Dohazovači (1D)

By NikCik

81.3K 3.3K 849

Víte, občas když se snažíte pomoci svým přátelům najít lásku, nakonec to nejsou jen oni kdo jí najdou. Origin... More

Prolog
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
13.
14.
Proč Nebyly Díly?
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Epilog
Drag Me Down

12.

3.2K 136 34
By NikCik

Hodím na sebe maskáčové tepláky a vínové tílko. Zrovna jsem přišla od Molly, které jsem pomáhala s výběrem oblečení na rande s Niallem a tak jsem se chtěla převléct do něčeho na doma, protože za chvíli tady bude Liam. Řekli jsme si že spolu tak nějak oslavíme ten dramaták. Najednou se ozve domem zvonek. A už je tady. Seběhnu tedy dolů a otevřu dveře.

,,Ahoj." usměju se na něj.

,,Ahoj, přinesl jsem čínu." zvedne ruku s taškou a poté mě na přivítání obejme tou druhou vtiskávajíc mi pusu na tvář. 

,,Super." oplatím mu obětí a poté od něj tašku vezmu zatímco on si zuje boty a následuje mě do kuchyně. 

,,Dáme si to už teď ?" zeptám se zatímco to položím na linku. 

,,Klidně, máš připravenej nějakej film ?" přikývne opírajíc se zády o linku vedl mě.

,,V obýváku jich je několik staženejch. Klidně tam jdi něco vybrat já to zatím nandám. Co jsi vůbec vzal ?" zajímám se a začnu vyndavat dvě krabičky z tašky.

,,Nudle s kuřecím masem a zeleninou, doufám, že to máš ráda." usměje se.

,,Jo mám." přikývnu a on následně tedy odejde do obýváku vybírat film zatímco já tedy nachystám nudle na dva talíře, jelikož je to ještě teplý tak to ani nemusím ohřívat,tak jen vezmu příbor a vrátím se k Liamovi do obýváku kde to položím na stůl.

,,Chceš něco k pití ?" zeptám se ještě.

,,Nene." zakroutí hlavou a tak si sednu a pustíme se do jídla a filmu.

,,Ha zase jsem tě porazila." tlesknu si nadšeně. Víte už skončil i film a Liam trval prostě na tom, že si dáme odvetu v pingpongu i když už je tma a nám tady venku svítí pouze světlo z terasy. 

,,Jak je to možný ? Jakto,že mě vždycky porazíš o jeden blbej bod."nechápavě mmzakroutí hlavou. 

,,Nojo mám prostě štěstí a hádej co čeká tebe." ušklíbnu se koukajíc na bazén. 

,,Ne, v oblečení už znova ne, sice tady dneska spím,ale stejně, ne prosím. Cokoliv jinýho jen ne v oblečení" zaškemrá. Ano domluvili jsem se, že tady přespí. V obýváku máme rozkládací gauč.No, ale co mu teda mám dát, když na mě tak kouká tím jeho štěněcím pohledem, přece ho nemůžu nechat to opravdu znova udělat. Ha mám to.

,,Fajn nechceš v oblečení ? Tak nahatej." pokrčím rameny. Neudělá to, je to spíš taková sranda. 

,,Klidně." ušklíbne se a začne se svlékat.

,,Počkej ty to fakt uděláš ?" uchechtnu se. zatícmo pozoruji jak se jeho svaly napínají když si sundavá tričko. Oh, damn.

,,Jasně, že jo. Já se nemám zs co stydět." mrkne na mě a začne si stahovat i své modré tepláky. Sjedu pohledem jeho tělo zahalené pouze v Clavin Klein bxérkách a musmí s lehce zkousnout ret.

,,Líbí se ti co vidíš ?" zasměje se. 

,,No, nebudu ti lhát špatný to není." zasměju se i já.

,,A to jsi ještě neviděla všechno." řekne a následně si začne stahovat  boxerky načež já si ryhcle přikryju oči rukou.

,,Všechno zase asi vidět nepotřebuju." řeknu stále se zakrytýma očima. Poté však už slyším kroky a tak opratně ruku odendám a kouknu se na Liamův skvělý zadek a vypracovaná zádá, jelikož je zrovna zády ke mně a jde k bazénu do kteírho během pár vteřin i skočí. 

,,Ty jsi fakt blázen." začnu se smát a vezmu ze židle modrý ručník se kterým se přiblížím k bazénu.

