Aki sosem elég jó

Від visionofyou

76.8K 2.4K 151

💢ÁTÍRÁS ALATT💢 - Nem. Visszajöttem, ha tetszik vagy sem. Nem zárhatsz ki az életedből, csak azért, mert... Більше

Prológus : 0.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.

9.

2.5K 86 1
Від visionofyou

Archie az ebédlő előtt várt engem,  pont ahol elválltunk pár órája.
Amikor meglátott,  majdnem tátva maradt a szája, de mikor látta, hogy énis nézem,  inkabb csak némán bámult tovább.
- Aztarohadt... Elképesztően nézel ki! - karolt át,  és majdnem megcsókolt,  de meggondolta magát.  Ellökött magától. Már kezdtem megilyedni,  hogy valamivel megsértettem,  de gyorsan kihúzott az épületből a fényes napra.
-Gyere. - csapta be az ajtót , és annyira be volt indulva,  hogy majdnem lehúzta a ruhám cipzárját ,  de mielőtt bármit is reagálhattam volna,  észbe kapott.
-Khm... Ott a kocsi. - mutatott a kapu felé,  mire én elindultam a járműhöz.
Egész úton csak nézelődtem,  ugyanis csak egyszer volt velem olyan,  hogy kijuthattam az árvaház területéről. 
- És... Meddig leszel itt? - nézett egy pillanatra felém a fiú. 
- Még egy évig kötelező.  18 éves koromtól már szabad életem lesz,  de ha akarok maradhatok.  De nem szeretnék. - fordultam felé,  és az arcát kémleltem.
- Miért? - figyelte tovább az utat.
- Ha te is 18 évig egy helyre lennél bezárva,  szerintem azonnal megragadnád az alkalmat,  hogy kiszökj,  nem? - okoskodtam neki egy sort.
- De . Igaz. - kanyarodtunk be egy utcába,  ami kissé lepukkant volt, még  csodálkoztam is , hogy itt van egy mozi.

- Tessék. - adta be az előre megkapott jegyeket Reggietől Arch,  és bementünk a 4. Terembe. Az első sorban kaptunk helyet,  aminek nagyon örültem,  mert teljesen tökéletesen nézhettem végig a film minden egyes percét. Nagyjából a felénél a fiú a kezemért nyúlt,  és szorosan össze is kulcsolta őket,  majd a sötétben rámmosolygott.  Ne kérdezzétek honnan láttam,  de az ő mosolyát bárhol felismerném.  De remélem ő nem látta az elpirulásomat a sötétben. 

- Köszönöm ezt a csodás délutánt vagy mit?! - nevettem fel kissé,  és megöleltem.  Olyan jó illata volt,   kár hogy nincs " illatfájl",hogy ti is megérezhessétek. 
- Igazán nincsmit. - nyitotta ki nekem a kocsi ajtaját,  és lassan hazavezetett.

-Naaa!  Mivooolt? - ugrott rám Nina azonnal,  mikor kiszálltam Archie kocsijából.
- Öhm.. Azthiszem magatokra hagylak titeket. -röhögött ki,  és bement az épületbe.
- A film nagyon tetszett. - titokzatoskodtam.
- Nemáár!!  Mindent tudni akarok! - ültetett le egy padra.
- Szóval... Nagyon cuki volt.  Az úton nem nagyon szóltunk egymáshoz de a mozi közben összekulcsolta a kezeinket. Igyekeztem nem elpirulni, de nagyon jól esett. - meséltem.
- Figyelj... Szerintem komolyan gondolja. -szólt Nina.
- Nem hinném. Egy árvaházi lányt visz moziba,  és többször is megcsókol. Ez...nem lehet valóságos. -keltem fel a helyemről,  megigazítva a ruhám.
- De... Lehet.  Ilyen a szerelem.  Váratlanul betoppan az életedbe,  és nem tudsz mit tenni ellene. - játszotta a nagy bölcset a barátnőm,  és szíveket mutogatott a kezével.
- Jólvan,  jólvan elég! - kezdtem el csikizni,  hogy ne piszkáljon tovább.  Pechemre ő is tudja a gyenge pontom,  szóval ez úgy nézett ki,  hogy visítozva egymást csikiztük,  és közben próbáltunk nem elesni.
- Lányok , hagyjátok egymást! - választott szét minket egy nővér.  Azonnal elválltunk egymástól,  és sűrű elnézések közepette mentünk be az épületbe a nővérrel.
Gyorsan megebédeltünk,  és szabad tevékenység volt. Azaz unhattam szét a fejem.  Vagyis majdnem,  mivel bejött Reggie.
-Szia Alexa! - kopogott be,  én pedig felültem az ágyamon,  mivel eddig feküdtem.
- Hello.
- Milyen volt a mozi? - érdeklődött.
- Köszönöm.  Nagyon jó volt. - mondtam őszintén.
- A film vagy a társaság? - kacsintott rám.
- Öhmm... - dadogtam valamit,  hogy ezzel húzzam az időt.
- Jó,oké. Mellesleg nem is ezért jöttem.  Tudod Nina is ment a kötelező orvosi vizsgálatra.  Ma neked is kell menned. 15:00 kor várlak az ebédlőnél. -csukta be az ajtómat,  és tovább hagyott a gondolataimmal.
Most azthiszem boldognak éreztem magam.  Persze,  még mindig nem nevezhetem ezt a helyet az otthonomnak,  de valahogy mégis kezdem meglátni a jót.  Vannak barátaim,  összesen három,  de legalább tudom,  hogy sosem hagynak el.  A szerelem is alakulgat. Úgy tűnik.  Túlságosan hirtelen jött ez a " minden szép" , ugye?  Nekem úgy tűnik.  De megkell tanulnom bízni a sorsban,  és hinni abban , hogy akinek mellettem kell lennie,  az semmilyen körülmények között sem fog cserben hagyni.  Igen.  Azhiszem ez így van.

Продовжити читання

Вам також сподобається

94.2K 5.9K 43
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
367K 10.2K 39
~Befejezett~ Egy lány élete teljesen felfordul, amikor oda kell költözzön, annak a srácnak a házába, akit nagyon utál. Kezdés: 2021.05.16 Befejezés:...
61.8K 2.4K 25
Szerelem első hallásra és látásra? Nehéz a szerelem, ezt mindenki tudja. Két különböző ember, egy operában? Hát mi ez ha nem, egy romantikus szerelem...
182K 5.8K 45
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...