MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TA...

By diimdiimm

20.9K 2.3K 3.3K

[DISCONTINUED] Ο Jungkook και ο Taehyung έχουν μια ισχυρή φιλία από μικρά παιδιά, η οποία εξελίσσεται σε μία... More

Χαρακτήρες Ιστορίας
1ο Κεφάλαιο
2ο Κεφάλαιο
3ο Κεφάλαιο
4ο Κεφάλαιο
5ο Κεφάλαιο
7ο Κεφάλαιο
8ο Κεφάλαιο
9ο Κεφάλαιο
10ο Κεφάλαιο
11ο Κεφάλαιο
12ο Κεφάλαιο
13ο Κεφάλαιο
14ο Κεφάλαιο
Χαρακτήρες Ιστορίας {part.2}
15ο Κεφάλαιο
16ο Κεφάλαιο
17ο Κεφάλαιο
18ο Κεφάλαιο
19ο Κεφάλαιο
20ο Κεφάλαιο
21ο Κεφάλαιο
22ο Κεφάλαιο
23ο Κεφάλαιο
24ο Κεφάλαιο
25ο Κεφάλαιο
☁️Facts About Me☁️
26ο Κεφάλαιο
27ο Κεφάλαιο
28ο Κεφάλαιο
29ο Κεφάλαιο
30ο Κεφάλαιο
31ο Κεφάλαιο
32ο Κεφάλαιο
33ο Κεφάλαιο
34ο Κεφάλαιο
35ο Κεφάλαιο
36ο Κεφάλαιο
37ο Κεφάλαιο
38ο Κεφάλαιο
39ο Κεφάλαιο
40ο Κεφάλαιο
41ο Κεφάλαιο
42ο Κεφάλαιο
💔

6ο Κεφάλαιο

544 71 43
By diimdiimm

Taehyung's POV:

{Τ: Τώρα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τους χωρίσουμε.

Jn: Δεν χρειάζεται να τους χωρίσουμε αν κάνουμε και οι 2 μας αυτό που σκέφτηκα...

Τ: Για πες.} [...]

Πρέπει να παραδεχτώ ότι φοβάμαι για το σχέδιο που καταστρώσαμε εγώ και η Jennie, καθώς για να νιώσουμε λίγο καλύτερα θα πρέπει να πάρουμε το ρίσκο και να κάνουμε ένα πράγμα το οποίο πιθανόν ή θα καταστρέψει φιλία ή ερωτική σχέση: Ερωτική Εξομολόγηση.
Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα στο κόσμο που δεν θέλω ποτέ να κάνω και ειδικά στον Jungkook, που τον αγαπάω παραπάνω από φίλο. Δεν θέλω, διότι πιστεύω ότι θα γίνω χειρότερα απ' ότι είμαι τώρα.

[...]

Jn: Σκέφτηκα να κάνουμε ερωτική εξομολόγηση, εγώ στη Lisa και εσύ στον Jungkook.

T: ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ??!!

Jn: Μην φωνάζεις. Καλά πώς κάνεις έτσι?

Τ: Απλώς μου ζητάς να κάνω το πράγμα το οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω...

Jn: Η αιτία?

Τ: Γιατί ξέρω ότι θα πληγωθώ και θα είμαι χειρότερα απ' ότι τώρα.

Jn: Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Αν του πεις ότι τον αγαπάς, θα φύγει από μέσα σου ένα πολύ μεγάλο βάρος και ας πληγωθείς. Τουλάχιστον θα γνωρίζει πόσο νοιάζεσαι και τον αγαπάς. Μετά ας αποφασίσει ο ίδιος.

Τ: Εγώ και πάλι φοβάμαι να πάρω αυτό το ρίσκο.

Jn: Ωραία λοιπόν. Άμα δεν θες ερωτική εξομολόγηση, τότε θα πας στο σπίτι του αύριο πριν γυρίσουμε εγώ και η Lisa από το εμπορικό κέντρο, και μετά θα τον φιλήσεις.

Τ: ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!

Jn: Μη φωνάζεις σου λέω. Άμα δεν θες τίποτα από τα δύο, τότε τι θες να κάνεις?

Τ: Τίποτα.

Jn: Αυτό δεν θα σου το επιτρέψω. Δεν θέλω να σε αφήσω να βασανίζεσαι.

Τ: Καλύτερα να βασανίζομαι παρά να πάρω ένα ρίσκο το οποίο πιθανόν θα διαλύσει τη φιλία μας.

