπως ακριβώς και εσείς. Τα φτιάξαμε.

L+Jn: Συγχαρητήρια.

Τ: Τώρα ποιες μας ειρωνεύονται?

L: Καλά καλά δεν θα μαλώσουμε τώρα. Εγώ με την Jennie θα πάμε σπίτι μου για να σας αφήσουμε στην ησυχία σα-

Τ: Και για να σας αφήσουμε και εμείς στην ησυχία σας.

Jn: Αυτό ακριβώς. Οπότε τα λέμε αργότερα. Βασικά θα τα πούμε αύριο(😏).

Jk: Ναι το καταλάβαμε το υπονοούμενο. Αντίο σας.

Επειδή δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, έκλεισα γρήγορα την πόρτα και μετά ανεβήκαμε γρήγορα τα σκαλιά. Απ' ό,τι κατάλαβα, ούτε ο Taehyung ήθελε να περιμένει άλλο. Με το που έκλεισε πίσω μας η πόρτα του δωματίου μου, ξαπλώσαμε και οι δύο στο κρεβάτι μου. Αυτομάτως, ο Taehyung ξάπλωσε στην αγκαλιά μου. Μετά ακολούθησε μια σύντομη ησυχία η οποία ήταν χαλαρωτική και όχι πλέον άβολη.

Όσο το σκέφτομαι και τον έχω εδώ στην αγκαλιά μου θέλω όλο και περισσότερο να γίνει δικός μου και μόνο δικός μου. Ήθελα να του ξαναεκφράσω τα συναισθήματά μου. Έτσι έσπασα την ησυχία που επικρατούσε στο δωμάτιο.

Jk: Taehyung?

T: Ναι?

Jk: Σ' αγαπώ, το ξέρεις?

Τ: Και εγώ σε αγαπώ.

Αμέσως μετά έφερα το πρόσωπό μου σε απόσταση αναπνοής με το πρόσωπο του Taehyung και κατευθείαν επιτέθηκα στα χείλη του.

Ο Taehyung ήταν λίγο έκπληκτος από αυτό, αλλά σύντομα ανταποκρίθηκε στο φιλί. Το ένα μου χέρι χάιδεψε τον μηρό του ενώ το άλλο ήταν κάτω από την μπλούζα του, αφαιρώντας την λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Τ: Jun-Jungkook....

Μετά κοίταξε μακριά κοκκινίζοντας ενώ εγώ χαμογέλασα, βγάζοντας και την δικιά μου μπλούζα. Κατευθείαν γύρισα, με αποτέλεσμα να βρεθώ από πάνω του, τώρα φιλώντας το λαιμό του και μετά ταξιδεύοντας μέχρι το στήθος και το στομάχι του.

Taehyung's POV:

Η στιγμή που περίμενα να συμβεί επιτέλους είχε φτάσει. Εγώ όμως για κάποιον λόγο δίσταζα παρόλο που το ήθελα πολύ. Τον αγαπώ πολύ και ξέρω ότι δεν πρόκειται να με πληγώσει. Ο Jungkook καταλάβαινε ότι ήμουν λίγο διστακτικός και προσπάθησε με τον τρόπο του να με ενθαρρύνει.

Το χέρι του έφτασε μέχρι το παντελόνι μου, ενώ εμένα μου βγήκε ένα έντονο βογκητό από τα χείλη μου. Αμέσως μετά μου έβγαλε τα ρούχα μου, αφήνοντάς με πλέον με το μποξεράκι. Είμαι σίγουρος ότι είχα γινει κατακόκκινος. Επειδή κατάλαβε ότι ντρεπόμουν, πήγε στο αυτί μου και μου ψιθύρισε κάτι που με έκανε να ανάψω πολύ εκείνη τη στιγμή:

Jk: Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι αγάπη μου.

Αμέσως μετά τον φίλησα επιθετικά, ενώ ένιωσα ένα σίγουρο χαμόγελο στα χείλη μου. Μετά έφτασε και η στιγμή να βγάλει και τα δικά του ρούχα, βγάζοντας στο τέλος και οι δυο μας τα μποξεράκια μας.

Jk: Σ 'αγαπώ..

Μου ψιθύρισε για άλλη μια φορά, φιλώντας το λαιμό μου. Καθώς φιλούσε το λαιμό μου, έβαλε ένα δάχτυλο και μου βγήκε μια μικρή αντίδραση.

Jk: Πονάς?

Όταν με ρώτησε, η φωνή του ήταν γεμάτη ανησυχία.

Τ: Πρ-Προχώρα..