,,Já vím, nechceš jít zamnou ?" uchechtne se. 

,,Hale ani ne." zakroutím hlavou.

,,Hm, tak já jdu ven, zas tak teplej ten bezén není." připlave tedy ke kraji bazénu a začne se vyhupovat ven. Rychle tedy zase zavřu oči a jen k němu natáhnu ruce s ručníkem. Cítím jak si ho vezme.

,,Díky." řekne a tak opatrně otevřu oči a kouknu se přímo do těch jeho, jelikož je celkem blízko u mě. 

,,Tak já se obleču a půjdeme dovnitř ?" zeptá se vracejíc se ke svým věcem,které leží na zemi u pingpongového stolu.

,,Já bych radši zůstala tady, je hezkej večer." usměji se koukajíc na oblohu posetou spousty hvězd. 

,,Tak klidně." souhlasí. Já se tedy vrátím do kuchyně abych nám nalila pití a poté se vrátím opět sem, to už si Liam natahuje tepláky a tak si sednu na trávu zatímco on se usadí vedle mě. Zakloním hlavu koukajíc tak opět na noční oblohu plnou hvězd.

,,Vždycky mi připadala zvláštní ta představa, že ty hvězdy jsou vlastně
mnohem dál než se zdají být. Je to zkrátka zajímavý." řekne Liam a já stočím pohled na něj jelikož on taky kouká na oblohu,ale když vycítí můj pohled koukne na mě.

,,To teda, vem si jak to tam nahoře je obří. Nikdo si to nedokážeme představit podle mě." souhlasím a tak si začneme povídat o vesmíru a takovejhle věcech až si nakonec lehneme na záda.

,,Řekni mi něco co nikdo neví." změní téma po chvíli. 

,,Jak to myslíš ?" uchechtnu se.

,,Však víš, něco co nikdo neví. Věc který lituješ nebo která je prostě pro tebe tak tajná, že jsi jí nikomu neřekla." otočí se na bok obličejem ke mně a tak se tak taky otočím. A následně se zamyslím. Ajo něco mě napadlo,ale to on vědět nemusí.

,,Asi nic takovýho není. " řeknu koukajíc se mu do očí.

,,Neříkej, nevím proč ale nevěřím ti." přeměří si mě podezřívavým pohledem. 

,,Fajn něco by se asi našlo,ale není to zrovna příjemný téma." vysvětlím. 

,,Notak mně to říct můžeš." usměje se na mě povzbudivě. Asi mu to říct můžu, přeci o nic nejde je to už skoro rok a půl.

,,No.....fajn,ale slib mi, že si to necháš pro sebe." povzdechnu si.

,,Slibuju." koukne na mě a já mu v tu chvíli opravdu věřím. 

,,Můj poslední přítel mě párkrát zbil. Konkrétně dvakrát, podruhý už jsem se s ním rozešla." řeknu na chvíli zavírajíc oči abych vytlačila ty strašný vzpomínky z hlavy.

,,To si děláš srandu, žejo? Co to bylo za dementa ?" řekne a já vidím jak je naštvanej. 

,,No jak jsi řekl, dement. Mě bylo v tý době šestnáct a on byl starší. Tuším že mu bylo devatenáct. A byli jsme spolu asi půl roku. Jenže pak jsem se jednou pohádali a on byl velkej nervák a tak mi zkrátka dal pár facek nebo tak. Měla jsem i modřinu na boku. Každopádně když to udělal poprvý tak se mi pak druhej den strašně omlouval, že je prostě takovej,ale že mě miluje a takový ty řeči. Věřila jsem mu to, jenže pak jsme se o týden později pohádali znovu a opakovalo se. To už jsem se s ním rozešla,ale do dneška se za to.....stydím." povzdechnu si. 

,,Za to se přeci není proč stydět, byl to debil. Upřímně bych takovýhle kluky nejradši zabil. nechápu jak někdo může mlátit holku, to je jedna z největších sviňáren." řekne Liam, který se zdá být opravdu vytočený.

,,Li je to dobrý, už je to dlouho, už je to zamnou." pousměju se a položím mu svou ruku na jeho paži abych se ho pokusila uklidnit. 

,,Ale sakra, je mi to tak líto. Fakt to nechápu a už vůbec nechápu, že mohl někdo ublížit tobě, vdžyt jsi tak krásná a milá a je s tebou sranda. Jsi prostě skvělá a výjmečná." natáhne ke mně ruku hladíc mě po tváři načež já se musím usmát.