Jn: Πόσο ηλίθιος είσαι? Θα πετάξεις την ευκαιρία που σου δίνεται στα σκουπίδια για μια ανοησία? Ρίσκαρέ το και μετά δες τι θα κάνεις. Πίστεψέ με.

Τ: Καλά.... αφού το λες εσύ.....

Jn: Έτσι μπράβο.

Τ: Έχω όμως μία απορία....Πότε? Πώς? Πού?

Jn: Περίμενε....πρέπει πρώτα να το πω εγώ στη Lisa και μετά εσύ στον Jungkook.

Τ: Πότε?

Jn: Σου είπα ότι εγώ και η Lisa κανονίσαμε να πάμε αύριο στο εμπορικό κέντρο μετά το σχολείο για μια βόλτα. Όταν θα τελειώσει το μάθημα, θα σου στείλω εγώ μήνυμα για να πας στο σπίτι του Jungkook και να του πεις τα συναισθήματά σου γι' αυτόν.

Τ: Περίμενε λίγο. Ο Jungkook δεν θα έρθει αύριο σχολείο?

Jn: Όχι γιατί δεν αισθάνεται και πολύ καλά. Οπότε μόλις τελειώσεις το μάθημα θα σου στείλω εγώ όταν θα πηγαίνουμε προς το εμπορικό κέντρο και τότε εσύ θα πας σπίτι του με τη δικαιολογία ότι θες να δεις αν είναι καλύτερα. Κατάλαβες?

Τ: Φοβάμαι λίγο, αλλά όπως είπες και εσύ είναι η ευκαιρία.

Jn: Έτσι μπράβο. Δεν υπάρχει τίποτα για να φοβάσαι. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και με εσένα και με εμένα.

|Time Skip|


Άλλη μια μέρα στο σχολείο τελείωσε και μόλις βγήκα από το κτήριο περίμενα μήνυμα από την Jennie ώστε να κατευθυνθώ προς το σπίτι του Jungkook. Εκείνη την ώρα είχα πολύ άγχος καθώς θα έπρεπε να το ρισκάρω και να του πω για το πώς αισθάνομαι γι' αυτόν. Καθώς το μυαλό μου δημιουργούσε διάφορα σενάρια για την εξέλιξη της φιλίας μας μετά από την ερωτική εξομολόγησή μου, ξαφνικά ένιωσα μια δόνηση στο χέρι μου μιας και το κινητό το κρατούσα στο χέρι μου.

Jen💎👜
Tae εγώ και η Lisa φύγαμε. Πήγαινε στον Jungkook.

Tae Tae👽💥
Οκευυ...

Jen💎👜
Καλή τύχη😉💕

Tae Tae👽💥
Και σε εσένα😏❤️

Και έφτασε η στιγμή που πιθανόν θα καταστρέφονταν μία φιλία που διατηρήσαμε εδώ και πολλά χρόνια. Μέσα μου υπήρχε ένα συναίσθημα στεναχώριας, καθώς δεν ήθελα να διαλύσω μία φιλική σχέση που είχα απο πολύ μικρό παιδί μόνο και μόνο για να του δείξω τα συναισθήματά μου γι' αυτόν. Αφού έφτασα στην αυλή του σπιτιού του Jungkook, πήρα μια βαθιά ανάσα και μετά χτύπησα το κουδούνι.

"Δεν υπάρχει τίποτα για να φοβάσαι. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και με εσένα και με εμένα."

Εκείνη τη στιγμή μου ήρθαν τα λόγια της Jennie στο μυαλό, τα οποία μπορώ να παραδεχτώ ότι μου έδωσαν πολύ κουράγιο και θάρρος γι' αυτό που πρόκειται να κάνω. Μετά από 1 λεπτό, άνοιξε την πόρτα ένας Jungkook, ο οποίος φαινόταν ότι μόλις είχε ξυπνήσει.

Τ: Γειά σου Jungkook. Μήπως σε ξύπνησα?

Jk: Δεν πειράζει Taehyung. Τι συμβαίνει?

Τ: Πρώτα απ' όλα συγγνώμη για την ενόχληση και δεύτερον ρώτησα σήμερα τη Jennie γιατί δεν ήρθες και αποφάσισα να σε επισκεφτώ για να δω αν είσαι καλύτερα...

Jk: Μια χαρά είμαι τώρα. Έλα πέρασε μέσα.