Δεν ήθελα να σταματήσει. Πράγματι, πονούσε, ειδικά όταν έβαλε ένα ακόμα δάχτυλο και έπειτα ένα άλλο. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα έβγαζε μέσα και έξω ήταν απλώς τέλειος. Ένιωσα υπέροχα και αφού ήταν αυτός, δεν με ενδιέφερε ο πόνος. Τον αγαπώ πραγματικά.

Jk: Είσαι έτοιμος, μωρό μου?

Αφού με ρώτησε έγνεψα καταφατικά το κεφάλι μου, συνειδητοποιώντας αμέσως τι εννοούσε.

Έβγαλε ένα προφυλακτικό από το παντελόνι του και λίγα λεπτά αργότερα το τοποθέτησε εκεί που έπρεπε και περίμενε λίγα δευτερόλεπτα ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί στο μέγεθός του(😏). Στη συνέχεια άρχισε να κινείται αργά και μερικά βογκητά διέφευγαν από το στόμα μου.

Jk: Δεν χρειάζεται να είσαι ήσυχος, κανείς δεν θα σε ακούει....εκτός από μένα, προφανώς.

Αφού το είπε με smirk και πήρε το ρυθμό του, τα βογκητά μου έγιναν πιο δυνατά κάθε δευτερόλεπτο.
Μου έδινε μαλακά φιλιά σε όλο το στήθος και το λαιμό μου και εμφανίστηκαν πάλι στο στομάχι μου πεταλούδες. Μα καλά, ακόμα και τώρα?

Τ: J-Jungkook, τε-τελειώνω.

Jk: Κι εγώ μωρό μου.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ήταν το αποκορύφωμα όπου ο Jungkook μπήκε μέσα μου. Στην αρχή πήγαινε αργά και βασανιστικά, όμως μετά ο ρυθμός του γινόταν κάθε φορά και πιο γρήγορος. Ήμασταν και οι δύο πραγματικά ευτυχείς αυτή τη στιγμή.

|Time Skip|


Αφού τελειώσαμε ό,τι κάναμε, εγώ αυτομάτως χώθηκα στην αγκαλιά του και αυτός έβαλε το ένα χέρι του γύρω από την μέση μου. Έτσι, μείναμε σε αυτή τη στάση για αρκετή ώρα ενώ μετά στο δωμάτιο επικράτησε ησυχία. Ο Jungkook σε κάποια φάση έσπασε την χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Jk: Σου άρεσε?

Τ: Πολύ. Εσένα?

Jk: Και εμένα.

Αμέσως μετά με έπιασε το πιγούνι ώστε να συναντιούνται τα πρόσωπά μας και μετά μου έδωσε ένα γλυκό φιλί. Νιώθω πραγματικά ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη.

Jungkook's POV:

Αυτή η νύχτα ήταν η καλύτερη της ζωής μου και αυτό οφείλεται στον Taehyung μου. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου πλέον γι' αυτόν γιατί είναι πάρα πολλά. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο πολύ ευτυχισμένος. Χάρηκα πολύ όταν μου είπε ότι του άρεσε αυτό που κάναμε γιατί δεν ήθελα να διασκεδάσει μόνο ο ένας από τους δύο μας. Δεν θέλω να στεναχωριέται ποτέ. Τον αγαπώ όσο τίποτα άλλο.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Γεια σας! Δεν φαντάζεστε πώς ήταν η αντίδρασή μου καθώς έγραφα αυτό το κεφάλαιο😅 Είναι η πρώτη φορά που γραφω και δεν ξέρω κατά πόσο καλό βγήκε😣 Ευχαριστώ πολύ την ivegotapetcheetah που με βοήθησε να το γράψω γιατί σίγουρα δεν θα ήξερα πώς θα έβγαινε αν το έγραφα μόνη μου😂💓 Πώς σας φάνηκε αυτό το κεφάλαιο?💕

Οι αντιδράσεις μου καθώς έγραφα το smut😂⬇️:

See you soon babies😍🌺

Continue Reading

You'll Also Like

107K 5.8K 74
《Τι είναι αυτά ;;》τον ρώτησα με θυμό και έδειξα τις πιπιλιές που έχει στον λαιμό του. 《Με απάτησες;;》τον ρώτησα με ένταση στην φωνή μου Με κοίταξε μ...
768 63 7
Ο Αντρέι γυρίζει στην Οδησσό χρόνια μετά... *(όχι τόσο καλογραμμένο, απλά μια ιδέα που είχα στο μυαλό μου)
2.4M 144K 84
"ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ" ξανά φώναξε και χτύπησε τη μπουνιά του πάνω στο τραπέζι. "Πο..πονάω" ψιθύρισα αδύναμα έτοιμη να λυγίσω και να βάλλω τ...