,,Já vím." uchechtnu se. Dělám si srandu, vlastně je to co řekl dost milý. On se naštěstí taky zasměje.

,,Vidíš ? Přesně o tom mluvím."uchechtne se přibližujíc se ke mně zatímco já mu pořád koukám od očí. Chvíli tady jen takhle ležíme. On mě hladí po tvář přičemž se na sebe usmíváme. Ale přesto cítím jak to mezi náma jiskří. Poprvý to opravdu cítím a nevím jestli on taky,ale já jo. Jenže on to přeci jen asi cítí taky, protože než se naděju nahne se ke mně a spojí naše rty. Ihned začnu soplupracovat a i když to ze začátku jsou jen pomalé polibky dost rychle naberou vášnivý spád. On si mě aniž by rozpojil naše rty položí na své tělo takže ležím teď na něm zatímco jeho ruce zabloudí na můj zadek a ty mé zase pod jeho tričko kde ho hladím po vypracovaném těle.

,,Jdeme k tobě ?" zeptá se mezi polibky zatímco z hluboka oddechuje.Já jen přikývnu a zvednu se stejně jako on. Hned si mě však vyhoupne do náručí a zatímco opět spojí naše rty dojde semnou až ke mně do pokoje kde mě položí na postel a nalehne nademě opět spojující naše rty. Po chvilce zatáhnu za lem jeho trika které mu za jeho pomocí sundám a odhodím stranou načež ho to moje téměř hned následuje. A tak se takhle dohromady vysvlíkneme až před sebou zůstaneme jenom nahati.

,,Jsi tak dokonalá." šeptne mi když se ode mě na chvíli dotáhne, aby si mě prohlédl. Usměju se a sjedu pohledem do jeho klína na jeho už postavenou chloubu. Vykulím oči nad tou velikostí načež on se zasměje.

,,Kdyby jsi se koukala, když jsem šel do toho bazénu nebyla by jsi tak překvapená." mrkne na mě a já protočím očima a radši si ho opět přitáhnu do polibku zatímco se do něj troch smějeme.

,,Máš kondom?" zeptá se mezi polibky které si horlivě vymněnujeme. Jeho rty jsou pro mě momentálně jako droga. Jsou tak úžasný.

,,V šuplíku. " odpovím trochu udýchaně a on se tam tedy natáhne. Roztrhne balíček a kondom si nasadí. Opět na to spojí naše rty a po chvíli do mě začne i pomalu vnikat zatímco mi šeptá uklidňující slova do rtů. A čeká až si na tu velikost zvyknu. Po chvilce však už přikvýnu a tak do mě začne přirážet. Pokojem se ozývají naše steny a poté společně přepadneme přes ten okraj rozkoše. Li ze mě vyleze, sundá si kondom který vyhodí do koše a natáhne si boxerky zatímco já si natáhnu alespoň tričko a kalhotky a následně si oba zase unaveně lehneme do postele. Okamžitě si mě přitáhne k sobě do náručí a tak se tam spokojeně zavrtám.

,, Dobrou. " vtiskne mi pusu do vlasů načež já se opět zaculím.

,,Dobrou." odpovím mu a poté už celá unavená zavřu oči a s úsměvem na rtech a v jeho náručí spokojeně upadnu do říše snů.

To jsem ještě nevěděla, že zítra už tak spokojená nebudu....

Tak a je to tady. Ten velký zlom nastal. Hm jak to asi bude vypadat teď? Bude to v pohodě nebo v tom bude nějaký háček? Prosím o voltes a komentíky. Niki <3

Q: Co myslíte, že se stane?
A: já už to mám samozřejmě vymyšlený i napsaný ale zajímají mě vaše nápady


Continue Reading

You'll Also Like

3.3M 191K 80
Ve škole tichá, nepopulární, je hodně chytrá, ale jakmile dojde na ústní zkoušení, či hlasitou odpověď, zavrtí hlavou a domluví se s vyučujícím na zk...
12.9K 614 68
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
10.5K 677 27
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...
118K 1.3K 9
❗️17+❗️ Buď hodná holčička a udělej to pro Daddyho Mám strach Daddy... Není čeho se bát baby girl.. Uděláš to pro mě Maličká? Ano Daddy..