Δεν μπορούσα να αντισταθώ στην εικόνα που έβλεπα. Τα ανακατεμένα του μαλλιά, το βλέμμα που είχε μόλις άνοιξε την πόρτα, όλα. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά οι εκατομμύριες πεταλούδες που φτερούγιζαν στο στομάχι μου.

Jk: Θέλεις να σου κεράσω τίποτα?

Τ: Όχι εντάξει, μια χαρά είμαι.

Jk: Και για πες μου κανένα νέο.

Τότε άρχισα να του λέω διάφορα αστεία και περίεργα γεγονότα που συνέβησαν σήμερα στο σχολείο και απλά στο τέλος είχαμε πεθάνει από τα γέλια (όχι κυριολεκτικά😂). Έπρεπε όμως να φτάσει η ώρα να πετύχω τον σκοπό για τον οποίο είχα πάει στο σπίτι του.

Τ: Jungkook, πρέπει να σου κάτι...

Jk: Τι έγινε?

Αμέσως μετά επιτέθηκα στα χείλη του και άρχισα να τον φιλάω. Όμως το φιλί δεν διέρκησε για πολύ ώρα, καθώς σχεδόν κατευθείαν ο Jungkook με έσπρωξε προς τα πίσω. Άνοιξε το στόμα του για να μιλήσει, όμως για καλή μου τύχη πρόλαβα και μίλησα εγώ για να μου φύγει το βάρος από πάνω μου.

Τ: Πριν ρωτήσεις το οτιδήποτε, θέλω να σου πω ότι αυτό το έκανα γιατί σε αγαπώ και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα...

Jk: Taehy-

T: Και δεν μπορώ να σε βλέπω να είσαι χαρούμενος με κάποια άλλη. Θέλω εγώ να είμαι η αιτία που χαμογελάς.

Jungkook's POV:

Τι έγινε μόλις τώρα? Ο Taehyung, ο κολλητός μου μου είπε ότι μ-με α-γαπάε-ει ε-ερωτικ-κά? Κ-Και όχι μ-μόνο α-αυτό. Μ-Με φ-φίλησε κιόλας. Δ-Δεν ξέρω π-πώς να α-αντιδράσω. Από πού και ως πού? Πρωτού τον ρωτήσω την αιτία για την οποία το έκανε, με πρόλαβε και μου το είπε ο ίδιος:

{Πριν ρωτήσεις το οτιδήποτε, θέλω να σου πω ότι αυτό το έκανα γιατί σε αγαπώ και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα...}

Αυτές οι λέξεις ακόμα τριγυρίζουν το μυαλό μου, κάνοντάς με ακόμα πιο μπερδεμένο. Ο κολλητός μου, μετά από τόσα χρόνια φιλίας, στο τέλος να με αγαπάει με ερωτικό και όχι πλέον φιλικό τρόπο. Με είχε αφήσει άφωνο. [...]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Γεια σας! Το ξέρω ότι σας άφησα σε κρίσιμο σημείο, όμως στο επόμενο κεφάλαιο θα γίνουν πολλά γεγονότα που θα επηρεάσουν την εξέλιξη της ιστορίας θετικά ή αρνητικά😊😣Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η αντίδραση του για τον Taehyung? Πώς θα του συμπεριφέρεται πλέον? Όλα αυτά στα επόμενα κεφάλαια❤️💎Θα τα πούμε σύντομα❣️💞

Continue Reading

You'll Also Like

107K 5.8K 74
《Τι είναι αυτά ;;》τον ρώτησα με θυμό και έδειξα τις πιπιλιές που έχει στον λαιμό του. 《Με απάτησες;;》τον ρώτησα με ένταση στην φωνή μου Με κοίταξε μ...
1M 54K 91
"Μπ-μπορείς να με αφήσεις;" τραυλιζω "Μα μωρό μου, και οι δύο ξέρουμε πως δεν θες να σε αφήσω"λέει και ενώνει τα χείλη μας. Απόσπασμα από Part 40 __ ...
464K 25.6K 64
«Με ποιο δικαίωμα το έκανες αυτό, δεν σου είμαι τίποτα», φώναξα δυνατά για να μπει στον ανύπαρκτο εγκέφαλο του. «Κάνεις λάθος, είσαι δικιά μου. Μου α...
138K 11.2K 55
Η Νόρα ταξιδεύει στο μαγικό νησί της Σύρου έχοντας μια πληγή στη καρδιά, τον Μάνο. Ένα ταξίδι που ξεκινάει σαν μια οικογενειακή επανένωση, σύντομα θα...